Πώς να κρύψετε τα βίντεο που σας αρέσουν στο TikTok το 2023

Οι εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης και ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων είναι πολύ χρήσιμες, καθώς μας παρέχουν δωρεάν επιλογές επικοινωνίας, αλλά το μεγαλύτερο μειονέκτημα της χρήσης τους είναι ο κίνδυνος της ιδιωτικής ζωής.

Το ίδιο ισχύει και για ιστότοπους κοινής χρήσης εικόνων/βίντεο όπως το Instagram ή το TikTok. Ενώ το Instagram ακολουθεί ορισμένους αυστηρούς κανόνες απορρήτου, στο TikTok, πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις απορρήτου για να προστατεύσετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Εάν είστε χρήστης του TikTok, ίσως γνωρίζετε ότι η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κάνετε like στα βίντεο που μοιράζονται άλλοι. Ομοίως, μπορείτε να ακολουθήσετε οποιονδήποτε χρήστη του TikTok. Όμως, το πρόβλημα είναι ότι τα βίντεο που σας αρέσουν και η ακόλουθη λίστα είναι ορατά σε όλους όσους χρησιμοποιούν την εφαρμογή.

Πώς να διαγράψετε όλα τα βίντεο που σας αρέσουν στο YouTube [App &Web](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ας το παραδεχτούμε, συχνά παρακολουθούμε τους λογαριασμούς άλλων χρηστών και σημειώνουμε τη διαδικτυακή τους δραστηριότητα. Για παράδειγμα, ελέγχουμε ποια βίντεο τους αρέσουν και ποιους ακολουθούν. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε εσάς εάν χρησιμοποιείτε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις απορρήτου.

Γιατί να αποκρύψετε τα βίντεο που σας αρέσουν στο TikTok;

Μπορεί να μην θέλετε ποτέ κανείς να παρακολουθεί το προφίλ σας και να κρατά σημειώσεις της διαδικτυακής σας δραστηριότητας στο TikTok. Ορισμένα πράγματα υποτίθεται ότι είναι ιδιωτικά και μπορεί να είναι άβολο να χαρίσετε τα βίντεο σε άτομα που σας άρεσαν στο παρελθόν.

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε τέτοια πράγματα είναι να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις απορρήτου του TikTok. Μια επιλογή απορρήτου στο TikTok σας επιτρέπει κρύψτε τα βίντεο που σας αρέσουν και την παρακάτω λίστα.

Πώς να δείτε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν στο Instagram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Οι καλύτεροι τρόποι απόκρυψης βίντεο που σας αρέσουν στο TikTok

Ως εκ τούτου, εάν ενδιαφέρεστε για το απόρρητό σας και δεν θέλετε να δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία στους χρήστες της εφαρμογής, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό. Παρακάτω, έχω μοιραστεί βήματα για να απόκρυψη βίντεο που σας αρέσουν στο TikTok.

Πώς να κρύψετε τα βίντεο που σας αρέσουν στο TikTok

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε καμία εφαρμογή τρίτου μέρους ή να υποβάλετε αίτημα στην ομάδα υποστήριξης του TikTok για να αποκρύψετε τα βίντεο που σας αρέσουν από το κοινό. Αντίθετα, υπάρχει μια κρυφή ρύθμιση στην εφαρμογή TikTok που σας επιτρέπει να αποκρύψετε εύκολα τα βίντεο που σας αρέσουν. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

Λήψη TikTok για υπολογιστή το 2023 (Όλες οι μέθοδοι εργασίας)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 • Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στο Android ή το iPhone σας.
 • Όταν ανοίξει η εφαρμογή TikTok, μεταβείτε στο “Προφίλκαρτέλα ‘ στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.
 • Στην οθόνη Προφίλ, πατήστε στο μενού χάμπουργκερ στην επάνω δεξιά γωνία.
 • Στη συνέχεια, πατήστε στο ‘Ρυθμίσεις και απόρρητο‘.
 • Στην οθόνη Ρυθμίσεις και Απόρρητο, επιλέξτε «Μυστικότητα‘.
 • Στη συνέχεια, στην οθόνη Απορρήτου, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στο “Βίντεο που άρεσαν‘.
 • Τώρα πρέπει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις Βίντεο που σας αρέσουν σε ‘Μόνο εγώ‘.

Αυτό είναι! Αφού κάνετε τις αλλαγές, κανένας χρήστης του TikTok δεν μπορεί να δει τα βίντεο που σας αρέσουν.

Πώς να κρύψετε τη λίστα που ακολουθεί στο TikTok

Όπως και τα βίντεο που σας αρέσουν, κάθε χρήστης με λογαριασμό TikTok μπορεί επίσης να δει τη λίστα των ατόμων που ακολουθείτε. Για τον ίδιο λόγο που θέλετε να αποκρύψετε τα βίντεο που σας αρέσουν, μπορεί επίσης να θέλετε να κρύψετε τη λίστα που ακολουθεί. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

 • Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στο Android ή το iPhone σας.
 • Όταν ανοίξει η εφαρμογή TikTok, μεταβείτε στο “Προφίλκαρτέλα ‘ στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.
 • Στην οθόνη Προφίλ, πατήστε στο μενού χάμπουργκερ στην επάνω δεξιά γωνία.
 • Στη συνέχεια, πατήστε στο ‘Ρυθμίσεις και απόρρητο‘.
 • Στην οθόνη Ρυθμίσεις και Απόρρητο, επιλέξτε «Μυστικότητα‘.
 • Στη συνέχεια, στην οθόνη Απορρήτου, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στο “Λίστα που ακολουθεί‘.
 • Τώρα πρέπει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της παρακάτω λίστας σε ‘Μόνο εγώ‘.

Αυτό είναι! Η αλλαγή που θα κάνετε εδώ θα αντικατοπτριστεί αμέσως. Αφού κάνετε τις αλλαγές, κανένας χρήστης του TikTok δεν μπορεί να δει την ακόλουθη λίστα σας.

Σπουδαίος: Επιλέγοντας την επιλογή απορρήτου «Μόνο εγώ» για τη «Λίστα που ακολουθεί» δεν θα κρύψει ολόκληρη την ακόλουθη λίστα. Άλλοι χρήστες του TikTok μπορούν ακόμα να βλέπουν κοινούς φίλους μαζί σας στην εφαρμογή.

Πώς να κρύψετε μια ανάρτηση στο Facebook(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Συχνές Ερωτήσεις – Συχνές Ερωτήσεις

Πώς να κρύψετε το like σας από τον κάτοχο του βίντεο;

Δεν υπάρχει τρόπος να κρύψετε το like σας από τον χρήστη που το δημοσίευσε. Αν σας αρέσουν τα βίντεο στο TikTok, ο κάτοχος του βίντεο θα εξακολουθεί να λαμβάνει μια ειδοποίηση σχετικά με τις προτιμήσεις σας. Ωστόσο, άλλοι χρήστες που παρακολουθούν τον λογαριασμό σας δεν θα βλέπουν τα βίντεο που σας αρέσουν.

Πώς να κρύψετε τα αγαπημένα σας βίντεο στο TikTok;

Δεν υπάρχει επιλογή απόκρυψης των αγαπημένων σας βίντεο στην εφαρμογή. Στην πραγματικότητα, ο φάκελος “Αγαπημένα” έχει οριστεί ως ιδιωτικός. Επομένως, κανείς δεν μπορεί να δει τα βίντεο που έχετε επισημάνει ως “Αγαπημένα” στην εφαρμογή.

Μπορούν οι ακόλουθοί σας να δουν τα αγαπημένα σας βίντεο;

Όχι, καθώς ο φάκελος «Αγαπημένα» είναι ιδιωτικός, κανένας χρήστης του TikTok δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτόν τον φάκελο. Μόνο εσείς μπορείτε να δείτε τα βίντεο που έχετε επισημάνει ως αγαπημένα. Επίσης, δεν υπάρχει επιλογή τροποποίησης των ρυθμίσεων απορρήτου για το φάκελο “Αγαπημένα”.

Πώς να αποκρύψετε τον αριθμό των Like σε βίντεο TikTok;

Δεν υπάρχει επιλογή να αποκρύψετε τον αριθμό των “μου αρέσει” στα δικά σας βίντεο. Υπάρχει μόνο μια επιλογή για απόκρυψη των βίντεο που σας άρεσαν. Πολλές εφαρμογές τρίτων ή τροποποιήσεις TikTok ισχυρίζονται ότι αποκρύπτουν τους αριθμούς τύπου like στα βίντεο που δημοσιεύετε, αλλά όλα είναι άχρηστα.

Πώς να κατεβάσετε το TikTok για υπολογιστή;

Η εφαρμογή TikTok για υπολογιστή κυκλοφόρησε πρόσφατα για Windows και είναι διαθέσιμη για λήψη στο Microsoft Store. Ωστόσο, η εφαρμογή επιφάνειας εργασίας για το TikTok έχει λιγότερες δυνατότητες. Έτσι, για την καλύτερη εμπειρία TikTok σε υπολογιστή, ακολουθήστε τον οδηγό μας – Λήψη TikTok για υπολογιστή.

Πώς να κατεβάσετε βίντεο TikTok;

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να κατεβάστε βίντεο TikTok. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις διαδικτυακές εφαρμογές λήψης TikTok ή τις εφαρμογές λήψης βίντεο TikTok. Διαφορετικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο εγγραφής οθόνης για να εγγράψετε το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε.

Η απόκρυψη των βίντεο που σας αρέσουν στο TikTok είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε τον λογαριασμό σας πιο ιδιωτικό. Τα βήματα που κοινοποιούνται σε αυτόν τον οδηγό θα σας επιτρέψουν να αποκρύψετε τα βίντεο που σας αρέσουν και τη λίστα που ακολουθεί. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για την απόκρυψη βίντεο που σας αρέσουν στο TikTok, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4882

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *