Τα 10 καλύτερα δωρεάν Antivirus για Windows 11

Ενώ Windows 11 διατίθεται με ένα εγγενές εργαλείο ασφαλείας που ονομάζεται Ασφάλεια των Windows, είναι ακόμα καλύτερο να χρησιμοποιείτε το αποκλειστικό λογισμικό ενάντια στους ιούς. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα Windows 11 είναι ακόμα νέα και σιγά σιγά γίνονται ο πρωταρχικός στόχος για τους χάκερ.

Η προεπιλεγμένη σουίτα προστασίας από ιούς των Windows 11 προστατεύει τον υπολογιστή σας από διάφορες απειλές ασφαλείας, αλλά εξακολουθεί να χάνει ορισμένες σημαντικές δυνατότητες. Για παράδειγμα, η Ασφάλεια των Windows δεν μπορεί να εντοπίσει adware, δεν μπορεί να προστατεύσει τον υπολογιστή σας από λογισμικό υποκλοπής spyware και πολλά άλλα.

Μερικοί χρήστες των Windows 11 παραπονέθηκαν επίσης για την επιβράδυνση της λειτουργίας του υπολογιστή τους από την εφαρμογή Windows Security και την ανύψωση των γραμμών για την CPU και τη μνήμη. Επομένως, είναι πάντα καλύτερο να βασίζεστε σε ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς τρίτου κατασκευαστή για να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας από διάφορες απειλές ασφαλείας.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης :καλύτερα Antivirus για Android

Τα 10 καλύτερα δωρεάν Windows 11 Antivirus (2023)

Ως εκ τούτου, αν ψάχνετε για το καλύτερο Windows 11 Antivirus, έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα. Αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει μερικά από τα καλύτερα και τα περισσότερα δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς για τα Windows 11. Ας αρχίσουμε.

1. Kaspersky Security Cloud

δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς για τα Windows 11

Λοιπόν, το Kaspersky Security Cloud είναι ένα από τα καλύτερα και κορυφαία δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς για τα Windows 11. Η σουίτα ασφαλείας είναι πλήρως συμβατή με τα Windows 11 και δεν επιβραδύνει τον υπολογιστή.

Το καλό είναι ότι το Kaspersky Security Cloud είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση και προσφέρει προστασία σε πραγματικό χρόνο.

Η δωρεάν σουίτα προστασίας από ιούς λαμβάνει επίσης συχνές ενημερώσεις ορισμού ιών για την προστασία του υπολογιστή σας από νέες απειλές.

2. Sophos Home Δωρεάν

Sophos Home Δωρεάν

Το Sophos είναι μια premium λύση προστασίας από ιούς που σας προσφέρει δωρεάν δοκιμή 30 ημερών. Μετά από 30 ημέρες, εάν δεν αγοράσετε το Sophos Premium, η προστασία premium θα λήξει, αλλά η τυπική προστασία σπιτιού θα συνεχιστεί.

Η Sophos είναι μια βραβευμένη σουίτα ασφαλείας που χρησιμοποιείται από χιλιάδες εταιρείες. Η σουίτα ασφαλείας είναι γνωστή για την απόδοση, την αξιοπιστία και τα προηγμένα χαρακτηριστικά προστασίας από απειλές.

3. Bitdefender Δωρεάν Antivirus

Το καλύτερο Windows 11 Antivirus

Το Bitdefender Free Antivirus είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν εργαλεία προστασίας από ιούς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή σας. Η τελευταία έκδοση του Bitdefender Free Antivirus είναι πλήρως συμβατή με τα Windows 11 και διατηρεί τον υπολογιστή σας καθαρό, γρήγορο και απαλλαγμένο από ιούς.

Η δωρεάν έκδοση σάς παρέχει δωρεάν προστασία προστασίας από ιούς σε πραγματικό χρόνο και είναι εξαιρετικά ελαφριά σε CPU.

Έτσι, αν ψάχνετε για μια λύση προστασίας από ιούς που είναι δωρεάν και σταθερή, το Bitdefender Free Antivirus θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

4. ZoneAlarm Δωρεάν Antivirus

Κατεβάστε την τελευταία έκδοση ZoneAlarm Anti-Ransomware

Το ZoneAlarm Free Antivirus μπορεί να μην είναι η πολύ δημοφιλής επιλογή προστασίας από ιούς στη λίστα, αλλά εξακολουθεί να προστατεύει τον υπολογιστή σας και σας παρέχει ένα τείχος προστασίας δωρεάν.

Το εργαλείο προστασίας από ιούς για τα Windows 11 είναι δωρεάν, αξιόπιστο και ισχυρό. Μπορεί να προστατεύσει τον υπολογιστή σας από ιούς, κακόβουλο λογισμικό, λογισμικό υποκλοπής spyware, δούρειους ίππους, σκουλήκια, ρομπότ και άλλες κακόβουλες απειλές.

Σας φέρνει επίσης ένα προσωπικό τείχος προστασίας που κάνει τον υπολογιστή σας αόρατο στους χάκερ και προστατεύει τα δεδομένα σας.

5. Panda δωρεάν Antivirus

Panda δωρεάν Antivirus

Το Panda Free Antivirus είναι ένα άλλο το καλύτερο δωρεάν antivirus για τα Windows 11 που παρέχει προστασία σε πραγματικό χρόνο έναντι όλων των τύπων κακόβουλου λογισμικού και λογισμικού κατασκοπίας.

Παρά το γεγονός ότι είναι δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς, δεν θέτει σε κίνδυνο την ποιότητα. Μπορεί να προστατεύσει τον υπολογιστή σας από όλους τους τύπους κακόβουλου λογισμικού και spyware, να προγραμματίσει περιοδικές σαρώσεις και πολλά άλλα.

Ορισμένες άλλες δυνατότητες του Panda Free Antivirus περιλαμβάνουν Προστασία USB, κιτ διάσωσης Panda, λειτουργία πολυμέσων/παιχνιδιού κ.λπ.

6. Adaware Antivirus

Adaware Antivirus Δωρεάν

Αν ψάχνετε για ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς που μπορεί να σας προστατεύσει από ιούς, κακόβουλο λογισμικό, λογισμικό υποκλοπής spyware, επιθέσεις phishing, διαδικτυακές απάτες και χάκερ, τότε το Adaware Antivirus μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Το δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς προστατεύει τον υπολογιστή σας από διάφορες απειλές σε πραγματικό χρόνο. Εκτός από τον αποκλεισμό των τακτικών απειλών, μπορεί επίσης να εντοπίσει και να αφαιρέσει adware από τη συσκευή σας Windows 11.

7. Malwarebytes

Το καλύτερο δωρεάν Windows 11 Antivirus 2022

Το Malwarebytes είναι ίσως το καλύτερο και πιο δημοφιλές εργαλείο προστασίας από κακόβουλο λογισμικό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα Windows.

Η τελευταία έκδοση του Malwarebytes είναι πλήρως συμβατή με τα Windows 11 και μπορεί να αφαιρέσει κρυφές απειλές από τον υπολογιστή σας.

Το Malwarebytes είναι ένα premium εργαλείο κατά του κακόβουλου λογισμικού, αλλά μπορείτε να κάνετε λήψη και να χρησιμοποιήσετε τη δοκιμαστική έκδοση 14 ημερών δωρεάν. Μετά τη λήξη της δοκιμής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του Malwarebytes, αλλά η προστασία σε πραγματικό χρόνο θα τερματιστεί.

Τα Malwarebytes μπορούν εύκολα να εντοπίσουν και να αφαιρέσουν adware, PUP, κακόβουλο λογισμικό, ιούς και spyware από τη συσκευή σας Windows 11.

8. Δωρεάν AVG Antivirus

Το καλύτερο δωρεάν Windows 11 Antivirus

Η AVG είναι ένα κορυφαίο όνομα στον κόσμο της κυβερνοασφάλειας και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό προστασίας από ιούς δωρεάν.

Το δωρεάν πρόγραμμα προστασίας από ιούς για Windows 11 παρέχει 6 επίπεδα ασφάλειας για την προστασία της συσκευής σας από γνωστές και άγνωστες απειλές.

Το AVG AntiVirus Free μπορεί να εντοπίσει και να αφαιρέσει ιούς, spyware, κακόβουλο λογισμικό και πολλά άλλα. Διαθέτει επίσης μια δυνατότητα προστασίας ιστού που σας προστατεύει από μη ασφαλείς συνδέσμους, αποκλείει επικίνδυνα email και πολλά άλλα.

9. Avast δωρεάν Antivirus

Avast δωρεάν Antivirus

Το Avast Free Antivirus είναι πολύ δημοφιλές καθώς προσφέρει δωρεάν, παγκόσμιας κλάσης προστασία από ιούς και άλλα κακόβουλα προγράμματα.

«Παρόλο που είναι δωρεάν antivirus, το Avast προστατεύει τον υπολογιστή σας από γνωστές και άγνωστες απειλές, προστατεύει το δίκτυό σας WiFi και ενισχύει το απόρρητό σας.

Εκτός από την αφαίρεση ιών, κακόβουλου λογισμικού και PUP από τον υπολογιστή σας, σας προσφέρει πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες όπως δίσκος διάσωσης, καθαριστικό ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, ασπίδα αρχείων και πολλά άλλα.

Συνολικά, το Avast Free Antivirus είναι εξαιρετικό δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς για τα Windows 11 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

10. Avira Δωρεάν Antivirus

Avira Δωρεάν Antivirus

Το Avira Free Antivirus μπορεί να αποκλείσει το spyware, adware, ransomware, malware κ.λπ. από την είσοδο στον υπολογιστή σας. Είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα προστασίας από ιούς για Windows 11 που παρέχει ισχυρή προστασία σε πραγματικό χρόνο έναντι όλων των απειλών ασφαλείας.

Το πρόγραμμα προστασίας από ιούς για τα Windows 11 είναι επίσης πολύ ελαφρύ και δεν επιβραδύνει τον υπολογιστή σας.

Εκτός από την προστασία από ιούς, το Avira Free Antivirus μπορεί επίσης να διορθώσει προβλήματα απορρήτου, να βελτιστοποιήσει την απόδοση, να ενημερώσει παλιές εφαρμογές και να ασφαλίσει το δίκτυό σας WiFi.

Διαβάστε επίσης: Πώς να διορθώσετε την ασφάλεια των Windows που δεν λειτουργεί στα Windows 11

Όλα τα δωρεάν εργαλεία ασφαλείας σας παρέχουν ισχυρή προστασία σε πραγματικό χρόνο. Αυτά είναι λοιπόν μερικά από τα καλύτερα δωρεάν Antivirus για Windows 11 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Διαβάστε επίσης:

Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Bitdefender VPN στο Firestick

13 καλύτερες εφαρμογές συμπιεστή βίντεο για Android το 2023

Χρειάζεστε πραγματικά λογισμικό προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας Windows ή Mac;

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *