Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του TikTok για υπολογιστή

Λήψη TikTok για υπολογιστή το 2023 (Όλες οι μέθοδοι εργασίας)

Παρά το γεγονός ότι απαγορεύτηκε σε πολλές περιοχές, το TikTok εξακολουθεί να κυριαρχεί στην ενότητα σύντομων βίντεο. Το TikTok είναι το πρώτο που έφερε την ιδέα των μικρότερων ιογενών βίντεο στο διαδίκτυο και μετά από αυτό, πολλοί από τους ανταγωνιστές του προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο.

Παρόλο που σήμερα έχουμε πολλές εναλλακτικές λύσεις TikTok, όπως σορτς YouTube, Facebook Watch, Instagram Reels κ.λπ., οι χρήστες εξακολουθούν να θέλουν να χρησιμοποιούν το TikTok. Ακόμη και πολλοί χρήστες υπολογιστών θέλουν να εκτελούν την εφαρμογή κοινής χρήσης βίντεο στον υπολογιστή τους.

Λήψη TikTok για υπολογιστή

Τώρα όλοι ίσως αναρωτιέστε αν είναι δυνατόν τρέξτε το TikTok σε υπολογιστή. Η άμεση απάντηση σε αυτήν την ερώτηση είναι ναι, αλλά πρέπει να βασιστείτε σε λογισμικό τρίτων κατασκευαστών. Εφόσον το TikTok δεν διαθέτει επίσημη εφαρμογή για υπολογιστή, πρέπει να βασιστούμε σε εξομοιωτές ή να μετατρέψουμε τον ιστότοπο σε εφαρμογή Ιστού.

Έτσι, αν ψάχνετε τρόπους για να κατεβάσετε το TikTok για υπολογιστή, έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες και λειτουργικές μεθόδους εγκατάστασης του TikTok σε υπολογιστή. Λοιπόν, ας δούμε πώς να κατεβάστε και εγκαταστήστε το TikTok για υπολογιστή.

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές απλές μεθόδους λήψης και χρησιμοποιήστε το TikTok σε υπολογιστή. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1) Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του TikTok για υπολογιστή

Χαρείτε τους χρήστες του TikTok. η δημοφιλής εφαρμογή κοινής χρήσης βίντεο είναι πλέον επίσημα διαθέσιμη για υπολογιστή. Η εφαρμογή TikTok για υπολογιστή είναι διαθέσιμη στο Microsoft Store ως δωρεάν λήψη.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή TikTok PC για να απολαύσετε βίντεο TikTok χωρίς περιορισμούς. Ωστόσο, εάν το TikTok δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας, ενδέχεται να μην μπορείτε να το κατεβάσετε.

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε σε αυτήν την περίπτωση είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή TikTok PC από τρίτους παρόχους λογισμικού.

Κατεβάστε το TikTok για υπολογιστή

2) Χρησιμοποιήστε την διαδικτυακή έκδοση TikTok

Εφόσον το TikTok δεν διαθέτει εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την έκδοση web του TikTok. Μπορείτε να ανεβάσετε ή να παρακολουθήσετε βίντεο από την έκδοση ιστού TikTok εύκολα. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την διαδικτυακή έκδοση του TikTok.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και ανοίξτε το Τικ Τοκ δικτυακός τόπος.

2. Τώρα, κάντε κλικ στο Σύνδεση κουμπί στην κύρια οθόνη και συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.

κάντε κλικ στο κουμπί σύνδεσης

3. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε ξεκινήστε να παρακολουθείτε τα βίντεο του TikTok στον υπολογιστή σας.

ξεκινήστε να παρακολουθείτε τα βίντεο του TikTok

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το TikTok web έκδοση στον υπολογιστή σας.

3) Κατεβάστε το TikTok ως εφαρμογή στα Windows (Χρησιμοποιώντας το Chrome)

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome για να εγκαταστήσετε το TikTok ως εφαρμογή στο λειτουργικό σας σύστημα Windows. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο τόσο στα Windows 10 όσο και στα Windows 11. Ακολουθεί η εγκατάσταση του Εφαρμογή TikTok για υπολογιστή.

Πόσα άτομα μπορείτε να ακολουθήσετε στο TikTok (Εξήγηση)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1. Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το TikTok.com.

2. Όταν ανοίξει ο ιστότοπος, κάντε κλικ στο τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

τρεις τελείες

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε Περισσότερα εργαλεία > Δημιουργία συντόμευσης.

Δημιουργία συντόμευσης” width=”477″ height=”500″ data-lazy- src=”https://mpakalink.tk/wp-content/uploads/2023/03/Tiktok-app-install-2.jpg”/>

4. Στη γραμμή εντολών Δημιουργία συντόμευσης, κάντε κλικ στο Δημιουργώ κουμπί.

Κατεβάστε το TikTok για υπολογιστή Windows 11

5. Αυτό θα εγκαταστήσει την εφαρμογή TikTok στον υπολογιστή σας με Windows. Θα βρείτε το εικονίδιο TikTok στην οθόνη της επιφάνειας εργασίας. Επίσης, θα βρείτε την εφαρμογή TikTok στο μενού Έναρξης και αναζήτησης των Windows.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή TikTok σε έναν υπολογιστή με Windows.

4) Κατεβάστε το TikTok για υπολογιστή χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Edge

Το Edge κερδίζει σιγά σιγά δημοτικότητα και προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες. Ένα από τα σπουδαία χαρακτηριστικά του νέου προγράμματος περιήγησης Edge είναι η μετατροπή της ιστοσελίδας σε εφαρμογές.

Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη TikTok(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ως εκ τούτου, θα μετατρέψουμε τον ιστότοπο TikTok σε εφαρμογή στα Windows. Δείτε πώς μπορείτε να κατεβάσετε το TikTok για υπολογιστή χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Edge.

1. Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge στον υπολογιστή σας και κατευθυνθείτε στον επίσημο ιστότοπο του TikTok.

2. Τώρα, κάντε κλικ στο τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

τρεις τελείες

3. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε Εφαρμογές > Εγκαταστήστε αυτόν τον ιστότοπο ως εφαρμογή.

Εγκαταστήστε αυτόν τον ιστότοπο ως εφαρμογή” width=”700″ height=”505″ data-lazy- src=”https://mpakalink.tk/wp-content/uploads/2023/03/TikTok-2.jpg”/> Εγκαταστήστε αυτόν τον ιστότοπο ως εφαρμογή” width=”700″ height=”505″ />

4. Στη γραμμή εντολών Εγκατάσταση εφαρμογής, πληκτρολογήστε Τικ Τοκ ως το όνομα της εφαρμογής και κάντε κλικ στο Εγκαθιστώ κουμπί.

Εγκαθιστώ

5. Μόλις εγκατασταθεί, η προοδευτική εφαρμογή Ιστού θα ξεκινήσει αυτόματα. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή από το μενού Έναρξη ή την Αναζήτηση των Windows.

προοδευτική εφαρμογή Ιστού

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να κατεβάσετε την εφαρμογή TikTok για υπολογιστή στα Windows χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Edge.

5) Κατεβάστε την εφαρμογή TikTok για υπολογιστή χρησιμοποιώντας το BlueStacks

Αυτή η μέθοδος θα χρησιμοποιήσει τον εξομοιωτή BlueStacks για τη λήψη και την εγκατάσταση του Εφαρμογή TikTok για κινητά σε υπολογιστή. Ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

Πώς να διαγράψετε ένα βίντεο TikTok(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε και εγκαταστήστε το Εξομοιωτής BlueStacks στο Android σας.

2. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε τον εξομοιωτή BlueStacks και κάντε κλικ στο Google Play Store.

Google Play Store

3. Πρέπει να συνδεθείτε στο Google Play Store με τον λογαριασμό σας.

4. Στο Google Play Store, αναζητήστε “Τικ Τοκκαι εγκαταστήστε το.

Εγκαταστήστε το TikTok για υπολογιστή Windows 11

5. Ανοίξτε την εφαρμογή και συνδεθείτε με τον λογαριασμό TikTok.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εξομοιωτή BlueStacks για λήψη και εγκατάσταση του TikTok στον υπολογιστή.

Κατεβάστε το TikTok για Mac το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

6) Κατεβάστε το TikTok για υπολογιστή χωρίς Bluestacks

Όπως τα BlueStacks, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλους εξομοιωτές Android για να κατεβάσετε το TikTok για υπολογιστή. Πρέπει να κατεβάσετε το Εξομοιωτές android για υπολογιστές και μετά ανοίξτε το Google Play Store.

Αναζητήστε το TikTok και εγκαταστήστε την εφαρμογή στον εξομοιωτή σας στο Google Play Store. Μόλις εγκατασταθεί, όποτε θέλετε να εκτελέσετε το TikTok σε υπολογιστή, πρέπει να ανοίξετε τον εξομοιωτή και να κάνετε κλικ στην εφαρμογή TikTok.

7) Κατεβάστε το TikTok για Windows 11

Τα Windows 11 υποστηρίζουν εγγενώς εφαρμογές Android. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εκτελέσετε όλες τις εφαρμογές Android στον υπολογιστή σας χωρίς εξομοιωτές.

Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να περάσετε από μια μακρά διαδικασία για να ρυθμίσετε το Υποσύστημα Windows για Android (WSA) στον υπολογιστή σας. Επίσης, πρέπει να κάνετε μερικές ακόμη αλλαγές για να εγκαταστήσετε το Google Play Store στα Windows 11.

Μετά την επιτυχή εγκατάσταση Google Play Store στα Windows 11μπορείτε να εγκαταστήσετε απευθείας την εφαρμογή TikTok.

Έτσι, αυτές είναι οι λίγες καλύτερες και απλές μέθοδοι για εκτέλεση Επίσημη εφαρμογή TikTok για υπολογιστή. Εάν το TikTok είναι απαγορευμένο στην περιοχή σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή VPN για τον υπολογιστή σας για πρόσβαση στον ιστότοπο κοινής χρήσης βίντεο. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη λήψη του TikTok για υπολογιστή, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top