Πώς να βρείτε μια λίστα επιθυμιών του Amazon

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα δώρο για έναν φίλο ή ένα μέλος της οικογένειάς σας; Βρίσκοντας το τέλειο δώρο μπορεί να είναι δύσκολο, ακόμη και για το άτομο που γνωρίζετε καλύτερα. Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε είναι να ρωτήσετε πραγματικά το άτομο τι θέλει να πάρει.

Η δεύτερη καλύτερη επιλογή είναι να ρίξετε μια ματιά στη λίστα επιθυμιών του Amazon. Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε τη λίστα επιθυμιών του φίλου σας στο Amazon και να επιλέξετε το τέλειο δώρο για αυτούς για κάθε περίσταση.

Πώς να βρείτε μια λίστα επιθυμιών του Amazon

Οι λίστες επιθυμιών ήταν δημόσιες στο Amazon και ήταν δυνατή η προβολή της λίστας οποιουδήποτε στον ιστότοπο ή την εφαρμογή του Amazon. Τώρα η λίστα επιθυμιών του Amazon πρέπει να κοινοποιηθεί από τον κάτοχο της λίστας ή πρέπει να τροποποιήσει τις ρυθμίσεις απορρήτου του για να κάνει τις λίστες του δημόσιες.

Πώς να βρείτε μια λίστα επιθυμιών του Amazon στην επιφάνεια εργασίας

Ο ευκολότερος τρόπος για να βρείτε μια λίστα επιθυμιών του Amazon είναι χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο της Amazon. Για να δείτε τις λίστες επιθυμιών που κοινοποιήθηκαν στο παρελθόν μαζί σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα. Οι οδηγίες είναι ίδιες για υπολογιστή, Apple Mac ή Chromebook.

Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας, μεταβείτε στην αρχική σελίδα του Amazon και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού από πάνω Λογαριασμός & Λίστες.

Στην επάνω αριστερή γωνία του αναπτυσσόμενου μενού, θα δείτε Οι λίστες σας. Επιλέξτε μία από τις λίστες σας.

Εάν δεν έχετε ακόμη λίστα, επιλέξτε Δημιουργήστε μια λίστα και δημιουργήστε μια λίστα αγορών ή μια δική σας λίστα επιθυμιών.

Αυτό θα σας μεταφέρει στη σελίδα της λίστας επιθυμιών του Amazon, όπου έχετε τις λίστες ιδεών σας και την ενότητα με τις λίστες των φίλων σας. Επιλέγω Τους φίλους σας.

Στα αριστερά, θα δείτε τους χρήστες που μοιράστηκαν τις λίστες επιθυμιών τους στο Amazon μαζί σας. Επιλέξτε τον χρήστη για να δείτε ποια είδη έχει στη λίστα επιθυμιών του.

Εάν δεν έχετε ακόμη κοινόχρηστες λίστες ή δεν μπορείτε να βρείτε τη λίστα του κατάλληλου ατόμου, μπορείτε να τους στείλετε μήνυμα και να τους ζητήσετε να μοιραστούν τη λίστα επιθυμιών τους μαζί σας. Για να ζητήσετε πρόσβαση στη λίστα επιθυμιών κάποιου, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Μεταβείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon και ανοίξτε Οι λίστες σας.

Επιλέγω Τους φίλους σαςέπειτα Στέλνω ένα μήνυμα.

Χρησιμοποιήστε το πρότυπο του Amazon για να ζητήσετε πρόσβαση στη λίστα επιθυμιών κάποιου. Μπορείτε είτε να επιλέξετε Αντιγραφή μηνύματος για να αντιγράψετε και να επικολλήσετε το μήνυμα οπουδήποτε στο Διαδίκτυο ή επιλέξτε Στείλτε αυτό το μήνυμα με email. Το τελευταίο θα ανοίξει το προεπιλεγμένο πρόγραμμα-πελάτη email σας και μπορείτε να στείλετε το μήνυμα στον φίλο σας μέσω email.

Αφού ο φίλος σας λάβει το email σας, θα πρέπει να μεταβεί στη λίστα επιθυμιών του Amazon, επιλέξτε Αποστολή λίστας σε άλλους και σας προσκαλούν να δείτε τη λίστα τους.

Πώς να βρείτε μια λίστα επιθυμιών του Amazon στο κινητό

Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε το smartphone σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Amazon Shopping — την επίσημη εφαρμογή του Amazon για να βρείτε μια λίστα επιθυμιών ενός από τους φίλους σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τόσο σε συσκευές Android όσο και σε iOS.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να βρείτε μια λίστα επιθυμιών της Amazon στην εφαρμογή για κινητά.

Ανοίξτε την εφαρμογή Amazon Shopping στο smartphone σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης, επιλέξτε το τρεις γραμμές εικονίδιο για να ανοίξω Μενού.

Από την αναδυόμενη ενότητα στο κάτω μέρος, επιλέξτε Κονίστρα. Αυτό θα ανοίξει το Λίστα & Μητρώο σελίδα.

Επιλέγω Οι λίστες των φίλων σας για να δείτε όλες τις λίστες επιθυμιών του Amazon που μοιράζεστε μαζί σας.

Πώς να βρείτε μια λίστα γάμου Amazon ή μια λίστα επιθυμιών για μωρά

Αναζητάτε ιδέες για δώρα για μια πιο συγκεκριμένη περίσταση; Το Amazon επιτρέπει επίσης στους χρήστες να δημιουργούν και να μοιράζονται ένα Μητρώο Μωρών και ένα Μητρώο Γάμων. Είναι βασικά τα ίδια με τις λίστες επιθυμιών του Amazon, αλλά βρίσκονται σε διαφορετικές ενότητες.

Για να βρείτε ένα μητρώο γάμου Amazon ή ένα μητρώο μωρών, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Ανοίξτε τον ιστότοπο της Amazon και τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω Λογαριασμός & Λίστες.

Επιλέγω Βρείτε μια λίστα ή Αρχείο από την αριστερή πλευρά του μενού.

Πληκτρολογήστε το όνομα του φίλου σας στο Όνομα εγγεγραμμένου ενότητα, επιλέξτε έναν τύπο μητρώου ή λίστας δώρων: Μητρώο Γάμων, Μητρώο μωρώνή Λίστα δώρων, και επιλέξτε Αναζήτηση.

Στη συνέχεια, η Amazon θα σας δώσει μια λίστα με όλες τις λίστες δώρων που έχουν καταχωρηθεί σε παρόμοια ονόματα. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές σύνθετης αναζήτησης όπως Τύπος συμβάντος, Τοποθεσία εκδήλωσηςκαι ημερομηνία για να περιορίσετε τις επιλογές και να βρείτε τη σωστή λίστα δώρων.

Χρησιμοποιήστε το Amazon για να επιλέξετε τα τέλεια δώρα για φίλους και οικογένεια

Ακόμα κι αν δεν βρείτε μια κατάλληλη επιλογή δώρου στη λίστα επιθυμιών του φίλου σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Amazon για να του πάρετε ένα τέλειο δώρο. Η πιο εύκολη επιλογή είναι να τα αποκτήσετε Δωροκάρτα Amazon και ας αγοράσουν ότι τους αρέσει. Εναλλακτικά, μπορείτε να τους κάνετε το δώρο της ψυχαγωγίας πληρώνοντας για το δικό τους Amazon Prime συνδρομή. Θα μπορούν να απολαμβάνουν προνόμια όπως το Prime Video και το Prime Music.

Τέλος, μπορείτε να ελέγξετε ποια δώρα είναι τάσεις στα social media και στη συνέχεια να τα αναζητήσετε στο Amazon.

 χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις του Amazon

Οι καλύτεροι τρόποι για να παρακολουθείτε τις πωλήσεις του Nintendo Switch eShop

Πώς να αναγνωρίσετε τον αριθμό τηλεφώνου του απατεώνα

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5430

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *