10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις εξοικονόμησης μπαταρίας DU για Android

Λοιπόν, το DU Battery Saver ήταν η καλύτερη εφαρμογή διαχείρισης μπαταρίας Android. Ωστόσο, δεν ήταν πλέον διαθέσιμο στο Google Play Store λόγω της πρόσφατης απαγόρευσης των κινεζικών εφαρμογών που επέβαλε η ινδική κυβέρνηση.

Επομένως, εάν ήσασταν χρήστης εξοικονόμησης μπαταρίας DU, πρέπει να μεταβείτε στις εναλλακτικές του. Ακόμα κι αν η εφαρμογή λειτουργεί, δεν θα λάβει ενημερώσεις και θα σταματήσει να λειτουργεί μετά από μερικές ημέρες.

Επί του παρόντος, πολλές εφαρμογές εξοικονόμησης μπαταρίας είναι διαθέσιμες για Android που μπορούν να χρησιμοποιηθούν αντί του DU Battery Saver. Ακόμη και μερικές εφαρμογές, όπως το Greenify, το Servicely κ.λπ., προσφέρουν καλύτερες δυνατότητες από τις απαγορευμένες.

12 καλύτερες εφαρμογές λήψης μουσικής για Android

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις εξοικονόμησης μπαταρίας DU για Android

Έτσι, εδώ θα μοιραστούμε μια λίστα με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις εξοικονόμησης μπαταρίας DU. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από αυτές τις εφαρμογές για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του τηλεφώνου σας.

1. Υπηρεσιακά

Υπηρεσιακά

Είναι μια εφαρμογή Android που μπορεί να θέσει εφαρμογές και διαδικασίες σε κατάσταση αδρανοποίησης. Η εφαρμογή λειτουργεί μόνο σε συσκευές Android με ρίζες. Αφού χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, μπορείτε να επιλέξετε ποιες εφαρμογές θα τίθενται σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας.

Επομένως, εάν έχετε μια συσκευή Android με ρίζες και αναζητάτε εφαρμογές για να αποτρέψετε την εκτέλεση άλλων εφαρμογών στο παρασκήνιο, το Servicely μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

2. Greenify

Πρασινοποιήστε

Λοιπόν, το Greenify είναι λίγο πολύ παρόμοιο με το Servicely όσον αφορά τις δυνατότητες. Η εφαρμογή Android σάς βοηθά να εντοπίσετε και να θέσετε τις εφαρμογές που δεν συμπεριφέρονται σωστά σε κατάσταση αδρανοποίησης.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να θέσετε γρήγορα τις εφαρμογές σε κατάσταση αδρανοποίησης. Η εφαρμογή λειτουργεί τόσο σε ριζωμένες όσο και σε μη ριζωμένες συσκευές. Εκτός από αυτό, προσφέρει επίσης μερικές άλλες δυνατότητες βελτιστοποίησης μπαταρίας.

3. Οθόνη μπαταρίας GSam

Οθόνη μπαταρίας GSam

Αν ψάχνετε για μια ισχυρή εφαρμογή παρακολούθησης μπαταρίας για τη συσκευή σας Android, πρέπει να δοκιμάσετε το GSam Battery Monitor. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να βρείτε εφαρμογές που εξαντλούν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, να γνωρίζετε τις λεπτομέρειες της μπαταρίας κ.λπ.

Το καλό με το GSam Battery Monitor είναι ότι σας επιτρέπει να εμβαθύνετε στον τρόπο με τον οποίο μια εφαρμογή χρησιμοποιεί την μπαταρία σας. Μπορείτε επίσης να ορίσετε προσαρμοσμένες χρονικές αναφορές για να δείτε στατιστικά για μια συγκεκριμένη περίοδο.

4. Battery Guru

Γκουρού μπαταρίας

Αν θέλετε μια εφαρμογή Android που μπορεί να παρέχει πληροφορίες σχετικά με τη χρήση ενέργειας του τηλεφώνου σας, την υγεία της μπαταρίας και πολλά άλλα, μην ψάχνετε άλλο από το Battery Guru.

Το Battery Guru είναι μια εφαρμογή με κορυφαία βαθμολογία για Android που συγκεντρώνει και σας δείχνει πολλές σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την υγεία της μπαταρίας του τηλεφώνου σας.

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του Battery Guru περιλαμβάνουν τη μέτρηση της χωρητικότητας της μπαταρίας, τη λήψη εκτιμώμενης κατάστασης της μπαταρίας, την παρακολούθηση της χρήσης της μπαταρίας της εφαρμογής, την ανίχνευση wake lock κ.λπ.

5. Amplify

Ενίσχυση

Λοιπόν, είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές εξοικονόμησης μπαταρίας ανοιχτού κώδικα που είναι διαθέσιμες στον ιστό. Από τώρα, η εφαρμογή λειτουργεί μόνο σε συσκευές με root. Σε σύγκριση με το DU Battery Saver, το Amplify προσφέρει περισσότερες δυνατότητες. Μπορεί να ανιχνεύσει εφαρμογές εξάντλησης μπαταρίας, να ανιχνεύσει αφύπνιση και αφύπνιση κ.λπ.

Ένα άλλο καλύτερο πράγμα για το Amplify είναι ότι λειτουργεί τόσο σε ριζικά όσο και σε μη ριζικά smartphone Android. Εάν έχετε μια συσκευή με ρίζες, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις προηγμένες λειτουργίες της εφαρμογής.

6. AccuBattery

AccuBattery

Το AccuBattery είναι μία από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές διαχείρισης μπαταρίας που διατίθενται για smartphone Android. Προστατεύει την υγεία της μπαταρίας, εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της μπαταρίας και μετρά τη χωρητικότητα της μπαταρίας.

Εκτός από τη χρήση της μπαταρίας, το AccuBattery δείχνει επίσης την ταχύτητα φόρτισης και εκφόρτισης της μπαταρίας σας. Συνολικά, είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές εξοικονόμησης μπαταρίας για Android.

7. Brevent

Ευρεσιτεχνία

Λοιπόν, το Brevent μοιάζει πολύ με το Greenify όσον αφορά τα χαρακτηριστικά. Ωστόσο, λειτουργεί τόσο σε ριζωμένες όσο και σε μη ριζωμένες συσκευές. Εντοπίζει εφαρμογές που εξαντλούν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και τις θέτει σε κατάσταση αδρανοποίησης.

Όσον αφορά τη συμβατότητα, το Brevent υποστηρίζει Android 6.0 έως Android 11. Επίσης, για να λειτουργήσει απαιτείται εντοπισμός σφαλμάτων USB ή ασύρματος εντοπισμός σφαλμάτων.

8. Διάρκεια ζωής μπαταρίας Kaspersky

Διάρκεια ζωής μπαταρίας Kaspersky

Το Kaspersky Battery Life είναι μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις εξοικονόμησης μπαταρίας DU που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Παρακολουθεί ενεργά κάθε εφαρμογή που εκτελείται στο παρασκήνιο. Η εφαρμογή δεν κάνει τίποτα από μόνη της. δείχνει απλώς τις πεινασμένες εφαρμογές που πρέπει να διακοπούν χειροκίνητα.

9. Γιατρός μπαταρίας

Γιατρός μπαταρίας

Το Battery Doctor είναι μια φοβερή εφαρμογή Android για την παρακολούθηση της υγείας της μπαταρίας, της διαδικασίας φόρτισης και πολλά άλλα. Η εφαρμογή έχει κορυφαία βαθμολογία και μπορεί να ληφθεί από το Google Play Store.

Αυτή θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική εφαρμογή μπαταρίας για Android, εάν θέλετε να ελέγξετε τον υπολειπόμενο χρόνο φόρτισης, τον υπολειπόμενο χρόνο χρήσης, την τάση χρήσης της μπαταρίας κ.λπ. Συνολικά, το Battery Doctor είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση εξοικονόμησης μπαταρίας DU που δεν πρέπει να χάσετε.

10. Ampere

Αμπέρ

Το Ampere είναι πολύ διαφορετικό από την εφαρμογή DU Battery saver, αλλά είναι κάτι που αξίζει να αναφερθεί. Αυτή είναι η απόλυτη εφαρμογή για να μετρήσετε την απόδοση φόρτισης του τηλεφώνου σας.

Ωστόσο, ορισμένες από τις πληροφορίες μπαταρίας που παρέχονται από την εφαρμογή μπορεί να είναι δύσκολο να κατανοηθούν. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για εσάς εάν θέλετε να μετρήσετε το ρεύμα φόρτισης και εκφόρτισης της μπαταρίας σας.

Έτσι, αυτές είναι οι δέκα καλύτερες εναλλακτικές λύσεις εξοικονόμησης μπαταρίας DU που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας στα Windows 11

Οι καλύτερες εφαρμογές Android για τον έλεγχο των προδιαγραφών του τηλεφώνου σας

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *