καλύτερες εφαρμογές γνωριμιών

13 καλύτερες εφαρμογές για ραντεβού για Android το 2023

Δεν υπάρχει καμία μέθοδος για την εύρεση μιας τέλειας ημερομηνίας ή αγώνα. Αντίθετα, οι επιλογές είναι πολλές και ποικίλες. Από το φλερτ σε κλαμπ, στο γυμναστήριο, μέχρι ένα ραντεβού στα τυφλά που διοργανώνουν οι φίλοι σου, αλλά πάνω από όλα σήμερα αυτό που θριαμβεύει περισσότερο είναι οι εφαρμογές.

Όλα έχουν ελκυστικό και απλό σχεδιασμό, εκτός από παρόμοια λειτουργία και premium υπηρεσίες, αλλά το καθένα προσπαθεί να συνεισφέρει τα διαφορετικά και εξαιρετικά χαρακτηριστικά του.

Διαβάστε επίσης:Πώς να ενεργοποιήσετε το Facebook Dating

13 καλύτερες εφαρμογές γνωριμιών για Android

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε το καλύτερες εφαρμογές για ραντεβού. Λοιπόν, τώρα, χωρίς να χάσουμε πολύ χρόνο, ας εξερευνήσουμε την παρακάτω λίστα.

1. Boo

Γιούχα

Εάν θέλετε μια εφαρμογή Android που μπορεί να σας συνδέσει με συμβατές ψυχές και ψυχές με ομοϊδεάτες, τότε το Boo μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Αυτή είναι μια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να βγαίνετε ραντεβού, να συνομιλείτε, να ταιριάζετε, να κάνετε φίλους και να συναντάτε νέα άτομα ανάλογα με την προσωπικότητα.

Το Boo είναι μια εφαρμογή κοινωνικής γνωριμίας με κορυφαία βαθμολογία για Android που είναι ιδανική για την εύρεση νέων ανθρώπων και τη δημιουργία ουσιαστικών συνδέσεων. Ενώ η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη και χρήση, οι περισσότερες από τις χρήσιμες λειτουργίες της είναι κλειδωμένες πίσω από ένα paywall.

2. Το Coffee Meets Bagel

Το Coffee Meets Bagel

Αν ψάχνετε για μια σοβαρή σχέση, δοκιμάστε το Coffee Meets Bagel. Είναι μια εφαρμογή γνωριμιών με κορυφαία βαθμολογία διαθέσιμη για smartphone Android.

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί το GPS του τηλεφώνου σας για να σας δείξει άντρες/γυναίκες στην περιοχή σας. Εάν βρείτε ένα ταίριασμα με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να γνωριστείτε καλύτερα σε ένα ιδιωτικό chat room.

Αν και η εφαρμογή είναι δωρεάν και παρέχει δωρεάν αίθουσα συνομιλίας, υπάρχει μια έκδοση premium που ξεκλειδώνει ορισμένες ειδικές λειτουργίες και λαμβάνετε 2 φορές περισσότερες ημερομηνίες.

3. TAGGET

Με ετικέτα

Αν ψάχνετε για το καλύτερη εφαρμογή για να γνωρίσετε νέα άτομα, θα πρέπει να δοκιμάσετε με ετικέτα. Η εφαρμογή Android με ετικέτα βασίζεται σε παιχνίδια γνωριμιών για να βρει συνεργάτες.

Σας επιτρέπει επίσης να βρείτε ένα τέλειο ραντεβού ανά ηλικία, τοποθεσία και πολλά άλλα. Επίσης, σας επιτρέπει να συνομιλείτε με άτομα κοντά ή σε όλο τον κόσμο.

4. Topface

Topface

Το Topface είναι μια απλή και δωρεάν εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να βρείτε ενδιαφέροντα άτομα, κορίτσια και άνδρες με παρόμοια ενδιαφέροντα και χόμπι. Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές, το Topface δεν περιορίζεται σε τοπικές περιοχές. σας βοηθά να βρείτε ανθρώπους από διαφορετικές χώρες.

Το Topface χρησιμοποιείται από πάνω από 100 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για να συναντήσει συνεργάτες γνωριμιών ή συναρπαστικά άτομα.

5. Badoo

Badoo

Το Badoo είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές γνωριμιών στο Google Play Store. Λειτουργεί ως κοινότητα όπου μπορείτε να βρείτε ειλικρινείς ανθρώπους κοντά.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να γνωρίσετε ειλικρινείς singles γύρω σας και να ξεκινήσετε να βγαίνετε ραντεβού σήμερα. Είναι πολύ εύκολο να επιλέξετε τον κατάλληλο συνεργάτη με το Badoo. σύρετε δεξιά ή αριστερά για να επιλέξετε τον σύντροφό σας για ραντεβού.

6. Happn

Happn

Αυτή η εφαρμογή είναι αρκετά διαισθητική και απλή, και όχι μόνο αυτό, ακόμη και αυτή η εφαρμογή τονίζει τη γεωγραφική θέση, την ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο, τη φύση των πολυμέσων, τις εναλλακτικές υπηρεσίες και το gamification.

Το χρονοδιάγραμμα αυτής της εφαρμογής αντιπροσωπεύει τον δρόμο όπου περπατά ο χρήστης και θυμάται τις συναντήσεις του με άλλους χρήστες. Εάν θέλετε να εγγραφείτε, μπορείτε να το κάνετε με το Facebook Connect, και όχι μόνο αυτό, αλλά σας επιτρέπει επίσης να συγχρονίζετε με το Instagram και το Spotify.

7. Tinder

προσάναμμα

Το Tinder είναι ίσως η καλύτερη πλατφόρμα για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους ή να βρεις έναν τέλειο συνεργάτη μέχρι σήμερα.

Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να σύρετε στη μία πλευρά της φωτογραφίας που φαίνεται ότι δεν σας αρέσει/μου αρέσει η πρόταση.

Εάν ταιριάζετε με έναν χρήστη που επίσης σας αρέσει, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια ιδιωτική συνομιλία και ολόκληρο το παιχνίδι ξεκινά από εκεί.

8. Bumble

Bumble

Σήμερα, εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εγγραφεί στο Bumble για να βρουν ραντεβού, να κάνουν νέους φίλους και να γνωρίσουν νέα άτομα. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή γνωριμιών και μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε έναν τέλειο σύντροφο.

Δεν έχει σημασία αν θέλετε να δημιουργήσετε μια ουσιαστική σχέση ή θέλετε να γνωρίσετε νέους φίλους. Το Bumble έχει πολλά να προσφέρει.

9. OkCupid

OkCupid

Είναι μια από τις πιο απλές και βασικές «εφαρμογές» που διατίθενται στο διαδίκτυο. Επιτρέπει στους χρήστες να συνομιλούν με άλλους χρήστες για να δουν αν υπάρχει σύνδεση και να κάνουν μια επιλογή.

Η αλήθεια είναι ότι πριν από μερικά χρόνια, υπέστη μια έντονη διαμάχη όταν ομολόγησε ότι είχε ζευγαρώσει άτομα με ασυμβίβαστα προφίλ ως «πείραμα».

10. η αρμονία

η αρμονία

Αυτή η εφαρμογή θεωρείται η ασφαλέστερη από όλες που αναφέρονται σε αυτήν τη λίστα. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτή η εφαρμογή προϋποθέτει τι θέλουν οι χρήστες της να γνωρίζουν ο ένας για τον άλλον και στη συνέχεια αποφασίζει εάν θέλουν ή όχι να συνδεθούν ή να συναντηθούν.

Έτσι, αυτή η εφαρμογή ενώνει τους ανθρώπους μέσα από τα γούστα, τις προτιμήσεις, ακόμη και τις πεποιθήσεις τους μετά τη συμπλήρωση ενός ολοκληρωμένου ερωτηματολογίου εγγραφής.

11. Hinge

Μεντεσές

Το Hinge είναι μια εφαρμογή που σας βοηθά να βρείτε μια ημερομηνία. Δεν έχει σημασία αν θέλετε να ενισχύσετε τη ζωή σας στα ραντεβού ή ψάχνετε για έναν σύντροφο για να μεταβείτε στον κόσμο των γνωριμιών. αυτή η εφαρμογή σας καλύπτει.

Η εφαρμογή είναι πολύ δημοφιλής στο Google Play Store και συνιστάται από πολλά διάσημα ονόματα. Διαθέτει επίσης μια αφοσιωμένη ομάδα που προσπαθεί να διατηρήσει έναν ασφαλή χώρο χωρίς αποκλεισμούς για διαδικτυακές συνομιλίες, ραντεβού εκτός σύνδεσης και σύνδεση με άτομα που θα ερωτευτούν.

12. Διάδρομος

Διάδρομος

Εάν ζείτε στην Ινδία και ψάχνετε για ένα Εφαρμογή γνωριμιών για android, δοκιμάστε το Aisle. Το Aisle είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή γνωριμιών για Ινδούς, που συνδέει άτομα Ινδικής ή Νότιας Ασιας καταγωγής.

Αφού βρείτε μια ημερομηνία, το Aisle σας παρέχει ένα εικονικό δωμάτιο για να ξεκινήσετε τη συνομιλία ήχου ή κειμένου. Μπορείτε επίσης να προσκαλέσετε κάποιον που σας ενδιαφέρει να συνομιλήσετε.

Η premium έκδοση του Aisle, που ονομάζεται Concierge, προσφέρει απεριόριστα likes, προσκλήσεις και ένα σήμα προφίλ.

13. Mingle2

Mingle2

Το Mingle2 είναι μια εφαρμογή Android για τη δημιουργία ουσιαστικών συνδέσεων. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε νέους φίλους, να συνομιλήσετε ή ακόμα και να βγείτε ραντεβού.

Ενώ οι προγραμματιστές εφαρμογών προσπαθούν να κρατήσουν τα ανεπιθύμητα μηνύματα από την εφαρμογή, πολλοί λογαριασμοί ανεπιθύμητης αλληλογραφίας παραμένουν στην πλατφόρμα.

Ένα από τα πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά του Mingle2 είναι η δυνατότητα εύρεσης κοντινών ανθρώπων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα για να βρείτε κοντινά άτομα και να δείτε με ποιους είναι συνδεδεμένοι για να ξεκινήσετε τη συνομιλία αυτή τη στιγμή.

Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές γνωριμιών για Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

12 καλύτερες εφαρμογές γνωριμιών για Android

 Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *