αλλαγη γραμματοσειρας στο κινητο

1. Αλλαγη γραμματοσειρας στο κινητό το 2023 (4 Μέθοδοι)

Εάν χρησιμοποιείτε το Android για λίγο, ίσως γνωρίζετε ότι το λειτουργικό σύστημα για κινητά προσφέρει πολλές επιλογές προσαρμογής. Ωστόσο, υπάρχει ένα πράγμα που λείπει από το Android – Προσαρμογή γραμματοσειράς.

Αν δεν χρησιμοποιείτε συσκευή με ρίζες, δεν μπορείτε να αλλάξετε απευθείας γραμματοσειρές στο Android. Η επιλογή αλλαγής γραμματοσειράς βρίσκεται στην πιο πρόσφατη έκδοση Android, αλλά πολλοί χρήστες εξακολουθούν να χρησιμοποιούν παλαιότερες εκδόσεις Android όπως Android KitKat, Lollipop κ.λπ.

Έτσι, εάν χρησιμοποιείτε μια παλαιότερη έκδοση του Android και θέλετε να αλλάξετε γραμματοσειρές στη συσκευή σας, διαβάζετε το σωστό άρθρο.

Πώς να αλλάξω γραμματοσειρα στο κινητο

Λάβετε υπόψη ότι θα χρησιμοποιήσουμε εφαρμογές εκκίνησης για να αλλαγή γραμματοσειρών στο Androidκαι οι εφαρμογές εκκίνησης αλλάζουν τη συνολική εμφάνιση του Android σας. Λοιπόν, ας δούμε τις μεθόδους.

Διαβάστε επίσης:20+ Καλύτερα κόλπα και εντολές σημειωματάριων το 2023

1. Αλλαγη γραμματοσειρας στο κινητο

Τα σύγχρονα smartphone ή η πιο πρόσφατη έκδοση του Android σάς παρέχουν μια άμεση επιλογή αλλαγής γραμματοσειρών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ενσωματωμένες ρυθμίσεις προσαρμογής του τηλεφώνου σας για να αλλάξετε τις γραμματοσειρές σε όλο το σύστημα. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε γραμματοσειρές στο Android.

1. Ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στη συσκευή σας Android.

Ρυθμίσεις

2. Τώρα πατήστε στο Ταπετσαρίες & Στυλ.

Ταπετσαρίες & Στυλ

3. Στις Ταπετσαρίες & Στυλ, πατήστε στο Γραμματοσειρά.

Γραμματοσειρά

4. Στην οθόνη Γραμματοσειρά, επιλέξτε τη γραμματοσειρά oγια την επιλογή σας, προσαρμόστε την μέγεθος & βάροςπροσαρμοστικός βάρος γραμματοσειράςκαι κάντε κλικ στο Ισχύουν κουμπί.

επιλέξτε τη γραμματοσειρά

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αλλάξετε γραμματοσειρές στην πιο πρόσφατη έκδοση του Android.

Σπουδαίος: Τα βήματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το smartphone που χρησιμοποιείτε. Εάν το τηλέφωνό σας υποστηρίζει αλλαγή γραμματοσειράς, είναι πιθανό να τη βρείτε στο τηλέφωνό σας Προσαρμογή ή Εξατομίκευση Ρυθμίσεις.

2. Χρήση του Apex Launcher

Το Apex Launcher είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές εκκίνησης Android στο Google Play Store. Μάντεψε? Με το Apex Launcher, μπορείτε να προσαρμόσετε σχεδόν κάθε γωνία της συσκευής σας Android. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Apex Launcher για να αλλάξετε γραμματοσειρές σε Android χωρίς root.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κάντε λήψη και εγκατάσταση Apex Launcher στο Android smartphone σας. Μπορείτε να λάβετε την εφαρμογή από καταστήματα εφαρμογών τρίτων.

2. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε την εφαρμογή εκκίνησης και επιλέξτε το στυλ συρταριού.

Χρησιμοποιώντας το Apex Launcher

3. Στο επόμενο βήμα, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τις Γραμμές και τις Στήλες. Επιλέξτε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Χρησιμοποιώντας το Apex Launcher

4. Τώρα ανοίξτε τις Ρυθμίσεις Apex από την αρχική οθόνη.

5. Τώρα πατήστε στο ‘Αρχική οθόνη.’

Χρησιμοποιώντας το Apex Launcher

6. Κάτω από το μενού Αρχική οθόνη, επιλέξτε ‘Στυλ Διάταξης.’

Χρησιμοποιώντας το Apex Launcher

7. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στο Γραμματοσειρά ετικέτας. Επιλέξτε τη γραμματοσειρά σύμφωνα με την επιθυμία σας.

Χρησιμοποιώντας το Apex Launcher

8. Τώρα πατήστε το κουμπί αρχικής οθόνης και θα δείτε τη νέα γραμματοσειρά.

Χρησιμοποιώντας το Apex Launcher

Αυτό είναι; Τελείωσες! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αλλάξετε γραμματοσειρές στο Android χρησιμοποιώντας το Apex Launcher.

3. Αλλαγή γραμματοσειρών στο Android (για συσκευές με ρίζες)

Εάν έχετε μια συσκευή Android με ρίζες, η αλλαγή της γραμματοσειράς του συστήματος χρησιμοποιώντας την εφαρμογή iFont είναι εύκολη. Δείτε το παρακάτω και ακολουθήστε τα βήματα.

1. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να root τη συσκευή σας Android.

Χρησιμοποιώντας το iFont

2. Κατεβάστε και εγκαταστήστε ένα iFont εφαρμογή.

Χρησιμοποιώντας το iFont

3. Ανοίξτε την εφαρμογή iFont, και θα λάβετε μια λίστα με τις διαθέσιμες γραμματοσειρές για τη συσκευή σας. Επιλέξτε και εγκαταστήστε οποιαδήποτε γραμματοσειρά στο Android σας.

Χρησιμοποιώντας το iFont

4. Τώρα επιλέξτε οποιοδήποτε από αυτά και κάντε κλικ στο Set.

Χρησιμοποιώντας το iFont

5. Αφού κάνετε κλικ στο σετ, iFont επιχορηγήσεις αιτήσεων Υπερχρήστης άδεια και μετά κάντε κλικ Επιτρέπω άδεια. Τώρα, η συσκευή σας αρχίζει να επανεκκίνηση, και μετά από αυτό, το στυλ γραμματοσειράς αλλάζει με επιτυχία. Απολαμβάνω !!

Σημείωση: Αν έχετε το δικό σας TTF αρχείο γραμματοσειράς, αντιγράψτε το και επικολλήστε το στο δικό σας κάρτα SDμετά κάντε κλικ στο Προσαρμοσμένο > Επιλέγω τα δικα σου ‘TTF‘ αρχείο γραμματοσειράς από το δικό σας κάρτα SD.

4. Χρήση HiFont

Το HiFont είναι το καλύτερο πρόγραμμα εγκατάστασης γραμματοσειρών flip για Android. Εκατοντάδες επιλεγμένα στυλ γραμματοσειράς, όπως χαριτωμένες, πιο σκούρες γραμματοσειρές, είναι όλα για εσάς. Είναι συμβατό με το πρόγραμμα γραμματοσειρών στο τηλέφωνό σας.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κάντε λήψη και εγκατάσταση HiFont στη συσκευή σας Android. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε την εφαρμογή.

2. Ανοίξτε τον πίνακα ρυθμίσεων και μετά αλλάξτε τη λειτουργία αλλαγής γραμματοσειράς σε Αυτομάτωςτο οποίο συνιστάται.

Χρησιμοποιώντας το HiFont

3. Τώρα, πρέπει να επιλέξετε τη γραμματοσειρά που θέλετε να εγκαταστήσετε στο λειτουργικό σας σύστημα Android. Επιλέξτε και πατήστε το Κατεβάστε κουμπί.

Χρησιμοποιώντας το HiFont

4. Μετά τη λήψη, πρέπει να πατήσετε στο Χρήση κουμπί.

Χρησιμοποιώντας το HiFont

5. Τώρα πρέπει να μετακινηθείτε στο τηλέφωνό σας Ρυθμίσεις> Εμφάνιση> Γραμματοσειρές. Εδώ, πρέπει να επιλέξετε τη γραμματοσειρά που έχετε λάβει.

Χρησιμοποιώντας το HiFont

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αλλάξετε το στυλ γραμματοσειράς σας Android.

Σημείωση: Δεν θα υποστηρίζονται όλες οι γραμματοσειρές επειδή ορισμένες θα εγκατασταθούν στη συσκευή σας μόνο εάν είναι ριζωμένη.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες μέθοδοι για να αλλάξετε γραμματοσειρές σε ένα τηλέφωνο Android. Ελπίζω αυτός ο οδηγός να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Πώς να εισάγετε γραμματοσειρές στο Procreate

Τρόπος αναγνώρισης γραμματοσειρών στην ιστοσελίδα

Καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας γραμματοσειρών 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *