εφαρμογές βιντεοκλήσεων για iPhone

15 καλύτερες εφαρμογές βιντεοκλήσεων για iPhone το 2024

Η άφιξη των smartphone έχει αλλάξει πολλά πράγματα. Εκείνες οι μέρες είχαν περάσει όταν έπρεπε να βασιζόμαστε στους τηλεπικοινωνιακούς μας φορείς για να πραγματοποιούμε βιντεοκλήσεις. αυτές τις μέρες, μπορούμε να καλέσουμε βίντεο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα χρησιμοποιώντας δωρεάν εφαρμογές.

Στο iPhone, δεν έχετε μία ή δύο αλλά εκατοντάδες εφαρμογές βιντεοκλήσεων. Οι περισσότερες από τις εφαρμογές βιντεοκλήσεων για iPhone ήταν διαθέσιμες στο κατάστημα εφαρμογών της Apple και μπορούν να ληφθούν δωρεάν. Αν και δεν κατασκευάστηκαν όλες οι εφαρμογές αποκλειστικά για βιντεοκλήσεις, οι εφαρμογές εξακολουθούν να προσφέρουν ευκολίες βιντεοκλήσεων σε κρυστάλλινη φωνή και ποιότητα βίντεο HD.

Πώς να καταγράψετε κλήσεις στο iPhone το 2023 (5 Μέθοδοι)

15 καλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για iPhone το 2023

15 καλύτερες εφαρμογές βιντεοκλήσεων για iPhone

Επομένως, αν ψάχνετε για τις καλύτερες εφαρμογές βιντεοκλήσεων για iPhone, έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα. Παρακάτω, παραθέτουμε μερικές από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές βιντεοκλήσεων για συσκευές iOS. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές στο iPhone ή το iPad σας. Ας τσεκάρουμε.

1. Skype

Skype

Το Skype είναι μια υπηρεσία βιντεοκλήσεων με κορυφαία βαθμολογία με την εφαρμογή του διαθέσιμη για iPhone. Σας παρέχει όλα τα είδη επιλογών επικοινωνίας που μπορείτε να σκεφτείτε. Στο Skype, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις φωνής και βίντεο, να στέλνετε μηνύματα κειμένου, να πραγματοποιείτε ομαδικές βιντεοκλήσεις κ.λπ.

Όλες οι βιντεοκλήσεις Skype προς Skype ήταν δωρεάν αφού χρησιμοποιεί τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Η ποιότητα της βιντεοκλήσης είναι εξαιρετική και δεν θα παρατηρήσετε καθυστέρηση ή παύση κατά τη διάρκεια των βιντεοκλήσεων.

2. έκδοση

έκδοση

Το Botim είναι βασικά μια εφαρμογή VOIP για iPhone που διευκολύνει την επικοινωνία. Με το Botim, μπορείτε να απολαύσετε ασφαλείς και ιδιωτικές ομαδικές βιντεο/φωνητικές κλήσεις δωρεάν.

Η εφαρμογή VOIP για iPhone λειτουργεί όπως όλες οι άλλες εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων. Διαθέτει επίσης σύστημα πληρωμών που σας επιτρέπει να μεταφέρετε χρήματα.

Ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά του Botim περιλαμβάνουν την πραγματοποίηση κρυπτογραφημένων κλήσεων πέρα ​​από τα σύνορα, τις επαναφορτώσεις, τις ομαδικές φωνητικές κλήσεις/κλήσεις βίντεο κ.λπ.

3. Viber

Viber

Το Viber είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές βιντεοκλήσεων για iPhone. Με το Viber, μπορείτε να πραγματοποιήσετε φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις, να ανταλλάξετε μηνύματα, να ξεκινήσετε μια ομαδική συνομιλία, να πραγματοποιήσετε ομαδικές βιντεοκλήσεις κ.λπ.

Η ποιότητα της βιντεοκλήσης δεν είναι τόσο καλή όσο το Skype, αλλά εξακολουθεί να είναι ικανοποιητική. Εκτός από αυτό, το Viber σάς προσφέρει μερικές άλλες δυνατότητες, όπως αυτοκόλλητα και GIF, υποστήριξη μεταξύ πλατφορμών κ.λπ. Συνολικά, το Viber είναι μια εξαιρετική εφαρμογή βιντεοκλήσεων για iPhone.

4. ZOOM Cloud Meetings

ZOOM Cloud Meetings

Το ZOOM Cloud Meetings είναι μια εφαρμογή τηλεδιάσκεψης που σας επιτρέπει να δημιουργείτε ομαδικές συνεδρίες βίντεο με 100 άτομα. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να προσεγγίσετε άτομα άμεσα μέσω μηνυμάτων, αρχείων, εικόνων, συνδέσμων και gif.

Οι δυνατότητες βιντεοκλήσεων του ZOOM Cloud Meetings λειτουργούν καλά ακόμη και σε δίκτυα 3G και 4G. Ορισμένες άλλες δυνατότητες του ZOOM Cloud Meetings περιλαμβάνουν κοινή χρήση οθόνης, αλλαγή εικονικού φόντου, λευκούς πίνακες σε πραγματικό χρόνο και πολλά άλλα.

5. ΓΡΑΜΜΗ

ΓΡΑΜΜΗ

Αν και το LINE μπορεί να μην είναι μια εφαρμογή με κορυφαία βαθμολογία, έχει ό,τι χρειάζεται για να είναι η καλύτερη και πιο αξιόπιστη εφαρμογή κλήσεων φωνής και βίντεο. Το LINE παρέχει διάφορα μέσα επικοινωνίας, όπως μηνύματα, φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις.

Η ποιότητα της βιντεοκλήσης είναι κάτω από το μέσο όρο, αλλά έχετε περισσότερες μοναδικές δυνατότητες για την ανταλλαγή μηνυμάτων. Σε ένα παράθυρο συνομιλίας, μπορείτε να εκφραστείτε με αυτοκόλλητα και emojis. Συνολικά, το LINE είναι μια εξαιρετική εφαρμογή βιντεοκλήσεων που μπορείτε να δοκιμάσετε.

6. WhatsApp

WhatsApp

Το WhatsApp είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων με κορυφαία βαθμολογία για σχεδόν όλες τις πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Windows, Android, iOS, macOS κ.λπ. Η εφαρμογή WhatsApp για iOS παρέχει λειτουργίες άμεσων μηνυμάτων, επιλογές φωνητικών κλήσεων και βιντεοκλήσεων και πολλά άλλα.

Στο WhatsApp, μπορείτε να πραγματοποιείτε τόσο μεμονωμένες όσο και ομαδικές βιντεοκλήσεις. Η ομαδική κλήση βίντεο/φωνητικής κλήσης περιορίζεται μόνο σε έως και 8 άτομα. Η ποιότητα της βιντεοκλήσης είναι καλύτερη από τις περισσότερες άλλες εφαρμογές και λειτουργεί κανονικά ακόμη και σε 2G/3G.

Εκτός από τις δυνατότητες ανταλλαγής μηνυμάτων και φωνητικών κλήσεων και βιντεοκλήσεων, το WhatsApp παρέχει επίσης μερικές άλλες δυνατότητες, όπως κοινή χρήση αρχείων, κοινή χρήση τοποθεσίας, κατάσταση και άλλα.

7. Αγγελιαφόρος

Αγγελιαφόρος

Τόσο το Messenger όσο και το WhatsApp ανήκουν στην ίδια εταιρεία – Meta (Facebook) και σας παρέχουν παρόμοιες δυνατότητες. Η μόνη διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι το Messenger σάς επιτρέπει να συνδεθείτε με άτομα με τα οποία είστε φίλοι στο Facebook.

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook για να χρησιμοποιήσετε το Messenger. Αφού δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, το Messenger θα εμφανίσει όλους τους χρήστες που είναι συνδεδεμένοι με το Messenger και θα σας επιτρέψει να ανταλλάσσετε μηνύματα κειμένου και να πραγματοποιείτε κλήσεις φωνής/βίντεο.

8. Google Meet

Google Duo

Αν ψάχνετε για μια απλή, αξιόπιστη και ελαφριά εφαρμογή βιντεοκλήσεων για το iPhone σας, κοιτάξτε πέρα ​​από το Google Meet. Το Google Meet είναι πιθανώς η εφαρμογή βιντεοκλήσεων υψηλότερης ποιότητας που είναι διαθέσιμη τόσο για Android όσο και για iOS.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να πραγματοποιήσετε τόσο μεμονωμένες όσο και ομαδικές βιντεοκλήσεις. Η ποιότητα της βιντεοκλήσης είναι εξαιρετική και η ποιότητα δεν υποφέρει ακόμη και όταν είναι συνδεδεμένη σε μια προσθήκη internet χαμηλής ταχύτητας. Η ομαδική βιντεοκλήση υποστηρίζει την προσθήκη έως και 32 ατόμων.

9. Signal Private Messenger

Signal Private Messenger

Το Signal Private Messenger είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων γνωστή για τις δυνατότητες απορρήτου της. Είναι μακράν η καλύτερη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων με επίκεντρο το απόρρητο διαθέσιμη για το iPhone και προσφέρει κάθε δυνατότητα που χρειάζεστε για να επικοινωνείτε με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται στον κόσμο.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ανταλλάσσετε μηνύματα, να πραγματοποιείτε κρυπτογραφημένες κλήσεις φωνής/βίντεο HD, κ.λπ. Και το καλό είναι ότι όλα στο Signal, συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων, των φωνητικών κλήσεων και των βιντεοκλήσεων, είναι κρυπτογραφημένα από άκρο σε άκρο.

10. Τηλεγράφημα

Τηλεγράφημα

Το Telegram είναι μια πλούσια σε χαρακτηριστικά εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες. Στο Telegram, μπορείτε να ανταλλάξετε μηνύματα κειμένου, να πραγματοποιήσετε βιντεοκλήσεις, να εγγραφείτε σε κανάλια και πολλά άλλα. Παρόλο που το Telegram δεν είναι ποτέ γνωστό για τις βιντεοκλήσεις του, εξακολουθεί να διαθέτει τη δυνατότητα και πολλοί χρήστες τη χρησιμοποιούν.

Το Telegram είναι το μόνο άμεσο μήνυμα που επιτρέπει τη δημιουργία ομάδων με 200.000 μέλη. Επίσης, λαμβάνετε πολλές ομάδες και λειτουργίες για συγκεκριμένα κανάλια, όπως bots, δημοσκοπήσεις, κουίζ, hashtags κ.λπ.

Το Telegram σάς προσφέρει επιλογές τόσο μεμονωμένες όσο και ομαδικές βιντεοκλήσεις σχετικά με βιντεοκλήσεις. Στις ομαδικές βιντεοκλήσεις, έχετε περισσότερες δυνατότητες, όπως κοινή χρήση οθόνης, σίγαση συμμετεχόντων κ.λπ.

11. Camfrog

Camfrog

Το Camfrog είναι ένα κοινωνικό δίκτυο που βασίζεται σε συνομιλίες/κλήσεις μέσω βίντεο. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να γνωρίσετε νέα άτομα και να διασκεδάσετε.

Με το Camfrog, μπορείτε να εγγραφείτε σε δωμάτια συνομιλίας βίντεο από κάμερα σε κάμερα και να κάνετε νέες συνδέσεις σε ελάχιστο χρόνο. Έχετε επίσης την επιλογή να ξεκινήσετε μια τυχαία συνομιλία μέσω βίντεο με αγνώστους και να ανοίξετε το μυαλό σας. Συνολικά, το Camfrog είναι μια εξαιρετική εφαρμογή βιντεοκλήσεων για iPhone που δεν πρέπει να χάσετε.

12. FaceTime

FaceTime

Το FaceTime είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για βιντεοκλήσεις και κλήσεις ήχου στο iPhone ή το iPad σας. Είναι ήδη μέρος του τεράστιου οικοσυστήματος της Apple και είναι δωρεάν για χρήση.

Η εφαρμογή πραγματοποιεί βιντεοκλήσεις και κλήσεις ήχου μέσω Διαδικτύου – WiFi και δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Για να χρησιμοποιήσετε το FaceTime, πρέπει να συνδεθείτε με το Apple ID σας.

Δεδομένου ότι είναι μια αποκλειστική εφαρμογή της Apple, έχει λίγο μεγαλύτερο πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών της. Με αυτήν την εφαρμογή, έχετε ακόμη και μια εφαρμογή για να βάζετε κλήσεις σε αναμονή, δημιουργώντας συνδέσμους για κλήσεις FaceTime κ.λπ.

13. JustTalk

JustTalk

Το JustTalk είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για iPhone στη λίστα που παρέχει δωρεάν λειτουργίες βιντεοκλήσεων υψηλής ποιότητας. Αυτή είναι μια εφαρμογή βιντεοκλήσεων και ανταλλαγής μηνυμάτων που υποτίθεται ότι διευκολύνει την επικοινωνία.

Με το JustTalk, μπορείτε εύκολα να πραγματοποιείτε φωνητικές κλήσεις ή βιντεοκλήσεις ποιότητας HD με τους φίλους και την οικογένειά σας, να παίζετε παιχνίδια μαζί, να στέλνετε μηνύματα κειμένου, να ξεκινάτε ομαδικές κλήσεις φωνής/βίντεο κ.λπ.

Το JustTalk είναι επίσης μια υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνδεθείτε με έναν χρήστη χρησιμοποιώντας διαφορετικό λειτουργικό σύστημα.

14. Ο Αζάρ

Ο Αζάρ

Το Azar διαφέρει ελαφρώς από όλες τις άλλες εφαρμογές βιντεοκλήσεων στο άρθρο. Αυτή είναι μια εφαρμογή συνομιλίας μέσω βίντεο που σας συνδέει άμεσα με εκατομμύρια άλλους ανθρώπους στη γύρω περιοχή.

Έτσι, βασικά, είναι μια άγνωστη εφαρμογή βιντεοκλήσεων για iPhone όπου μπορείτε να συνομιλήσετε μέσω ζωντανής συνομιλίας μέσω βίντεο.

Η εφαρμογή Azar έχει επίσης τη δυνατότητα να γίνετε οικοδεσπότης και να γνωρίσετε νέα άτομα, να συμμετέχετε σε ζωντανή συνομιλία μέσω βίντεο ως επισκέπτης, να στέλνετε δώρα στον οικοδεσπότη που σας αρέσει κ.λπ.

15. Joi

Joi

Το Joi μοιάζει πολύ με την εφαρμογή Azar που αναφέρεται παραπάνω. Αυτή είναι μια εφαρμογή ζωντανής ροής και συνομιλίας βίντεο για iPhone που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με τον κόσμο.

Σε αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε είτε να μεταβείτε ζωντανά είτε να παρακολουθήσετε ζωντανές ροές άλλων οικοδεσποτών. Η εφαρμογή έχει μερικές εκπληκτικές δυνατότητες, όπως τη δυνατότητα εύρεσης κεντρικών υπολογιστών με βάση την τοποθεσία/φύλο, την έναρξη ζωντανών βιντεοκλήσεων με τους οικοδεσπότες κ.λπ.

Η εφαρμογή είναι επίσης καλή για συνομιλίες βίντεο 1 προς 1 με εκατομμύρια συναρπαστικά και νέα άτομα. Επομένως, εάν θέλετε μια διασκεδαστική εφαρμογή βιντεοκλήσεων για iPhone, δοκιμάστε το Joi.

Σχεδόν όλες οι εφαρμογές του άρθρου ήταν διαθέσιμες στο κατάστημα εφαρμογών της Apple και μπορούν να ληφθούν δωρεάν. Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές βιντεοκλήσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο iPhone σας. Ενημερώστε μας εάν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή βιντεοκλήσεων στο iPhone σας.

Διαβάστε επίσης :Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές βιντεοκλήσεων για υπολογιστές με Windows

12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Facetime για Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *