τηλεδιάσκεψη

15 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις ζουμ για τηλεδιάσκεψη το 2024

Μετά την πανδημία, οι εταιρείες τεχνολογίας παγκοσμίως έχουν ήδη αρχίσει να εφαρμόζουν πολιτικές εργασίας από το σπίτι, αυξάνοντας την ανάγκη για δωρεάν υπηρεσίες τηλεδιάσκεψης. Επί του παρόντος, διατίθενται εκατοντάδες υπηρεσίες τηλεδιάσκεψης, αλλά από όλες αυτές, το Zoom είναι η καλύτερη.

Το Zoom είναι μια από τις καλύτερες και πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές βιντεοκλήσεων. Είναι ένα δωρεάν εργαλείο και παρέχει στους χρήστες έναν εύκολο τρόπο ρύθμισης κλήσεων για επιχειρήσεις και ιδιώτες. Ωστόσο, οι υπηρεσίες του Zoom είχαν σοβαρά ελαττώματα ασφάλειας και απορρήτου, παρακινώντας τους χρήστες να αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις.

Διαβάστε επίσης: Πώς να κάνω τηλεδιάσκεψη με το Zoom

Πώς να διορθώσετε το πάγωμα του Zoom

15 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις ζουμ για τηλεδιάσκεψη

Αν ψάχνετε για μερικές καλές εναλλακτικές λύσεις Zoom, διαβάζετε το σωστό άρθρο. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις ζουμ για τηλεδιάσκεψη.

1. GoToMeeting

Πήγαινε στο ραντεβού

Το GoToMeeting είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες υπηρεσίες τηλεδιάσκεψης εκεί έξω. Είναι μια premium υπηρεσία τηλεδιάσκεψης με υποστήριξη για όλες τις πλατφόρμες.

Αν και είναι ένα εργαλείο υψηλής ποιότητας, προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών. Όσον αφορά τις δυνατότητες, το GoToMeeting προσφέρει κοινή χρήση οθόνης, κλήσεις Zoom κ.λπ.

2. Συνάντηση Zoho

Συναντήσεις Zoho

Το Zoho διαθέτει πολλές υπηρεσίες που βασίζονται στο διαδίκτυο και το Zoho Meeting είναι μία από αυτές. Είναι μια υπηρεσία τηλεδιάσκεψης ιδανική για διαδικτυακά σεμινάρια και διαδικτυακές συναντήσεις. Σε αντίθεση με το GoToMeeting, το Zoho Meeting έχει δωρεάν πρόγραμμα αλλά περιορισμένες δυνατότητες.

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα πακέτο premium. Μερικά από τα βασικά στοιχεία του Zoho Meeting περιλαμβάνουν ομαδικές συνομιλίες, ηχογράφηση συσκέψεων και έλεγχο ήχου και βίντεο των συμμετεχόντων.

3. Cisco Webex Meetings

Συναντήσεις Cisco Webex

Το Cisco Webex Meetings έχει όλα όσα χρειάζεστε για να εκπληρώσετε όλες τις επικοινωνιακές σας ανάγκες. Δεν έχει σημασία αν έχετε επιχείρηση μικρής, μεσαίας ή μεγάλης κλίμακας. Το Cisco Webex Meetings μπορεί να οργανώσει συναντήσεις για όλους.

Σύμφωνα με το δωρεάν πρόγραμμα, οι συνεδρίες περιορίστηκαν σε μόνο 40 λεπτά. Η εγγραφή σε ένα πρόγραμμα premium μπορεί να άρει τους περιορισμούς χρόνου βίντεο και κοινού.

4. Google Meet

Google Hangouts Meet

Λοιπόν, είναι μέρος του G-Suite και λίγο πολύ δημοφιλές μεταξύ εμπορικών εταιρειών και επιχειρήσεων. Θα μπορούσε να είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για το Zoom επειδή μοιράζεται πολλές ομοιότητες.

Στο πλαίσιο του δωρεάν προγράμματος (συσκέψεις), μπορείτε να προσθέσετε έως και 250 χρήστες για συνομιλίες κειμένου, φωνής και βίντεο. Όλοι οι χρήστες πρέπει να συνδεθούν στον λογαριασμό τους Google για να ξεκινήσουν μια περίοδο σύνδεσης.

5. Skype

Skype

Το Skype είναι για όσους αναζητούν μια αξιόπιστη εναλλακτική για να καλέσουν έως και 50 άτομα. Έχει υποστήριξη μεταξύ πλατφορμών και το καλό είναι ότι είναι δωρεάν.

Η ποιότητα φωνής του Skype είναι πολύ ανώτερη από το Zoom και προσφέρει καλύτερες δυνατότητες απορρήτου και ασφάλειας. Εκτός από συσκέψεις και βιντεοκλήσεις, το Skype επιτρέπει επίσης κοινή χρήση και εγγραφή οθόνης.

6. Ομάδες της Microsoft

Ομάδες της Microsoft

Το Microsoft Teams είναι επίσημα μέρος της εφαρμογής Microsoft Office 365. Προσφέρει υπηρεσίες τηλεδιάσκεψης σε επιχειρήσεις και ιδιώτες. Αν και προορίζεται για επιχειρήσεις, οποιοσδήποτε μπορεί να το χρησιμοποιήσει με την προσωπική του διεύθυνση email της Microsoft.

Η δωρεάν έκδοση του Teams περιλαμβάνει απεριόριστα μηνύματα συνομιλίας, βιντεοκλήσεις (έως 60 λεπτά), 10 GB αποθήκευσης αρχείων κ.λπ.

7. RingCentral βίντεο

τηλεδιάσκεψη

Λοιπόν, το RingCentral Video είναι μια δωρεάν τηλεδιάσκεψη στη λίστα που παρέχει δύο επιλογές – Τηλεδιάσκεψη και ανταλλαγή μηνυμάτων ομάδας. Και οι δύο λειτουργίες παρέχονται δωρεάν αλλά με ορισμένους περιορισμούς.

Ο δωρεάν λογαριασμός του RingCentral Video σάς επιτρέπει να ξεκινήσετε μια ομαδική βιντεοκλήση με έως και 100 συμμετέχοντες. Έχετε επίσης 10 ώρες αποθήκευσης για ηχογραφημένες συσκέψεις.

Μερικές από τις εξαιρετικές δυνατότητες του RingCentral Video περιλαμβάνουν ποιότητα κλήσης φωνής/βίντεο HD, κοινή χρήση οθόνης, ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου σε μια βιντεοδιάσκεψη, δημιουργία και ανάθεση εργασιών σε μέλη της ομάδας και πολλά άλλα.

8. BlueJeans

τηλεδιάσκεψη

Το BlueJeans είναι μια άλλη εναλλακτική λύση Zoom στη λίστα, η οποία παρέχει υπηρεσίες τηλεδιάσκεψης για το Digital Workplace.

Είναι μια premium υπηρεσία βιντεοκλήσεων που βασίζεται σε σύννεφο και προσφέρει ροή υψηλής ποιότητας για μικρότερες ομάδες. Το βασικό πρόγραμμα ξεκινά από 19,98 $/μήνα, επιτρέποντας τηλεδιάσκεψη με έως και 50 συμμετέχοντες.

9. Facebook Messenger Rooms

Facebook Messenger Rooms

Πρόσφατα, το Facebook παρουσίασε μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται «Messenger Rooms». Η νέα λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες του Facebook να δημιουργούν δημόσιες ή ιδιωτικές αίθουσες βίντεο.

Στις αίθουσες συνομιλίας βίντεο, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν έως και 50 άλλους χρήστες. Κατά τη διάρκεια της βιντεοκλήσης, οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τα φίλτρα του Messenger. Ωστόσο, από την άλλη πλευρά, οι κλήσεις στο Facebook Messenger Rooms δεν είναι κρυπτογραφημένες από άκρο σε άκρο.

10. Jitsi Meet

τηλεδιάσκεψη

Το Jitsi Meet είναι μια εντελώς δωρεάν εναλλακτική λύση Zoom στη λίστα για τηλεδιάσκεψη. Αν και το Jitsi Meet δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το Zoom, εξακολουθεί να προσφέρει εντυπωσιακές δυνατότητες δωρεάν.

Είναι μια πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης ανοιχτού κώδικα που σας επιτρέπει να φιλοξενείτε ομαδικές κλήσεις με απεριόριστους χρήστες. Σε σύγκριση με το Zoom, το Jitsi Meet έχει ένα ελαφρύ περιβάλλον εργασίας και είναι αρκετά εύκολο στη χρήση.

11. Discord

Πώς να αλλάξετε την ηλικία σας σε διαφωνία

Το Discord δεν θεωρήθηκε ποτέ η καλύτερη υπηρεσία βιντεοκλήσεων, αλλά κατά τη διάρκεια του COVID-19, πολλοί χρήστες άρχισαν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία βιντεοκλήσεων Discord.

Με περισσότερους ανθρώπους να εργάζονται, να παίζουν παιχνίδια και να συνομιλούν στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το Discord έχει γίνει μια κυρίαρχη εφαρμογή βιντεοκλήσεων.

Η επιλογή βιντεοκλήσης στο Discord είναι δωρεάν και μπορείτε να μοιραστείτε την οθόνη σας κατά τη διάρκεια της βιντεοκλήσης.

12. Slack

Χαλαρότητα

Το Slack είναι μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Zoom για τηλεδιάσκεψη σήμερα. Είναι ένα εργαλείο παραγωγικότητας που έχει σχεδιαστεί για να ενώνει την ομάδα σας.

Το Slack Huddles σάς επιτρέπει να ξεκινήσετε βιντεοκλήσεις για ομάδες. Κατά τη διάρκεια μιας ομαδικής βιντεοκλήσης, μπορείτε να αντιδράσετε με emojis, να αλλάξετε το φόντο και να εφαρμόσετε υπέροχα εφέ.

Ένα άλλο σημαντικό πράγμα είναι ότι όλα όσα μοιράζεστε κατά τη διάρκεια μιας κουβέντας αποθηκεύονται αυτόματα μόλις τελειώσει η κουβέντα, ανεξάρτητα από το αν το περιεχόμενο είναι σύνδεσμος, έγγραφο ή μήνυμα.

13. Livestorm

τηλεδιάσκεψη
τηλεδιάσκεψη

Το Livestorm είναι μια συλλογή εργαλείων για τη διοργάνωση συναντήσεων και διαδικτυακών σεμιναρίων. Τα ενσωματωμένα εργαλεία του Livestorm μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και να συνεργαστείτε καλύτερα.

Σε σύγκριση με άλλα εργαλεία τηλεδιάσκεψης, το Livestorm είναι πιο φιλικό προς τον χρήστη και θα χρειαστείτε λιγότερο χρόνο για να κανονίσετε και να συμμετάσχετε σε συσκέψεις.

Ενώ το δωρεάν πρόγραμμα είναι διαθέσιμο, υπάρχουν πολλοί περιορισμοί σε αυτό. Για να χρησιμοποιήσετε το Livestorm στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, είναι καλύτερο να αγοράσετε μια συνδρομή.

14. Livestorm

Ζωοθύελλα

Το Livestorm είναι λίγο διαφορετικό από άλλες επιλογές τηλεδιάσκεψης στη λίστα. Αυτή είναι βασικά μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαδικτυακού σεμιναρίου με ενσωματωμένα εργαλεία.

Έχει σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για τη σωστή διαχείριση της ομάδας. Το Livestorm σάς παρέχει επίσης την επιλογή να φιλοξενείτε συσκέψεις, ατομικές βιντεοδιασκέψεις και πολλά άλλα.

Ενώ η υπηρεσία διαθέτει όλες τις δυνατότητες τηλεδιάσκεψης που θα χρειαστείτε, το δωρεάν πρόγραμμα περιορίζεται σε μόνο 20 λεπτά ανά συνεδρία βίντεο.

15. Φωνήεν

τηλεδιάσκεψη

Αν ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση Zoom για ομάδες για φιλοξενία, σύνοψη, αναζήτηση και κοινή χρήση βιντεοσυνεδριάσεων, αναζητήστε το Vowel.

Η υπηρεσία τηλεδιάσκεψης χρησιμοποιεί AI για να βοηθήσει στην παροχή χρήσιμων λειτουργιών. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης, μπορείτε να επιλέξετε να λάβετε μια στιγμιαία σύνοψη με τροφοδοσία τεχνητής νοημοσύνης, τη μεταγραφή της βιντεοδιάσκεψης κ.λπ.

Ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά του Vowel περιλαμβάνουν την προσθήκη σημειώσεων συνάντησης, καθολική αναζήτηση στο περιεχόμενο της σύσκεψης και πολλά άλλα.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Zoom για τηλεδιάσκεψη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες για να ξεκινήσετε μια βιντεοδιάσκεψη ή μια ομαδική βιντεοκλήση χωρίς περιορισμό. Ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων εάν γνωρίζετε άλλα εργαλεία.

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, προτείνουμε το ATLASVPN

Διαβάστε επίσης :Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Zoom

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4888

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *