Πώς να ενεργοποιήσετε τη φωνητική απομόνωση στο iPhone

Παρόλο που τα iPhone είναι μια αρκετά έξυπνη συσκευή και μπορούν να εξαλείψουν πολλά φορητά εργαλεία, ο πρωταρχικός τους σκοπός είναι να πραγματοποιούν και να λαμβάνουν κλήσεις.

Το σύγχρονο iPhone σάς προσφέρει επίσης μερικές λειτουργίες για τη βελτίωση της εμπειρίας κλήσης. Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό είναι γνωστό ως Voice Isolation.

Αν μόλις αγοράσατε ένα νέο iPhone και δεν ξέρετε τι είναι η απομόνωση φωνής, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο. Παρακάτω, έχουμε συζητήσει τη φωνητική απομόνωση και πώς μπορείτε να την ενεργοποιήσετε στο iPhone σας.

Τι είναι η απομόνωση φωνής στο iPhone;

Η απομόνωση φωνής είναι βασικά μια λειτουργία του iPhone που βελτιώνει την ποιότητα της φωνής κατά τη διάρκεια μιας κλήσης FaceTime ή τηλεφώνου.

Έχετε επίσης κάτι γνωστό ως Wide Spectrum που αφήνει αφιλτράριτους θορύβους περιβάλλοντος. Ας μάθουμε τι κάνει κάθε λειτουργία κατά τη διάρκεια FaceTime ή τηλεφωνικών κλήσεων.

Πώς να βρείτε τον αριθμό IMEI στο iPhone

Πώς να ενεργοποιήσετε το φλας της κάμερας στο iPhone (Οδηγός 2024)

Πώς να μετατρέψετε εικόνα σε PDF στο iPhone

Απομόνωση φωνής:

Η απομόνωση φωνής είναι βασικά μια αποκλειστική λειτουργία iPhone που χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση για να βρει τη φωνή και το φόντο σας να ακούγεται.

Μετά τη διαφοροποίηση, δίνει προτεραιότητα στη φωνή σας και αποκλείει τους θορύβους του φόντου. Έτσι, εάν δεν θέλετε το άλλο άτομο να ακούει τους θορύβους του περιβάλλοντος, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη Φωνητική Απομόνωση.

Ευρύ φάσμα:

Το Wide Spectrum είναι πολύ διαφορετικό από το Voice Isolation καθώς υποτίθεται ότι καταγράφει διαφορετικούς τύπους θορύβων φόντου κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής κλήσης.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Wide Spectrum για να αφήνει τους θορύβους του περιβάλλοντος χωρίς φιλτράρισμα. Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όταν βρίσκεστε σε ένα ηχείο με πολλά άτομα σε όλο το δωμάτιο να μιλούν στην κλήση.

Πρότυπο:

Η τυπική λειτουργία έχει οριστεί από προεπιλογή για τηλεφωνικές κλήσεις iPhone. Αυτή η λειτουργία δεν επηρεάζει την ποιότητα ήχου της κλήσης, επομένως δεν εφαρμόζεται φιλτράρισμα στην τυπική λειτουργία.

Ποιες συσκευές υποστηρίζουν απομόνωση φωνής και ευρέος φάσματος;

Για να χρησιμοποιήσετε το Voice Isolation & Wide Spectrum, πρέπει να έχετε μια συμβατή συσκευή. Ακολουθεί η λίστα των συσκευών που υποστηρίζουν Voice Isolation & Wide Spectrum:

  • iPhone XR, μοντέλα iPhone XS και νεότερα
  • iPad (8ης γενιάς) και μεταγενέστερα
  • Όλα τα μοντέλα iPad Pro 11 ιντσών
  • iPad Pro 12,9 ιντσών (3ης γενιάς) και νεότερη έκδοση
  • iPad Air (3ης γενιάς) και μεταγενέστερα
  • iPad mini (5ης γενιάς) και μεταγενέστερα

Πώς να ενεργοποιήσετε τη φωνητική απομόνωση στο iPhone

Τώρα που ξέρετε τι είναι η λειτουργία φωνητικής απομόνωσης, ίσως θελήσετε να την ενεργοποιήσετε. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Voice Isolation στο iPhone σας με απλά βήματα.

1. Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το Κέντρο ελέγχου ενώ είστε σε ένα τηλεφώνημα. Μπορείτε να κάνετε σάρωση από την επάνω δεξιά γωνία για να ανοίξετε το Κέντρο Ελέγχου.

2. Όταν ανοίξει το Κέντρο Ελέγχου, πατήστε στο Λειτουργία μικροφώνου.

Λειτουργία μικροφώνου

3. Στο Μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Φωνητική απομόνωση. Αυτό θα ενεργοποιήσει αμέσως τη λειτουργία Voice Isolation στο iPhone σας.

Φωνητική απομόνωση

4. Εάν θέλετε ο άλλος να ακούει όλους τους τύπους θορύβων περιβάλλοντος, μπορείτε να επιλέξετε το Wide Spectrum.

Αυτό είναι! Έτσι μπορείς ενεργοποιήστε το Voice Isolation ή το Wide Spectrum λειτουργία στο iPhone σας για να βελτιώσετε την ποιότητα ήχου κατά τη διάρκεια των κλήσεων.

Πώς απενεργοποιείτε τη φωνητική απομόνωση σε ένα iPhone;

Η απενεργοποίηση της φωνητικής απομόνωσης είναι εξαιρετικά εύκολη σε ένα iPhone. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το Κέντρο Ελέγχου στο iPhone σας.

Πρότυπο

Όταν ανοίξει το Κέντρο Ελέγχου, πατήστε στο Mic Mode και επιλέξτε Πρότυπο. Η τυπική λειτουργία είναι η προεπιλεγμένη ρύθμιση του μικροφώνου και απενεργοποιεί την απομόνωση φωνής ή το ευρέος φάσματος.

Αυτός ο οδηγός εξηγεί πώς να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε τη φωνητική απομόνωση και το ευρύ φάσμα σε ένα iPhone. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την ενεργοποίηση της λειτουργίας μικροφώνου σε ένα iPhone.

Διαβάστε επίσης :

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5235

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *