Η πιο πρόσφατη ενημέρωση των Windows 11 προκαλεί πρόβλημα στη Διαχείριση εργασιών

Η πιο πρόσφατη ενημέρωση των Windows 11 προκαλεί πρόβλημα στη Διαχείριση εργασιών

Την Τρίτη, τα Windows 11 έλαβαν την πιο πρόσφατη ενημέρωση από τη Microsoft, η οποία είχε ως στόχο να διευθετήσει ορισμένα από τα κύρια ζητήματα της έκδοσης 2H22 των Windows 11, αλλά εισήγαγε ένα άλλο συγκεκριμένο ζήτημα στη Διαχείριση εργασιών.

Η Microsoft γνωρίζει επίσης καλά αυτό το ζήτημα, καθώς πολλοί χρήστες των Windows 11 το αντιμετωπίζουν. Οι χρήστες δεν έχουν επίσης επιλογή να απεγκαταστήσουν την προηγούμενη ενημέρωση, οπότε ας συζητήσουμε ποια είναι η λύση της.

Η Microsoft αποκάλυψε ότι εργάζεται για τη διόρθωση ενός προβλήματος που δεν ήταν αναγνώσιμο

Πώς να μετακινήσετε τη γραμμή εργασιών των Windows 11 προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά και να προσαρμόσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το πρόβλημα που οφείλεται σε αυτήν την προηγούμενη ενημέρωση καθιστά δυσανάγνωστα τα λίγα στοιχεία διεπαφής χρήστη του Task Manager λόγω αναντιστοιχίας χρωμάτων για να το εμφανίσουν με παραπλάνηση, καθώς αυτά τα στοιχεία εμφανίζονται στο χρώμα του φόντου, το οποίο μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα.

Ωστόσο, αυτό το ζήτημα ήρθε μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης KB5020044 ( build 22621.900 ), η οποία επικεντρώθηκε σε μια λύση για ένα τεράστιο πρόβλημα που προκάλεσε την απόδοση του παιχνιδιού στην έκδοση 2H22 των Windows 11.

Και περιλαμβάνει επίσης ειδοποιήσεις αποθήκευσης για μέλη του OneDrive και μερικές ακόμη βελτιώσεις στο Windows Spotlight, επομένως δεν είναι προτιμότερο να αφαιρεθεί.

Καθώς αυτό το ζήτημα επηρέασε πολλούς χρήστες, η εταιρεία έχει ήδη αποκαλύψει ότι άρχισαν να εργάζονται για μια επιδιόρθωση για αυτό το ζήτημα, αλλά δεν έχουν διευκρινίσει πότε ακριβώς θα το λάβουν όλοι.

Αλλά φαίνεται ότι θα λάβουμε την ενημέρωση αυτής της επιδιόρθωσης πριν από την επόμενη Τετάρτη. Επίσης, έχει δώσει λύση για μέχρι τότε και γιατί προκαλεί μια ισορροπημένη αναλογία, όχι για όλους.

Η Microsoft σημείωσε ότι αυτό το ζήτημα φτάνει μόνο για εκείνους τους χρήστες που έχουν επιλέξει τη λειτουργία χρώματος των Windows σε ” Προσαρμοσμένο “. Εάν ο χρήστης το αλλάξει σε φωτεινή ή σκοτεινή λειτουργία , ενδέχεται να διορθωθεί μέχρι να μην φτάσει η πραγματική επιδιόρθωση.

Πώς να αλλάξετε τη λειτουργία χρώματος στα Windows 11

 

Για να αλλάξετε τη λειτουργία χρώματος, πρώτα μεταβείτε στη ρύθμιση των Windows και, στη συνέχεια, μεταβείτε στην Εξατομίκευση από την πλαϊνή γραμμή. Θα δείτε την επιλογή ‘ Χρώματα ‘ στο δεύτερο, οπότε κάντε κλικ σε αυτήν και αλλάξτε τη σε σκούρο ή ανοιχτό.

Ποια είναι η πιο πρόσφατη έκδοση των Windows;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *