καλύτερα VPN για iPhone

15 καλύτερα VPN για iPhone για ανώνυμη περιήγηση

Λοιπόν, τίποτα δεν είναι ιδιωτικό σε αυτόν τον ψηφιακό κόσμο. Οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου και οι αρχές παρακολουθούν κάθε δραστηριότητά σας στο Διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των τοποθεσιών που επισκέπτεστε, των συνδέσμων στους οποίους κάνετε κλικ, των ενδιαφερόντων κ.λπ. Για να αποκρύψετε τη διαδικτυακή δραστηριότητα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή VPN.

Το VPN είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για την κρυπτογράφηση της εισερχόμενης και εξερχόμενης κίνησης για όσους δεν γνωρίζουν πώς να το χρησιμοποιούν. Το VPN δρομολογεί όλα τα αιτήματα από διαφορετικούς διακομιστές και όχι από τον ίδιο διακομιστή που συνήθως μεταδίδεται, παρέχοντας έτσι στη συσκευή σας επιπλέον ασφάλεια.

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην
Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης :5 καλύτερες εφαρμογές όπως το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο VN για iPhone (χωρίς υδατογράφημα)

Πώς να βρείτε τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi σε iPhone/iPad

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

15 καλύτερα VPN για iPhone για ανώνυμη περιήγηση

Έχουμε ήδη μοιραστεί ένα άρθρο σχετικά με το καλύτερο VPN για Android. Αυτό το άρθρο θα μιλήσει για το καλύτερο VPN για iPhone για ανώνυμη περιήγηση. Λοιπόν, ας δούμε το καλύτερο VPN για iPhone για ανώνυμη περιήγηση.

1. VPN Unlimited – Proxy Master

VPN Unlimited - Proxy Master

Λοιπόν, VPN Unlimited – Το Proxy Master από την KeepSolid είναι μια από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες εφαρμογές VPN που είναι διαθέσιμες για iPhone. Η εφαρμογή VPN για iPhone σάς επιτρέπει να παραμένετε ιδιωτικοί ενώ περιηγείστε και απολαμβάνετε την ελευθερία στο διαδίκτυο.

Διαθέτει όλες τις δυνατότητες απορρήτου, όπως τείχος προστασίας DNS, διακομιστές VPN υψηλής ταχύτητας, κρυπτογράφηση AES-256 για την προστασία της κυκλοφορίας σας και πολλά άλλα.

Όσον αφορά τους διακομιστές VPN, το VPN Unlimited – Proxy Master σάς προσφέρει 500+ διακομιστές μεσολάβησης υψηλής ταχύτητας κατανεμημένους σε 80+ τοποθεσίες. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο όλους τους διακομιστές με λογαριασμό premium.

2. ExpressVPN

ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι μια υπηρεσία VPN με κορυφαία βαθμολογία για Windows, MAC, iPhone και Android. Αυτή η premium λύση VPN στη λίστα δεν έχει δωρεάν προγράμματα. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμή 7 ημερών για να συνδεθείτε σε επιλεγμένους διακομιστές.

Οι διακομιστές του ExpressVPN ήταν καλά βελτιστοποιημένοι και διασκορπίστηκαν σε 94 διαφορετικές χώρες. Το ExpressVPN είναι γνωστό για την ταχύτερη του ταχύτητα, την κορυφαία στον κλάδο προστασία απορρήτου και την ευρεία επιλογή γλωσσών.

Με την έκδοση premium, θα έχετε επίσης δυνατότητες όπως αυτόματη επανασύνδεση σε περίπτωση διακοπής της σύνδεσης, υποστήριξη κρυπτογράφησης για περισσότερα πρωτόκολλα και διαχείριση απειλών.

3. Ιδιωτικό πρόγραμμα περιήγησης Turbo VPN

Ιδιωτικό πρόγραμμα περιήγησης Turbo VPN

Το Turbo VPN Private Browser είναι μια εξαιρετική εφαρμογή ασφάλειας και απορρήτου για iPhone που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Εξασφαλίζει τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα αποκρύπτοντας τη διεύθυνση IP σας.

Το Turbo VPN Private Browser είναι ένα δωρεάν VPN που προσφέρει πολλούς δωρεάν παγκόσμιους διακομιστές. Με έναν premium λογαριασμό, μπορείτε να ξεκλειδώσετε χιλιάδες παγκόσμιους διακομιστές για πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους.

Δεδομένου ότι η εφαρμογή σάς προσφέρει χιλιάδες παγκόσμιους διακομιστές, η σταθερότητα δεν θα είναι πρόβλημα. Παρέχει επίσης μερικές άλλες δυνατότητες απορρήτου.

4. VPN 360

VPN 360

Το VPN 360 από το Touch VPN είναι μια διάσημη εφαρμογή VPN που διατίθεται για iPhone. Με το VPN 360, μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση σε όλους τους αποκλεισμένους ιστότοπους και τους ιστότοπους ροής.

Το καλό με το VPN 360 είναι ότι είναι εντελώς δωρεάν και εξαιρετικά ασφαλές. Η εφαρμογή VPN για iPhone σας προσφέρει εκατοντάδες παγκόσμιους διακομιστές.

Οι διακομιστές του VPN 360 βελτιστοποιήθηκαν για να σας παρέχουν καλύτερη ταχύτητα λήψης/φόρτωσης και είναι αρκετά σταθεροί.

5. Thunder VPN

Thunder VPN

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή VPN για iPhone που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να παραμείνετε ιδιωτικοί και ασφαλείς στον ιστό, μην ψάξετε περισσότερο από το Thunder VPN. Όπως κάθε εφαρμογή VPN για iPhone, το Thunder VPN παρέχει επίσης πολλούς διακομιστές υψηλής ποιότητας σε πολλές χώρες/περιοχές.

Οι διακομιστές VPN Thunder ήταν καλά βελτιστοποιημένοι για να παρέχουν καλύτερη λήψη/φόρτωση και γρήγορη εμπειρία περιήγησης. Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές VPN, το Thunder VPN δεν απαιτεί εγγραφή. εγκαταστήστε την εφαρμογή και συνδεθείτε στον διακομιστή της επιλογής σας.

6. Hotspot Shield VPN & Proxy

Hotspot Shield VPN & Proxy

Το Hotspot Shield VPN & Proxy δεν είναι δωρεάν VPN στη λίστα, αλλά μπορείτε να λάβετε μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών εάν το χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά. Με την premium έκδοση του Hotspot Shield, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ορισμένα premium εργαλεία όπως το RoboShield, το Identity Guard και το 1Password.

Το υπέροχο είναι ότι το Hotspot Shield υποστηρίζει και τις δύο μορφές συνδεσιμότητας 3G/4G. Εκτός από την απόκρυψη της διεύθυνσης IP, η ασπίδα Hotspot παρέχει άλλες δυνατότητες όπως κανόνες τείχους προστασίας, διακόπτης kill κ.λπ.

7. Καλύτερος διακομιστής μεσολάβησης VPN Betternet

Δωρεάν VPN Proxy από την Betternet

Το Betternet είναι μια δωρεάν εφαρμογή VPN για iPhone που μπορείτε να κατεβάσετε από το κατάστημα εφαρμογών της Apple. Αν και δεν είναι δωρεάν επειδή εμφανίζει πολλές διαφημίσεις, εξακολουθείτε να λαμβάνετε τα περισσότερα πράγματα δωρεάν. Το υπέροχο με την Betternet είναι ότι δεν σας ζητά να εγγραφείτε ή να συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες VPN της.

Επίσης, δεν αποθηκεύει καμία από τις δραστηριότητες περιήγησής σας. Ωστόσο, η δωρεάν έκδοση του Betternet δεν σας επιτρέπει να επιλέξετε τον διακομιστή VPN με μη αυτόματο τρόπο. Αντίθετα, σας συνδέει αυτόματα με τον καλύτερο και ταχύτερο διακομιστή VPN με βάση την τοποθεσία.

8. SurfEasy VPN

SurfEasy VPN

Αν και δεν είναι πολύ δημοφιλές, το SurfEasy VPN εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές VPN που μπορείτε να εξετάσετε. Με το SurfEasy VPN, μπορείτε να σερφάρετε στο διαδίκτυο ανώνυμα.

Προστατεύει τη σύνδεσή σας με κρυπτογράφηση τραπεζικού τύπου AES-256, προστατεύοντάς σας από ιχνηλάτες τρίτων. Το SurfEasy VPN δεν διαθέτει δωρεάν πρόγραμμα, αλλά προσφέρει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο επτά ημερών.

9. TunnelBear VPN

TunnelBear VPN

Αν ψάχνετε για μια δωρεάν και οικονομικά προσιτή εφαρμογή VPN για το iPhone σας για να προστατεύσετε το απόρρητό σας στο διαδίκτυο, τότε το TunnelBear μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Προσφέρει στους χρήστες 500MB δεδομένων κάτω από τον δωρεάν λογαριασμό κάθε μήνα.

Το δωρεάν πρόγραμμα μπορεί να μην είναι αρκετό για ροή βίντεο ή λήψη, αλλά οι διακομιστές είναι καλά βελτιστοποιημένοι και δεν θα σας απογοητεύσουν.

10. Private Internet Access VPN

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο VPN

Ωστόσο, μια άλλη προηγμένη εφαρμογή VPN για iOS που θα λατρέψετε να έχετε. Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές VPN, το Private Internet Access VPN δημιουργεί πολλά επίπεδα ασφαλείας για να αποτρέψει τους ανιχνευτές ιστού, τους κατασκοπευτές και τους χάκερ δεδομένων να σας παρακολουθήσουν.

Επιπλέον, το Private Internet Access VPN έχει μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής. Η εφαρμογή προσφέρει στους χρήστες πολλούς διακομιστές υψηλής ποιότητας κατανεμημένους σε διαφορετικές τοποθεσίες.

11. NordVPN

NordVPN

Το NordVPN είναι μια άλλη αξιόπιστη επιλογή όταν πρόκειται για αλλαγή της διεύθυνσης IP σε ένα iPhone. Αυτή είναι μια premium εφαρμογή VPN στη λίστα που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε μια ομαλή, ασφαλή και ιδιωτική σύνδεση στο iPhone σας.

Επί του παρόντος, το NordVPN διαθέτει πάνω από 5200 διακομιστές VPN που είναι κατανεμημένοι σε 60+ χώρες. Όλοι οι διακομιστές είναι βελτιστοποιημένοι για να παρέχουν μια ασφαλή και κρυπτογραφημένη σύνδεση.

12. X-VPN

X-VPN

Το X-VPN είναι μια εφαρμογή για iPhone που σας επιτρέπει να σερφάρετε ιδιωτικά και με ασφάλεια χωρίς περιορισμούς. Είναι μια εξαιρετική εφαρμογή VPN για iPhone που προστατεύει το απόρρητό σας στο διαδίκτυο με αστραπιαία ταχύτητα και σταθερές συνδέσεις.

Ενώ το X-VPN μπορεί να χρησιμοποιηθεί δωρεάν, το δωρεάν πρόγραμμα προσφέρει περιορισμένες επιλογές διακομιστή. Θα πρέπει να αγοράσετε το πρόγραμμα premium για να ξεκλειδώσετε περισσότερους από 8.000 διακομιστές σε 50+ τοποθεσίες.

Το πρόγραμμα premium του X-VPN έχει επίσης ορισμένες άλλες δυνατότητες, όπως διακόπτη Kill, εργαλεία δοκιμής ταχύτητας κ.λπ.

13. Unlimited Best VPN Proxy

VPN - Απεριόριστος καλύτερος διακομιστής VPN

VPN – Το Unlimited Best VPN Proxy είναι μια premium εφαρμογή VPN για iPhone, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δοκιμή 3 ημερών δωρεάν. Τα μηνιαία προγράμματα VPN – Unlimited Best VPN Proxy – είναι επίσης προσιτά.

Η εφαρμογή VPN του iPhone παρέχει ένα ευρύ φάσμα διακομιστών σε πολλές τοποθεσίες. Ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά του VPN – Unlimited Best VPN Proxy περιλαμβάνουν μη πολιτική καταγραφής, απεριόριστο εύρος ζώνης κ.λπ.

14. Proton VPN

Proton VPN

Εάν θέλετε μια δωρεάν λύση VPN, το Proton VPN θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σας. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή VPN για iPhone που σας παρέχει απεριόριστο εύρος ζώνης και δωρεάν διακομιστές για να συνδεθείτε.

Αν και η δωρεάν έκδοση δεν ξεκλειδώνει όλους τους διακομιστές και τις τοποθεσίες, αλλά επειδή δεν υπάρχει όριο στο εύρος ζώνης, εξακολουθεί να είναι μια καλύτερη επιλογή.

Η premium έκδοση του Proton VPN σάς παρέχει περισσότερους από 1400 διακομιστές υψηλής ταχύτητας σε 60+ χώρες. Με την premium έκδοση, λαμβάνετε επίσης υποστήριξη πολλαπλών συσκευών (έως 10 συσκευές), κοινή χρήση αρχείων και υποστήριξη P2P κ.λπ.

15. Symlex VPN

Symlex VPN

Το Symlex VPN είναι μια ασφαλής υπηρεσία VPN που προσφέρει όλες τις δυνατότητες που θα χρειαστείτε για να προστατεύσετε την ταυτότητά σας και να περιηγηθείτε ανώνυμα.

Αυτό δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλες εφαρμογές VPN, αλλά εξακολουθεί να παρέχει πολλές χρήσιμες λειτουργίες. Υπάρχουν περίπου χιλιάδες διακομιστές VPN διαθέσιμοι σε 95+ τοποθεσίες στον κόσμο.

Οι διακομιστές VPN του Symlex VPN εξαλείφουν επίσης διαφημίσεις και προγράμματα παρακολούθησης από τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε και τις υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε.

Ωστόσο, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Symlex VPN, πρέπει να αγοράσετε την έκδοση premium. Η δωρεάν έκδοση έχει περιορισμένες δυνατότητες και θα σας απογοητεύσει.

Εάν θέλετε να προστατεύσετε το απόρρητό σας και να παραμείνετε ανώνυμοι, είναι καλύτερο να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή VPN για iPhone. Αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές VPN για iOS που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές VPN, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Οι 10 καλύτερες εφαρμογές μουσικής για iPhone

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *