Η Amazon μπορεί να προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας στα Prime μέλη

Η Amazon Inc. φέρεται να διαπραγματεύεται με αρκετούς παρόχους ασύρματης επικοινωνίας στις ΗΠΑ σχετικά με την «προσφορά χαμηλού κόστους ή ενδεχομένως δωρεάν υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας σε εθνικό επίπεδο” στο δικό του ΜΑΣ Prime συνδρομητέςΑναφορές Bloomberg αναφέροντας άτομα που γνωρίζουν την κατάσταση.

Σύμφωνα με την έκθεση, η Amazon φέρεται να βρίσκεται σε συνομιλίες με την Verizon Communications Inc., την T-Mobile US Inc. και την Dish Network Corp. για να αγοράσει τις δυνατότητες δικτύου τους για την προτεινόμενη υπηρεσία της.

Πώς να ρυθμίσετε έναν δεύτερο δρομολογητή στο οικιακό σας δίκτυο(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η Amazon μπορεί να προσφέρει χαμηλού κόστους ή δωρεάν υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας στα Prime μέλη

Η Amazon μπορεί να προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας στα Prime μέλη

Η Amazon ήταν διαπραγματεύεστε με τους ασύρματους παρόχους για να επιτύχετε τις χαμηλότερες δυνατές τιμές χονδρικής να προσφέρω Σχέδια ασύρματων μελών Prime Για 10 $ το μήνα ή ενδεχομένως δωρεάνσυμπεριλαμβανομένης μιας πιθανής σύνδεσης με το Dish Network.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται για έξι έως οκτώ εβδομάδες με τις αμερικανικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, συμπεριλαμβανομένης της AT&T, αν και δεν έχουν ακόμη ληφθεί συγκεκριμένες αποφάσεις. Η έκθεση προσθέτει ότι ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου και της ροής μπορεί να απορρίψει την ιδέα εάν οι συνομιλίες είναι ανεπιτυχείς.

«Πάντα διερευνούμε την προσθήκη ακόμη περισσότερων πλεονεκτημάτων για τα μέλη Prime, αλλά δεν σκοπεύουμε να προσθέσουμε ασύρματη σύνδεση αυτή τη στιγμή», δήλωσε εκπρόσωπος της Amazon σε απάντηση στο Bloomberg.

Πώς να αποκτήσετε μια δωρεάν δοκιμή στο Apple Music(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η Verizon και η T-Mobile αρνήθηκαν ότι είχαν συνομιλίες με την Amazon για τη νέα προσφορά

«Η Verizon δεν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Amazon σχετικά με τη μεταπώληση του καλύτερου και πιο αξιόπιστου ασύρματου δικτύου της χώρας. Η εταιρεία μας είναι πάντα ανοιχτή σε νέες και πιθανές ευκαιρίες, αλλά δεν έχουμε τίποτα να αναφέρουμε αυτή τη στιγμή», εκπρόσωπος της Verizon είπε σε δήλωση.

«Η Amazon είναι ένας εξαιρετικός συνεργάτης της T-Mobile σε πολλούς τομείς και μας ενδιαφέρει πάντα να συνεργαζόμαστε πιο στενά με τους γείτονές μας σε πολλές πόλεις με νέους τρόπους. Ωστόσο, δεν είμαστε σε συζητήσεις για την ένταξη του ασύρματου δικτύου μας στην υπηρεσία Prime και η Amazon μας είπε ότι δεν σχεδιάζει να προσθέσει ασύρματη υπηρεσία.” Τ κινητό είπε σε δήλωση.

Ταχύτητα Δικτύου Wi-Fi: Τι Εξαρτάται;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

«Η AT&T δεν βρίσκεται σε συζητήσεις με την Amazon για μεταπώληση ασύρματων υπηρεσιών», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Συνδρομές Amazon Prime «στάσιμο» μετά την εταιρεία αύξησε τα ετήσια τέλη συνδρομής Prime από 119 $ σε 139 $Αναφορές Bloomberg επικαλούμενος αναλυτές.

Εάν η Amazon προσφέρει χαμηλού κόστους ή δωρεάν ασύρματη υπηρεσίαη εταιρεία θα ήταν σημαντικά χαμηλότερες τιμές πολλών εθνικών αερομεταφορέων στις ΗΠΑ και να ανταγωνίζονται μαζί τους για τους τρέχοντες πελάτες τους. Επίσης, αυτό θα μπορούσε ενισχύσουν τα μέλη τους στην Primeη οποία σημείωσε μείωση στον αριθμό των νέων συνδρομητών.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *