καλύτερα εργαλεία γραμματικής και στίξης ελέγχου

10 καλύτερα εργαλεία γραμματικής και στίξης ελέγχου το 2023

Επιτρέψτε μου να σας κάνω μια σημαντική ερώτηση πρώτα! Είστε σίγουροι για τη γραμματική σας; Αν πείτε ναι, εμπιστευτείτε μας, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχετε πετύχει. Δεν είναι όλοι καλοί με τα αγγλικά και κάνουν λάθη.

Είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε πολλούς φίλους στον κύκλο σας με άθλια γραμματική. Είναι όντως ένα επώδυνο γεγονός, αλλά είναι η πικρή αλήθεια. Εάν ασχολείστε με κάποια επαγγελματική εργασία ή διευθύνετε μια διαδικτυακή επιχείρηση, η κακή γραμματική μπορεί να καταστρέψει τα όνειρά σας.

Κανείς δεν είναι τέλειος, επομένως ο καθένας πρέπει να βρει τρόπους να βελτιώσει τον εαυτό του. Ομοίως, ακόμα κι αν δεν είστε τόσο καλοί στη γραμματική, μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα για να βελτιώσετε τη γραμματική σας. Πολλές υπηρεσίες γραμματικού ελέγχου είναι διαθέσιμες στον Ιστό.

10 καλύτερα εργαλεία γραμματικής και στίξης ελέγχου

Αυτές οι υπηρεσίες γραμματικού ελέγχου επισημαίνουν τυχόν λάθη που έχετε κάνει σε οποιαδήποτε πρόταση. Αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει τα δέκα καλύτερα διαδικτυακά εργαλεία ελέγχου γραμματικής και στίξης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή βελτιώστε τις δεξιότητες γραμματικής και στίξης. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα.

1) Ginger Grammar Checker

Ginger Grammar Checker

Το Ginger Grammar Checker είναι ένα από τα μοναδικά Εργαλεία ελεγκτή γραμματικής μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Το εργαλείο Ιστού χρησιμοποιεί τεχνολογία που εκκρεμεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για να διορθώσει γραμματικά λάθη, ορθογραφικά λάθη και λέξεις που χρησιμοποιούνται κατά λάθος.

Η δωρεάν έκδοση του Ginger Grammar Checker λειτουργεί καλά, αλλά έχει κάποια όρια. Εάν θέλετε να καταργήσετε όλους τους περιορισμούς, πρέπει να αγοράσετε την έκδοση premium. Η premium έκδοση του Ginger Grammar Checker κοστίζει περίπου 3,99 $/μήνα για δύο χρόνια.

2) Γραμματικά

Γραμματικά

Το Grammarly είναι ένα από τα κορυφαία εργαλεία ελέγχου γραμματικής που είναι διαθέσιμα στον Ιστό. Μπορείτε να εγκαταστήσετε την επέκταση Grammarly Chrome για να ελέγχετε ορθογραφικά και γραμματικά λάθη καθώς πληκτρολογείτε στο διαδίκτυο.

Η επέκταση Chrome μπορεί να σας βοηθήσει σημαντικά να βελτιώσετε τις δεξιότητες γραφής σας. Διαθέτει επίσης έναν έλεγχο λογοκλοπής που ελέγχει για αντίγραφα Ιστού.

3) Μετά την Προθεσμία

Μετά την Προθεσμία

Εάν είστε συγγραφέας ιστολογίου που αναζητάτε το το καλύτερο εργαλείο για τον έλεγχο γραμματικών και σφαλμάτων στίξης, πρέπει να δοκιμάσετε After The Deadline. Είναι ένας από τους καλύτερους δωρεάν ελέγχους γραμματικής και στίξης στον Ιστό.

Όχι μόνο αυτό, αλλά αναλύει επίσης ολόκληρο το κείμενο και σας δείχνει προτάσεις που θα μπορούσαν να βελτιώσουν σημαντικά τις δεξιότητες γραφής σας.

4) PaperRater

PaperRater

Το καλύτερο πράγμα για το PaperRater είναι ότι ελέγχει για ορθογραφικά λάθη, λάθη στίξης, λογοκλοπή και πολλά άλλα.

Με την έκδοση premium, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λειτουργίες όπως συνώνυμα λέξεων και αναδιατύπωση. Είναι μια εφαρμογή Ιστού, επομένως δεν χρειάζεται να κάνετε λήψη λογισμικού ή επέκτασης για να χρησιμοποιήσετε το PaperRater.

5) Βοήθημα ProWritng

ProWritingAid

Είναι μια εφαρμογή Ιστού που προσφέρει γραμματικό έλεγχο, πρόγραμμα επεξεργασίας στυλ και μέντορα γραφής σε ένα απλό πακέτο. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις – Δωρεάν και Premium.

Ακριβώς όπως το Grammarly, το ProWritingAid διορθώνει τα λάθη πληκτρολόγησης σε πραγματικό χρόνο. Όχι μόνο αυτό, αλλά βελτιώνει επίσης τη δομή του κειμένου. Η δωρεάν έκδοση είναι κατάλληλη για προσωπική χρήση, αλλά συνοδεύεται από ορισμένους περιορισμούς.

6) Quillbot

Quillbot

Το Quillbot είναι αρκετά παρόμοιο με το Grammarly, αλλά προσφέρει μερικά πρόσθετα εργαλεία. Το δωρεάν διαδικτυακό εργαλείο ελέγχου γραμματικής του Quillbot μπορεί να βρει και να διορθώσει τα λάθη πληκτρολόγησης, τα λάθη στίξης και πολλά άλλα.

Το καλό με τον έλεγχο γραμματικής του Quillbot είναι ότι είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε ή να συνδέσετε τη χρεωστική/πιστωτική σας κάρτα για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία.

7) Zoho συγγραφέας

Zoho συγγραφέας

Αν και δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το Grammarly ή το Quillbot, το Zoho Writer μπορεί να διορθώσει ορθογραφικά λάθη και να σας βοηθήσει να διορθώσετε προβλήματα στυλ. Είναι ένα δωρεάν εργαλείο ελέγχου γραμματικής για θέματα ορθογραφίας, γραμματικής και στυλ.

Επιπλέον, το Zoho Writer εμφανίζει επίσης τη βαθμολογία αναγνωσιμότητας του κειμένου σας. Για να σας προσφέρει τη βαθμολογία αναγνωσιμότητας, το Zoho Writer χρησιμοποιεί το ευρετήριο Flesh-Kincaid για να καθορίσει πόσο εύκολο είναι να διαβαστεί η γραφή σας.

8) OutWrite

GradeProof

Το Outwrite, παλαιότερα γνωστό ως GradeProof, είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία διόρθωσης που είναι διαθέσιμα σήμερα. Με το Outwrite, μπορείτε να γράφετε με σιγουριά, καθώς διορθώνει αυτόματα ορθογραφικά, γραμματικά και λάθη στίξης.

Εκτός από αυτό, το Outwrite σάς επιτρέπει επίσης να παρακολουθείτε την αναγνωσιμότητα και το επίπεδο βαθμού σε πραγματικό χρόνο. Με την έκδοση premium, λαμβάνετε άλλα πολύτιμα χαρακτηριστικά, όπως προτάσεις Eloquence, εργαλεία παράφρασης, έλεγχος λογοκλοπής και πολλά άλλα.

9) Διαδικτυακή διόρθωση

Διαδικτυακή διόρθωση

Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν και εύχρηστο εργαλείο Ιστού για να βρείτε ορθογραφικά και γραμματικά λάθη, τότε το OnlineCorrection μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Είναι ένα εντελώς δωρεάν εργαλείο που χρησιμεύει καλά για σκοπούς διόρθωσης.

Ωστόσο, καθώς είναι ένα δωρεάν εργαλείο, μην περιμένετε εξαιρετικές δυνατότητες με αυτό. Περιορίζεται μόνο στο εργαλείο γραμματικής και ορθογραφικού ελέγχου.

10) SpellCheckPlus Pro

SpellCheckPlus Pro

Λοιπόν, το SpellCheckPlus Pro είναι ένα άλλο καλύτερο και πιο προηγμένο διαδικτυακό εργαλείο ελέγχου γραμματικής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Το υπέροχο με το SpellCheckPlus Pro είναι ότι διορθώνει αυτόματα τα ορθογραφικά λάθη σας ενώ πληκτρολογείτε.

Η δωρεάν έκδοση του SpellCheckPlus περιορίζεται μόνο στον έλεγχο ορθογραφικών λαθών. Ωστόσο, με την έκδοση pro, μπορείτε να επωφεληθείτε από πολύτιμα χαρακτηριστικά όπως έλεγχος γραμματικής, αναδιατυπώσεις προτάσεων κ.λπ.

Αυτά είναι τα δέκα τα καλύτερα διαδικτυακά εργαλεία ελέγχου γραμματικής και στίξης. Μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτά τα δωρεάν εργαλεία για να βελτιώσετε τη γραμματική σας. Εάν γνωρίζετε άλλες συσκευές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Grammarly εναντίον Microsoft Editor:Ποιο είναι καλύτερο

καλύτερες εφαρμογές αγγλικής γραμματικήςShare your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *