συνδρομή Microsoft Copilot Pro

Πώς να αποκτήσετε συνδρομή Microsoft Copilot Pro

Μετά την τεράστια επιτυχία του ChatGPT, η Microsoft δημιούργησε επίσης το δικό της σύντροφο AI που ονομάζεται Copilot. Το Microsoft Copilot είναι πιο χρήσιμο από το ChatGPT επειδή παρέχει στους χρήστες των Windows ενσωμάτωση σε εφαρμογές όπως το Edge και το MS Office.

Μετά από μερικούς μήνες δωρεάν κυκλοφορίας, η Microsoft παρουσίασε το Copilot Pro, το οποίο ξεκινά από 20 $ ανά μήνα ανά χρήστη. Όπως και η δωρεάν έκδοση του Copilot, έτσι και η επαγγελματική του έκδοση, το Copilot Pro, τυγχάνει μεγάλης διαφημιστικής εκστρατείας από τους χρήστες.

Χρήστες από όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να παρατηρούν το Copilot Pro και να δείχνουν την περιέργειά τους να μάθουν περισσότερα για αυτό.

Τέλος πάντων, σε αυτό το συγκεκριμένο άρθρο, αποφασίσαμε να συζητήσουμε την αγορά συνδρομής Copilot Pro. Λοιπόν, πώς μπορείτε να αποκτήσετε μια συνδρομή Copilot Pro; Πόσα θα πρέπει να πληρώσετε; Ποια είναι τα οφέλη της συνδρομής; Θα το μάθουμε σε αυτό το άρθρο. Ας αρχίσουμε.

Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Microsoft Copilot στο Android

Πώς να αποκτήσετε μια συνδρομή Copilot Pro;

Τώρα που γνωρίζετε τι είναι το Copilot Pro και τα πλεονεκτήματά του, μπορεί να σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε συνδρομή στο Copilot Pro.

Μπορείτε να αποκτήσετε μια συνδρομή Copilot Pro με απλά βήματα. απλά πρέπει να έχετε μαζί σας έναν λογαριασμό Microsoft και τα στοιχεία πληρωμής σας. Εδώ είναι τα βήματα για να ξεκινήσετε.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε αυτό ιστοσελίδα. Επόμενο, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Microsoft.

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Microsoft

2. Όταν ανοίξει ο Λογαριασμός Microsoft, μεταβείτε στο λογαριασμός καρτέλα στην αριστερή πλευρά.

λογαριασμός

3. Στη δεξιά πλευρά, κάντε κλικ στο Αποκτήστε το Copilot Pro κουμπί στην ενότητα Microsoft Copilot Pro.

συνδρομή Copilot

4. Επιβεβαιώστε τη διεύθυνση email σας στα αριστερά. Στη δεξιά πλευρά, κάντε κλικ στο Προσθέστε έναν νέο τρόπο πληρωμής επιλογή.

Προσθέστε έναν νέο τρόπο πληρωμής

5. Εισαγάγετε τον τρόπο πληρωμής σας στο Επιλέξτε τρόπο πληρωμής οθόνη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη χρεωστική/πιστωτική κάρτα σας ή το PayPal.

συνδρομή Copilot

6. Αφού εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας, συνεχίστε με τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη. Τέλος, κάντε κλικ στο Εγγραφείτε για να αποκτήσετε τη συνδρομή Copilot Pro.

Αυτό είναι! Αυτό θα σας εξασφαλίσει μια συνδρομή Microsoft Copilot. Μόλις αποκτήσετε τη συνδρομή, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Copilot Pro από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού, Windows 11/10 και εφαρμογές για κινητά.

Χαρακτηριστικά του Copilot Pro

Η Microsoft παρουσίασε αρκετά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά με τη συνδρομή Copilot Pro. Ακολουθεί μια λίστα με τις καλύτερες δυνατότητες του Copilot Pro που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με μια συνδρομή.

Πρόσβαση προτεραιότητας

Η πρόσβαση κατά προτεραιότητα στο chatbot AI, ακόμη και κατά την περίοδο αιχμής του, είναι ένα από τα βασικά σημεία του Copilot Pro. Η συνδρομή θα σας παρείχε ταχύτερη πρόσβαση στα GPT-4 και GPT-4 Turbo, ακόμη και σε ώρες αιχμής.

Ενσωμάτωση με εφαρμογές Microsoft 365

Η επαγγελματική συνδρομή θα προσφέρει επίσης ορισμένες λειτουργίες AI στις εφαρμογές του Microsoft 365. Θα βρείτε πολλές νέες δυνατότητες AI σε εφαρμογές του Microsoft 365 όπως Excel, Outlook, OneNote, PowerPoint κ.λπ.

Προστασία Εμπορικών Δεδομένων

Αυτή είναι μια λειτουργία που παρέχει βελτιωμένο απόρρητο και ασφάλεια στους χρήστες, έτσι ώστε η εταιρεία να μην μπορεί να δει τα δεδομένα σας. Αυτή η δυνατότητα είναι επίσης διαθέσιμη στη δωρεάν έκδοση Copilot.

Copilot GPT

Η Microsoft ισχυρίστηκε ότι θα κυκλοφορήσει το Copilot GPT builder στο εγγύς μέλλον, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργήσουν το δικό τους Copilot για τις συγκεκριμένες ανάγκες τους. Η συνδρομή Pro θα παρέχει πρόσβαση και στο πρόγραμμα δημιουργίας GPT.

Δημιουργός εικόνας από το Designer

Το Microsoft Copilot Pro θα σας προσφέρει 100 ενισχύσεις την ημέρα για να δημιουργείτε ακριβείς εικόνες με το μοντέλο γλώσσας DALL-E 3. Βασικά, η συνδρομή περιλαμβάνει μια βελτιωμένη έκδοση του AI για τη δημιουργία πιο ακριβών εικόνων.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να αποκτήσετε μια συνδρομή Copilot Pro με απλά βήματα. Εάν πιστεύετε ότι το Copilot Pro θα είναι χρήσιμο, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να αγοράσετε μια συνδρομή. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την αγορά του Copilot Pro.

Διαβάστε επίσης :Microsoft Copilot Λήψη εφαρμογής

Πώς να ενεργοποιήσετε το Windows Copilot στα Windows 11

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *