καλύτερες εφαρμογές γκαλερί Vault

12 καλύτερες εφαρμογές γκαλερί Vault για Android το 2023

Εάν χρησιμοποιείτε το Android για λίγο, ίσως γνωρίζετε ότι το λειτουργικό σύστημα δεν προσφέρει πολύ απόρρητο. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να κλειδώσετε ή να αποκρύψετε εικόνες, βίντεο, εφαρμογές κ.λπ.

Δεδομένου ότι το Android είναι ένα λειτουργικό σύστημα ανοιχτού κώδικα, η διαθεσιμότητα της εφαρμογής είναι σχετικά υψηλή στην πλατφόρμα. Ομοίως, στο Play Store είναι διαθέσιμες εφαρμογές θησαυροφυλάκιο συλλογής που μπορούν εύκολα να αποκρύψουν εικόνες και βίντεο.

Επομένως, εάν θέλετε να κρατήσετε τα αδιάκριτα βλέμματα μακριά από τα πράγματά σας, τότε είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Gallery Vault. Οι εφαρμογές αποθήκευσης συλλογής για Android θα σας επιτρέψουν να αποκρύψετε τις εικόνες και τα βίντεο από τη συλλογή του τηλεφώνου σας.

Διαβάστε επίσης:  καλύτερες εφαρμογές για ραντεβού για Android

12 καλύτερες εφαρμογές γκαλερί Vault για Android

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικά από τα καλύτερες εφαρμογές θησαυροφυλάκιο γκαλερί για Android. Οι περισσότερες εφαρμογές είναι δωρεάν για λήψη από το Google Play Store. Λοιπόν, ας τα ελέγξουμε.

1. Φωτογραφίες Google

Φωτογραφίες Google

Το Google Photos είναι μια εφαρμογή διαχείρισης φωτογραφιών και βίντεο που έχει δημιουργηθεί σε smartphone Android. Η πιο πρόσφατη έκδοση του Google Photos διαθέτει μια λειτουργία που ονομάζεται Κλειδωμένος φάκελος που δημιουργεί έναν ξεχωριστό φάκελο κρυπτογραφημένο με κωδικό πρόσβασης, μοτίβο ή PIN.

Στους Κλειδωμένους φακέλους, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που θέλετε να αποκρύψετε. Αν και δεν είναι μια τέλεια αντικατάσταση του θησαυρού της γκαλερί, το Google Photos μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί για την απόκρυψη φωτογραφιών και βίντεο.

2. Θυρίδα φωτογραφιών και βίντεο

Θυρίδα φωτογραφιών και βίντεο

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, Θυρίδα φωτογραφιών και βίντεο είναι βασικά μια εφαρμογή θυρίδας φωτογραφιών και βίντεο για Android. Αυτή είναι βασικά μια εφαρμογή αποθήκευσης όπου δημιουργείτε έναν νέο φάκελο, αποθηκεύετε φωτογραφίες και βίντεο και ορίζετε έναν κωδικό PIN για ξεκλείδωμα.

Μόλις κλειδωθεί το θησαυροφυλάκιο, οι φωτογραφίες και τα βίντεο δεν εμφανίζονται στη συλλογή του τηλεφώνου σας. Η εφαρμογή είναι 100% δωρεάν για λήψη και χρήση, αλλά υποστηρίζεται από διαφημίσεις.

3. 1 Γκαλερί

1 Γκαλερί

Το 1Gallery είναι μια πλήρης εφαρμογή γκαλερί για smartphone Android στο Google Play Store. Είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για τη διαχείριση των φωτογραφιών και των βίντεό σας.

Η εφαρμογή συλλογής παρέχει επίσης ένα θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών για την ασφάλεια φωτογραφιών και βίντεο μέσω κρυφών λειτουργιών κρυπτογράφησης.

Για να προστατεύσετε το θησαυροφυλάκιο με κωδικό πρόσβασης, έχετε τρεις λειτουργίες κωδικού πρόσβασης – PIN, Μοτίβο και Δακτυλικό αποτύπωμα.

4. Απόκρυψη Κάτι

Απόκρυψη Κάτι

Λοιπόν, το Hide Something είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή θησαυροφυλάκιο γκαλερί στη λίστα που μπορείτε να εξετάσετε. Το υπέροχο με το Hide Something είναι ότι αντικαθιστά την προεπιλεγμένη εφαρμογή συλλογής στο smartphone Android. Μόλις επιστρέψετε, μπορείτε να αποκρύψετε τυχόν φωτογραφίες ή βίντεο από τη συλλογή.

5. LockMyPix

LockMyPix

Το LockMyPix είναι ένα πλήρες εφαρμογή θησαυροφυλάκιο γκαλερί διαθέσιμο στο Google Play Store. Παρέχει ένα κρυπτογραφημένο θησαυροφυλάκιο όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε φωτογραφίες και βίντεο.

Έχει πολλά άλλα βασικά χαρακτηριστικά όπως υποστήριξη εκτός σύνδεσης, ψεύτικη σύνδεση, υποστήριξη σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κ.λπ. Όχι μόνο αυτό, αλλά σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε ένα ψεύτικο θησαυροφυλάκιο με ξεχωριστό κωδικό PIN.

6. Sgallery

Sgallery

Το Sgallery είναι μια εφαρμογή προστασίας απορρήτου που σας επιτρέπει να αποκρύπτετε και να κρυπτογραφείτε φωτογραφίες, βίντεο, εφαρμογές και άλλους τύπους αρχείων στο smartphone Android σας.

Μπορείτε να εισαγάγετε τις ιδιωτικές σας εικόνες και βίντεο και να αποκρύψετε το εικονίδιο της εφαρμογής. Το Sgallery έχει όμορφο σχεδιασμό και παρέχει ομαλά, εκπληκτικά χαρακτηριστικά διαχείρισης πολυμέσων.

7. Απόκρυψη Pro

Απόκρυψη Pro

Είναι μία από τις μοναδικές εφαρμογές Gallery Vault που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Η εφαρμογή μεταμφιέζεται ως εφαρμογή Διαχείριση ήχου στο Android σας.

Και διαθέτει ένα χειριστήριο ήχου που σας επιτρέπει να ανεβάσετε και να μειώσετε την ένταση του ήχου, αλλά το πραγματικό vault θα ξεκινήσει εάν πατήσετε παρατεταμένα τον τίτλο.

8. Υπολογιστής Photo Vault

Υπολογιστής Photo Vault

Είναι μια εφαρμογή θησαυροφυλάκιο που εμφανίζεται ως Αριθμομηχανή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να αποκρύψετε φωτογραφίες, βίντεο και άλλα αρχεία χωρίς να το γνωρίζει κανείς, καθώς είναι εγκατεστημένο ένα θησαυροφυλάκιο συλλογής στη συσκευή σας. Η ιδέα λειτουργεί αρκετά καλά, σύμφωνα με την εμπειρία μας.

Όλα τα κρυφά αρχεία σας μπορούν να προβληθούν αφού εισαγάγετε ένα αριθμητικό PIN στον πίνακα Αριθμομηχανή της εφαρμογής.

9. Keepsafe Photo Vault

Keepsafe Photo Vault

Το Keepsafe Photo Vault είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές αποθήκευσης γκαλερί που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη συσκευή σας Android. Η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να ασφαλίσετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας κλειδώνοντάς τα με προστασία PIN και δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Keepsafe Photo Vault σάς προσφέρει επίσης έναν ιδιωτικό χώρο cloud για την αποθήκευση αρχείων εάν το τηλέφωνό σας διαθέτει αποθηκευτικό χώρο.

10. ΙΔΙΩΤΙΚΟ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ

Λοιπόν, το PRIVARY είναι μια πλήρης εφαρμογή γκαλερί για smartphone Android. Παρέχει ένα θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών που κρύβει όλα τα προσωπικά έγγραφα με μοναδική-πλήρη προστασία.

Το PRIVARY τροφοδοτείται από ασφάλεια πολλαπλών επιπέδων για τη διασφάλιση του απορρήτου σας. Μπορείτε να προστατεύσετε το θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών με ένα PIN, έναν κωδικό πρόσβασης ή ένα δακτυλικό αποτύπωμα.

11. Vaulty

Vaulty

Το Vaulty είναι μια εφαρμογή απόκρυψης φωτογραφιών και βίντεο με κορυφαία βαθμολογία για smartphone Android. Αυτή είναι ίσως η πιο δημοφιλής εφαρμογή Android για απόκρυψη εικόνων και βίντεο στο Google Play Store.

Για να ξεκινήσετε, εγκαταστήστε την εφαρμογή Vaulty στο smartphone σας και επιλέξτε τα αρχεία πολυμέσων που θέλετε να αποκρύψετε από τη συλλογή του τηλεφώνου σας. Αφού επιλέξετε, μπορείτε να προστατεύσετε τα αρχεία με κωδικό πρόσβασης.

Το Vaulty μετατρέπεται σε μια ολοκληρωμένη εφαρμογή αριθμομηχανής για να αποτρέψει τον εντοπισμό και βρίσκεται στο συρτάρι της εφαρμογής σας. Διαθέτει επίσης μια λειτουργία ειδοποίησης εισβολέα που τραβάει μια φωτογραφία του ατόμου που προσπάθησε να ξεκλειδώσει την εφαρμογή με λάθος κωδικό πρόσβασης.

12. PhotoGuard

PhotoGuard

Το PhotoGuard μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλές όσο οι άλλες εφαρμογές της λίστας, αλλά εξακολουθεί να είναι μια από τις εξαιρετικές εφαρμογές για να διατηρείτε τις προσωπικές σας φωτογραφίες και βίντεό ασφαλείς σε ένα ιδιωτικό θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ασφαλίζετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας με κωδικό πρόσβασης, μοτίβο, PIN ή δακτυλικό αποτύπωμα, χρησιμοποιώντας Κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού AES-256 bit.

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του PhotoGuard περιλαμβάνουν ειδοποιήσεις διάρρηξης, πλαστά θησαυροφυλάκια για να ξεγελάσουν τους εισβολείς, ιδιωτικό χώρο αποθήκευσης cloud, επιλογές αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς κ.λπ.

Μπορείτε εύκολα κρύψτε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας με αυτές τις εφαρμογές αποθήκευσης γκαλερί για Android. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:12 καλύτερες εφαρμογές ντουλαπιών φωτογραφιών και βίντεο για Android 

Πώς να ρυθμίσετε το OneDrive Personal Vault στα Windows 11Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *