εφαρμογές της Microsoft για Android

15 καλύτερες εφαρμογές της Microsoft για Android το 2023

Η Microsoft είναι κυρίως γνωστή για το λειτουργικό της σύστημα Windows αλλά έχει αφήσει το στίγμα της και στο Android. Η Microsoft έχει αρκετές χρήσιμες εφαρμογές Android διαθέσιμες στο Google Play Store.

Μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές δωρεάν στη συσκευή σας Android. Εάν έχετε μεγάλη εμπιστοσύνη στη Microsoft και δεν θέλετε να εγκαταλείψετε το οικοσύστημά της, είναι καλή ιδέα να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτές τις εφαρμογές της Microsoft στο Android.

15 καλύτερες εφαρμογές της Microsoft για Android

Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, έχουμε παραθέσει μερικά από τα καλύτερες δωρεάν εφαρμογές της Microsoft για Android. Όλες οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες στο Google Play Store και μπορείτε να τις κατεβάσετε δωρεάν. Λοιπόν, ας δούμε τις καλύτερες εφαρμογές της Microsoft για Android.

1. Σύνδεσμος στα Windows

Σύνδεσμος στα Windows

Ο σύνδεσμος προς τα Windows είναι ένα Εφαρμογή Android από τη Microsoft που αντιγράφει το smartphone σας σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή. Είναι μια συνοδευτική εφαρμογή για την εφαρμογή Phone Link Windows.

Με το Link to Windows, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις από τον υπολογιστή σας, να στέλνετε SMS, να στέλνετε αρχεία πολυμέσων κ.λπ. Συνολικά, το Link to Windows είναι μια εξαιρετική εφαρμογή της Microsoft για χρήση στο Android.

2. Microsoft Edge

Microsoft Edge

Παρόλο που το Chrome κυριαρχεί στην ενότητα του προγράμματος περιήγησης ιστού για κινητά, ο Microsoft Edge εξακολουθεί να είναι ικανός και ένα από τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης στο Android.

Το Microsoft Edge για Android σάς προσφέρει περισσότερες δυνατότητες από το Chrome. Επίσης, χρησιμοποιεί λιγότερη μνήμη RAM στη συσκευή σας και φορτώνει ιστοσελίδες πιο γρήγορα.

3. Microsoft Family Safety

Microsoft Family Safety

Η Οικογενειακή Ασφάλεια της Microsoft είναι α εφαρμογή γονικού ελέγχου για Android που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ασφαλή χώρο για να εξερευνήσουν τα παιδιά σας στο διαδίκτυο. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ορίσετε γονικούς ελέγχους για να φιλτράρετε ακατάλληλες εφαρμογές και παιχνίδια.

Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε τα παιδιά σας να εξισορροπήσουν τη δραστηριότητά τους στον χρόνο χρήσης, να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία κοινής χρήσης τοποθεσίας για να παραμείνουν σε επαφή με τα παιδιά σας και πολλά άλλα.

4. Bing: Συνομιλία με AI & GPT-4

Bing

Η νέα εφαρμογή Bing Chat από τη Microsoft λαμβάνει πολλές θετικές κριτικές. Αυτή είναι μια κλασική αναζήτηση bing στο Android που υποστηρίζεται από AI.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Bing Chat AI ως ChatGPT, που υποστηρίζεται από το πιο πρόσφατο GPT-4. Αυτό που κάνει το Bing Chat ανώτερο από το ChatGPT είναι η πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Το Bing Chat μπορεί να έχει πρόσβαση στα αποτελέσματα Ιστού και να σας παρέχει πιο σχετικές και πιο πρόσφατες πληροφορίες. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από το Bing Chat να δημιουργήσει μια εικόνα τεχνητής νοημοσύνης, να μεταφράσει πολλές γλώσσες και πολλά άλλα.

5. Ομάδες της Microsoft

Ομάδες της Microsoft

Το Microsoft Teams έχει κορυφαία βαθμολογία εφαρμογή κλήσης συνδιάσκεψης για Android που σας παρέχει επιλογές κλήσης συνδιάσκεψης στον υπολογιστή σας. Με τα χρόνια, η εφαρμογή Microsoft Teams για Android βοήθησε τους χρήστες να φέρουν κοντά τους ανθρώπους για να ολοκληρώσουν τα πράγματα.

Η εφαρμογή Microsoft Teams για Android παρέχει συνομιλίες, βιντεοκλήσεις και επιλογές ομαδικής συνομιλίας, φέρνοντας σχέδια στη ζωή σας. Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές της Microsoft που μπορεί κανείς να έχει σε smartphone Android.

6. Microsoft Office Mobile

Microsoft Office Mobile

Οι δημοφιλείς εφαρμογές Office Suite για Windows είναι επίσης διαθέσιμες για smartphone Android. Για να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές της σουίτας Office στο Android, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Android Office (Microsoft 365).

Σας φέρνει το Word, το Excel και το PowerPoint όλα σε μία εφαρμογή. Επομένως, είναι μια από τις πιο χρήσιμες εφαρμογές της Microsoft που δεν πρέπει να χάσετε.

7. Μια σημείωση

Μια σημείωση

Οργανώστε τις σημειώσεις σας και τακτοποιήστε τις σαν ένα βιβλίο. μπορείτε επίσης να κάνετε σημειώσεις κειμένου, εικόνων, ήχου κ.λπ., σε αυτήν την εφαρμογή.

Αν και υπάρχουν πολλές εξαιρετικές εφαρμογές λήψης σημειώσεων για Android, όπως το Evernote, αλλά και πάλι για μέτριους χρήστες, αυτή η εφαρμογή θα παίξει πολύ καλά τη δουλειά.

8. Xbox

Xbox

Αυτός είναι ένας τύπος εφαρμογής που δημιουργήθηκε για κατόχους Xbox. Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να ελέγχετε το Xbox σας απευθείας μέσω της συσκευής σας Android και να ελέγχετε τα μενού, να παίζετε παιχνίδια, να παρακολουθείτε ταινίες κ.λπ. Αυτή είναι μια σημαντική εφαρμογή για όσους χρησιμοποιούν Xbox και σας συνιστώ να δοκιμάσετε αυτήν την καταπληκτική εφαρμογή της Microsoft.

9. Microsoft Launcher

Microsoft Launcher

Εάν έχετε βαρεθεί να χρησιμοποιείτε το Android σας με την ίδια εμφάνιση, ίσως θα θέλατε να το προσαρμόσετε χρησιμοποιώντας έναν άλλο εκκινητή που θα αντικαταστήσει την αρχική οθόνη.

Το Microsoft Launcher είναι ένα καθαρό και προσεγμένο πρόγραμμα εκκίνησης που θα σας εντυπωσιάσει με την εμφάνιση και τις δυνατότητές του.

10. Μεταφραστής της Microsoft

Μεταφραστής της Microsoft

Αυτή είναι μια καταπληκτική εφαρμογή καθώς χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να ξεπεράσετε εύκολα το γλωσσικό εμπόδιο ή το εμπόδιο επικοινωνίας.

Πρέπει να γράψετε ή να μιλήσετε κάτι στη γλώσσα σας. αυτή η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε τα στοιχεία σας σε άλλη γλώσσα. Μπορείτε να μεταφράσετε τη γλώσσα σας με έως και 50 άλλες γλώσσες και να κάνετε συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο μέσω αυτής της εφαρμογής.

11. Microsoft Outlook

Microsoft Outlook

Αυτή είναι μια χρήσιμη εφαρμογή που θα πρέπει να έχετε και στο Android σας. Αυτή η εφαρμογή συνδέει όλους τους λογαριασμούς email, ημερολόγια, αρχεία κ.λπ., σε ένα μέρος και ως εκ τούτου σας βοηθά να διαχειριστείτε και να τα προβάλετε όλα σε ένα μόνο μέρος. Μπορείτε να συνδεθείτε στο Gmail, το Outlook, το Yahoo και άλλα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα.

12. Φακός γραφείου

 Φακός γραφείου

Χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή για να περικόψετε, να βελτιώσετε διάφορα έγγραφα και να μετατρέψετε ορισμένες εικόνες σε αρχεία PDF, Word και PowerPoint. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή που είναι ο κύριος των εγγράφων που είναι διαθέσιμα στο Android σας.

13. Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας Microsoft

Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας Microsoft

Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε ελέγχετε εύκολα τον υπολογιστή σας από οπουδήποτε στον κόσμο και επίσης Mirror της οθόνης των Windows στο Android. Πρέπει να συνδεθείτε στο διαδίκτυο και μπορείτε να το κάνετε εύκολα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή.

14. Microsoft Kaizala

Microsoft Kaizala

Το Microsoft Kaizala είναι μια νέα εφαρμογή για κινητά που διευκολύνει την επικοινωνία και την εκτέλεση εργασιών στον τομέα. Με το Kaizala, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα εργαλεία που χρειάζεστε για να παραμείνετε ενημερωμένοι και αποτελεσματικοί.

Η Kaizala διευκολύνει τη λήψη ανακοινώσεων από το κεντρικό γραφείο, την αποστολή σχολίων μέσω δημοσκοπήσεων ή ερευνών ή τη συνομιλία με άλλους 1:1 ή σε ομάδες.

15. Microsoft To-Do

Microsoft To-Do

Το Microsoft To-Do είναι μια απλή και έξυπνη λίστα υποχρεώσεων που διευκολύνει τον προγραμματισμό της ημέρας σας. Είτε πρόκειται για εργασία, σχολείο ή σπίτι, οι εργασίες θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας και να μειώσετε τα επίπεδα άγχους σας.

Συνδυάζει έξυπνη τεχνολογία και όμορφο σχεδιασμό για να σας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια απλή καθημερινή ροή εργασίας.

Αυτά λοιπόν είναι μερικά από τα καλύτερες εφαρμογές της Microsoft για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο λειτουργικό σας σύστημα Windows. Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια εάν θέλετε να προτείνετε άλλες εφαρμογές της Microsoft.

Διαβάστε επίσης:Πώς να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Bing AI Chat

Δωρεάν λήψη του Microsoft Office 2019

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *