Πώς να χρησιμοποιήσετε τις χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις του Amazon για να μειώσετε το άγχος των αγορών

Σε αγχώνει η περίοδος των γιορτών; Ποτέ δεν είστε σίγουροι τι δώρα να αγοράσετε, ώστε να βρίσκεστε να περιφέρεστε στα καταστήματα με τις ώρες για πολλά Σαββατοκύριακα στη σειρά;

Σταματήστε την περιπλάνηση και αφήστε την τεχνολογία να κάνει όλη τη δουλειά για εσάς. Οι χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις του Amazon είναι μια φανταστική ευκαιρία να βρείτε γρήγορα το τέλειο δώρο για οποιονδήποτε και να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα στη διαδικασία.

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε πώς να βρείτε τα καλύτερα μέρη στον ιστότοπο της Amazon για να βρείτε το τέλειο δώρο και να εξοικονομήσετε τα περισσότερα χρήματα. Να θυμάστε ότι όλες οι προσφορές θα είναι πολύ καλύτερες (και ορισμένες περιγραφόμενες περιοχές είναι διαθέσιμες μόνο) εάν έχετε λογαριασμό Amazon Prime .

Σημείωση: Για να ξεκινήσετε τις χριστουγεννιάτικες αγορές και να εξοικονομήσετε τα περισσότερα χρήματα, η αγορά δώρων χρησιμοποιώντας τις εκπτώσεις της Prime Day από τις 12 έως τις 13 Ιουλίου είναι μια έξυπνη προσέγγιση.

Μπορούν οι απατεώνες να παρακολουθούν την τοποθεσία σας; Η αλήθεια πίσω από τις απάτες γεωεντοπισμού

Ετοιμάστε τη Χριστουγεννιάτικη λίστα αγορών σας

Πριν ξεκινήσετε να αναζητάτε δώρα για αγορά , δημιουργήστε μια λίστα στον λογαριασμό σας στο Amazon για να αποθηκεύσετε όλες αυτές τις ιδέες για το πότε είστε έτοιμοι να τις αγοράσετε.

Αυτό είναι πολύ εύκολο να γίνει.

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon και επιλέξτε Οδηγός δώρων διακοπών.

2. Επιλέξτε Οι λίστες σας από το υπομενού.

3. Εάν έχετε ήδη δημιουργήσει άλλες λίστες, θα τις δείτε στα αριστερά. Για να φτιάξετε ένα ειδικά για χριστουγεννιάτικες αγορές, επιλέξτε Δημιουργία λίστας επάνω δεξιά.

4. Δώστε στη νέα λίστα ένα όνομα χρησιμοποιώντας το πεδίο Όνομα λίστας και επιλέξτε το κουμπί Δημιουργία λίστας για να ολοκληρώσετε.

Τώρα, κάθε φορά που περιηγείστε σε οποιοδήποτε προϊόν στο Amazon, μπορείτε να προσθέσετε γρήγορα αυτό το αντικείμενο στη λίστα ιδεών δώρων χρησιμοποιώντας το αναπτυσσόμενο μενού Προσθήκη στη λίστα στην αριστερή πλευρά της σελίδας λεπτομερειών του προϊόντος.

Καθώς περιηγείστε στις ενότητες στον ιστότοπο της Amazon που περιγράφεται παρακάτω, έχετε υπόψη σας ότι μπορείτε να αγοράσετε οποιαδήποτε από αυτές τις προσφορές προσθέτοντάς τις στη λίστα σας. Να θυμάστε ότι εάν οποιεσδήποτε προσφορές προσφέρονται μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να κάνετε την αγορά σας πριν τελειώσει ο χρόνος.

Εύρεση Χριστουγεννιάτικων εκπτώσεων στο Amazon

Εάν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τις γιορτινές σας αγορές, οι παρακάτω ενότητες του ιστότοπου του Amazon είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας.

Χρησιμοποιώντας τον Οδηγό δώρων διακοπών Amazon

Όταν επιλέγετε Οδηγός δώρων διακοπών από το επάνω μενού του λογαριασμού σας στο Amazon, θα έχετε πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία φίλτρων αναζήτησης και εργαλείων που προσφέρει η Amazon για να σας βοηθήσει να αναζητήσετε το τέλειο δώρο.

Το επάνω μέρος της σελίδας του οδηγού δώρων σάς επιτρέπει να περιηγηθείτε σε συγκεκριμένες κατηγορίες δώρων όπως ηλεκτρονικά είδη, παιχνίδια, μόδα και άλλα.

Κάντε κύλιση λίγο πιο κάτω στην ίδια σελίδα και θα δείτε μια επιλογή από κουμπιά που σας επιτρέπουν να φιλτράρετε τα δώρα κατά φύλο και ηλικία. Εάν επιλέξετε ένα από αυτά τα κουμπιά, θα δείτε μια λίστα με προτεινόμενα δώρα για άνδρες, γυναίκες, εφήβους ή μικρά παιδιά.

Αυτή η ενότητα σάς επιτρέπει επίσης να ψωνίζετε για δώρα οργανωμένα ανά τιμή. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό και θέλετε να επιμείνετε στην αγορά δώρων κάτω από μια συγκεκριμένη αξία.

Συνεχίστε να κάνετε κύλιση σε αυτήν τη σελίδα και τελικά θα φτάσετε στην κάτω ενότητα, όπου θα δείτε μια μεγάλη λίστα με προτάσεις δώρων διακοπών. Αυτά είναι όλα αφιλτράριστα και καλύπτουν δώρα για όλους.

Εάν δεν θέλετε να περιορίσετε την αναζήτηση δώρων, η κύλιση σε αυτήν τη μεγάλη ενότητα μπορεί να προκαλέσει μερικές ιδέες για δώρα που δεν θα είχατε ποτέ σκεφτεί διαφορετικά.

Εξοικονομήστε χρήματα με Epic Προσφορές

Εάν θέλετε την καλύτερη ευκαιρία για να εξοικονομήσετε τα περισσότερα χρήματα για αγορές με τον λογαριασμό σας στο Amazon Prime, τότε μεταβείτε στην ενότητα Epic Deals.

Απλώς επιλέξτε Epic Deals από το επάνω μενού στην αρχική σελίδα του Amazon για να φτάσετε εκεί.

Αυτή η ενότητα περιλαμβάνει αποκλειστικές προσφορές για μέλη του Amazon Prime. Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, μπορείτε ακόμη και να παρακολουθήσετε μερικές ζωντανές εκπομπές όπου οι επιρροές του Amazon Prime παρουσιάζουν διαφορετικές προσφορές προϊόντων (όπως η σύγχρονη έκδοση του δικτύου αγορών QVC).

Κάτω από αυτήν τη ζωντανή δραστηριότητα “Επιλεγμένα προϊόντα”, θα δείτε μια κορδέλα με εικονίδια που σας επιτρέπουν να οργανώνετε προσφορές ανά κατηγορία προϊόντων. Αυτές είναι κατηγορίες όπως “Δώρα για αυτόν”, “Δώρα για αυτήν”, “Ηλεκτρονικά”, “Σπίτι” και άλλα.

Εάν δεν θέλετε να φιλτράρετε προσφορές, απλώς μετακινηθείτε προς τα κάτω σε αυτήν τη σελίδα για να τις δείτε.

Οι προσφορές καθορίζονται πολύ ξεκάθαρα, με το ποσοστό έκπτωσης στη λιανική τιμή που θα εξοικονομήσετε εάν αγοράσετε αυτό το προϊόν αμέσως.

Εξοικονομήστε ακόμη περισσότερα χρήματα με τις προσφορές Lightning

Εάν θέλετε ακόμη πιο απότομες προσφορές, μπορείτε να εξερευνήσετε την ειδική περιοχή αγορών δώρων του Amazon, γνωστή ως “Lightning Deals”. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά, επιλέξτε συμφωνία Lightning από το αριστερό μενού στην ενότητα “Τύπος συμφωνίας”.

Αυτή η περιοχή παραθέτει πολύ βραχυπρόθεσμες προσφορές (συνήθως λήγουν εντός ωρών) που είναι της τάξης των 30% έκπτωση λιανικής έως και 80% στη λιανική. Ωστόσο, θα δείτε μια αντίστροφη μέτρηση όταν τελειώσουν οι απότομες εκπτώσεις.

Αν θέλετε να εξοικονομήσετε τα περισσότερα χρήματα στις χριστουγεννιάτικες αγορές σας, περιηγηθείτε σε αυτήν την ενότητα και αγοράστε αμέσως το αντικείμενο που θα ανακαλύψετε. Μην μπείτε στον κόπο να τα βάλετε στη Λίστα σας γιατί η συμφωνία μπορεί να έχει τελειώσει μέχρι να το αγοράσετε.

Εξοικονομήστε χρήματα με τα κουπόνια του Amazon

Εάν εξακολουθείτε να βρίσκεστε στην ενότητα “Epic Deals” στο Amazon, επιλέξτε το σύνδεσμο Κουπόνια στο υπομενού.

Χρησιμοποιήστε τις κατηγορίες κουπονιών στα αριστερά για να βρείτε το δώρο που σας ενδιαφέρει. Μόλις βρείτε ένα συγκεκριμένο προϊόν με ένα κουπόνι, απλώς επιλέξτε Κλιπ κουπόνι κάτω από το είδος και κάντε την αγορά σας. Η έκπτωση του κουπονιού θα εφαρμοστεί κατά το check out.

Αγοράστε ακριβά προϊόντα με έκπτωση με το Amazon Renewed, Outlet και Warehouse

Τα ανανεωμένα προϊόντα είναι συνήθως ηλεκτρονικά είδη που έχουν επιστραφεί στην Amazon ως έχοντα κάποιου είδους ελάττωμα ή ζημιά. Οι τεχνικοί έχουν επισκευάσει, επιθεωρήσει και διασφαλίσει ότι το προϊόν είναι σε άριστη κατάσταση λειτουργίας.

Η Amazon δεν μπορεί να πουλήσει αυτά τα είδη σε πλήρη τιμή λιανικής, επομένως εάν είστε διατεθειμένοι να αγοράσετε ένα «ανανεωμένο» αντικείμενο, μπορείτε να αποκτήσετε ακριβά ηλεκτρονικά και άλλα προϊόντα με πολύ μεγάλη έκπτωση.

Επιλέξτε Outlet από το υπομενού για πρόσβαση στην περιοχή Amazon Outlet. Εδώ μπορείτε να λάβετε σημαντικές εκπτώσεις σε υπερφορτωμένα είδη. Θα δείτε υποκατηγορίες όπως “Εξοικονόμηση τελευταίας αλλαγής”, “Κάτω από 10 $” και άλλα.

Επιλέξτε Προσφορές αποθήκης από το υπομενού για να δείτε μια λίστα με προϊόντα της Amazon που ανήκουν, μεταχειρισμένα ή ανοιχτά.

Τι είναι τα προϊόντα Amazon Warehouse; Είναι επιστροφές πελατών και αντικείμενα ανοιχτού κουτιού που η Amazon δεν μπορεί να πουλήσει στην πλήρη τιμή. Η Amazon ελέγχει την κατάσταση του αντικειμένου και παρέχει λεπτομέρειες στη σελίδα του προϊόντος. Αυτό κυμαίνεται από “Σαν νέο” έως “Αποδεκτό”.

Μπορείτε να λάβετε τις καλύτερες προσφορές σε αντικείμενα σε κακή κατάσταση, αλλά περιμένετε πράγματα όπως γρατζουνιές ή άλλες ατέλειες. Ωστόσο, ακόμη και τα προϊόντα ποιότητας “Σαν καινούργια” σε αυτήν την ενότητα μειώνονται σημαντικά από τη λιανική τιμή.

Χρησιμοποιήστε τις χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις της Amazon για όλα τα δώρα των εορτών

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν τόσες πολλές ευκαιρίες στο Amazon για να βρείτε το τέλειο δώρο για τη σύζυγο, το παιδί ή άλλους συγγενείς σας. Όχι μόνο μπορείτε να βρείτε το τέλειο δώρο, αλλά μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα στη διαδικασία.

Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ μια συμφωνία στο Amazon για να βρείτε το τέλειο δώρο για κάποιον; Μοιραστείτε την εμπειρία αγορών από το Amazon στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

δωρεάν νομίσματα TikTok

Χριστουγεννιάτικες απάτες που πρέπει να προσέχετε

Πώς να βρείτε μια λίστα επιθυμιών του Amazon

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *