Πώς να ενημερώσετε το TikTok

Πώς να ενημερώσετε το TikTok στις συσκευές σας

Η εφαρμογή TikTok υφίσταται συχνές ενημερώσεις, παρουσιάζοντας συναρπαστικές λειτουργίες, βελτιωμένη απόδοση και πιο ομαλές εμπειρίες χρήστη. Είτε σε Android είτε σε iPhone, το τηλέφωνό σας χειρίζεται αυτόματα όλες τις ενημερώσεις εφαρμογών. Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρχουν φορές που θέλετε να ενημερώσετε το TikTok με μη αυτόματο τρόπο. Θα σας δείξουμε πώς να το ενημερώσετε, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε.

Λογότυπο TikTok

Γιατί να ενημερώσετε το TikTok στις συσκευές σας

Οι διορθώσεις σφαλμάτων είναι μεγάλη υπόθεση. Η ενημέρωση του TikTok σημαίνει αντιμετώπιση τεχνικών προβλημάτων όπως ατυχήματα που μπορεί να προκαλούν μια λιγότερο από τη βέλτιστη εμπειρία.

Το TikTok συνεχίζει να προσθέτει νέες δυνατότητες, όπως ενημερωμένα φίλτρα, αυτοκόλλητα, εφέ και άλλα μοντέρνα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο TikTok. Η τελευταία έκδοση της εφαρμογής συχνά μεταφράζεται σε πιο ομαλή απόδοση. Αφήστε μας να σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία.

Διαβάστε επίσης :TikTok Dark Mode

Πώς να ενημερώσετε την εφαρμογή TikTok στο Android

Εάν η συσκευή σας Android δεν εγκαθιστά αυτόματες ενημερώσεις για τις εφαρμογές κοινωνικών μέσων για κινητά όπως το TikTok, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Google Play Store. Πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας είναι συνδεδεμένο σε Wi-Fi και ότι έχετε ισχυρή σύνδεση στο Διαδίκτυο.

  1. Στο smartphone σας, ανοίξτε την εφαρμογή Play Store.
εφαρμογές play store
  1. Στο Μπαρα αναζήτησης στο πάνω μέρος της οθόνης, πληκτρολογήστε Τικ Τοκ και επιλέξτε TikTok από τις επιλογές αναζήτησης.
αναζητήστε το TikTok στο πλαίσιο αναζήτησης
  1. Εάν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις, θα δείτε την επιλογή Εκσυγχρονίζω την εφαρμογή TikTok δίπλα της.
Πώς να ενημερώσετε το TikTok
  1. Αμα δεις Ανοιξε αντί για Ενημέρωση, έχετε ήδη εγκατεστημένη την πιο πρόσφατη έκδοση TikTok στο smartphone σας και δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα.
Πώς να ενημερώσετε το TikTok

Το τηλέφωνό σας θα ξεκινήσει τώρα τη λήψη της νέας ενημέρωσης TikTok. Αφού ολοκληρωθεί, επιλέξτε Άνοιγμα για να χρησιμοποιήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής.

Πώς να ενημερώσετε το TikTok σε iPhone και iPad

Στο iOS, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το Apple App Store για να βρείτε και να εγκαταστήσετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις TikTok. Για να ενημερώσετε το TikTok σε iPhone και iPad, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  1. Στη συσκευή σας, ανοίξτε το App Store.
  2. Στο App Store, επιλέξτε το δικό σας εικόνα προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία και σύρετε προς τα κάτω στη σελίδα για να την ανανεώσετε. Βρείτε το TikTok στο Προσεχείς αυτόματες ενημερώσεις λίστα, επιλέξτε Ενημέρωση για να εγκαταστήσετε αμέσως την ενημέρωση.
Προσεχείς αυτόματες ενημερώσεις στο App Store
  1. Εναλλακτικά, πληκτρολογήστε TikTok στο Μπαρα αναζήτησης στην οθόνη και επιλέξτε Εκσυγχρονίζω δίπλα στο όνομα της εφαρμογής.

Πώς να ενημερώσετε το TikTok
Πώς να ενημερώσετε το TikTok
  1. Εάν δεν βλέπετε το TikTok στη λίστα των εφαρμογών ή αν λέει Ανοιξε αντί Εκσυγχρονίζω δίπλα του, η εφαρμογή σας ενημερώνεται και δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα.

Η συσκευή σας θα πραγματοποιήσει τώρα λήψη και εγκατάσταση των πιο πρόσφατων ενημερώσεων. Όταν τελειώσει, ανοίξτε το TikTok για να χρησιμοποιήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής.

Τι γίνεται αν δεν μπορείτε να ενημερώσετε το TikTok;

Η διασφάλιση ότι το TikTok είναι ενημερωμένο είναι ζωτικής σημασίας για να ξεκλειδώσετε πλήρως τις δυνατότητές του με τις πιο πρόσφατες δυνατότητες και λιγότερα σφάλματα εφαρμογών. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα ενημέρωσης, αυτό μπορεί να είναι ένα μικρό σφάλμα, προβλήματα σύνδεσης στο Διαδίκτυο ή υπερφόρτωση χώρου αποθήκευσης.

Μερικές φορές, μια γρήγορη επανεκκίνηση, εναλλαγή μεταξύ δεδομένων κινητής τηλεφωνίας και Wi-Fi, επανεκκίνηση του δρομολογητή ή του μόντεμ σας και εκκαθάριση του αποθηκευτικού χώρου της συσκευής σας μπορεί να διορθώσει τα περισσότερα προβλήματα ενημέρωσης.

Διαβάστε επίσης :Λήψη TikTok για υπολογιστή

TikTok για Mac

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *