Instagram bots

Γιατί η αγορά ακολούθων στο Instagram είναι ένα τρομερό λάθος

Σημαντικά σημεία του άρθρου

  • Οι ψεύτικοι ακόλουθοι δεν είναι πραγματικοί άνθρωποι. είναι είτε bots είτε χακαρισμένοι λογαριασμοί που ανήκουν σε χρήστες που δεν τους χρησιμοποιούν πλέον.
  • Η αγορά ακολούθων μέσω υπηρεσιών επί πληρωμή αντιβαίνει στους κανόνες του Instagram. Εάν ο λογαριασμός σας έχει επισημανθεί για αυτό, το Instagram μπορεί να τον περιορίσει ή να τον απαγορεύσει οριστικά.
  • Η αγορά ακολούθων επί πληρωμή θα μειώσει το ποσοστό αφοσίωσης, γεγονός που θα επηρεάσει την οργανική ανάπτυξη του λογαριασμού σας. Μπορεί επίσης να λάβετε λιγότερες προσφορές συνεργασίας από επιχειρήσεις.

Η αγορά ακολούθων στο Instagram είναι μια επικίνδυνη στρατηγική για τη διόγκωση του αριθμού των ακολούθων σας και μπορεί να αποτύχει. Όταν επιλέγετε αυτήν την επιλογή, όχι μόνο κινδυνεύετε να βλάψετε την αξιοπιστία σας στην πλατφόρμα, αλλά μπορεί επίσης να αποκλείσετε τον λογαριασμό σας. Αν σκέφτεστε να αγοράσετε οπαδούς στο Instagram, να γιατί αυτό δεν θα ήταν καλή ιδέα.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς λειτουργεί η αγορά Instagram

Αγοράστε NFT ακολούθους Twitter

1. Το ποσοστό αφοσίωσης έχει ρυθμιστεί σε πτώση

Το ποσοστό αφοσίωσης είναι μια σημαντική μέτρηση για τον προσδιορισμό του πόσο αφοσιωμένο είναι το κοινό σας με το περιεχόμενό σας. Σας δίνει τη δυνατότητα να αξιολογήσετε πόσοι από τους οπαδούς σας στο Instagram ασχολούνται ενεργά με τις ιστορίες, τις αναρτήσεις, τους κυλίνδρους και πολλά άλλα, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να προσαρμόσετε τη στρατηγική περιεχομένου σας για να καλύψετε τις προτιμήσεις του κοινού σας.

Οι περισσότεροι ψεύτικοι ακόλουθοι που αγοράζετε δεν θα ασχοληθούν με το περιεχόμενό σας επειδή είναι είτε bots είτε ανενεργοί χρήστες. Εξαιτίας αυτού, πιθανότατα θα δείτε το ίδιο επίπεδο αφοσίωσης όπως πριν αγοράσετε οπαδούς. Παρά το γεγονός ότι έχετε υψηλότερο αριθμό ακολούθων, η έλλειψη αλληλεπίδρασης θα προκαλέσει μια αξιοπρεπή μείωση στο ποσοστό αφοσίωσης σας.

Η πτώση του ποσοστού αφοσίωσης μπορεί επίσης να αποθαρρύνει το πιστό κοινό σας, καθώς υποδηλώνει μείωση του ενδιαφέροντος για το περιεχόμενό σας.

2. Πληρώνετε για bots και ανενεργούς χρήστες

Ένα ρομπότ Chatgpt που χρησιμοποιεί έναν υπολογιστή με διαφορετική διεπαφή στο παρασκήνιο
DALL-E/ChatGPT

Οι ακόλουθοι που αγοράζετε δεν είναι αυθεντικοί χρήστες του Instagram. Είναι είτε bot, οι οποίοι είναι λογαριασμοί που δημιουργούνται αυτόματα χωρίς να υπάρχει πραγματικός χρήστης πίσω τους, είτε ανενεργοί λογαριασμοί που κάποτε χρησιμοποιήθηκαν από πραγματικούς ανθρώπους αλλά δεν είναι πλέον ενεργοί στην πλατφόρμα. Αυτοί οι λογαριασμοί ενδέχεται να μην ανήκουν πλέον στους αρχικούς τους χρήστες.

Εάν αναμένετε να κερδίσετε γνήσια έλξη κοινού αγοράζοντας οπαδούς στο Instagram, είναι μια προσδοκία που δεν θα εκπληρωθεί. Να είστε προσεκτικοί με τους ιστότοπους που υπόσχονται γνήσιους οπαδούς του Instagram που θα ασχοληθούν με το περιεχόμενό σας. τέτοιοι ισχυρισμοί είναι συχνά απατηλοί και δεν πρέπει να τους εμπιστεύονται τυφλά.

3. Ο λογαριασμός σας ενδέχεται να αποκλειστεί ή να περιοριστεί

Οποιαδήποτε τεχνητή ανάπτυξη, όπως η αγορά οπαδών στο Instagram, είναι αντίθετη Οδηγίες κοινότητας του Instagram. Ο αλγόριθμος Instagram μπορεί να το εντοπίσει εάν ο αριθμός των ακολούθων σας παρουσιάσει μια ξαφνική, εκθετική αύξηση. Εάν επισημανθεί από τον αλγόριθμο, ο λογαριασμός σας ενδέχεται να αντιμετωπίσει περιορισμούς ή ακόμη και προσωρινές ή μόνιμες απαγορεύσεις.

Για να παρακάμψετε τυχόν πιθανά προβλήματα με το Instagram, θα πρέπει να αποφύγετε να αγοράζετε οπαδούς από οποιαδήποτε πηγή. Στη χειρότερη περίπτωση, ο λογαριασμός σας θα μπορούσε να αντιμετωπίσει απαγόρευση, διακινδυνεύοντας να χάσετε όλη την προσπάθεια που έχετε επενδύσει για να αυξήσετε την παρουσία σας στο Instagram οργανικά για μήνες ή και χρόνια.

4. Οι ψεύτικοι ακόλουθοι δεν θα παραμείνουν

Το Instagram μάχεται ενεργά ενάντια στις ψεύτικες αλληλεπιδράσεις για να διατηρήσει την πλατφόρμα καθαρή. Αναλαμβάνει δράση κατά των ψεύτικων λογαριασμών και περιορίζει τη δραστηριότητά τους. Επίσης, εκκαθαρίζει συστηματικά ψεύτικους λογαριασμούς Instagram. Όπως αναφέρεται από Αποκλεισμός απάτης η Meta, η μητρική εταιρεία του Instagram, αφαιρεί εκατομμύρια ψεύτικους λογαριασμούς από τις πλατφόρμες της.

Εάν έχετε έναν αξιοπρεπή αριθμό ψεύτικων ακολούθων στον λογαριασμό σας και το Instagram αρχίσει να αφαιρεί αυτούς τους λογαριασμούς, ο αριθμός των ακολούθων σας αναπόφευκτα θα μειωθεί με την πάροδο του χρόνου. Αυτή η μείωση θα μπορούσε να υπονομεύσει την εμπιστοσύνη μεταξύ των γνήσιων οπαδών σας, κάτι που θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει σε περαιτέρω μείωση της αφοσίωσης.

Instagram bots

5. Η ανάπτυξη του λογαριασμού σας θα επιβραδυνθεί

Όπως και άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, το Instagram ευνοεί λογαριασμούς με υψηλά ποσοστά αφοσίωσης. Ένα υψηλότερο ποσοστό αφοσίωσης ωθεί τον αλγόριθμο του Instagram να προωθήσει το περιεχόμενό σας σε μεγαλύτερο κοινό. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερους οργανικούς ακόλουθους και προβολές, κάτι που μπορεί να βοηθήσει τον λογαριασμό σας να αναπτυχθεί φυσικά.

Η μείωση του ποσοστού αφοσίωσης σηματοδοτεί στον αλγόριθμο ότι το περιεχόμενό σας μπορεί να μην έχει ποιότητα. Κατά συνέπεια, αυτό μπορεί να μειώσει τις δυνατότητές του για οργανική εμβέλεια και πρόσφυση στην πλατφόρμα.

6. Ο λογαριασμός σας μπορεί να παραβιαστεί

Οι ιστότοποι που προσφέρουν την αγορά ψεύτικων οπαδών μπορεί να σας ζητήσουν να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Instagram με την πλατφόρμα τους. Με αυτόν τον τρόπο, τους παραχωρείτε πρόσβαση στον λογαριασμό σας, συμπεριλαμβανομένων των αναρτήσεων, των συνομιλιών σας και άλλων προσωπικών πληροφοριών. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούσατε να εκθέσετε τα δεδομένα σας σε τρίτους, κάτι που αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για την ασφάλεια.

Εάν χρησιμοποιείτε εν αγνοία σας μια αναξιόπιστη υπηρεσία που δεν έχει αποδεδειγμένο ιστορικό ή φήμη, θα μπορούσε επίσης να θέσει τον λογαριασμό σας στο Instagram σε κίνδυνο χακαρίσματος. Για να αποφευχθεί αυτό, θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στην ασφάλεια του λογαριασμού σας στο Instagram και των προσωπικών σας δεδομένων και να αποφύγετε τη χρήση υπηρεσιών που ζητούν πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Instagram.

7. Η εποπτεία λογαριασμού γίνεται πρόκληση

Για να διατηρηθεί ένα ισορροπημένο ποσοστό αφοσίωσης, ορισμένα αυτοματοποιημένα bots Instagram είναι προγραμματισμένα να αλληλεπιδρούν με τις αναρτήσεις σας. Ωστόσο, η αλληλεπίδρασή τους δεν είναι γνήσια. Μπορεί να αφήσουν άσχετα σχόλια, να στείλουν ανεπιθύμητη αλληλογραφία στην ενότητα σχολίων σας με emojis ή να επαναλάβουν το ίδιο σχόλιο πολλές φορές.

Επομένως, θα πρέπει να παρακολουθείτε συνεχώς για μη φυσιολογικές αλληλεπιδράσεις από spam bots και να αφαιρείτε τακτικά αυτά τα σχόλια, τα οποία θα μπορούσαν να μετατραπούν σε εφιάλτη για την εποπτεία λογαριασμού.

Instagram bots

8. Μπορεί να λάβετε λιγότερες προσφορές συνεργασίας

Οι επιχειρήσεις σήμερα είναι αρκετά έξυπνες ώστε να αποφεύγουν τη συνεργασία με παράγοντες επιρροής που βασίζονται αποκλειστικά στον υψηλό αριθμό ακολούθων. Αντίθετα, δίνουν προτεραιότητα στη μέτρηση που τους εξασφαλίζει μετατροπές: ποσοστό αφοσίωσης. Εάν το ποσοστό αφοσίωσης σας μειωθεί, οι εταιρείες ενδέχεται να επιλέξουν να προωθήσουν την επιχείρησή τους μέσω άλλων λογαριασμών, ακόμα κι αν έχουν λιγότερους ακόλουθους αλλά υψηλότερη οργανική αφοσίωση.

Η αύξηση των οπαδών σας μέσω ανόργανων μεθόδων θα μπορούσε να σας κοστίσει σε δυνητικούς και σημερινούς πελάτες. Εάν δεν θέλετε να συμβεί αυτό, μην πειραματιστείτε με ανόργανες μεθόδους.

9. Η φήμη σας θα μπορούσε να χτυπήσει

Εκτός από τον αλγόριθμο του Instagram που επηρεάζει την οργανική ανάπτυξή σας, η γρήγορη απόκτηση μεγάλου αριθμού followers μπορεί να τραβήξει την προσοχή των οπαδών, των επιχειρηματικών συνεργατών και των ανταγωνιστών σας. Εξαιτίας αυτού, οι ακόλουθοί σας θα μπορούσαν να χάσουν την εμπιστοσύνη τους σε εσάς και οι ανταγωνιστές σας θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση για να σας δυσφημήσουν. Μπορεί επίσης να αναφέρουν τον λογαριασμό σας στο Instagram και να σας αποκλείσουν.

Για να προστατεύσετε τη φήμη σας στους ακολούθους σας και να αποτρέψετε την αμαύρωση της από τους ανταγωνιστές σας, είναι συνετό να αποφύγετε να διογκώνετε ανόργανο τον αριθμό των ακολούθων σας.

Λαμβάνοντας υπόψη τους κινδύνους που ενέχει η αγορά ακολούθων στο Instagram, είναι λογικό να αποφευχθεί εντελώς αυτή η επιλογή. Αντίθετα, μοιράζεστε συνεχώς πολύτιμο περιεχόμενο, αλληλεπιδράστε με τους οπαδούς σας, βελτιστοποιήστε το προφίλ σας, χρησιμοποιήστε σχετικά hashtags και δημιουργήστε συναρπαστικές λεζάντες για να προωθήσετε την οργανική ανάπτυξη στην πλατφόρμα. Μόνο οι ακόλουθοι που αποκτάτε οργανικά θα μείνουν μαζί σας, θα ασχοληθούν με το περιεχόμενό σας και θα συμβάλουν στην ανάπτυξη του λογαριασμού σας.

 

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *