Πώς να κατεβάσετε και να παίξετε παιχνίδια Google Play στον υπολογιστή το 2023

Πώς να παίξω παιχνίδια Google Play στον υπολογιστή το 2023

Όταν η Microsoft κυκλοφόρησε τα Windows 11, παρουσίασε το σχέδιό της να τρέξει παιχνίδια για κινητά σε υπολογιστή. Η εκτέλεση παιχνιδιών για κινητά σε μεγαλύτερη οθόνη, όπως ένας υπολογιστής/φορητό υπολογιστή, είναι αυτό που κάθε παίκτης ήθελε εδώ και καιρό.

Το νέο λειτουργικό σύστημα Windows 11 υποστηρίζει εφαρμογές και παιχνίδια Android, αλλά απαιτεί εγκατάσταση WSL και οι χρήστες πρέπει να βασίζονται στο κατάστημα εφαρμογών της Amazon. Εκτός από τη διαμόρφωση του WSL, υπάρχουν και άλλοι τρόποι παίξτε παιχνίδια για κινητά στον υπολογιστή.

Ο ευκολότερος τρόπος για να παίξετε παιχνίδια για κινητά σε υπολογιστή ήταν χρησιμοποιώντας έναν εξομοιωτή όπως το BlueStacks, το LDPlayer, κ.λπ. Ωστόσο, το πρόβλημα με τους εξομοιωτές Android για υπολογιστή είναι ότι συχνά προσπαθούν να εγκαταστήσουν ομαδοποιημένα λογισμικά και να αυξήσουν τους πόρους του συστήματος.

Τώρα η Google έχει καταλήξει σε ένα σχέδιο για να ικανοποιήσει τους χρήστες που θέλουν να εκτελούν Παιχνίδια Google Play σε υπολογιστή. Η εφαρμογή για υπολογιστές Παιχνίδια Google Play είναι επίσημα διαθέσιμη για Windows. μπορείτε να περιηγηθείτε, να κατεβάσετε και να παίξετε επιλεγμένα παιχνίδια για κινητά σε επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή Windows.

10 Καλύτεροι Διακομιστές DNS για τυχερά παιχνίδια (Οι ταχύτεροι διακομιστές DNS)

Τι είναι τα Παιχνίδια Google Play για υπολογιστή;

Τα Παιχνίδια Google Play για υπολογιστή είναι ένα επίσημη εφαρμογή Google που σας επιτρέπει να περιηγηθείτε, να κατεβάσετε και να παίξετε επιλεγμένα παιχνίδια για κινητά σε υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή Windows.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να απολαύσετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια Android στον υπολογιστή σας και παρέχει μια καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού. Θα έχετε μια βελτιωμένη εμπειρία παιχνιδιού χάρη στην πρόσβαση με πληκτρολόγιο και ποντίκι, τον απρόσκοπτο συγχρονισμό μεταξύ συσκευών και την ενσωμάτωση με τους Πόντους Google Play.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε – οποτεδήποτε, οπουδήποτε. Η εφαρμογή Παιχνίδια Google Play συγχρονίζει τη βιβλιοθήκη προόδου και παιχνιδιών σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές σας. Πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό της συσκευής σας Google και να λάβετε τα δεδομένα σας στα Παιχνίδια Google Play.

Λήψη Παιχνιδιών Google Play για υπολογιστή

Λήψη Παιχνιδιών Google Play για υπολογιστή

Πριν από την επίσημη εφαρμογή για υπολογιστές Παιχνίδια Google Play, ο μόνος τρόπος εγκατάστασης της εφαρμογής στον υπολογιστή είναι μέσω εξομοιωτών Android. Τώρα όμως που η εφαρμογή beta Παιχνίδια Google Play είναι επίσημα διαθέσιμη για λήψη, μπορείτε να την κατεβάσετε στον υπολογιστή/φορητό υπολογιστή σας.

Έτσι, αν σας ενδιαφέρει κατεβάστε Παιχνίδια Google Play για υπολογιστή, συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου. Αυτό το άρθρο θα συζητήσει τον τρόπο λήψης, εγκατάστασης και χρήσης των Παιχνιδιών Google Play σε υπολογιστή με Windows. Ας αρχίσουμε.

Απαιτήσεις υπολογιστή για παιχνίδια Google Play:

Προτού προχωρήσετε και χρησιμοποιήσετε τα Παιχνίδια Google Play στον υπολογιστή, πρέπει να ελέγξετε εάν ο υπολογιστής σας πληροί αυτές τις απαιτήσεις:

  • Windows 10 (v2004)
  • Μονάδα δίσκου στερεάς κατάστασης με 10 GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου
  • GPU Intel UHD Graphics 630 ή παρόμοια
  • 4 φυσικοί πυρήνες CPU (ορισμένα παιχνίδια απαιτούν CPU Intel)
  • 8 GB μνήμης RAM
  • Λογαριασμός διαχειριστή των Windows
  • Η εικονικοποίηση υλικού πρέπει να είναι ενεργοποιημένη

Αυτές οι ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος δεν εγγυώνται την εκτέλεση όλων των παιχνιδιών στον υπολογιστή σας, καθώς κάθε παιχνίδι έχει διαφορετικές απαιτήσεις. Ορισμένα παιχνίδια σάς επιτρέπουν επίσης να ρυθμίσετε με ακρίβεια την απόδοση για τον υπολογιστή σας.

Πώς να κατεβάσω τα παιχνίδια Google Play για υπολογιστή;

Τώρα που τα Παιχνίδια Google Play είναι επίσημα διαθέσιμα για υπολογιστή, μπορείτε να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο των Παιχνιδιών Google Play και να κατεβάσετε την εφαρμογή beta. Διαφορετικά, ακολουθήστε τα βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω κατεβάστε και εγκαταστήστε τα Παιχνίδια Google Play στον υπολογιστή σας.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης ιστού (προτείνεται το Chrome). Τώρα επισκεφθείτε αυτό ιστοσελίδα.

2. Όταν ανοίξει η ιστοσελίδα, κάντε κλικ στο Λήψη Beta κουμπί επάνω δεξιά ή κάτω.

Λήψη Beta

3. Εκτελέστε το Πρόγραμμα εγκατάστασης Παιχνιδιών Google Play αρχείο και περιμένετε μέχρι το πρόγραμμα εγκατάστασης να πραγματοποιήσει λήψη των αρχείων στον υπολογιστή σας.

Πρόγραμμα εγκατάστασης Παιχνιδιών Google Play

4. Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, η εφαρμογή beta Παιχνίδια Google Play θα ξεκινήσει αυτόματα. Κάνε κλικ στο Συνδεθείτε με το Google κουμπί.

5. Στην οθόνη Επιλογή λογαριασμού, επιλέξτε τον λογαριασμό Google που θέλετε να χρησιμοποιήσετε με τα Παιχνίδια Play.

επιλέξτε τον λογαριασμό Google

6. Μόλις γίνει, κλείστε την καρτέλα του προγράμματος περιήγησης και μεταβείτε στην εφαρμογή για υπολογιστές Παιχνίδια Google Play.

κλείστε την καρτέλα του προγράμματος περιήγησης

7. Τώρα αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις και δημιουργήστε το προφίλ σας.

αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις

8. Εάν οι ρυθμίσεις εικονικοποίησης δεν είναι ενεργοποιημένες, θα σας ζητηθεί να το ενεργοποιήσετε. Μπορείς ενεργοποιήστε την εικονικοποίηση από το BIOS σας ή κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Παιχνίδια Google Play Beta στον υπολογιστή σας. Η εγκατάσταση πρέπει να διαρκέσει περίπου 10-15 λεπτά για να ολοκληρωθεί.

Πώς να εγκαταστήσετε και να παίξετε παιχνίδια στα Παιχνίδια Google Play για υπολογιστή;

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον κατάλογο και να εγκαταστήσετε τα παιχνίδια που θέλετε μόλις ολοκληρώσετε την εγκατάσταση των Παιχνιδιών Google Play στον υπολογιστή. Δείτε πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε και να παίξετε παιχνίδια.

1. Αναζήτηση για Παιχνίδια Google Play στα Windows 11 αναζητήστε και ανοίξτε την εφαρμογή.

Παιχνίδια Google Play

2. Χρησιμοποιήστε το μπαρα αναζήτησης για να βρείτε το παιχνίδι που θέλετε να εγκαταστήσετε.

μπαρα αναζήτησης

3. Ανοίξτε το Παιχνίδι από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

4. Κάντε κλικ στο Εγκαθιστώ πατήστε και περιμένετε να εγκατασταθεί το παιχνίδι.

Εγκαθιστώ

5. Κάντε κλικ στο Παίζω κουμπί για να το παίξετε.

Παίζω

6. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στο Βιβλιοθήκη καρτέλα στην αριστερή πλευρά για να βρείτε όλα τα παιχνίδια Google Play έχετε εγκαταστήσει μέχρι τώρα.

βρείτε όλα τα παιχνίδια Google Play

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε και να παίξετε παιχνίδια στα Παιχνίδια Google Play για υπολογιστή. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα για να εγκαταστήσετε όσα παιχνίδια θέλετε στον υπολογιστή σας από τα Παιχνίδια Google Play.

Διαθεσιμότητα εφαρμογής Beta για Παιχνίδια Google Play

Παρόλο που η έκδοση beta των Παιχνιδιών Google Play είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε περισσότερες από 100 περιοχές, εξακολουθεί να μην έχει φτάσει σε όλες τις περιοχές. Οποιοσδήποτε ζει στις υποστηριζόμενες περιοχές με κατάλληλο λογαριασμό μπορεί να κατεβάσει και να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή beta σε υπολογιστή.

Ορισμένες χώρες ή περιοχές ενδέχεται να απαιτείται επαλήθευση ηλικίας; Οι χρήστες πρέπει επίσης να έχουν οριστεί η Χώρα του Play στην υποστηριζόμενη χώρα ή περιοχή. Μπορείτε να το ελέγξετε αυτό ιστοσελίδα για να γνωρίζετε τη διαθεσιμότητα χώρας/περιοχής για την έκδοση beta των Παιχνιδιών Google Play.

Ποια Παιχνίδια είναι διαθέσιμα στο Google Play Games Beta;

Επί του παρόντος, εκατοντάδες παιχνίδια είναι διαθέσιμα στην έκδοση beta των Παιχνιδιών Google Play. Επίσης, τα Παιχνίδια Google Play λαμβάνουν νέα παιχνίδια σε τακτική βάση, επομένως είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τα νέα παιχνίδια.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον σύνδεσμο εάν είστε πολύ περίεργοι να μάθετε ποια παιχνίδια είναι διαθέσιμα στην έκδοση beta των Παιχνιδιών Google Play.

Χαρακτηριστικά των Παιχνιδιών Google Play για υπολογιστή

Χαρακτηριστικά των Παιχνιδιών Google Play για υπολογιστή

Η εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή Παιχνίδια Google Play είναι βελτιστοποιημένη για χρήση υπολογιστή, προσφέροντας πολλές δυνατότητες για να ενισχύσετε την εμπειρία παιχνιδιού σας. Ακολουθούν μερικά από τα βασικά σημεία των Παιχνιδιών Google Play για υπολογιστή.

Ελεύθερος

Ναι, η πιο πρόσφατη έκδοση των Παιχνιδιών Google Play beta για υπολογιστή είναι 100% δωρεάν για λήψη, εγκατάσταση και χρήση. Μπορείτε να πάρετε το πιο πρόσφατο αντίγραφο των Παιχνιδιών Google Play για υπολογιστή από τον επίσημο ιστότοπο των Παιχνιδιών Play.

Παιχνίδια για κινητές συσκευές Android σε υπολογιστή

Αν και τα Παιχνίδια Google Play δεν είναι μια ολοκληρωμένη εναλλακτική λύση για τους εξομοιωτές Android, σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε παιχνίδια για κινητά Android σε μεγαλύτερη οθόνη. Μπορείτε να δοκιμάσετε μεγαλύτερες, πιο τολμηρές εκδόσεις επιλεγμένων παιχνιδιών για κινητά στην πλατφόρμα παιχνιδιών της Google για υπολογιστή.

Βελτιωμένος έλεγχος

Εφόσον η εφαρμογή για υπολογιστές Παιχνίδια Google Play εκτελείται σε μεγαλύτερη οθόνη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι και το πληκτρολόγιό σας για να αποκτήσετε ευελιξία και να ενισχύσετε την απόδοσή σας. Έτσι, η εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές είναι καλή για άνοδο του επιπέδου με βελτιωμένα στοιχεία ελέγχου.

Βελτιστοποιημένα γραφικά

Τα περισσότερα παιχνίδια Google Play μπορούν να εκτελεστούν στον υπολογιστή σας χωρίς ειδική μονάδα GPU. Τα παιχνίδια είναι βελτιστοποιημένα για καλύτερη απόδοση γραφικών και συμβατότητα με τις προδιαγραφές υλικού του υπολογιστή.

Συγχρονίστε την πρόοδό σας

Η εφαρμογή για υπολογιστές Παιχνίδια Google Play συγχρονίζει την πρόοδό σας και τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών σε όλες τις συσκευές με μία μόνο σύνδεση στον Λογαριασμό σας Google. Έτσι, μπορείτε να συνεχίσετε τα παιχνίδια σας ακριβώς από εκεί που σταματήσατε απλώς με τη σύνδεση στον Λογαριασμό σας Google.

Κερδίστε ανταμοιβές καθώς παίζετε

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των Παιχνιδιών Google Play είναι οι Πόντοι Google Play. Θα κερδίζετε πόντους όταν αγοράζετε κάτι με τα Παιχνίδια Google Play. Μπορείτε να συγκεντρώσετε τους πόντους Play που έχετε κερδίσει από την εφαρμογή για υπολογιστές και να τους εξαργυρώσετε.

Αυτά είναι λοιπόν μερικά από τα βασικά σημεία της εφαρμογής Παιχνίδια Google Play για υπολογιστές. Για να εξερευνήσετε όλες τις δυνατότητες του, πρέπει να το κατεβάσετε και να το χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή/φορητό υπολογιστή σας.

Επομένως, αυτός ο οδηγός αφορά τη λήψη της έκδοσης beta των Παιχνιδιών Google Play σε υπολογιστή. Έχουμε επίσης κοινοποιήσει βήματα για την εγκατάσταση των Παιχνιδιών Google Play και την αναπαραγωγή παιχνιδιών σε αυτά. Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία επιτραπέζιου υπολογιστή beta των Παιχνιδιών Google Play μαζί μας στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης:Πώς να παίξετε παιχνίδια στο Facebook Messenger

Πώς να αλλάξετε λογαριασμό στο Google Play Store

Πώς να κατεβάσετε απευθείας το APK από το Google Play

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *