Πώς να διορθώσετε το σφάλμα “περιοριζουμε την συχνοτητα με την οποια μπορειτε να κανετε καποιες ενεργειες στο instagram”.

Εάν λάβατε το μήνυμα λάθους του Instagram «περιοριζουμε την συχνοτητα με την οποια μπορειτε να κανετε καποιες ενεργειες στο instagram», σημαίνει ότι ο λογαριασμός σας έχει περιοριστεί. Το Instagram έχει εφαρμόσει αυτόν τον κανόνα για να αποτρέψει τα bots και τους spam λογαριασμούς, αλλά περιστασιακά επηρεάζει και αθώους χρήστες.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε γιατί λάβατε αυτό το μήνυμα σφάλματος και πώς να διορθώσετε το πρόβλημα.

Όπως όλες οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, το Instagram έχει τεράστιο πρόβλημα με τα bots και τους spammers. Για να αποτρέψουν την κατάληψη αυτών των κακόβουλων λογαριασμών Instagram, έχουν εφαρμόσει οδηγίες κοινότητας που περιορίζουν πόσες ενέργειες μπορούν να κάνουν οι χρήστες του Instagram σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Εάν αντιβείτε σε αυτές τις οδηγίες, μπορεί να εμφανιστεί το ακόλουθο μήνυμα:

“Δοκιμάστε ξανά αργότερα. Περιορίζουμε πόσο συχνά μπορείτε να κάνετε συγκεκριμένα πράγματα στο Instagram για να προστατεύσετε την κοινότητά μας. Πείτε μας αν πιστεύετε ότι κάναμε λάθος».

Εάν λάβετε αυτό το μήνυμα, σημαίνει ότι ο λογαριασμός σας στο Instagram έχει επισημανθεί για ύποπτη δραστηριότητα ή ότι έχετε ξεπεράσει ορισμένα από τα όρια του Instagram. Θα πρέπει να περιμένετε από 24 έως 48 ώρες για να μπορέσετε να δημοσιεύσετε ξανά. Αφού περάσει αυτό το χρονικό διάστημα, ο ����ογαριασμός σας θα επανέλθει στην κανονική λειτουργία.

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην
Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης:Πώς να περιορίσετε τα μηνύματα & Σχόλια στο Instagram

Πώς να εμφανιστείτε εκτός σύνδεσης στο Instagram

Εάν το Instagram συνεχίζει να σας στέλνει το μήνυμα “Περιορίζουμε πόσο συχνά”, αυτό σημαίνει ότι παραβιάζετε τους κανόνες του Instagram. Θα λάβετε απαγόρευση του Instagram εάν συνεχίσετε με τις τρέχουσες πρακτικές σας,

Σε αυτήν την περίπτωση, θα λάβετε το μήνυμα: “Ο λογαριασμός σας έχει απενεργοποιηθεί λόγω παραβίασης των όρων μας.” Στη συνέχεια, θα πρέπει να περιμένετε 48 ώρες έως μία εβδομάδα για να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση.

Το Instagram μπορεί να περιορίσει τον λογαριασμό σας για πολλούς λόγους. Παρόλο που δεν υπάρχουν σαφώς καθορισμένα όρια για πολλές ενέργειες, το Instagram παρακολουθεί πόσες ενέργειες κάνετε ανά ημέρα. Εάν δημοσιεύετε ή σχολιάζετε υπερβολικά πολλά, το Instagram μπορεί να σας επισημάνει ως bot ή spammer και να σας εμποδίσει να δημοσιεύετε πλέον.

Τα ημερήσια όρια είναι διαφορετικά, ανάλογα με την ημερομηνία εγγραφής σας, τη μέση ημερήσια δραστηριότητα και τον αριθμό των ακολούθων. Φαίνεται ότι επιτρέπεται σε μεγαλύτερους, πιο ενεργούς λογαριασμούς να ακολουθούν και να μην ακολουθούν περισσότερα άτομα από μικρότερους λογαριασμούς.

Εάν λαμβάνετε αυτό το σφάλμα Instagram, θα μπορούσε να είναι για:

 1. Μου αρέσει πολύ συχνά αναρτήσεις
 2. Υπέρβαση του ορίου σχολίων (ειδικά αν τα σχόλια είναι πολύ παρόμοια, όπως emojis ή η ίδια φράση)
 3. Παρακολούθηση ή κατάργηση παρακολούθησης πάρα πολλών ατόμων
 4. Προβολή πάρα πολλών ιστοριών

Ωστόσο, μπορεί επίσης να λάβετε αυτό το μήνυμα εάν έχετε παραβιάσει τις οδηγίες της κοινότητας του Instagram. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να έχετε:

 1. Πρόσβαση ή κοινή χρήση απαγορευμένου περιεχομένου στις αναρτήσεις, τις ιστορίες ή τους τροχούς σας στο Instagram.
 2. Στείλτε ακατάλληλα άμεσα μηνύματα (DM).
 3. Χρησιμοποιήθηκαν απαγορευμένα hashtags ή πάρα πολλά hashtag σε μία ανάρτηση.
 4. Ξεπέρασε τον αριθμό χαρακτήρων σε λεζάντες και σχόλια.

Σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να λάβετε επίσης το μήνυμα “Η ανάρτησή σας έρχεται σε αντίθεση με τις οδηγίες της κοινότητάς μας”.

Ακολουθούν πέντε τρόποι με τους οποίους μπορείτε να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος «Περιορίζουμε τη συχνότητα»:

1. Ανανεώστε την εφαρμογή

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να δοκιμάσετε είναι να ανανεώσετε την εφαρμογή σας — το Instagram μπορεί να έχει αποκλείσει τον λογαριασμό σας μέσω της διεύθυνσης IP σας ή μέσω της συσκευής που χρησιμοποιείτε. Δοκιμάστε τα εξής:

 1. Απενεργοποιήστε το Wi-Fi και συνδεθείτε στα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σας
 2. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας διαφορετική συσκευή
 3. Αποσυνδεθείτε και επιστρέψτε ξανά
 4. Απεγκαταστήστε την εφαρμογή και εγκαταστήστε την ξανά

Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να παρακάμψετε την απαγόρευση. Εάν δεν το κάνουν, δοκιμάστε το επόμενο βήμα.

2. Αναφέρετε το Σφάλμα στο Instagram

Εάν έχετε λάβει το “περιορίζουμε τη συχνότητα του μηνύματος Instagram”, αλλά πιστεύετε ότι ήταν σφάλμα, μπορείτε να αναφέρετε το περιστατικό στο Instagram. Στη συνέχεια, η ομάδα του Instagram θα ελέγξει τη δραστηριότητά σας και θα ελέγξει εάν θα καταργηθεί ή όχι η απαγόρευση.

Για να αναφέρετε το σφάλμα στο Instagram:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο iPhone, το Android ή το πρόγραμμα περιήγησής σας στον ιστό.
 2. Πατήστε το Instagram Προφίλ εικονίδιο στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.
 3. Επιλέγω Ρυθμίσεις.
 4. Παρακέντηση Βοήθεια.
 5. Παρακέντηση Αναφέρω ένα πρόβλημα. Ίσως χρειαστεί να πατήσετε Αναφέρω ένα πρόβλημα δεύτερη φορά.
 6. Περιγράψτε εν συντομία το τεχνικό σας πρόβλημα και επισυνάψτε ένα στιγμιότυπο οθόνης του μηνύματος (αν έχετε). Στη συνέχεια, πατήστε Στείλετε. Ίσως χρειαστεί να περιμένετε μια μέρα περίπου για να απαντήσει η ομάδα υποστήριξης του Instagram.

3. Αναπτύξτε τον λογαριασμό σας οργανικά

Το Instagram φαίνεται να δίνει ειδικούς όρους σε λογαριασμούς που πληρούν ορισμένα κριτήρια, όπως:

 1. Οι νέοι λογαριασμοί φαίνεται να έχουν αυστηρότερα όρια
 2. Οι λογαριασμοί με περισσότερους ακολούθους στο Instagram (και λογαριασμούς που ακολουθούν) έχουν πιο χαλαρά όρια
 3. Οι λογαριασμοί με πολλές καλής ποιότητας και ελκυστικές αναρτήσεις έχουν πιο χαλαρούς περιορισμούς

Για να αυξήσετε τον αριθμό των δραστηριοτήτων που μπορείτε να κάνετε προτού το Instagram σας στείλει το μήνυμα «Περιορίζουμε πόσο συχνά», αυξήστε σταδιακά τον αριθμό των ενεργειών που κάνετε κάθε μέρα.

Ακολουθήστε σιγά σιγά περισσότερους ανθρώπους και σχολιάστε πιο συχνά. Στη συνέχεια, το Instagram θα αναγνωρίσει ότι οι ενέργειές σας είναι φυσιολογικές και ο λογαριασμός σας είναι νόμιμος και μπορεί να χαλαρώσει τους περιορισμούς σας.

Απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν σχολιάζετε το ίδιο πράγμα σε πολλές αναρτήσεις. Το Instagram θα τα θεωρήσει ως ανεπιθύμητα — ειδικά αν σχολιάσετε πολλές φορές σε μία ανάρτηση.

4. Δημιουργήστε έναν εφεδρικό λογαριασμό

Η δημιουργία ενός νέου λογαριασμού Instagram μπορεί να σας επιτρέψει να συνεχίσετε να κάνετε like και να σχολιάζετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο, εάν ο κύριος λογαριασμός σας αποκλειστεί. Αν και αυτό δεν λύνει το πρόβλημα, σας δίνει μια γρήγορη λύση για να παρακάμψετε τους αλγόριθμους του Instagram και να συνεχίσετε να απολαμβάνετε την εφαρμογή.

Για να το κάνετε αυτό, απλώς αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας και πατήστε Δημιουργία νέου λογαριασμού στην εφαρμογή. Στη συνέχεια, προσθέστε τα απαραίτητα στοιχεία, όπως το όνομά σας, τον αριθμό τηλεφώνου και τον νέο κωδικό πρόσβασης και ολοκληρώστε την εγγραφή.

5. Χρησιμοποιήστε τα Εργαλεία Αυτοματισμού Instagram

Εάν συνεχίζετε να λαμβάνετε ένα μπλοκ δράσης λόγω της δραστηριότητάς σας στο Instagram, υπάρχουν πολλά εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν. Αυτές οι λύσεις έχουν αναπτυχθεί για να αυτοματοποιήσουν και να βελτιστοποιήσουν τις ιστορίες, τις αναρτήσεις, τα σχόλια και τα like σας στο Instagram.

Πολλοί influencers τα χρησιμοποιούν για να εξοικονομήσουν χρόνο, ώστε να μην χρειάζεται να σκέφτονται τις καλύτερες ώρες για να δημοσιεύσουν ή πώς να αποφύγουν τα όρια του Instagram.

Αυτά τα εργαλεία ενεργούν εντός περιορισμών όπως τα όρια χαρακτήρων και τα όρια ιστορίας και διατηρούν όσο το δυνατόν περισσότερη αφοσίωση με τους οπαδούς σας.

Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν SocialPilot και Από το Kick.

Λάβετε υπόψη ότι το Instagram προσπαθεί να μειώσει τον αριθμό των εφαρμογών τρίτων που χρησιμοποιούνται, επομένως αυτό μπορεί να έχει μπούμερανγκ στο μέλλον.

Επιστρέψτε στην επιρροή

Ας ελπίσουμε ότι οι διορθώσεις που παρέχουμε σε αυτό το άρθρο σας βοηθούν να ξεπεράσετε την απαγόρευση του Instagram, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να δημοσιεύετε, να σχολιάζετε και να σας αρέσει όσο χρειάζεται. Εάν όχι, μπορείτε πάντα να μεταβείτε στο TikTok ή στο facebook μέχρι να αρθεί η απαγόρευση του Instagram!

Διαβάστε επίσης:Πώς να διορθώσετε το Instagram DM που δεν λειτουργεί (10 μέθοδοι)

Instagram Story πως να καταργήσετε τη σίγαση

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5233

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *