Εναλλακτικές VivaVideo

Εναλλακτικές VivaVideo – 10 καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο για Android

Εάν είστε YouTuber, ίσως γνωρίζετε τη σημασία του λογισμικού επεξεργασίας βίντεο. Διατίθεται άφθονο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για λειτουργικό σύστημα επιτραπέζιου υπολογιστή όπως τα Windows. Ωστόσο, όταν πρόκειται για Android, δεν υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές.

Υπάρχουν εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο για Android, αλλά πολύ λίγες μπορούν να ανταγωνιστούν το λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για επιτραπέζιους υπολογιστές. Μια τέτοια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο είναι γνωστή ως VivaVideo. Το VivaVideo είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο πλούσια σε δυνατότητες διαθέσιμη για Android, αλλά είναι μια εφαρμογή premium με ορισμένα ζητήματα ασφαλείας.

Αυτός είναι ο μόνος λόγος που οι χρήστες αναζητούν εναλλακτικές λύσεις VivaVideo. Ευτυχώς, πολλές εναλλακτικές λύσεις VivaVideo που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επεξεργασία βίντεο σε smartphone.

Διαβάστε επίσης: καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών

VivaVideo Alternatives – Καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο

Σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μια λίστα με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις VivaVideo για smartphone Android. Αυτές οι πλούσιες σε δυνατότητες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο προσφέρουν πολλά εργαλεία επεξεργασίας βίντεο. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. VN – Video Editor & Maker

Επεξεργαστής βίντεο VN

Αν θέλετε μια εύχρηστη και δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο για Android που δεν βάζει υδατογράφημα, μην κοιτάτε άλλο από το VN – Video Editor & Maker.

Το περιβάλλον χρήστη του ιστότοπου είναι καθαρό και διαισθητικό, κάνοντας την επεξεργασία βίντεο απλή. Η εφαρμογή είναι τόσο εύκολη στη χρήση που ακόμη και οι μη τακτικοί χρήστες θα μπορούσαν εύκολα να επεξεργαστούν τα αγαπημένα τους βίντεο.

Όσον αφορά τις δυνατότητες, το VN – Video Editor & Maker σας προσφέρει σχεδόν όλες τις δυνατότητες που μπορεί να χρειαστείτε. Εκτός από αυτό, έχετε επίσης ένα πρόγραμμα επεξεργασίας που βασίζεται σε χρονοδιάγραμμα πολλών κομματιών που διευκολύνει την προσθήκη εικόνων, βίντεο, αυτοκόλλητων και κειμένου σε βίντεο.

2. KineMaster

KineMaster

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο βασισμένη σε επίπεδα για τη συσκευή σας Android, τότε το KineMaster μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Σε σύγκριση με το VivaVideo, το KineMaster προσφέρει περισσότερες δυνατότητες και έχει επίσης μια ελκυστική διεπαφή χρήστη.

Σας επιτρέπει να προσθέτετε και να συνδυάζετε πολλαπλά επίπεδα βίντεο. Έχει επίσης πολλά άλλα εργαλεία επεξεργασίας όπως φίλτρα, εφέ μετάβασης κ.λπ.

3. Magisto

Magisto

Με το Magisto, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε εξαιρετικά βίντεο μέσα σε λίγα λεπτά. Τα βίντεο που δημιουργήθηκαν με το Magisto ήταν συχνά αρκετά τέλεια για να τα μοιραστείτε στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Το καλό με το Magisto είναι ότι αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να απλοποιήσει την επεξεργασία. Η εφαρμογή προσφέρει πολλά εργαλεία επεξεργασίας βίντεο και είναι η καλύτερη εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο στο Android.

4. PowerDirector

PowerDirector

Αν ψάχνετε για μια προηγμένη εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο για το smartphone Android σας, εγκαταστήστε το PowerDirector.

Σε σύγκριση με το VivaVideo, το PowerDirector προσφέρει περισσότερες δυνατότητες και εφέ βίντεο. Μπορεί να επεξεργαστεί και να εξάγει βίντεο σε ανάλυση 4K. Διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να εκπληρώσετε τις ανάγκες σας για επεξεργασία βίντεο.

5. Προβολή βίντεο

Προβολή βίντεο

Λοιπόν, είναι μία από τις ελαφριές και εύχρηστες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο Android που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Σε σύγκριση με το VivaVideo, το VideoShow έχει πολύ πιο καθαρή διεπαφή.

Ωστόσο, είναι μια ελαφριά εφαρμογή. Μην περιμένετε προηγμένες δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο με αυτό. Μπορεί να κάνει βασικά πράγματα όπως την προσθήκη φίλτρων, μουσικής και emoji στα βίντεο.

6. Adobe Premiere Rush

Adobe Premiere Rush

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή για λήψη, επεξεργασία και κοινή χρήση βίντεο, το Adobe Premiere Rush μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Με το Adobe Premiere Rush, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε βίντεο με επαγγελματική εμφάνιση με εφέ βίντεο όπως ταχύτητα και φίλτρα. Προσφέρει πολλά εύκολα εργαλεία επεξεργασίας για περικοπή, περικοπή, προσαρμογή ήχου, βελτίωση χρώματος και προσθήκη εφέ βίντεο.

7. VivaCut

VivaCut

Το VivaCut είναι ίσως η πιο προηγμένη εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android. Με το VivaCut, λαμβάνετε λειτουργίες όπως ένα χρονοδιάγραμμα πολλαπλών επιπέδων, εργαλεία προσαρμογής βίντεο, φίλτρα, δροσερές μεταβάσεις και πολλά άλλα.

Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να συνδυάσετε κλιπ για να δημιουργήσετε βίντεο διπλής έκθεσης. Ωστόσο, για να ξεκλειδώσετε πλήρως τις δυνατότητες της εφαρμογής, πρέπει να αγοράσετε την έκδοση premium.

8. Κόψε

ΚΟΨΕ

Είναι μια από τις ελαφριές και απλές εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει στο Android. Το καλό με το YouCut είναι ότι είναι εντελώς δωρεάν και δεν έχει υδατογράφημα.

Με το YouCut, μπορείτε να συγχωνεύσετε βίντεο κλιπ σε ένα, να προσθέσετε βίντεο σε βίντεο κ.λπ. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορεί επίσης να περικόψει βίντεο, να χωρίσει βίντεο και να ελέγξει την ταχύτητα των βίντεο.

9. VITA – Video Editor & Maker

VITA

Το VITA – Video Editor & Maker είναι ένα άλλο εξαιρετικό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο στη λίστα που υποστηρίζει απλή και εύκολη επεξεργασία βίντεο. Η εφαρμογή διαθέτει όλες τις λειτουργίες που απαιτούνται για να βελτιώσετε γρήγορα τα βίντεό σας.

Μπορείτε να εξαγάγετε τα βίντεό σας σε ποιότητα Full HD μετά την επεξεργασία, να επιταχύνετε ή να επιβραδύνετε την ταχύτητα αναπαραγωγής βίντεο, να προσθέσετε μεταβάσεις βίντεο, να εφαρμόσετε φίλτρα στα βίντεό σας κ.λπ.

10. FilmoraGo

FilmoraGo

Είναι το τελευταίο στη λίστα και πιθανότατα το καλύτερο. Η εφαρμογή FilmoraGo Android σάς επιτρέπει να περικόψετε, να κόψετε και να προσθέσετε ένα φίλτρο και μουσική στα βίντεο.

Διαθέτει επίσης πολλές προηγμένες λειτουργίες, αλλά περιορίζεται μόνο σε λογαριασμούς premium. Με τον premium λογαριασμό, μπορείτε να δημιουργήσετε YouTube, αργή κίνηση κ.λπ.

Αυτές είναι λοιπόν οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις VivaVideo που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Δωρεάν λήψη VivaVideo για υπολογιστή σε Windows &MAC

καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο YouTube

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Photoshop

 

Ισίδωρος
Ισίδωρος
Άρθρα: 5447