ενημερώσεις κατάστασης στο Instagram

Οι χρήστες του WhatsApp θα μοιράζονται σύντομα ενημερώσεις κατάστασης στο Instagram

Το WhatsApp, η δημοφιλής πλατφόρμα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που ανήκει στην Meta, φέρεται να δοκιμάζει α νέα προαιρετική δυνατότητα που θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται τις ενημερώσεις κατάστασης απευθείας στο Instagram.

Οι χρήστες του WhatsApp θα μοιράζονται σύντομα ενημερώσεις κατάστασης στο Instagram

WABetaInfoμια γνωστή δημοσίευση tipster του WhatsApp, ανακάλυψε τη νέα προαιρετική δυνατότητα στο τελευταία ενημέρωση WhatsApp beta για iOS 24.8.10.72 από την εφαρμογή TestFlight. Αυτή η δυνατότητα στοχεύει στη βελτίωση της κοινής χρήσης πολυμέσων για τους χρήστες του WhatsApp, επιτρέποντάς τους να αναρτούν εύκολα τις ενημερώσεις κατάστασής τους απευθείας στα Stories τους στο Instagram.

Κατάσταση Whatsapp
@wabetainfo

Για όσους δεν γνωρίζουν, το παραπάνω χαρακτηριστικό ήταν πρώτα φέρεται να είναι δοκιμάστηκε στην έκδοση beta του WhatsApp για την ενημέρωση Android 2.23.25.20 τον Δεκέμβριο του 2023. Αν και αυτή η δυνατότητα είναι ακόμα υπό ανάπτυξη στο WhatsApp beta για Android, φαίνεται ότι το WhatsApp σχεδιάζει να φέρει την ίδια εμπειρία πολλαπλών αναρτήσεων και στην πλατφόρμα iOS.

Λήψη WhatsApp για υπολογιστή

Καθώς η δυνατότητα κοινής χρήσης ενημερώσεων κατάστασης στο Instagram είναι προαιρετική, οι χρήστες μπορούν να την ενεργοποιήσουν ή να την απενεργοποιήσουν με βάση τις προτιμήσεις τους.

«Δεδομένου ότι αυτή η δυνατότητα είναι προαιρετική, οι χρήστες θα πρέπει να ενεργοποιήσουν αυτήν την επιλογή διασταυρούμενης ανάρτησης εάν θέλουν να μοιραστούν τις ενημερώσεις κατάστασής τους στο Instagram αφού τις δημοσιεύσουν στο WhatsApp, καθώς είναι αρχικά ανενεργό». WABetaInfo πολιτείες στην έκθεσή της.

«Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι χρήστες θα μπορούν να απενεργοποιήσουν τη νέα εμπειρία διασταυρούμενης ανάρτησης με το Instagram ανά πάσα στιγμή μετά τη μη αυτόματη ενεργοποίησή τους και μπορούν να διαχειριστούν ποιος μπορεί να δει το περιεχόμενο που μοιράζονται στο Instagram απευθείας στις ρυθμίσεις κοινού της ιστορίας του Instagram. ”

Σύμφωνα με την WABetaInfo αναφορά, η επερχόμενη δυνατότητα του WhatsApp θα φέρει επανάσταση στην εμπειρία του χρήστη. Θα επιτρέψει στους χρήστες να μοιράζονται αβίαστα τις αναμνήσεις τους με τη λίστα επαφών τους στους ακόλουθους του WhatsApp και του Instagram, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψουν την εφαρμογή για μη αυτόματη αναδημοσίευση.

Η αναφορά πρόσθεσε ότι αυτή η δυνατότητα θα βελτιώσει τη διαδικασία ενημέρωσης της κατάστασης σε πολλές πλατφόρμες και θα επιτρέψει στους χρήστες του WhatsApp να ενημερώνουν ταυτόχρονα την Κατάσταση και το Instagram Story τους με ένα μόνο πάτημα.

Επί του παρόντος, η δυνατότητα κοινής χρήσης ενημερώσεων κατάστασης στο Instagram είναι υπό ανάπτυξη και θα είναι διαθέσιμη σε μελλοντική ενημέρωση της εφαρμογής. Συνεχίστε να παρακολουθείτε αυτόν τον χώρο για περισσότερες ενημερώσεις, καθώς αυτή η ιστορία εξελίσσεται!

Διαβάστε επίσης :Πώς να παίξω παιχνίδια Google Play στον υπολογιστή

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *