Επιλογή Λογισμικού Επεξεργασίας Βίντεο: Wondershare Filmora 12, Η Καλύτερη Επιλογή

Η επιλογή του σωστού λογισμικού επεξεργασίας βίντεο είναι απαραίτητη για τη δημιουργία δυναμικών βίντεο με κομψή εμφάνιση. Διαφορετικές επιλογές είναι διαθέσιμες στην αγορά, αλλά η εύρεση μιας που να είναι φιλική για αρχάριους και να περιέχει όλες τις απαραίτητες προηγμένες λειτουργίες είναι πρόκληση.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Wondershare Filmora ήταν πάντα μια καλή επιλογή. Το λογισμικό προσφέρει πολλές προηγμένες λειτουργίες τυπικού επιπέδου που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τόσο οι επαγγελματίες συντάκτες όσο και οι αρχάριοι, αλλά θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ορισμένες βελτιώσεις σε ορισμένες πτυχές.

Αν αναρωτιέστε πότε θα δείτε αυτές τις αλλαγές, η νέα έκδοση Filmora 12 θα έρθει ενδεχομένως με πολλές βελτιστοποιήσεις για καλύτερη και πιο ομαλή εμπειρία επεξεργασίας βίντεο.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα τα αναλύσουμε περαιτέρω – διαβάστε παρακάτω.

Wondershare Filmora 12- Πώς είναι καλύτερο;

Wondershare Filmora 12 είναι το νέο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο της μάρκας, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις μάζες το 2023. Το λογισμικό θα εξακολουθεί να έχει τις δυνατότητες της προηγούμενης έκδοσης Filmora που οι χρήστες θεωρούσαν πολύτιμες, όπως η εύκολη λειτουργία διασύνδεσης μεταφοράς και απόθεσης και η καθαρή διεπαφή χρήστη.

Ενώ οι ενημερωμένες λειτουργίες από προηγούμενες εκδόσεις, όπως το Auto Beat Sync και η Instant Mode, θα εξακολουθήσουν να παραμένουν στην έκδοση 12, θα προστεθούν πιο προηγμένες λειτουργίες. Για παράδειγμα, η λειτουργία Denoise έχει λάβει μια αναβάθμιση που βασίζεται σε AI, όπου το λογισμικό θα ανιχνεύει και θα ελέγχει αυτόματα τα επίπεδα δυνατού ήχου, μειώνοντας πτυχές όπως τους ήχους συριγμού.

Πώς να αφαιρέσετε τον ήχο από τα βίντεο στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τα καλύτερα επερχόμενα χαρακτηριστικά για να δείτε στο Filmora

Το Wondershare Filmora 12 θα έχει πολλές δυνατότητες υψηλής ποιότητας για διαφορετικούς τύπους χρηστών που χρειάζονται εργασία επεξεργασίας βίντεο, όπως ελεύθεροι επαγγελματίες και vlogger. Τα παρακάτω είναι μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά που μπορείτε να περιμένετε από τη νέα έκδοση του λογισμικού επεξεργασίας βίντεο.

1. Διατάξεις χώρου εργασίας με δυνατότητα εναλλαγής

 

Μια σημαντική πτυχή της νέας έκδοσης λογισμικού επεξεργασίας Filmora είναι η δυνατότητα αλλαγής της δομής του χώρου εργασίας σας με βάση τις απαιτήσεις σας. Διατίθενται πέντε διαφορετικές προκαθορισμένες διατάξεις για τη σχεδίαση του χώρου εργασίας που λειτουργούν καλά για διαφορετικά στυλ ροής εργασίας και δομές οθόνης.

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διατάξεων με βάση αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες επεξεργασίας σας, όπως η επιλογή Dual Monitor που επιτρέπει την αναπαραγωγή πολυμέσων σε άλλη εξωτερική οθόνη.

2. Υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών

Ένα από τα καλύτερα οφέλη που μπορείτε να περιμένετε από τη χρήση του Filmora είναι η υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών που εξασφαλίζει το λογισμικό. Πράγματι, τόσο οι χρήστες Windows όσο και Mac μπορούν να κάνουν λήψη και να χρησιμοποιήσουν αυτό το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο για να κάνουν αλλαγές στα έργα βίντεο τους από οποιαδήποτε τοποθεσία.

Τα 10 καλύτερα λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για το YouTube το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Οι χρήστες θα λάβουν ενσωματωμένη υποστήριξη cloud για το Filmora Workspace όταν χειρίζονται το Filmora 12. Έτσι, με τη βοήθεια αυτής της λειτουργίας, μπορεί κανείς να μεταφέρει γρήγορα τα βίντεό τους στη συνδεδεμένη φορητή συσκευή από το πρόγραμμα επεξεργασίας που βασίζεται στην επιφάνεια εργασίας. Μετά από αυτό, κάντε περαιτέρω αλλαγές στο βίντεο στην άλλη συσκευή.

3. Ανασκόπηση βίντεο και συνεργασία

Το Filmora 12 θα αποδειχθεί ένα κατάλληλο λογισμικό επιλογής για συντάκτες βίντεο που εργάζονται μαζί σε ένα έργο. Αυτό συμβαίνει επειδή το λογισμικό θα έχει την απρόσκοπτη δυνατότητα κοινής χρήσης για ευκολότερη συνεργασία για ολόκληρες ομάδες. Για άτομα που εργάζονται με ελεύθερους επαγγελματίες σε διαφορετικά έργα, οι διαχειριστές έργων μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν τη δυνατότητα για να παρακολουθούν όλους τους άλλους επαγγελματίες μέσω του Filmora 12.

 

Με αυτήν τη λειτουργία, είναι απλό να μοιράζεστε τα βίντεο με την κατάλληλη ασφάλεια δεδομένων και να προσκαλείτε άλλους χρήστες να απαντήσουν στα σχόλια που έχουν εισαχθεί για τα έργα. Τα προσκεκλημένα μέρη μπορούν επίσης να εισάγουν σημειώσεις με χρονική κωδικοποίηση, όλα δυνατά λόγω της διαθεσιμότητας του Filmora Workspace.

4. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και συγχρονισμός στοιχείων

Ένα άλλο πλεονέκτημα υψηλής ποιότητας που θα βιώσουν οι χρήστες του λογισμικού Filmora 12 είναι η καλύτερη διαχείριση των αρχείων πολυμέσων τους. Μόνο με το Wondershare ID, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των αρχείων πολυμέσων που εισάγετε στις πλατφόρμες, των εφέ από τη λίστα που αγαπάτε, των αρχείων έργου, των εξατομικευμένων τίτλων και άλλων.

Πώς να ενεργοποιήσετε το 5G στο iPhone(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι χρήσιμο για να διασφαλιστεί ότι δεν χάνετε κανένα κρίσιμο κλιπ ή στοιχείο κάθε φορά που ανοίγετε το λογισμικό για ένα νέο έργο.

5. Βελτιωμένο πλαίσιο κλειδιού

Το Filmora 11 διέθετε μια δυνατότητα προσαρμογής βασικού καρέ που οι χρήστες θεωρούσαν πολύτιμη για την αλλαγή στοιχείων βίντεο με βάση τις δομές του βασικού καρέ. Από την άλλη πλευρά, η Filmora έχει βελτιώσει περαιτέρω την προηγούμενη έκδοση για να περιλαμβάνει περισσότερα οφέλη για τους χρήστες μέσω του ελέγχου και των προσαρμογών του keyframing.

επεξεργασία αρχείων PDF στο διαδίκτυο το 2022, Οι 10 καλύτεροι δωρεάν ιστότοποι(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις διάφορες παραμέτρους επεξεργασίας στην ενότητα Enhanced Keyframe στο Filmora 12, με επιπλέον επιλογές διόρθωσης χρώματος και φίλτρου. Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε πολλούς τυπικούς παράγοντες βίντεο, όπως την κλίμακα των στοιχείων στο κλιπ, την περιστροφή και την τοποθέτηση.

6. Ανανεωμένη βιβλιοθήκη εφέ

Μία από τις πιο σημαντικές αλλαγές στην έκδοση Filmora 12 είναι η προσθήκη περισσότερων εφέ στη βιβλιοθήκη Εφέ στο πρόγραμμα επεξεργασίας. Διαφορετικά στυλ και πρότυπα είναι διαθέσιμα για επιλογή κάτω από άλλες καρτέλες, όπως Τίτλοι, Ήχος και άλλα. Στην καρτέλα Εφέ απευθείας, θα δείτε περισσότερες διαθέσιμες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων επιλογών εφέ σε κάθε κατηγορία, όπως LUT, αυτοκόλλητα AI και άλλα.

Χρειάζεστε πραγματικά λογισμικό προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας Windows ή Mac;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τεχνικές προδιαγραφές της Filmora 12

Ενώ εστιάζουν στις αλλαγές στο Filmora 12 και εξετάζουν εάν πρέπει να το χρησιμοποιήσετε, πολλοί άνθρωποι αφιερώνουν χρόνο μόνο για να κατανοήσουν τη λίστα δυνατοτήτων. Από την άλλη πλευρά, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις διαφορετικές συσκευές που θα επιτρέψουν την εκκίνηση του λογισμικού εξαρχής.

Το Filmora 12 θα τρέχει σε υπολογιστές Windows και Mac. Ακολουθούν ορισμένες βασικές προδιαγραφές σχετικά με τα προβλήματα υποστήριξης της συσκευής.

Windows:

Οι χρήστες των Windows 11, 10, 8 και 7 μπορούν να το δοκιμάσουν.

RAM- 4 GB RAM για τακτική χρήση και 8 GB RAM για επεξεργασία HD-4K.
Γραφικά – AMD Radeon RZ, Intel HD Graphics 5000, NVIDIA GeForce GTX 700

Μακ:
Οι χρήστες των εκδόσεων macOS 10.14, 11, 10.15 και 12 μπορούν να χρησιμοποιήσουν το λογισμικό.

RAM- Γενικά, 8 GB RAM είναι κατάλληλα ή απαιτούνται 16 GB RAM για επεξεργασία σε επίπεδο HD ή 4K.
Γραφικά – AMD Radeon RZ, NVIDIA GeForce GTX 700, Intel HD Graphics 5000.

Ανάλυση Τιμών

Τα παρακάτω είναι τα επιλογές που σχετίζονται με τις τιμές θα λάβετε για το διαθέσιμο Filmora 12:

Filmora (μόνο): Ετήσιο- 49,99 USD, Perpetual- 69,99 USD, Cross-Platform- 79,99 USD
Πακέτο Filmora + Filmstock: Το ίδιο κόστος για πακέτα Cross-Platform, Annual και Perpetual + 28,99 USD για την προσθήκη Filmstock.

Πώς είχε βελτιωθεί η Filmora σε σχέση με τους ανταγωνιστές της;

Η Wondershare είχε δημιουργήσει την έκδοση Filmora 12, προσθέτοντας πολλές βελτιώσεις από την προηγούμενη έκδοση. Ενώ το Filmora 11 είναι ένα ικανό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο για νέους επεξεργαστές, άλλες επιλογές λογισμικού για το PowerDirector και το Adobe Premiere παρέχουν καλύτερες λειτουργίες σε ορισμένες πτυχές.

Η νέα έκδοση Filmora 12 εξαλείφει αυτές τις προβληματικές περιοχές, όπως τη βελτίωση της διαδικασίας βασικού καρέ για να συμπεριλάβει περισσότερες παραμέτρους και πτυχές που σχετίζονται με τη ρύθμιση χρώματος. Τέτοιες δυνατότητες είναι στο ίδιο επίπεδο με άλλες όπως το Premiere Pro σε αυτήν την έκδοση.

Σχετικά με το Wondershare

Από την κυκλοφορία του το 2003, το Wondershare έχει επικεντρωθεί στο να δώσει στους συντάκτες και στους δημιουργούς ψηφιακού περιεχομένου νέες δυνατότητες για να επεκτείνουν τα σετ δεξιοτήτων τους. Οι επιλογές λογισμικού που έχει κυκλοφορήσει η επωνυμία διαθέτουν λειτουργίες κατάλληλες για διαφορετικά επίπεδα εργασίας επεξεργασίας αρχείων βίντεο, ήχου και άλλων πολυμέσων.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5430

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *