Κορυφαίοι 4 τρόποι για να αποκτήσετε δωρεάν νομίσματα TikTok

Πιθανότατα έχετε έναν αγαπημένο streamer στο TikTok . Όπως και το Twitch, μπορείτε να τους χαρίσετε ένα δείγμα της εκτίμησής σας με τη μορφή νομισμάτων TikTok. Κάτι που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι αυτό το εικονικό νόμισμα δεν έχει χρηματική αξία, αλλά χρησιμοποιείται για την αγορά εικονικών δώρων.

Τα νομίσματα μπορούν να αγοραστούν με πραγματικά χρήματα, αλλά υπάρχουν μερικοί τρόποι για να αποκτήσετε δωρεάν νομίσματα. Απλά πρέπει να γνωρίζετε τη σωστή προσέγγιση. Να είστε προσεκτικοί, όμως. υπάρχουν πολλές απάτες που επικεντρώνονται γύρω από δωρεάν νομίσματα TikTok.

Πώς να αγοράσετε νομίσματα TikTok

Σε βλέπουν…Η δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σας, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | Πάρε τώρα την προσφορά απο το NORDVPN

Έχεις οποιαδήποτε απορία; Έλα στο forum και κάνε την ερώτησή σου.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

Πώς να αγοράσετε νομίσματα TikTok

Θα πρέπει πρώτα να ξέρετε πώς να αγοράζετε νομίσματα με τον προεπιλεγμένο τρόπο.

Ανοίξτε το TikTok και επιλέξτε Προφίλ και μετά μεταβείτε στις Ρυθμίσεις.

Επιλέξτε Υπόλοιπο.

Αυτό θα δείξει το τρέχον υπόλοιπο νομισμάτων σας. Πατήστε Επαναφόρτιση.
Υπάρχουν διάφορες λίστες με ποσά νομισμάτων και το σχετικό κόστος τους. Πατήστε το ποσό που θέλετε να αγοράσετε και, στη συνέχεια, επιβεβαιώστε την αγορά στην κινητή συσκευή σας.

Υπάρχουν επτά διαφορετικά ποσά που μπορείτε να αγοράσετε που δίνουν μια ιδέα για την αξία των νομισμάτων:

Εάν αγοράζετε νομίσματα για πρώτη φορά ενώ παρακολουθείτε ζωντανό περιεχόμενο TikTok, λαμβάνετε ένα πακέτο καλωσορίσματος. Αυτό είναι ένα πακέτο $0,99 που παρέχει 65 νομίσματα συν 45 επιπλέον, έκπτωση 80% σε ένα μοναδικό δώρο και ένα σήμα που εμφανίζεται δίπλα στο όνομά σας στο TikTok για 24 ώρες.

Μπορείτε να αγοράσετε νομίσματα μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή λογαριασμού PayPal, με πιστωτική κάρτα ή με Google και Apple Pay.

TikTok Dark Mode – Πώς να την ενεργοποιήσετε

Σε τι χρησιμεύουν τα νομίσματα TikTok;

Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε νομίσματα TikTok για να αγοράσετε και να στείλετε δώρα στο TikTok Live, έχουν και άλλες χρήσεις. Για παράδειγμα, μπορείτε να στείλετε δώρα σε έναν δημιουργό μέσω της ενότητας σχολίων.

Η άλλη κύρια χρήση για τα νομίσματα TikTok είναι στις προσφορές μετά. Εάν θέλετε να ενισχύσετε ένα συγκεκριμένο βίντεο και να το δείτε σε πολλούς ανθρώπους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία TikTok Promote. Αυτή η δυνατότητα κοστίζει διαφορετικά ποσά με βάση το χρόνο που θέλετε να εκτελεστεί η προώθηση και τον στοχευόμενο αριθμό προβολών.

Για τους δημιουργούς που χρησιμοποιούν το TikTok για να διαφημίσουν ή να δημιουργήσουν έσοδα, η λειτουργία TikTok Promote είναι ένα πολύτιμο εργαλείο. Σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη στόχευσή σας γύρω από την ηλικία, το φύλο και τα ενδιαφέροντα. Το κλειδί για το TikTok είναι ότι οι προβολές τείνουν να παράγουν περισσότερες απαντήσεις από ό,τι σε άλλες πλατφόρμες, γι’ αυτό και τα TikToks που χορηγούνται αυξάνονται σε δημοτικότητα.

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν νομίσματα TikTok

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι καμία από αυτές τις μεθόδους δεν είναι εγγυημένη. Το TikTok βασίζεται σε νομίσματα για τη δημιουργία εσόδων, επομένως η δωρεάν παράδοση τους είναι ένα ασυνήθιστο γεγονός. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει επιτυχία μέσω αυτών των μεθόδων, επομένως μη διστάσετε να τις δοκιμάσετε – αλλά να είστε προσεκτικοί και να γνωρίζετε ότι το αποτέλεσμα δεν είναι εγγυημένο.

1. Δώρα TikTok

Ο πρώτος και πιο απλός τρόπος είναι να τα παραλάβετε ως δώρα. Οι χρήστες μπορούν να στείλουν νομίσματα σε κάποιον άλλο, αλλά πρέπει να επενδύσετε χρόνο και να δημιουργήσετε περιεχόμενο που θα προσκαλεί τους ανθρώπους να σας στείλουν νομίσματα. Αναρωτηθείτε: αξίζει ο χρόνος που χρειάζεται για να το κάνετε αυτό το μικρό ποσό που θα εξοικονομούσατε;

2. Προκλήσεις TikTok

Η συμμετοχή στις προκλήσεις του TikTok μοιάζει λίγο με τη λήψη ενός δώρου. Εάν τα βίντεό σας στο TikTok είναι αρκετά αστεία, κάποιος μπορεί να σας στείλει κέρματα ως φιλοδώρημα. Οι προκλήσεις αντιμετωπίζονται σε μια κάπως συνηθισμένη βάση – συνήθως η τελευταία τάση που βρίσκεται μπροστά και στο επίκεντρο του TikTok. Μερικά από αυτά στο παρελθόν περιλαμβάνουν την άτυχη πρόκληση στοίβαξης κιβωτίων γάλακτος και την πρόκληση σκόνης κανέλας.

3. Αυξήστε τους οπαδούς σας στο TikTok

Τα νομίσματα TikTok προορίζονται να είναι ένας τρόπος υποστήριξης των αγαπημένων σας χρηστών. Έτσι, αν μπορείτε να δημιουργήσετε μια σταθερή ροή περιεχομένου και να αυξήσετε τους οπαδούς σας στο TikTok , φυσικά θα λαμβάνετε περισσότερα νομίσματα όποτε κάνετε ζωντανό περιεχόμενο.

Πώς να αγοράσετε νομίσματα TikTok

4. TikTok Coin Hacks

Πριν το εξηγήσουμε αυτό, μια προειδοποίηση: αυτή δεν είναι μια επίσημα υποστηριζόμενη μέθοδος και μπορεί να οδηγήσει σε απαγόρευση. Διάφορες εφαρμογές τρίτων (κυρίως για πλατφόρμες Android) σάς επιτρέπουν να παίζετε την πλατφόρμα και να παράγετε νομίσματα δωρεάν. Το TikTok έχει αρχίσει να καταστρέφει αυτά τα εργαλεία και σε πολλούς ανθρώπους απαγορεύεται προσωρινά ή μόνιμα η χρήση τους. Δεδομένου ότι τα νομίσματα είναι το νόμισμα εντός εφαρμογής, η χρήση αυτών των εργαλείων είναι ουσιαστικά κλοπή ή απάτη.

Το TikTok Coin Adder είναι ένα εργαλείο. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη σας, επιλέξτε τα νομίσματα που θέλετε να προσθέσετε και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη. Θα σας ζητηθεί να κατεβάσετε εφαρμογές και να δημιουργήσετε λογαριασμούς και στα δύο, μετά από τα οποία θα ανταμειφθείτε με νομίσματα TikTok.

Υπάρχουν και άλλα, αλλά αρκετοί ζήτησαν όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης και ήταν ξεκάθαρες απόπειρες phishing. Είστε ελεύθεροι να αποφασίσετε μόνοι σας, αλλά σας συμβουλεύουμε να μην χρησιμοποιείτε γεννήτριες νομισμάτων τρίτων.

Αν και δεν υπάρχει σίγουρος τρόπος για να αποκτήσετε δωρεάν νομίσματα TikTok, το καλύτερο είναι απλώς να συμμετέχετε. Μην ανησυχείτε για την απόκτηση νομισμάτων – απλώς διασκεδάστε χρησιμοποιώντας το TikTok και συμμετέχοντας στην κοινότητα.

Διαβάστε επίσης:Κατεβάστε το TikTok για υπολογιστή

Κατεβάστε το TikTok για Mac

Πώς να διαγράψετε ένα βίντεο TikTok

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *