καλύτερες εφαρμογές ανάγνωσης ειδήσεων iPhone

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές ανάγνωσης ειδήσεων iPhone το 2023

Έχουν περάσει εκείνες οι μέρες που η ακρόαση των ειδήσεων συνεπάγεται να περνάς πολλές ώρες κοιτάζοντας την τηλεόρασή σου ή ακούγοντας ραδιόφωνο. Χάρη στην τεχνολογική πρόοδο, μπορούμε πλέον να διαβάζουμε ειδήσεις από smartphone. Τα iPhone και τα iPad είναι τα καλύτερα εργαλεία για την ανάγνωση των ειδήσεων, καθώς πολλές εφαρμογές ειδήσεων είναι διαθέσιμες για την πλατφόρμα.

Πολλές εφαρμογές ειδήσεων είναι διαθέσιμες στο κατάστημα εφαρμογών που ισχυρίζεται ότι σας παρέχει τις καλύτερες ενημερώσεις ειδήσεων. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικά από τα καλύτερες εφαρμογές ειδήσεων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη συσκευή σας iOS.

Διαβάστε επίσης: 10 καλύτερες εφαρμογές τεχνολογίας ειδήσεων για Android

10 καλύτερες εφαρμογές ανάγνωσης ειδήσεων iPhone

Εκατοντάδες εφαρμογές iOS News είναι διαθέσιμες στα καταστήματα εφαρμογών, αλλά δεν αξίζει να εγκαταστήσετε όλες. Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, έχουμε μοιραστεί τις εφαρμογές ειδήσεων δημοφιλείς και αγαπημένες σε χιλιάδες χρήστες. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα.

1. Tech Viral

banner εφαρμογής techviral

Το Tech Viral είναι μια εφαρμογή τεχνολογίας αφιερωμένη στην παροχή των πιο πρόσφατων ειδήσεων τεχνολογίας, κόλπα για Android, σεμινάρια υπολογιστών, εφαρμογές κορυφαίας λίστας κ.λπ.

2. ειδήσεις Google

ειδήσεις Google

Οι Ειδήσεις Google θα μπορούσαν να είναι η καλύτερη εφαρμογή iOS για να συλλάβετε κορυφαίες ειδήσεις από τον κόσμο και τις τοπικές ειδήσεις. Με λίγα και απλά λόγια, οι Ειδήσεις Google σάς φέρνουν τις ιστορίες που έχουν σημασία για εσάς.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι οι Ειδήσεις Google προσαρμόζουν τις συνήθειες προβολής σας για να σας δείχνουν σχετικές ειδήσεις. Μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα τα ταξίδια, την πολιτική, τον αθλητισμό, την τεχνολογία ή τα νέα της μόδας.

3. SmartNews

SmartNews

Με το SmartNews, μπορείτε εύκολα να διαβάσετε τίτλους ειδήσεων και έκτακτες ειδήσεις από κορυφαίους εκδότες όπως MSNBC, USA Today, TIME, NBC News κ.λπ.

Δεν θα το πιστέψετε, αλλά πάνω από 50 εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν την εφαρμογή ειδήσεων για iPhone και είναι η καλύτερη δωρεάν εφαρμογή ανάγνωσης ειδήσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή.

4. Inoreader

Inoreader

Το Inoreader είναι άλλο ένα κορυφαίο Εφαρμογή ειδήσεων για iPhone στη λίστα που είναι γνωστή για τις ισχυρές δυνατότητες συγκέντρωσης ειδήσεων και επιμέλειας. Με το Inoreader, μπορείτε να διαβάσετε ειδήσεις τεχνολογίας, επιστημονικές ειδήσεις, ειδήσεις viral, πολιτικές ειδήσεις, αθλητικές ειδήσεις κ.λπ. Εκτός από αυτό, η εφαρμογή προσφέρει επίσης μια όμορφη και ελαφριά εμπειρία ανάγνωσης.

5. NetNewsWire

NetNewsWire

Το NetNewsWire είναι βασικά μια εφαρμογή ανάγνωσης RSS ανοιχτού κώδικα για iPhone που σας επιτρέπει να εγγραφείτε στη ροή των αγαπημένων σας ιστολογίων και ειδήσεων.

Ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά του NetNewsWire περιλαμβάνουν απευθείας λήψη τροφοδοσίας, υποστήριξη πολλαπλών λογαριασμών, προσαρμοσμένα θέματα άρθρων, εισαγωγή/εξαγωγή λιστών ροών OPML κ.λπ.

6. Τσέπη

Τσέπη

Το Pocket δεν είναι ακριβώς μια εφαρμογή ειδήσεων αλλά μια εφαρμογή ανάγνωσης ειδήσεων. Με το Pocket, μπορείτε να καταγράψετε το περιεχόμενο που σας έρχεται όλη μέρα.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε τις πιο πρόσφατες ιστορίες, άρθρα, ειδήσεις, αθλήματα και βίντεο από οποιαδήποτε συσκευή, εκδότη ή εφαρμογή. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα αποθηκευμένα περιεχόμενα από οπουδήποτε ή από οποιαδήποτε συσκευή.

7. Feedly

Feedly

Το Feedly είναι μια εφαρμογή RSS για iPhone που μπορεί να διαχειρίζεται λίστες πελατών και να προσθέτει συγκεκριμένες ροές. Εάν γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιείτε και να χρησιμοποιείτε τις ροές RSS με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το Feedly θα μπορούσε να είναι ένα ισχυρό εργαλείο για να παρακολουθείτε τις ειδήσεις.

Εκτός από αυτό, το Feedly προσφέρει επίσης μια προσαρμόσιμη λειτουργία ανάγνωσης που μπορεί να μεταμορφώσει την εμπειρία ανάγνωσης.

8. Inshorts

Inshorts

Το Inshorts είναι από τα καλύτερα και κορυφαία Εφαρμογές ανάγνωσης ειδήσεων για iPhone και Android. Το σπουδαίο με το Inshorts είναι ότι παρουσιάζει τα πιο σημαντικά και μοντέρνα θέματα ειδήσεων με σύντομες και ευκρινείς 60 λέξεις ή λιγότερες.

Έτσι, το Inshorts είναι για όσους δεν έχουν χρόνο να διαβάσουν ολόκληρο άρθρο. Καλύπτει μοντέρνα θέματα από διαφορετικές πύλες ειδήσεων και σας δείχνει προτάσεις με βάση τα ενδιαφέροντά σας.

ΑΣΤΕΡΙΑ

Το STARSS είναι μια εφαρμογή ανάγνωσης RSS για iPhone που παρέχει πρόσβαση σε όλες τις αγαπημένες σας τοποθεσίες ειδήσεων και ιστολογίων μέσω τροφοδοσίας RSS.

Το πιο αξιοσημείωτο με το STARSS είναι το περιβάλλον χρήστη του, το οποίο φαίνεται φουτουριστικό και καλό. Παίρνει το περιεχόμενο από τις ροές RSS των αγαπημένων σας ειδησεογραφικών τοποθεσιών και σας παρουσιάζει μια τακτοποιημένη διεπαφή.

10. Newsify

Newsify

Το Newsify είναι μια νέα εφαρμογή στη λίστα και είναι λιγότερο δημοφιλής. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να διαβάζετε και να μοιράζεστε τους αγαπημένους σας ιστότοπους και ιστολόγια. Φέρνει όλες τις σημαντικές ειδήσεις, τα αγαπημένα σας ιστολόγια και τις ροές RSS σε μία εφαρμογή ανάγνωσης.

Για να βελτιώσετε την εμπειρία ανάγνωσης, η εφαρμογή παρουσιάζει άρθρα ειδήσεων σε διάφορες διατάξεις – Προβολή διαχωρισμού, προβολή εφημερίδας και προβολή πίνακα. Διαθέτει επίσης άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως ανάγνωση εκτός σύνδεσης, επισήμανση άρθρων ως αναγνωσμένα/μη αναγνωσμένα και άλλα.

Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτερες εφαρμογές ανάγνωσης ειδήσεων iOS μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :10 καλύτερες εφαρμογές ανάγνωσης RSS για Android

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στις Ειδήσεις Google

Ειδήσεις Google


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *