καλύτερες δωρεάν γραμματοσειρές

Οι 15 καλύτερες δωρεάν γραμματοσειρές για λήψη ιστοσελίδων το 2023

Λοιπόν, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι γραμματοσειρές παίζουν σημαντικό ρόλο σε όλες σχεδόν τις βιομηχανίες. Δεν έχει σημασία αν ασχολείστε με τα σχέδια, το μάρκετινγκ προϊόντων ή το ιστολόγιό σας, οι γραμματοσειρές τα λένε όλα.

Ωστόσο, η εύρεση των κατάλληλων γραμματοσειρών για επαγγελματικά ή σύντομα έργα μπορεί να είναι δύσκολη. Αυτό οφείλεται στις εκατοντάδες δωρεάν ιστοσελίδες γραμματοσειρών που διατίθενται.

Όπως είπαμε, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες ιστοσελίδες που προσφέρουν δωρεάν γραμματοσειρές, αλλά η αναζήτησή τους μπορεί να είναι χρονοβόρα. Έτσι, για να κάνουμε τα πράγματα λίγο πιο εύκολα, θα μοιραστούμε μερικούς από τους καλύτερους ιστότοπους από τους οποίους μπορείτε να κατεβάσετε γραμματοσειρές δωρεάν.

15 καλύτερες δωρεάν γραμματοσειρές ιστοσελίδες λήψης

Αυτοί οι ιστότοποι προσφέρουν πολλές δωρεάν γραμματοσειρές. Ωστόσο, πρέπει να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν χρησιμοποιήσετε τις γραμματοσειρές εμπορικά. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα των οι καλύτεροι ιστότοποι για δωρεάν λήψη γραμματοσειρών.

1. Φαντασία

Φαντασία

Το Fontasy είναι ένας ιστότοπος που προσφέρει χιλιάδες δωρεάν γραμματοσειρές. Σχεδόν όλες οι γραμματοσειρές στον ιστότοπο είναι δωρεάν και μπορούν να ληφθούν για προσωπική χρήση.

Το περιβάλλον χρήστη του Fontasy είναι πολύ καθαρό, κατηγοριοποιώντας τις γραμματοσειρές σε 72 διαφορετικά στυλ. Εκτός από τις κατηγορίες, ο ιστότοπος μπορεί επίσης να σας εμφανίσει τυχαίες γραμματοσειρές. Συνολικά, το Fontasy είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για λήψη δωρεάν γραμματοσειρών.

2. Fontfabric

Fontfabric

Το Fontfabric είναι ένας ιστότοπος γνωστός για το premium συλλογή γραμματοσειρών, αλλά έχει επίσης μια ειδική ενότητα για δωρεάν γραμματοσειρές. Μπορείτε να εξερευνήσετε την ενότητα freebie του Fontfabric για να κατεβάσετε γραμματοσειρές δωρεάν.

Αν και η δωρεάν ενότητα του Fontfabric έχει περιορισμένες γραμματοσειρές, είναι υψηλής ποιότητας και φαίνονται μοναδικές. Έτσι, αν ψάχνετε για έναν ιστότοπο με μια αξιοπρεπή συλλογή γραμματοσειρών, δεν πρέπει να χάσετε το Fontfabric.

3. FontBundles

FontBundles

Το FontBundles είναι σχεδόν παρόμοιο με τον ιστότοπο Fontfabric που παραθέσαμε παραπάνω. Είναι γνωστό για την premium συλλογή γραμματοσειρών του, αλλά προσφέρει μερικές γραμματοσειρές δωρεάν. Ο ιστότοπος διαθέτει μια ειδική ενότητα Free Fonts που σας προσφέρει εκατοντάδες γραμματοσειρές δωρεάν.

Μπορείτε να εξερευνήσετε τη δωρεάν ενότητα των FontBundles και να κατεβάσετε τις γραμματοσειρές δωρεάν. Οι δωρεάν γραμματοσειρές μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε προσωπικά όσο και σε εμπορικά έργα.

4. Γραμματοσειρές Google

Γραμματοσειρές Google

Το Google Fonts είναι ένας από τους καλύτερους και πιο δημοφιλείς ιστότοπους που μπορείτε να επισκεφτείτε για να λάβετε μια ποικιλία από γραμματοσειρές δωρεάν. Το καλύτερο πράγμα για το Google Font είναι ότι προσφέρει γραμματοσειρές για περισσότερες από 125 γλώσσες για το Photoshop.

Ένα άλλο υπέροχο πράγμα σχετικά με τις γραμματοσειρές Google είναι ότι όλες οι γραμματοσειρές που βλέπετε στην ιστοσελίδα είναι από τη φύση τους ανοιχτού κώδικα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τα τροποποιήσετε σύμφωνα με την επιθυμία σας.

5. DaFont

DaFont

Το DaFont είναι ένας άλλος από τους καλύτερους ιστότοπους που είναι γνωστός για την τεράστια λίστα με δωρεάν γραμματοσειρές. Η διεπαφή του DaFont είναι επίσης αρκετά εντυπωσιακή και οργανώνει τις γραμματοσειρές ανάλογα με τη φύση τους.

Μπορείτε να λάβετε πολλές γραμματοσειρές για φανταχτερές, gothic, Halloween, τρόμου κ.λπ. Όχι μόνο αυτό, αλλά το DaFont επιτρέπει επίσης στους χρήστες να εφαρμόζουν φίλτρα για την αναζήτηση των γραμματοσειρών.

6. FontSpace

FontSpace
FontSpace

Το FontSpace είναι άλλο καλύτεροι δωρεάν ιστότοποι γραμματοσειρών στη λίστα, γνωστή για την τεράστια βάση δεδομένων της. Μάντεψε? Το FontSpace διαθέτει πάνω από 35.000 γραμματοσειρές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να μοιραστείτε με άλλους.

Οι γραμματοσειρές που βρίσκετε στο FontSpace σχεδιάζονται και υποβάλλονται από σχεδιαστές. Η διεπαφή του FontSpace είναι ένα άλλο θετικό στοιχείο για τον ιστότοπο και είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους γραμματοσειρών που μπορείτε να επισκεφτείτε αυτή τη στιγμή.

7. FontStruct

FontStruct

Το FontStruct είναι ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος λήψης γραμματοσειρών στη λίστα, γνωστός για τις γραμματοσειρές υψηλής ποιότητας. Το υπέροχο με το FontStruct είναι ότι προσφέρει πάνω από 43.000 μοναδικές γραμματοσειρές, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργούν τις γραμματοσειρές τους. Για τη δημιουργία γραμματοσειρών, το FontStruct προσφέρει ένα πλήρες εργαλείο δημιουργίας γραμματοσειρών.

8. 1001 γραμματοσειρές

1001 γραμματοσειρές

Το 1001 Fonts είναι ένας ακόμη καλύτερος ιστότοπος λήψης δωρεάν γραμματοσειρών στη λίστα, με περισσότερες από 3000 δωρεάν γραμματοσειρές. Λοιπόν, ο ιστότοπος φιλοξενεί τόσο premium όσο και δωρεάν γραμματοσειρές. Έχει όμως ξεχωριστό πάνελ για δωρεάν γραμματοσειρές εμπορικής χρήσης.

Οι γραμματοσειρές που είναι διαθέσιμες στο 1001 Fonts είναι συνήθως υψηλής ποιότητας και είναι αρκετά απλές στην εγκατάσταση. Εκτός από αυτό, η πλοήγηση του ιστότοπου κάνει τον ιστότοπο να ξεχωρίζει από το πλήθος.

9. Γραμματοσειρά Σκίουρος

Γραμματοσειρά Σκίουρος

Λοιπόν, το Font Squirrel είναι ένας από τους κορυφαίους και καλύτερους διαθέσιμους ιστότοπους γραμματοσειρών. Ο ιστότοπος διαθέτει δωρεάν και εμπορικές γραμματοσειρές. Επομένως, πρέπει να ελέγξετε για άδειες πριν εγκαταστήσετε οποιαδήποτε γραμματοσειρά.

Ωστόσο, το Font Squirrel έχει πολλές ποιοτικές δωρεάν γραμματοσειρές να προσφέρει. Εκτός από αυτό, το Font Squirrel είναι επίσης γνωστό για τα μοναδικά χαρακτηριστικά του, όπως το Webfont generator, το Font detector κ.λπ.

10. Αστικές γραμματοσειρές

Αστικές γραμματοσειρές

Αν ψάχνετε για έναν ιστότοπο δωρεάν λήψης γραμματοσειρών με καθαρό περιβάλλον εργασίας χρήστη και πολλές μοναδικές γραμματοσειρές, το Urban Fonts μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Ο ιστότοπος προσφέρει πολλές μοναδικές δωρεάν γραμματοσειρές.

Εκτός από αυτό, ο ιστότοπος παραθέτει όλες τις γραμματοσειρές ανάλογα με τη φύση τους. Ωστόσο, οι χρήστες πρέπει να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό για να κατεβάσουν τις γραμματοσειρές.

11. Συμπεριφορά

Συμπεριφορά

Λοιπόν, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Behance είναι το ιδανικό μέρος για κάθε σχεδιαστή. Το υπέροχο με το Behance είναι ότι προσφέρει πολλές δωρεάν γραμματοσειρές. Επιπλέον, οι δωρεάν γραμματοσειρές είναι συνήθως υψηλής ποιότητας και μπορείτε να τις κατεβάσετε δωρεάν. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικά φίλτρα για να φτάσετε στις δωρεάν γραμματοσειρές.

12. Αφηρημένες γραμματοσειρές

Αφηρημένες γραμματοσειρές

Το Abstract Fonts είναι ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος στη λίστα που παρέχει δωρεάν και premium γραμματοσειρές. Ο ιστότοπος φαίνεται καθαρός και είναι αρκετά εύκολο να πλοηγηθείτε.

Το καλύτερο πράγμα σχετικά με τις γραμματοσειρές Abstract είναι ότι προσφέρει στους χρήστες προσαρμοσμένες επιλογές προεπισκόπησης γραμματοσειρών. Ο ιστότοπος έχει περίπου 15.000 γραμματοσειρές που μπορείτε να κατεβάσετε αυτήν τη στιγμή.

13. Neogrey

Neogrey

Το Neogrey είναι ένα χαρτοφυλάκιο δημοφιλών γραφικών και σχεδιαστή ιστοσελίδων Ivan Filipov. Έτσι, οι γραμματοσειρές που βρίσκετε στον ιστότοπο είναι δική του δουλειά. Οι περισσότερες από τις γραμματοσειρές διατίθενται για δωρεάν λήψη. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε πολλές πολύχρωμες διανυσματικές γραμματοσειρές.

14. FF γραμματοσειρές

FF γραμματοσειρές

Αν ψάχνετε για έναν ιστότοπο δωρεάν λήψης γραμματοσειρών όπου μπορείτε να κατεβάσετε μοναδικές γραμματοσειρές δωρεάν, πρέπει να επισκεφτείτε το FFonts αυτήν τη στιγμή. Η διεπαφή χρήστη του FFonts δεν είναι η καλύτερη, αλλά έχει πολλές διαφορετικές δωρεάν γραμματοσειρές.

15. FontShop

FontShop

Λοιπόν, αν ψάχνετε για τον καλύτερο ιστότοπο για να δοκιμάσετε, να αγοράσετε και να κατεβάσετε γραμματοσειρές για επιτραπέζιους υπολογιστές, τότε το FontShop μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Ο ιστότοπος διαθέτει ξεχωριστή ενότητα για δωρεάν γραμματοσειρές, από την οποία μπορείτε να κάνετε λήψη γραμματοσειρών δωρεάν. Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης ένα τμήμα πωλήσεων, από το οποίο μπορείτε να αγοράσετε γραμματοσειρές premium σε προσιτές τιμές.

Αυτά λοιπόν είναι τα Οι καλύτεροι ιστότοποι για δωρεάν λήψη γραμματοσειρών που μπορείτε να επισκεφθείτε τώρα. Εάν γνωρίζετε άλλους ιστότοπους σαν αυτούς, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:Καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας γραμματοσειρών

Τρόπος αναγνώρισης γραμματοσειρών στην ιστοσελίδα

1. Αλλαγη γραμματοσειρας στο κινητόShare your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5019

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *