Πώς να προσθέσετε το γραφικό στοιχείο Gmail στην αρχική οθόνη του Android

Σήμερα, υπάρχουν εκατοντάδες υπηρεσίες email στον ιστό, αλλά από όλες, είναι το Gmail που χρησιμοποιούμε περισσότερο. Το Gmail προσφέρει καλύτερες δυνατότητες από κάθε άλλη υπηρεσία email και το καλύτερο είναι ότι είναι εντελώς δωρεάν.

Εάν βασίζεστε στο Gmail για την αποστολή και λήψη email, ίσως γνωρίζετε τη σημασία της διαχείρισης email. Ναι, το Gmail προσφέρει πολλές δυνατότητες διαχείρισης email, όπως ταξινόμηση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ετικέτα, έγχρωμη κωδικοποίηση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ., αλλά τι γίνεται αν θέλετε να διαχειριστείτε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην εφαρμογή Gmail για κινητά;

Η έκδοση Android του Gmail δεν διαθέτει λειτουργίες διαχείρισης email, αλλά παρέχει ένα γραφικό στοιχείο που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα εισερχόμενά σας οργανωμένα. Η εφαρμογή Gmail για Android διαθέτει ένα γραφικό στοιχείο που μπορείτε να τοποθετήσετε στην αρχική οθόνη σας και να διαβάσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απευθείας χωρίς να ανοίξετε την εφαρμογή Gmail.

Το νέο γραφικό στοιχείο Gmail φαίνεται καλό στο πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα Android 12 και αλλάζει αυτόματα το χρώμα με βάση την ταπετσαρία σας. Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να χρησιμοποιήσετε το γραφικό στοιχείο Gmail στη συσκευή σας Android , έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα.

 

Προσθήκη γραφικού στοιχείου Gmail στην Αρχική οθόνη του Android

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά απλά βήματα για την προσθήκη του γραφικού στοιχείου Gmail για Android . Το γραφικό στοιχείο θα φαίνεται διαφορετικό σε διαφορετικές εκδόσεις του Android. Εάν το τηλέφωνό σας λειτουργεί με Android 12, θα λάβετε το ανανεωμένο γραφικό στοιχείο Material You Gmail . Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή Gmail. Εγκαταστήστε την εφαρμογή Gmail από το Google Play Store εάν δεν είναι εγκατεστημένη.

2. Ανοίξτε την εφαρμογή Gmail στο Android και συνδεθείτε με τον Λογαριασμό σας Google.

3. Αφού ρυθμίσετε το Gmail στο Android, μεταβείτε στην αρχική οθόνη του Android σας. Πατήστε παρατεταμένα οπουδήποτε σε ένα κενό διάστημα και επιλέξτε Widgets .

4. Στο μενού Widget, κάντε κύλιση προς τα κάτω και βρείτε το γραφικό στοιχείο Gmail. Πατήστε στο γραφικό στοιχείο Gmail για να το προσθέσετε στην αρχική σας οθόνη.

5. Αφού προσθέσετε, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τον λογαριασμό σας Google και τον φάκελο email που θέλετε να δείτε στην αρχική σας οθόνη.

6. Αυτό θα προσθέσει το γραφικό στοιχείο Gmail στην αρχική οθόνη σας. Τώρα μπορείτε να συνθέσετε ένα email, να αρχειοθετήσετε email και να προβάλετε email απευθείας από την αρχική οθόνη σας.

7. Για να αλλάξετε το μέγεθος του γραφικού στοιχείου , πατήστε παρατεταμένα το γραφικό στοιχείο και προσαρμόστε το μέγεθος.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το γραφικό στοιχείο Gmail στο Android σας για να διατηρήσετε τα εισερχόμενά σας οργανωμένα.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με την προσθήκη ενός γραφικού στοιχείου Gmail στην αρχική οθόνη του Android για να διατηρείτε τα εισερχόμενά σας οργανωμένα. Το γραφικό στοιχείο σάς παρέχει άμεση πρόσβαση σε πολλές λειτουργίες του Gmail, όπως αρχειοθέτηση, σύνθεση και άλλα.

10 καλύτερες εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Android για να διατηρείτε τα εισερχόμενά σας οργανωμένα

15 καλύτερα γραφικά στοιχεία Android

Πώς να προσθέσετε ρολόι στην επιφάνεια εργασίας στα Windows 11

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *