Τι να κάνετε όταν δεν μπορείτε να ακολουθήσετε κάποιον στο TikTok

Είτε είστε έμπειρος λάτρης είτε νέος που θέλει να επεκτείνει το δίκτυό σας, η κατανόηση του γιατί δεν μπορείτε να ακολουθήσετε κάποιον στο TikTok είναι ζωτικής σημασίας για να ξεκλειδώσετε το πλήρες κοινωνικό δυναμικό της εφαρμογής.

Αυτό το σεμινάριο εξερευνά τις περιπλοκές της μηχανικής παρακολούθησης του TikTok για να σας βοηθήσει να συνδεθείτε απρόσκοπτα με τη ζωντανή κοινότητα που κάνει το TikTok μια ελκυστική πλατφόρμα.

1. Ιδιωτικός Λογαριασμός ή Αποκλειστήκατε από Χρήστη

Εάν προσπαθήσετε να ακολουθήσετε κάποιον και λάβετε ένα μήνυμα, “Δεν μπορείτε να ακολουθήσετε αυτόν τον λογαριασ����ό λόγω των ρυθμίσεων απορρήτου του χρήστη”, σημαίνει ότι ο λογαριασμός είναι ιδιωτικός. Οι κάτοχοι ιδιωτικών λογαριασμών πρέπει να αποδεχτούν το αίτημά σας για να τους ακολουθήσετε. Είναι παρόμοιο με το πώς λειτουργεί ένα αίτημα φιλίας στο Facebook ή σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

Πώς να αποκτήσετε το TikTok στο Firestick ή στο Fire TV

Πώς να ενημερώσετε το TikTok στις συσκευές σας

Ιδιωτικός Λογαριασμός ή Έχετε αποκλειστεί από μια εικόνα χρήστη

Ομοίως, εάν ο χρήστης που προσπαθείτε να ακολουθήσετε σας αποκλείσει, δεν θα μπορείτε να τον ακολουθήσετε. Το TikTok δεν σας ενημερώνει εάν μπλοκαριστείτε από κάποιον. Δεν μπορείς να πεις αν δεν μπορείς να ακολουθήσεις κάποιον επειδή αποκλείστηκες ή υπάρχει πρόβλημα με την εφαρμογή σου. Εάν συμβαίνει αυτό, δεν θα μπορείτε να κάνετε τίποτα για αυτό. Ούτε η υποστήριξη TikTok δεν θα μπορεί να σας βοηθήσει. Αυτοί είναι κανόνες του TikTok και θα πρέπει να τους τηρήσετε.

2. Φτάσατε το όριο παρακολούθησης του TikTok

Οι νέοι χρήστες απλά δεν γνωρίζουν ότι το TikTok έχει ημερήσιο όριο για το πόσα άτομα μπορείτε να ακολουθήσετε. Το πιο πρόσφατο στατιστικό δείχνει ότι μπορείτε να παρακολουθείτε έως και 140 λογαριασμούς καθημερινά και μόνο 30 ανά ώρα.

Εάν ακολουθήσετε αυτόν τον αριθμό λογαριασμών, θα περιοριστείτε προσωρινά στο να παρακολουθείτε περισσότερους. Δεν υπάρχει λύση σε αυτό το πρόβλημα. Έτσι λειτουργεί η εφαρμογή TikTok και θα πρέπει να περιμένετε την επόμενη ώρα ή ακόμα και την επόμενη μέρα για να ακολουθήσετε περισσότερα άτομα.

3. Ο διακομιστής TikTok είναι εκτός λειτουργίας

Οι διακομιστές TikTok μπορεί να αντιμετωπίσουν ένα πρόβλημα ή να υποβληθούν σε τακτική συντήρηση που θα τους οδηγήσει σε διακοπή λειτουργίας. Εάν η εφαρμογή ή ο ιστότοπός σας TikTok δεν λειτουργεί σωστά, μπορεί να σημαίνει ότι ο διακομιστής έχει πρόβλημα. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση του διακομιστή μεταβαίνοντας στο Downdetector ιστοσελίδα.

Ο διακομιστής TikTok είναι κάτω εικόνα

Εάν υπάρχει πρόβλημα με τον διακομιστή TikTok και δεν μπορείτε να ακολουθήσετε κάποιον, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να λειτουργήσει ο διακομιστής.

4. Ο λογαριασμός σας έχει αποκλειστεί

Ίσως παραβήκατε εν αγνοία σας μια από τις πολιτικές του TikTok και έχετε αποκλειστεί από τη σκιά. Εάν συμβεί αυτό, ο λογαριασμός σας θα έχει λιγότερη έκθεση και θα περιοριστεί. Ένας τέτοιος περιορισμός είναι η μη δυνατότητα παρακολούθησης άλλων λογαριασμών.

Μπορείτε γρήγορα να αποκλεισθείτε επειδή παραβιάζετε τις οδηγίες της κοινότητας. Για παράδειγμα, οι λόγοι μπορεί να περιλαμβάνουν την προώθηση παράνομων προϊόντων, τη μεταφόρτωση βίαιου περιεχομένου ή τη χρήση ρητορικής μίσους.

Ο λογαριασμός σας έχει αποκλειστεί με εικόνα

Γνωρίζατε ότι μπορείτε επίσης να αποκλειστείτε από σκιά εάν ακολουθήσετε και καταργήσετε την παρακολούθηση του ίδιου λογαριασμού πολλές φορές; Εάν συμβαίνει αυτό, το TikTok θα θεωρήσει ότι χρησιμοποιήσατε τις δυνατότητές του με λάθος τρόπο.

5. Το TikTok σας θεωρεί Bot

Εάν ο αλγόριθμος του TikTok σας κατηγοριοποιεί ως bot, δεν θα μπορείτε πλέον να ακολουθείτε άλλους χρήστες. Συνήθως συμβαίνει εάν συνδέεστε σε ένα δημόσιο δίκτυο και εμφανίζονται πάρα πολλά άτομα με την ίδια διεύθυνση IP, με αποτέλεσμα το TikTok να υποπτεύεται δραστηριότητα ρομπότ.

Για να μην χαρακτηριστείτε ως bot από τον αλγόριθμο του TikTok, χρησιμοποιήστε μια ιδιωτική σύνδεση και αλλάζετε τον κωδικό πρόσβασής σας τακτικά. Μόλις διαγραφεί η αμφιβολία σχετικά με τον λογαριασμό σας, δεν θα θεωρείστε πλέον bot και θα αποκτήσετε ξανά τη δυνατότητα να ακολουθείτε λογαριασμούς TikTok.

6. Ακολουθείτε πολύ γρήγορα

Το TikTok μπορεί να σας περιορίσει από το να ακολουθείτε λογαριασμούς εάν το κάνετε πολύ γρήγορα. Δεν πρέπει να ακολουθείτε περισσότερους από έναν λογαριασμούς κάθε 5 έως 15 λεπτά. Εάν το κάνετε, το TikTok λέει, “Η ακόλουθη δυνατότητα έχει απενεργοποιηθεί”.

Αυτό το ζήτημα συνήθως λύνεται από μόνο του σε μερικά λεπτά. Και μπορείτε να συνεχίσετε να ακολουθείτε τους ανθρώπους όπως πριν. Ωστόσο, εάν συνεχίσετε να ακολουθείτε μετά τη λήψη του μηνύματος, το TikTok θα σας θεωρήσει ανεπιθύμητο και θα αποκλείσει τον λογαριασμό σας για πολύ περισσότερο. Η υπερβολική γρήγορη παρακολούθηση άλλων χρηστών του TikTok θεωρείται ύποπτη δραστηριότητα.

7. Η εφαρμογή αντιμετωπίζει τεχνικά προβλήματα

Η εφαρμογή TikTok, όπως και κάθε άλλη εφαρμογή, μπορεί κατά καιρούς να προκαλέσει προβλήματα. Μπορεί επίσης να είναι ότι η εφαρμογή σας πρέπει να ενημερωθεί. Θα μπορούσε να σας περιορίσει από το να ακολουθείτε, να κάνετε like ή να σχολιάζετε περιεχόμενο άλλων ανθρώπων.

Εάν συμβαίνει αυτό, υπάρχουν πολλές διορθώσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε και θα τις περιγράψουμε όλες στην επόμενη ενότητα αυτού του άρθρου.

Πώς να διορθώσετε το ζήτημα που δεν μπορεί να ακολουθήσει κάποιον στο TikTok

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους το TikTok δεν σας επιτρέπει να ακολουθήσετε κάποιον. Αν σας συμβεί αυτό, μην ανησυχείτε. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα. Ποιο θα λειτουργήσει για εσάς εξαρτάται από το γιατί δεν μπορείτε να ακολουθήσετε κάποιον. Αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε αυτές τις επιδιορθώσεις ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι για το τι προκαλεί το πρόβλημα.

1. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο TikTok για να ακολουθήσετε κάποιον

Αν και ορισμένοι χρήστες δεν γνωρίζουν καν ότι υπάρχει ιστότοπος TikTok, είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε ότι έχει διαφορετικό κωδικό από την εφαρμογή TikTok για κινητά ή επιτραπέζιους υπολογιστές. Εάν η εφαρμογή σας αντιμετωπίζει προβλήματα, απλώς συνδεθείτε στην έκδοση web της πλατφόρμας TikTok και απολαύστε όλες τις δυνατότητες που έχει να προσφέρει μέχρι να επιλυθούν τα προβλήματα της εφαρμογής.

Πώς να διορθώσετε την εικόνα του ζητήματος TikTok που δεν μπορεί να ακολουθήσει κάποιον

2. Να είστε υπομονετικοί

Όταν παρατηρήσετε ότι δεν μπορείτε να ακολουθήσετε κάποιον στο TikTok, η καλύτερη ενέργεια είναι να μην κάνετε καμία ενέργεια για κάποιο χρονικό διάστημα. Περιμένετε μερικές ώρες, ή ακόμα και μια μέρα, και δοκιμάστε ξανά. Αυτή θα μπορούσε να είναι η απλούστερη λύση εάν ο λογαριασμός σας δεν μπορεί να ακολουθήσει επειδή έφτασε το ημερήσιο όριο.

Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να παρακολουθήσετε τους χρήστες του TikTok μετά από μία ή δύο ημέρες, αναζητήστε άλλες λύσεις.

3. Ενημερώστε την Εφαρμογή TikTok

Όπως οι περισσότερες εφαρμογές, το TikTok χρησιμοποιεί τακτικές ενημερώσεις για να διορθώσει γνωστά σφάλματα και σφάλματα. Εάν αντιμετωπίζετε τους ακόλουθους περιορισμούς, μπορείτε να προσπαθήσετε να τους διορθώσετε εγκαθιστώντας την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής.

Για να ενημερώσετε το TikTok στο iPhone, επισκεφτείτε το App Storeκαι επιλέξτε Εκσυγχρονίζω δίπλα στην εφαρμογή TikTok.

Πώς να διορθώσετε την εικόνα 2 που δεν μπορώ να ακολουθήσω κάποιον στο πρόβλημα TikTok

Εάν χρησιμοποιείτε Android, μεταβείτε στο Google Play Storeβρείτε το TikTok και πατήστε το Εκσυγχρονίζω κουμπί.

Πώς να διορθώσετε την εικόνα 3 του ζητήματος που δεν μπορεί να ακολουθήσει κάποιον στο TikTok

4. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη εφαρμογών TikTok

Το TikTok αποθηκεύει διάφορα προσωρινά αρχεία στη συσκευή σας για να βελτιώσει την εμπειρία σας από την εφαρμογή. Αυτά τα προσωρινά αρχεία βοηθούν την εφαρμογή να φορτώνει πιο γρήγορα κάθε φορά που την επισκέπτεστε ξανά. Ωστόσο, η συσσώρευση αυτών των αρχείων μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με την εφαρμογή TikTok. Επίσης, αυτά τα αρχεία μπορεί να καταστραφούν με την πάροδο του χρόνου ή ακόμα και να καταστραφούν. Όταν συμβεί αυτό, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε διάφορα προβλήματα με την εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένου του περιορισμού στην ακόλουθη λειτουργία.

Γι’ αυτό θα πρέπει περιστασιακά να εκκαθαρίζετε την κρυφή μνήμη TikTok, ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι αν αυτό είναι που προκαλεί το πρόβλημά σας. Για να αφαιρέσετε αρχεία προσωρινής μνήμης απευθείας στην εφαρμογή TikTok (τόσο για χρήστες iPhone όσο και για Android):

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok.
  2. Παω σε Προφίλ στο κάτω μέρος της οθόνης.
Πώς να διορθώσετε την εικόνα 4 που δεν μπορώ να ακολουθήσω κάποιον στο TikTok
  1. Πατήστε τις τρεις οριζόντιες γραμμές και επιλέξτε Ρυθμίσεις και απόρρητο από το μενού.
Πώς να διορθώσετε την εικόνα 5 που δεν μπορώ να ακολουθήσω κάποιον στο TikTok
  1. Παρακέντηση Ελευθερώστε χώρο στην ενότητα Cache & Cellular.
Πώς να διορθώσετε την εικόνα 6 που δεν μπορώ να ακολουθήσω κάποιον στο TikTok
  1. Στην επόμενη σελίδα, βρείτε Κρύπτη και πατήστε Σαφή διπλα σε ΑΥΤΟ.
Πώς να διορθώσετε την εικόνα 7 που δεν μπορώ να ακολουθήσω κάποιον στο ζήτημα TikTok

Οι χρήστες Android μπορούν επίσης να διαγράψουν την κρυφή μνήμη συστήματος του TikTok. Δείτε πώς:

  1. Εκκινήστε το Ρυθμίσεις εφαρμογή.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο Εφαρμογές.
Πώς να διορθώσετε την εικόνα 8 που δεν μπορώ να ακολουθήσω κάποιον στο θέμα TikTok
  1. Επιλέγω Τικ Τοκ από τη λίστα των εγκατεστημένων εφαρμογών.
Πώς να διορθώσετε την εικόνα 9 που δεν μπορεί να ακολουθήσει κάποιος στο TikTok
  1. Βρείτε και πατήστε Αποθήκευση.
Πώς να διορθώσετε την εικόνα 10 του ζητήματος TikTok που δεν μπορεί να ακολουθήσει κάποιον
  1. Παρακέντηση Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.
Πώς να διορθώσετε την εικόνα 11 του ζητήματος που δεν μπορεί να ακολουθήσει κάποιον στο TikTok

Δυστυχώς, αυτή η επιλογή δεν είναι διαθέσιμη για χρήστες iOS.

5. Απεγκαταστήστε και επανεγκαταστήστε την εφαρμογή TikTok

Εάν η εκκαθάριση των αρχείων προσωρινής μνήμης από την εφαρμογή TikTok δεν έλυσε το πρόβλημα, μπορεί να είναι κατεστραμμένα τα βασικά αρχεία της εφαρμογής. Εάν συμβαίνει αυτό και ο λόγος πίσω από τον περιορισμό να ακολουθήσετε κάποιον, θα πρέπει να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή TikTok και να την εγκαταστήσετε ξανά στη συσκευή σας.

Εάν διαγράψετε την εφαρμογή από το smartphone σας, δεν θα χάσετε κανένα αποθηκευμένο βίντεο TikTok, σελιδοδείκτη ή κανένα από τα δεδομένα που σχετίζονται με το TikTok. Ωστόσο, εάν αποθηκεύσατε μερικά μη δημοσιευμένα βίντεο σε πρόχειρα, θα χαθούν και θα πρέπει να τα ανεβάσετε ξανά.

Για να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή TikTok από το iPhone σας, πατήστε παρατεταμένα την εφαρμογή στην αρχική οθόνη και, στη συνέχεια, επιλέξτε Κατάργηση εφαρμ����γής. Επιβεβαιώστε πατώντας Διαγράφω.

Πώς να διορθώσετε την εικόνα 12 του ζητήματος που δεν μπορώ να ακολουθήσω κάποιον στο TikTok

Στη συνέχεια, προχωρήστε εγκαθιστώντας το ξανά από το App Store. Αυτή η διαδικασία είναι η ίδια όπως όταν την εγκαταστήσατε για πρώτη φορά στο iPhone σας.

Εάν είστε χρήστης Android, βρείτε την εφαρμογή TikTok στο δίσκο εφαρμογών σας, πατήστε παρατεταμένα. Επιλέγω Απεγκατάστασηκαι μετά πατήστε Εντάξει όταν ζητηθεί.

Πώς να διορθώσετε την εικόνα 13 του ζητήματος που δεν μπορεί να ακολουθήσει κάποιον στο TikTok

Μεταβείτε στο Google Play Store, βρείτε το TikTok και εγκαταστήστε το ξανά στη συσκευή σας Android.

6. Απενεργοποιήστε το VPN στη συσκευή σας

Τα VPN είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προστατεύσετε το απόρρητό σας στο διαδίκτυο. Ωστόσο, μερικές φορές τα VPN μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα σε εφαρμογές για κινητά με δυνατότητα Διαδικτύου όπως το TikTok. Εάν υποψιάζεστε ότι αυτό προκαλεί το πρόβλημα με την παρακολούθηση κάποιου χρήστη στο TikTok, απλώς απενεργοποιήστε το VPN που είναι εγκατεστημένο στη συσκευή σας.

Εάν η ενεργοποίηση του VPN επιλύσει το πρόβλημα, μπορείτε να ρυθμίσετε μια διαφορετική τοποθεσία στην εφαρμογή VPN και να την ενεργοποιήσετε ξανά. Εάν αυτό δεν επιλύσει το πρόβλημα, είναι πιθανό το TikTok να απαγόρευσε όλες τις διευθύνσεις IP που χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο VPN σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε να εγκαταστήσετε μια άλλη υπηρεσία VPN ή να την διατηρήσετε απενεργοποιημένη ενώ χρησιμοποιείτε την εφαρμογή TikTok.

7. Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη TikTok

Εάν δοκιμάσατε όλες τις παραπάνω επιδιορθώσεις και εξακολουθείτε να μην μπορείτε να ακολουθήσετε άτομα στο TikTok, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξής τους μέσω email. Η διεύθυνση email σας εξαρτάται από το αν έχετε προσωπικό ή επαγγελματικό λογαριασμό.

Οι ιδιωτικοί λογαριασμοί έχουν τρεις επιλογές για να διαλέξετε:

Εάν είστε επιχειρηματίας χρήστης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη μέσω:

Με την αντιμετώπιση των ρυθμίσεων απορρήτου, την εκκαθάριση της κρυφής μνήμης, την ενημέρωση της εφαρμογής και την εξερεύνηση εναλλακτικών μεθόδων, μπορείτε να συνεχίσετε γρήγορα να ακολουθείτε άλλους χρήστες του TikTok.

Λήψη TikTok σε υπολογιστή

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5233

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *