Εφαρμογές συμπιεστή PDF για Android για μείωση του μεγέθους PDF

Είτε τραπεζικές αποδείξεις, σημαντικά τιμολόγια κ.λπ., όλοι ασχολούμαστε με αρχεία PDF όταν εργαζόμαστε στους υπολογιστές μας. Με τα χρόνια, τα αρχεία PDF έχουν αποδειχθεί ένας από τους πιο ασφαλείς τρόπους μεταφοράς εγγράφων στο διαδίκτυο.

Οι περισσότερες εφαρμογές ή βοηθητικά προγράμματα κοινής χρήσης αρχείων που είναι διαθέσιμα σήμερα υποστηρίζουν PDF. Ωστόσο, ενδέχεται να έχουν περιορισμούς μεγέθους αρχείου που δεν μας επιτρέπουν να ανεβάσουμε ένα PDF που υπερβαίνει ένα συγκεκριμένο μέγεθος.

Πώς να κάνετε ένα PDF με δυνατότητα αναζήτησης(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές συμπιεστή PDF για Android. Από τώρα, υπάρχουν εκατοντάδες βοηθητικά προγράμματα PDF διαθέσιμα στο Google Play Store που σας επιτρέπουν να συμπιέσετε αρχεία PDF στο Android . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις δωρεάν εφαρμογές για να συμπιέσετε τα αρχεία PDF σας.

Λίστα με τις 10 καλύτερες εφαρμογές συμπιεστή PDF για Android

Ως εκ τούτου, αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές συμπιεστή PDF για Android . Οι περισσότερες από τις εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο ήταν δωρεάν για λήψη και χρήση, αλλά ορισμένες μπορεί να σας ζητήσουν να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Συγχώνευση PDF

 

Το PDF Merge είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας PDF που σας επιτρέπει να συγχωνεύσετε δύο ή περισσότερα αρχεία PDF, ιστοσελίδες, εικόνες JPEG και PNG σε ένα αρχείο PDF. Η εφαρμογή διαθέτει μια διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης, όπου πρέπει να σύρετε αρχεία PDF το ένα στο άλλο για να τα συγχωνεύσετε.

NVISEN MU05 Intel I7-1165G7 Intel lris Xe Graphics Mini PC 16GB DDR4-2666MHz ΕΜΒΟΛΟ 512GB SSD WiFi5 RJ45 1000MHz ΕΜΒΟΛΟ SSD WiFi5 RJ45 1000MHz

Εκτός από αυτό, το PDF Merge διαθέτει επίσης έναν συμπιεστή που μπορεί να συμπιέσει τα αρχεία PDF σας δωρεάν. Ορισμένες άλλες δυνατότητες του PDF Merge περιλαμβάνουν την προστασία αρχείων PDF με κωδικό πρόσβασης, τη μετατροπή ιστοσελίδων σε PDF και πολλά άλλα.

2. PDF Reader Pro

 

Το PDF Reader Pro είναι μια πλήρης εφαρμογή ανάγνωσης και επεξεργασίας PDF διαθέσιμη για smartphone Android. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να επεξεργάζεστε, να μετατρέπετε, να σαρώνετε και να προστατεύετε αρχεία PDF δωρεάν.

Διαθέτει επίσης μια δυνατότητα συμπίεσης PDF που μπορεί να συμπιέσει τα αρχεία PDF σας για να μειώσει το μέγεθος του αρχείου τους. Έχετε επίσης μια δυνατότητα εξαγωγής κειμένου για εξαγωγή κειμένων από αρχεία PDF ή εικόνας.

3. Συμπίεση αρχείου PDF

 

Είναι μία από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές συμπιεστή PDF που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μειώσετε το μέγεθος του αρχείου PDF. Μάντεψε? Το Compress PDF File σάς επιτρέπει να συμπιέσετε εύκολα αρχεία PDF στη συσκευή σας με ένα μόνο πάτημα.

BlitzHome® BH-AF2 5L Smart Best Fryer Air with APP Control & Air Fryer Recipes RNC Technology 360 ° Hot Air Circulation Αφαιρούμενο μη κολλητικό καλάθι με έξυπνο βιβλίο συνταγών

Αυτό που είναι πιο χρήσιμο είναι ότι η εφαρμογή σάς επιτρέπει ακόμη και να επιλέξετε την ποιότητα PDF εξόδου για να μειώσετε το μέγεθος του αρχείου. Όλα τα συμπιεσμένα PDF αποθηκεύονται στο φάκελο Phone/PDF-Compressor.

4. Συμπίεση αρχείου PDF – Συμπιεστής PDF

 

Κατά την αποστολή αρχείων PDF μέσω email ή τη μεταφόρτωσή τους στον Ιστό, αντιμετωπίζουμε συχνά προβλήματα με το μέγεθος του αρχείου. Συμπίεση αρχείου PDF – Το PDF Compressor είναι μια εφαρμογή Android που έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να συμπιέσετε τα αρχεία PDF σας για δημοσίευση σε ιστοσελίδες, κοινή χρήση σε κοινωνικά δίκτυα ή αποστολή μέσω email. Μάντεψε? Συμπίεση αρχείου PDF – Το PDF Compressor χρησιμοποιεί κάποιο προηγμένο αλγόριθμο συμπίεσης για να μειώσει το μέγεθος του αρχείου PDF κάτω από 100 KB.

5. PDF Μικρό

 

Αν και δεν είναι πολύ δημοφιλές, το PDF Small εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες και πιο φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές συμπιεστή PDF που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Για συμπίεση, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να επιλέξετε από τρία διαφορετικά επίπεδα συμπίεσης – Προτεινόμενη, Υψηλή ποιότητα και χαμηλή ποιότητα.

Το PDF Small είναι ελαφρύ και εξαιρετικά εύκολο στη χρήση σε σύγκριση με άλλα βοηθητικά προγράμματα PDF. Μπορεί να μειώσει το μέγεθος των αρχείων PDF σας έως και 90%.

6. Smallpdf

 

Το Smallpdf είναι μια πλήρης εφαρμογή βοηθητικού προγράμματος PDF που διατίθεται στο Google Play Store για smartphone/tablet Android. Με το Smallpdf, μπορείτε να επεξεργαστείτε PDF, να συμπιέσετε PDF, να σαρώσετε PDF, να συνδυάσετε PDF, να μετατρέψετε PDF και να κάνετε πολλά άλλα πράγματα που σχετίζονται με PDF.

BlitzWolf® BW-P11 20000mAh 18W QC3.0 PD ΑΠΟΘΗΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Εξωτερική τροφοδοσία μπαταρίας Για iPhone 13 13 Mini 13 Pro Max Για Samsung Galaxy S21 S21 Ultra Huawei P40 Xom

Αν μιλάμε για συμπίεση PDF, το Smallpdf σάς παρέχει δύο διαφορετικές μορφές συμπίεσης PDF – Βασική και Ισχυρή. Η βασική συμπίεση μειώνει το μέγεθος του αρχείου κατά 40%, ενώ η ισχυρή συμπίεση μειώνει το μέγεθος του αρχείου κατά 75%.

7. iLovePDF

 

Το iLovePDF είναι αρκετά παρόμοιο με την εφαρμογή SmallPDF που αναφέρεται παραπάνω. Είναι μια πλήρης εφαρμογή επεξεργασίας PDF με πολλά εργαλεία για την αντιμετώπιση αρχείων PDF.

Με το iLovePDF, μπορείτε να διαβάσετε, να μετατρέψετε, να σχολιάσετε και να υπογράψετε αρχεία PDF μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Διαθέτει επίσης μια δυνατότητα συμπίεσης αρχείων PDF που μειώνει το μέγεθος του αρχείου PDF διατηρώντας παράλληλα την οπτική του ποιότητα.

8. PDFOptim

 

Είναι μια απλή εφαρμογή συμπιεστή PDF που μπορεί να συμπιέσει το μέγεθος των αρχείων σας PDF σε 100 kb ή μικρότερο. Αν και μπορεί να μειώσει το μέγεθος του αρχείου, επηρεάζει επίσης την οπτική ποιότητα του PDF.

Ωστόσο, το καλό είναι ότι το PDFOptim παρέχει ένα πρόγραμμα προβολής PDF δίπλα-δίπλα για σύγκριση του αρχικού και του συμπιεσμένου PDF. Έτσι, μπορείτε να επιβεβαιώσετε τις αλλαγές αφού ελέγξετε τη σύγκριση δίπλα-δίπλα.

9. PDF Utils

 

Το PDF Utils είναι ένα ελαφρύ βοηθητικό πρόγραμμα PDF που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για διάφορους σκοπούς. Σας επιτρέπει να συγχωνεύσετε, να μετατρέψετε, να περιστρέψετε, να διαχωρίσετε και να συμπιέσετε αρχεία PDF.

Το PDF Utils είναι φορτωμένο με όλες τις δυνατότητες που μπορεί να χρειάζεστε. Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένο πρόγραμμα εξαγωγής εικόνων που καταγράφει εικόνες από αρχεία PDF και τις αποθηκεύει σε PNG ή JPG.

10. Όλα τα PDF

 

Το All PDF είναι μια ελαφριά εφαρμογή γραφείου που σας βοηθά να χειρίζεστε αρχεία PDF. Με Όλα τα PDF, μπορείτε όχι μόνο να διαβάσετε αρχεία PDF, αλλά μπορείτε ακόμη και να διαχωρίσετε, να συγχωνεύσετε και να συμπιέσετε έγγραφα PDF εύκολα και άνετα.

Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να επεξεργαστείτε μεταδεδομένα αρχείων PDF όπως δημιουργός, ημερομηνία δημιουργίας, ημερομηνία τροποποίησης, συγγραφέας κ.λπ. Συνολικά, το All PDF είναι μια εξαιρετική εφαρμογή συμπιεστή PDF για Android.

6 Ταχύτητα Μασάζ Όγκου Βαθιά Μυϊκή Μασάζ Μυϊκός Πόνος Μασάζ στο Λαιμό Άσκηση Χαλάρωση Αδυνατίσματος Διαμόρφωση Ανακούφιση από τον Πόνο

Είναι πολύ εύκολο να συμπιέσετε αρχεία PDF στο Android . πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα σωστά εργαλεία. Σχεδόν όλα τα εργαλεία που αναφέρονται στο άρθρο ήταν δωρεάν για λήψη και χρήση. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: