Ένας πλήρης οδηγός για το πώς να κάνετε ζωντανή ροή στο TikTok σε υπολογιστή

Ένας πλήρης οδηγός για το πώς να κάνετε ζωντανή ροή στο TikTok σε υπολογιστή

Θέλατε ποτέ να ξεκινήσετε τη ζωντανή ροή και να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα ή απλώς να γίνετε δημοφιλής; Το TikTok είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να ξεκινήσετε για ζωντανή ροή. Μπορείτε να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας και να αρχίσετε να δείχνετε τη δημιουργικότητά σας στον κόσμο.

Ωστόσο, μπορεί να χρειαστείτε πρόσθετη τεχνολογία και πόρους για να ξεκινήσετε το ταξίδι ζωντανής ροής. Αν και το TikTok σάς επιτρέπει να το κάνετε, η χρήση του iMyFone MirrorTo ή του Streamlab σε υπολογιστή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή.

Αυτό το άρθρο επισημαίνει κάθε λεπτομέρεια σχετικά με τον τρόπο μετάδοσης ροής στο TikTok σε υπολογιστή . Ας ξεκινήσουμε προτού κάποιος άλλος τραβήξει την προσοχή του κοινού σας.

Μέρος 1: Βασικές πληροφορίες σχετικά με τη ζωντανή ροή στο TikTok

1.1 Τι είναι μια ζωντανή ροή TikTok;

Η ζωντανή ροή στο TikTok επιτρέπει στους χρήστες να αλληλεπιδρούν με το κοινό τους σε πραγματικό χρόνο. Μόλις εμπλακείτε σε αυτό, θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τις απόψεις και τους οπαδούς σας. Αν θέλετε να αυξήσετε τη βάση των θαυμαστών σας και να συνδεθείτε με περισσότερο από το κοινό-στόχο σας, ακολουθήστε τους influencers , η ζωντανή ροή είναι μια τέλεια ιδέα.

Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλους τους πόρους του TikTok μαζί με απεριόριστο χρόνο εγγραφής, κάτι που προσθέτει περισσότερη διασκέδαση και απόλαυση κατά την αναπαραγωγή της ζωντανής ροής. Ωστόσο, μόνο άτομα άνω των 16 ετών μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία TikTok live. Εκτός από αυτό, είναι απαραίτητο να έχετε τουλάχιστον 1000 ακόλουθους για να είστε κατάλληλοι για ζωντανή ροή στο TikTok.

1.2 Γιατί οι άνθρωποι θέλουν να κάνουν ροή στο TikTok σε υπολογιστή;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το TikTok έχει κάνει πολλούς ανθρώπους διάσημους σε διάφορες τάσεις . Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτήν την πλατφόρμα για να δείξουν τα έργα τέχνης τους, να δημιουργήσουν αστεία βίντεο και πολλά άλλα. Έχουν το προνόμιο να χτίσουν τη δική τους κοινότητα. Επιπλέον, προσθέτει μια ανθρώπινη πινελιά στην εικονική επικοινωνία, γι’ αυτό και οι χρήστες δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για αυτήν. Κάθε τυχαίο άτομο μπορεί να συμμετάσχει εάν μεταδώσετε ζωντανή ροή και αφήσετε σχόλια για να ξεκινήσει η αμφίδρομη αλληλεπίδραση.

Μέρος 2: Πώς να κάνετε ζωντανή ροή στο TikTok σε υπολογιστή/υπολογιστή/φορητό υπολογιστή

Δεν μπορείτε να μεταβείτε ζωντανά στο TikTok σε υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή χωρίς να εγκαταστήσετε λογισμικό τρίτων. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές λογισμικού, αλλά έχουμε επιλέξει δύο από τις πιο αξιόπιστες και αποτελεσματικές εφαρμογές ζωντανής ροής για εσάς.

Χρησιμοποιήστε το iMyFone MirrorTo – Ασφαλές & Γρήγορο

Το πρόγραμμα MirrorTo Android screen mirroring είναι η λύση για όλες τις ανάγκες σας σε ζωντανή ροή στον υπολογιστή. Σε λίγα λεπτά, μπορείτε να ξεκινήσετε την κοινή χρήση οθόνης από τις συσκευές iOS και Android στον υπολογιστή σας. Καθρεφτίστε ελεύθερα όλα τα πράγματα από το τηλέφωνό σας έως έναν υπολογιστή με ευκολία! Μπορείτε εύκολα να κάνετε ροή ήχου ή βίντεο, να πραγματοποιήσετε κλήσεις χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας, να διαχειριστείτε εφαρμογές και παιχνίδια ανταλλαγής μηνυμάτων ή να κάνετε οτιδήποτε άλλο μπορείτε να κάνετε στη συσκευή σας Android ή iOS με το καλύτερο εργαλείο για τη δουλειά.

Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη TikTok(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το iMyFone MirrorTo;

Βήμα 1: Συνδέστε τις Συσκευές

Εγκαταστήστε το iMyFone MirrorTo από τον επίσημο ιστότοπο του και εκτελέστε το στον υπολογιστή σας. Μετά από αυτό, συνδέστε το τηλέφωνό σας σε έναν υπολογιστή για να αντικατοπτρίσετε τη ζωντανή ροή.

Βήμα 2: Επιλέξτε τη σωστή επιλογή

Κάντε κλικ στο κουμπί Ροή που δίνεται στη γραμμή εργαλείων και επιλέξτε την επιλογή «σε πλατφόρμες ζωντανής ροής» από τη γραμμή εργαλείων.

Βήμα 3: Αντιγραφή κλειδιού διακομιστή

Χρησιμοποιήστε το TikTok και επιλέξτε την επιλογή “Go Live”, η οποία θα ανοίξει μια οθόνη που δείχνει τη διεύθυνση URL του διακομιστή και το κλειδί ροής. Αντιγράψτε και τα δύο για να τα χρησιμοποιήσετε στο επόμενο παράθυρο.

Βήμα 4: Επικολλήστε τον Κώδικα

Στην “παρακαλώ συμπληρώστε την επιλογή ζωντανής ροής”, πρέπει να επικολλήσετε τον κώδικα ροής και, στη συνέχεια, είστε έτοιμοι για ζωντανή ροή στο TikTok χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή σας.

2.2 Χρησιμοποιήστε το Streamlab

Το Streamlab είναι μια άλλη λύση για τις ανάγκες σας για ζωντανή ροή TikTok. Πολλοί TikTokers το χρησιμοποιούν επίσης. Αν θέλετε να το δοκιμάσετε, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1: Εγκαταστήστε το Streamlab

Κατεβάστε και εγκαταστήστε την έκδοση του Streamlab για επιτραπέζιους υπολογιστές στον υπολογιστή σας και εκτελέστε την για να προχωρήσετε περαιτέρω.

Βήμα 2: Επιλέξτε “TikTok”

Από την αναπτυσσόμενη λίστα, επιλέξτε TikTok ως πλατφόρμα και, στη συνέχεια, συνδεθείτε με τα διαπιστευτήριά σας.

Βήμα 3: Λάβετε το κλειδί ροής

Αποκτήστε το κλειδί ροής και τη διεύθυνση URL του διακομιστή αφού συνδεθείτε στο TikTok. Τώρα, κάντε κλικ στο “Go Live” και στη συνέχεια θα εμφανιστεί ένα παράθυρο όπου πρέπει να επικολλήσετε το κλειδί ροής και τη διεύθυνση URL του διακομιστή.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε έναν συναρπαστικό τίτλο στο βίντεο ζωντανής ροής και μια εικόνα για να προσελκύσετε το κοινό. Στο τέλος, κάντε κλικ στο “Επιβεβαίωση και μετάβαση σε ζωντανή μετάδοση”.

Μέρος 3: 4 Χρήσιμες συμβουλές για το πώς να κάνετε ροή στο TikTok σε υπολογιστή

Συμβουλή 1: Εστιάζετε πάντα στη δημιουργία συναρπαστικού και ελκυστικού περιεχομένου αντί να δημιουργείτε οτιδήποτε τυχαία.

Συμβουλή 2: Διατηρήστε τη συνεδρία ζωντανής ροής όσο το δυνατόν πιο διαδραστική εάν θέλετε να αυξήσετε τη βάση των θαυμαστών.

Συμβουλή 3: Ο χρονισμός κάνει μεγάλη διαφορά, επομένως παρακολουθήστε πότε το κοινό σας παραμένει πολύ ενεργό.

Συμβουλή 4: Δημιουργήστε ένα buzz ακόμα και πριν βγείτε ζωντανά στο TikTok στον υπολογιστή. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να προωθήσετε τις ζωντανές ροές σας.

συμπέρασμα

Αυτό είναι προς το παρόν. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε παραθέσει όλες τις καλύτερες συμβουλές για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το TikTok σε υπολογιστή. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα και να ξεκινήσετε τη ζωντανή ροή χωρίς να αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα.

Ελπίζουμε ότι το ιστολόγιό μας σας παρέχει πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο μετάδοσης ροής στο TikTok σε υπολογιστή . Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή σύγχυση σχετικά με αυτό το άρθρο, μπορείτε να σχολιάσετε παρακάτω.

 

Κατεβάστε το TikTok για υπολογιστή το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *