εναλλακτικές λύσεις Truecaller

13 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Truecaller για Android

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές αναγνώρισης κλήσης και αποκλεισμού κλήσεων για smartphone Android. Ωστόσο, θα επέλεγα την εφαρμογή TrueCaller αν έπρεπε να διαλέξω κάποιον. Το TrueCaller είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές αναγνώρισης κλήσεων και αποκλεισμού κλήσεων που είναι διαθέσιμες για smartphone Android στο Play Store.

Ωστόσο, σε πολλούς χρήστες δεν αρέσει η εφαρμογή. Κάποιοι λένε ότι η εφαρμογή προκαλεί προβλήματα αποστράγγισης της μπαταρίας, ενώ άλλοι λένε ότι επιβραδύνει τη συσκευή. Εάν είστε από αυτούς που δεν βρίσκουν χρήσιμο το TrueCaller, μπορείτε να εξετάσετε τις εναλλακτικές του.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης: καλύτερες εφαρμογές κλήσης για Android

20+ Καλύτεροι μυστικοί κωδικοί του iPhone

13 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Truecaller για Android

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις TrueCaller για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε να γνωρίζετε γρήγορα ποιος καλεί και να αποκλείσετε το τηλεμάρκετινγκ και τις κλήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε το καλύτερες εναλλακτικές λύσεις TrueCaller για Android.

1. Τηλέφωνο από την Google

Τηλέφωνο από την Google

Το Phone είναι η επίσημη εφαρμογή τηλεφωνικών κλήσεων από την Google που είναι προεγκατεστημένη στα περισσότερα smartphone Android. Αν και δεν είναι τόσο ισχυρό όσο το TrueCaller, το Phone by Google μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί για να γνωρίζετε ποιος σας καλεί.

Η εκτεταμένη κάλυψη αναγνώρισης κλήσης της Google σάς ενημερώνει για την επιχείρηση που σας καλεί. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι μπορεί να αναγνωρίσει μόνο επιχειρήσεις που είναι εγγεγραμμένες στο Google Business.

2. Να Απαντήσω;

Να Απαντήσω;

Να Απαντήσω; δεν είναι ακριβώς μια εφαρμογή αναγνώρισης καλούντων. είναι μια εφαρμογή που εντοπίζει και αποκλείει ανεπιθύμητα μηνύματα και ξένους αριθμούς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να αποτρέψετε αυτόκλητες κλήσεις.

Αυτό το χαρακτηριστικό που κάνει το Should I Answer; διαφορετικό από τους ανταγωνιστές του είναι ότι λειτουργεί ακόμη και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι η εφαρμογή μπορεί να σας προστατεύσει από άγνωστους, ξένους αριθμούς ή αριθμούς premium ακόμη και όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

3. Whoscall

Whoscall

Το Whoscall είναι σχεδόν παρόμοιο με το TrueCaller όσον αφορά τη δυνατότητα. Η εφαρμογή έχει ληφθεί πάνω από 70 εκατομμύρια φορές από το Google Play Store.

Η εφαρμογή είναι γνωστή για την ακριβή αναγνώρισή της για τις εισερχόμενες κλήσεις και τα SMS. Επιπλέον, το Whoscall διαθέτει επίσης μια δυνατότητα αυτόματης ανίχνευσης και αποκλεισμού κλήσεων τηλεμάρκετινγκ ή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

4. Εκθέτης

Εκθέτης

Το Showcaller είναι μια ελαφριά εφαρμογή αναγνώρισης καλούντων για smartphone Android. Μάντεψε? Το Showcaller χρειάζεται λιγότερο από 10 MB αποθηκευτικού χώρου για εγκατάσταση στη συσκευή σας. Η ελαφριά φύση κάνει επίσης την εφαρμογή φιλική προς την μπαταρία.

Μόλις εγκατασταθεί, εκτελείται σιωπηλά στο παρασκήνιο και προσδιορίζει τις εισερχόμενες κλήσεις. Σύμφωνα με τις δοκιμές μας, το Showcaller προσδιορίζει τις πιο άγνωστες ή ανεπιθύμητες κλήσεις και εμφανίζει λεπτομερείς πληροφορίες αναγνώρισης καλούντος. Συνολικά, το Showcaller είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για την αναγνώριση καλούντων.

5. Hiya – Αναγνώριση κλήσης και αποκλεισμός

Hiya - Αναγνώριση κλήσης και αποκλεισμός

Hiya – Η αναγνώριση κλήσης και ο αποκλεισμός διαφέρουν ελαφρώς από όλα τα άλλα στο άρθρο. Όχι μόνο προσδιορίζει τις εισερχόμενες κλήσεις αλλά τις αποκλείει αυτόματα.

Μπορείτε να ρυθμίσετε την εφαρμογή να αποκλείει αυτόματα καθορισμένους αριθμούς, αριθμούς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ή κλήσεις τηλεμάρκετινγκ. Hiya – Το Caller ID & Block είναι εντελώς δωρεάν και δεν εμφανίζει καν διαφημίσεις.

6. κ. Αριθμός

κ. Αριθμός

Είναι μια πλήρης εφαρμογή κλήσης Android που διατίθεται στο Google Play Store. Όμως, σε αντίθεση με το TrueCaller, ο Mr. Number μπορεί επίσης να αναγνωρίσει τις εισερχόμενες κλήσεις.

Ωστόσο, η εφαρμογή έχει μερικά μειονεκτήματα, όπως μια ανακριβή δυνατότητα αναγνώρισης καλούντος. Εκτός από αυτό, έχει επίσης τη δυνατότητα εντοπισμού και αποκλεισμού κλήσεων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και τηλεμάρκετινγκ.

7. Eyecon

Αυτή η εφαρμογή διαφέρει ελαφρώς από κάθε εφαρμογή αναγνώρισης κλήσης που αναφέρεται στο άρθρο. Αντί να κάνει αναζήτηση στη βάση δεδομένων αριθμών τηλεφώνου για να αναγνωρίσει έναν αριθμό, το Eyecon βασίζεται σε κανάλια κοινωνικής δικτύωσης για να σας δείξει τα στοιχεία του καλούντος. Η εφαρμογή διαθέτει λειτουργίες όπως συσκευή εγγραφής κλήσεων, αποκλεισμό κλήσεων κ.λπ.

8. CallApp

CallApp

Το CallApp είναι σχεδόν παρόμοιο με το TrueCaller όσον αφορά τις δυνατότητες. Αναγνωρίζει άγνωστους καλούντες, αποκλείει τις ανεπιθύμητες κλήσεις και καταγράφει τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις.

Ωστόσο, στο μειονέκτημα, η αναγνώριση καλούντος του CallApp δεν είναι αρκετά ακριβής. Επίσης, η εφαρμογή αδειάζει γρήγορα την μπαταρία σας. Ωστόσο, δεδομένου ότι είναι μια δωρεάν εφαρμογή και διαθέτει δυνατότητα εγγραφής κλήσεων, το CallApp αξίζει να δοκιμάσετε.

9. Αναγνωριστικό κλήσης Ayamote

Αναγνωριστικό κλήσης Ayamote

Είναι μια κορυφαία βαθμολογία Εφαρμογή αναγνώρισης κλήσης Android στο Google Play Store. Έχουμε καταχωρίσει αυτήν την εφαρμογή στη λίστα με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις TrueCaller, επειδή διαθέτει ένα ικανό αναγνωριστικό καλούντος.

Το αναγνωριστικό καλούντος της Ayamote είναι γνωστό για την ακριβή αναγνώριση του καλούντος και είναι το καλύτερο στην ενότητα του. Ορισμένες άλλες δυνατότητες των εφαρμογών περιλαμβάνουν πρόγραμμα αποκλεισμού κλήσεων, dialer κ.λπ.

10. Sync.ME

Sync.ME

Το Sync.ME είναι λίγο διαφορετικό από όλες τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο. Είναι μια εφαρμογή αποκλεισμού αναγνώρισης κλήσης και ανεπιθύμητης αλληλογραφίας για Android που σας επιτρέπει να δείτε ποιος σας έχει καλέσει.

Αυτό που μας αρέσει περισσότερο στην εφαρμογή είναι ότι συγχρονίζει τις φωτογραφίες των επαφών. Αυτό σας επιτρέπει να δείτε ποιος σας τηλεφώνησε και να συγχρονίσετε τη φωτογραφία της επαφής σας με το προφίλ του κοινωνικού δικτύου.

Εκτός από αυτό, το Sync.ME παρέχει επίσης χρήσιμες λειτουργίες όπως ένα Call Blocker, Reverse Phone Lookup, Call Recorder κ.λπ.

11. Drupes

δρύπες

Το Drupe είναι α εφαρμογή κλήσης και κλήσης για Android που σας δείχνει την ταυτότητα καλούντος και τις ενδείξεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Η εφαρμογή μπορεί εύκολα να εντοπίσει ανεπιθύμητους καλούντες και να τους αποκλείσει αυτόματα.

Αυτή είναι μια εξαιρετικά προσαρμόσιμη εφαρμογή κλήσεων Android με έξυπνο dialer, λειτουργίες διαχείρισης επαφών, πρόγραμμα αποκλεισμού κλήσεων, δυνατότητες αναγνώρισης καλούντων κ.λπ.

12. Εύκολο τηλέφωνο

Εύκολο τηλέφωνο

Αν ψάχνετε για μια γρήγορη και εύχρηστη εφαρμογή κλήσης για το τηλέφωνό σας Android, μην ψάχνετε άλλο από το Easy Phone.

Το Easy Phone είναι μια εφαρμογή Android που μπορεί να σας δείξει το αναγνωριστικό καλούντος, να αποκλείετε κλήσεις, να διαχειρίζεστε επαφές και να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό αρχείου κλήσεων.

Έχει επίσης μερικά όμορφα θέματα που ανεβάζουν την εμπειρία κλήσης και κλήσεων στο επόμενο επίπεδο. Συνολικά, το Easy Phone είναι μια εφαρμογή που δεν πρέπει να χάσετε με οποιοδήποτε κόστος.

13. Αναγνωριστικό καλούντος Eyecon & Αποκλεισμός ανεπιθύμητων μηνυμάτων

Αναγνωριστικό καλούντος Eyecon & Αποκλεισμός ανεπιθύμητων μηνυμάτων

Το Eyecon Caller ID & Spam Block έχει κορυφαία βαθμολογία Εφαρμογή αναγνώρισης κλήσης Android με κάποια πρόσθετα χαρακτηριστικά.

Αυτό αντικαθιστά βασικά την οθόνη κλήσεων στοκ του τηλεφώνου σας. Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής, θα δείτε ένα νέο διαισθητικό πρόγραμμα κλήσης με φωτογραφίες επαφών σε πλήρη οθόνη.

Το έχουμε καταχωρίσει στην καλύτερη εναλλακτική λίστα TrueCaller λόγω των χαρακτηριστικών αναγνώρισης καλούντος. Διαθέτει μια οπτική δυνατότητα αναγνώρισης καλούντος που σας ενημερώνει ποιος σας καλεί ακόμα και χωρίς να απαντήσετε στην κλήση.

Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Truecaller που μπορείτε να εξετάσετε. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Truecaller και πώς να ενεργοποιήσετε το αναγνωριστικό καλούντος σε πλήρη οθόνη

Πώς να χρησιμοποιήσετε το TrueCaller σε υπολογιστή

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *