Πώς να δημιουργήσετε άπειρη λάβα στο Minecraft

Ένα από τα πιο απογοητευτικά πράγματα σχετικά με τη δημιουργία μεγάλων και περίπλοκων κατασκευών στο Minecraft είναι να χρειάζεται να τρέχετε πέρα ​​δώθε για να συλλέξετε λάβα. Ευτυχώς, είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν άπειρες πηγές και για τα δύο, καθιστώντας πολύ πιο εύκολη τη δημιουργία ανανεώσιμων πηγών από συνήθως σπάνια μπλοκ όπως ο οψιανός.

Σε αυτό το σεμινάριο, θα περιγράψουμε πώς να δημιουργήσετε μια άπειρη πηγή λάβας στο Minecraft.

Τι είναι η άπειρη λάβα και γιατί είναι σημαντική;

Στο Minecraft , η λάβα είναι συνήθως ένας πεπερασμένος πόρος. Όπως το νερό, η λάβα μπορεί να συλλεχθεί σε κουβάδες. Ωστόσο, κάθε φορά που συλλέγετε ένα μπλοκ πηγής λάβας, εξαφανίζεται. Αυτό σημαίνει ότι εάν χρησιμοποιείτε όλη τη λάβα σε μια δεδομένη περιοχή, θα πρέπει να αναζητήσετε περισσότερα.

Σημαίνει επίσης ότι κάθε φορά που χρειάζεστε περισσότερη λάβα, θα πρέπει να τρέχετε πίσω στην πηγή για να την ανακτήσετε.

Η άπειρη λάβα είναι χρήσιμη, καθώς επιτρέπει στους παίκτες να έχουν μια σταθερή πηγή λάβας μέσα στη βάση τους, μειώνοντας δραματικά τον χρόνο που χρειάζεται για τη συλλογή της. Αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο εάν έχετε στοίβες μπλοκ που θέλετε να μυρίσετε.

Η άπειρη λάβα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για:

Φούρνοι καυσίμων, υψικάμινοι και καπνιστές. Ένας κουβάς λάβα είναι η μεγαλύτερη πηγή καυσίμου που καίγεται στο Minecraft, πράγμα που σημαίνει ότι για κάθε κουβά λάβα, μπορείτε να μυρίσετε πολύ περισσότερα υλικά από ό,τι με άνθρακα.

Δημιουργήστε λιθόστρωτο με τη ροή της λάβας στο νερό.

Δημιουργήστε οψιανό με το νερό να ρέει πάνω από τη λάβα, επιτρέποντάς σας να καλλιεργείτε εύκολα τα υλικά που χρειάζεστε για μια πύλη Nether.

Πώς να φορτώσετε το παιχνίδι Minecraft στο Android TV Box

Πώς να παίξετε το Minecraft με φίλους

Πώς να δημιουργήσετε άπειρη λάβα στο Minecraft

Υπάρχουν δύο τρόποι για να δημιουργήσετε απεριόριστη λάβα στο Minecraft. Μπορείτε είτε να δημιουργήσετε μια άπειρη πηγή λάβας χρησιμοποιώντας υλικά εντός του παιχνιδιού είτε να χρησιμοποιήσετε mods ή εντολές για να δημιουργήσετε λάβα όπως θέλετε. Θα εξηγήσουμε πώς να κάνετε και τα τρία για το Minecraft Bedrock και για την Java Edition.

Πώς να δημιουργήσετε μια άπειρη πηγή λάβας

Για να δημιουργήσετε μια άπειρη πηγή λάβας, χρειάζεστε τα ακόλουθα υλικά:

Ένας κουβάς λάβα. Ένας κάδος μπορεί να δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας τρία σιδερένια πλινθώματα σε σχήμα κάδου όπως παρακάτω. Για να συλλέξετε λάβα, απλώς κρατήστε τον κάδο και κάντε δεξί κλικ σε ένα από τα μπλοκ πηγής σε μια πισίνα λάβας.

Ένα μυτερό τετράγωνο σταγόνων. Αυτά συμβαίνουν φυσικά σε σπηλιές σταγόνων στον υπερκόσμο και μπορούν να συλλεχθούν χρησιμοποιώντας κάθε είδους αξίνα.

Ένα καζάνι. Ένα καζάνι μπορεί να δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας επτά σιδερένια πλινθώματα χρησιμοποιώντας την παρακάτω συνταγή χειροτεχνίας.

Πολλά πυρίμαχα μπλοκ. Σχεδόν οτιδήποτε δεν είναι ξύλο ή μαλλί θα λειτουργήσει.

Για να δημιουργήσετε τη γεννήτρια λάβας:

Τοποθετήστε το καζάνι στο έδαφος.

Προσθέστε ένα πυρίμαχο μπλοκ δύο τετράγωνα πάνω από το καζάνι.

Τοποθετήστε την μυτερή σταγονόπετρα κάτω από το πυρίμαχο μπλοκ.

Προσθέστε περισσότερα πυρίμαχα μπλοκ γύρω από το επάνω πυρίμαχο μπλοκ για να δημιουργήσετε ένα σχήμα κουβά ώστε να μην μπορεί να διαφύγει η λάβα.

Αδειάστε έναν κουβά λάβα στην τρύπα. Το καζάνι πρέπει τώρα να γεμίσει σιγά σιγά με λάβα.

Σημείωση: Αυτό είναι ένα επεκτάσιμο σχέδιο, που σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα άπειρο αγρόκτημα λάβας χρησιμοποιώντας σειρές αυτής της γεννήτριας λάβας.

Πώς να αποκτήσετε άπειρη λάβα χρησιμοποιώντας εντολές

Εάν παίζετε τη λειτουργία επιβίωσης και δεν σας πειράζει να χρησιμοποιείτε cheat για να προμηθευτείτε τα υλικά σας, υπάρχει μια εύκολη εντολή που μπορεί να σας δώσει άπειρους κάδους λάβας.

Πατήστε το πλήκτρο T για να ανοίξετε τη γραμμή εντολών.

Πληκτρολογήστε τα παρακάτω και πατήστε Enter:

/give @a minecraft:lava_bucket 64

Θα πρέπει τώρα να έχετε μια στοίβα από κουβάδες λάβας στο απόθεμά σας. Απλώς επαναλάβετε αυτήν την εντολή όταν χρειάζεται και θα έχετε αρκετή λάβα για οποιαδήποτε ποσότητα τήξης.

Άπειρο πλύσιμο; Κανένα πρόβλημα

Το να έχετε μια άπειρη πηγή λάβας σε έναν κόσμο επιβίωσης είναι μια τεράστια βοήθεια, ειδικά όταν θέλετε να μυρίσετε ένα σωρό πέτρινους λίθους για ένα μεγάλο οικοδομικό έργο. Ας ελπίσουμε ότι, με αυτό το σεμινάριο, θα έχετε την άπειρη φάρμα λάβας σας σε λειτουργία σε χρόνο μηδέν.

Πώς να κανω χωρικούς στο Minecraft

Πώς να φτιάξετε φανάρια στο Minecraft

Πώς να δημιουργήσετε άπειρη λάβα στο Minecraft

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *