Πώς να φτιάξετε φανάρια στο Minecraft

Πώς να φτιάξετε φανάρια στο Minecraft

Δεν υπάρχει έλλειψη επιλογών φωτισμού στο Minecraft, αλλά τα φανάρια είναι τα πιο κλασικά από όλα. Και ευτυχώς, η κατασκευή τους είναι επίσης αρκετά εύκολη.

Δεν είναι τόσο εύκολο όσο η κατασκευή ενός πυρσού – που απαιτεί μόνο ένα ραβδί και κάρβουνο – αλλά πλησιάζει. Αυτό είναι υπέροχο, αφού έτσι κι αλλιώς θα χρειαστείτε πυρσούς για να φτιάξετε φαναράκια. Ας δούμε πώς.

 

Φανάρια εναντίον Πυρσών

Ίσως το έχετε ήδη μαντέψει, αλλά τα φανάρια είναι πιο ακριβά από τους φακούς. Αν ψάχνετε μόνο για μια πηγή φωτός για να κρατήσετε μακριά τα τέρατα, ο ταπεινός φακός είναι αρκετά καλός για τις ανάγκες σας.

Πώς να ενεργοποιήσετε το Ray Tracing στο Minecraft(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Δεν είναι σαν ένα φανάρι να δίνει πολύ περισσότερο φως, δίνοντας μόνο ένα περισσότερο επίπεδο φωτός από τους φακούς (15 έναντι 14). Ο μόνος λόγος για να φτιάξεις ένα φανάρι είναι γιατί φαίνεται πιο δροσερό. Και ας το παραδεχτούμε, αυτός είναι ο πιο σημαντικός λόγος για να κάνετε οτιδήποτε στο Minecraft.

Τα φανάρια φαίνονται ιδιαίτερα υπέροχα όταν συνδυάζονται με φωτιστικό ή σε όμορφα διακοσμημένους εσωτερικούς χώρους. Ακριβώς όπως με τους φακούς, υπάρχει επίσης μια παραλλαγή ψυχής που εκπέμπει μπλε φως, αν και έχει χαμηλότερο επίπεδο φωτισμού (10).

Τέτοιοι φανοστάτες κάνουν καλά ορόσημα στην αρχή του παιχνιδιού, βοηθώντας σας να πλοηγηθείτε στη βάση σας τη νύχτα. Αυτό παραμένει ένα εύχρηστο κόλπο μέχρι να μάθετε πώς να δημιουργείτε έναν χάρτη .

Πώς να παίξετε το Minecraft με φίλους: υπολογιστή, κινητό και κονσόλα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να φτιάξετε ένα φανάρι

Η κατασκευή ενός φαναριού, όπως οτιδήποτε άλλο (για παράδειγμα, Minecraft Fireworks ), είναι απλώς θέμα τοποθέτησης των σωστών συστατικών στο πλέγμα χειροτεχνίας. Ωστόσο, πρέπει να είναι ένα πλέγμα 3×3, επομένως απαιτείται πίνακας χειροτεχνίας. Εάν δεν ξέρετε πώς να το κάνετε αυτό

Τα συστατικά είναι αρκετά απλά – ένας φακός στο κέντρο και 8 ψήγματα σιδήρου τοποθετημένα γύρω του. Χρησιμοποιήστε έναν πυρσό ψυχής αντί για έναν κανονικό φακό και θα πάρετε ένα φανάρι ψυχής.

Σε περίπτωση που δεν έχετε φακό, μπορείτε να τον φτιάξετε εύκολα τοποθετώντας ένα κομμάτι κάρβουνο (ή κάρβουνο) πάνω από ένα ραβδί στο πλέγμα χειροτεχνίας. Ο πυρσός ψυχής χρειάζεται απλώς την προσθήκη ψύχους ή άμμου ψυχής κάτω από το ραβδί, καθιστώντας τον μια πολύ εύκολη συνταγή χειροτεχνίας.

Ποια είναι η χρήση ενός φαναριού;

Όπως κάθε πηγή φωτός, ένα φανάρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φωτίσει τον κόσμο. Αυτό είναι, φυσικά, απαραίτητο στη λειτουργία επιβίωσης για να αποτρέψετε την αναπαραγωγή όχλων μέσα στα σπίτια σας.

Τα φανάρια μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να φτιάξετε δικούς σας στύλους φωτιστικών συνδυάζοντας άλλα μπλοκ σε ενδιαφέροντα σχέδια. Ενώ μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φακούς ή πέτρες λάμψης για αυτό το σκοπό, τα φανάρια φαίνονται πολύ καλύτερα.

Τα Beacon φαίνονται ακόμα καλύτερα, αλλά είναι επίσης πολύ πιο δύσκολο να κατασκευαστούν .

Μπορείτε να πάρετε ένα φανάρι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο;

Το Crafting είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος για να αποκτήσετε φανάρια στο Minecraft, αλλά δεν είναι ο μόνος. Σε περίπτωση που δεν έχετε ακόμη ψήγματα σιδήρου (απλώς μυρίστε λίγο σιδηρομετάλλευμα ή άλλα είδη σιδήρου), μπορείτε να πάρετε ένα ζευγάρι αλλού.

Η πιο εύκολη μέθοδος, φυσικά, είναι να βρεις φανάρια στον κόσμο. Τα κανονικά φανάρια μπορούν να δημιουργηθούν σε Snowy Tundra Villages και Bastion Remnants, συχνά ως φανοί ή απλά ανεξάρτητοι λαμπτήρες. Μπορεί ακόμη και να συναντήσετε φανάρια ψυχής στις Αρχαίες Πόλεις.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε φανάρια από κατοίκους της Βιβλιοθήκης για ένα σμαράγδι το καθένα. Συνήθως είναι πολύ πιο εύκολο να λάβετε σίδηρο, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε αυτήν τη μέθοδο μόνο εάν είστε σαθρός και δεν έχετε τίποτα καλύτερο να αγοράσετε .

Πώς να φτιάξετε έναν λιθοξόο στο Minecraft(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε ένα φανάρι στο Minecraft;

Η κατασκευή τους από πυρσούς και ψήγματα σιδήρου είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε φανάρια στο Minecraft. Απλώς βάλτε έναν φακό στο κέντρο του πλέγματος χειροτεχνίας 3×3 και γεμίστε τα υπόλοιπα 8 κενά με ψήγματα σιδήρου και θα πάρετε ένα φανάρι.

Μπορείτε επίσης να βρείτε περιστασιακά φυσικά φανάρια στη φύση, τοποθετημένα συχνά σε κτίρια ή ακατέργαστους λαμπτήρες. Αυτό συμβαίνει μόνο σε χωριά Snowy Tundra ή Bastion Remnants, οπότε να είστε σε επιφυλακή όταν επισκέπτεστε αυτές τις περιοχές.

Οι συναλλαγές με έναν χωρικό βιβλιοθηκάριο μπορούν επίσης να σας δώσουν φανάρια, αν και οι συναλλαγές σας (και τα σμαράγδια σας) χρησιμοποιούνται καλύτερα για την αγορά πιο πολύτιμων αντικειμένων. Ο σίδηρος είναι πιο εύκολο να ληφθεί και δεν έχει όριο.

 

Super Μίνι Πτυσσόμενο Ηλιακό Φανάρι & Φακός με Zoom Camping LED & Powerbank(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *