Πώς να καταγράψετε κλήσεις στο iPhone(5 Μέθοδοι)

Ίσως χρειαστεί να καταγράψετε τις κλήσεις σας εάν χρησιμοποιείτε τον αριθμό τηλεφώνου σας για επαγγελματικούς σκοπούς. Η εγγραφή κλήσεων μπορεί να εξυπηρετήσει διάφορους σκοπούς και να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από μια προβληματική κατάσταση.

Η εγγραφή κλήσεων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για νομικούς σκοπούς για την επίλυση πολλών διαφορών. Μπορείτε επίσης να έχετε τους λόγους για την εγγραφή τηλεφωνικών κλήσεων στο iPhone σας. Αλλά το ερώτημα είναι, είναι δυνατόν εγγραφή κλήσεων iPhone?

Διαβάστε επίσης :Πώς να αδειάσετε τα σκουπίδια στο iPhone (Πλήρης οδηγός)

Πώς να μετατρέψετε την οθόνη του iPhone σας ασπρόμαυρη

Έχεις οποιαδήποτε απορία; Έλα στο forum του directvortex

Μπορώ να ηχογραφήσω μια κλήση στο iPhone;

Τεχνικά, δεν υπάρχει τρόπος να καταγράψετε μια τηλεφωνική κλήση στο iPhone. Ωστόσο, μερικές λύσεις εξακολουθούν να σας επιτρέπουν να ηχογραφείτε τις σημαντικές φωνητικές σας κλήσεις.

Θα βρείτε εκατοντάδες εφαρμογές στο κατάστημα εφαρμογών της Apple που ισχυρίζονται ότι καταγράφουν τηλεφωνικές κλήσεις, αλλά κατά τη δοκιμή, διαπιστώσαμε ότι κάθε εφαρμογή απαιτεί συμμετοχή τρίτου μέρους για να ξεκινήσει η εγγραφή κλήσεων.

Σχεδόν όλες οι εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για ηχογράφηση φωνητικών κλήσεων στο iPhone συνδέονται με κάποιο διακομιστή τρίτου μέρους ή δημιουργούν μια κλήση συνδιάσκεψης με το τρίτο μέρος για να συνεχιστεί η εγγραφή.

Έτσι, εάν μπορείτε να συμβιβαστείτε με αυτήν την επιλογή, μπορείτε να ηχογραφήσετε κλήσεις στο iPhone σας. Επίσης, μην αγνοείτε ότι οι νόμοι για την εγγραφή κλήσεων διαφέρουν από πολιτεία σε πολιτεία στις ΗΠΑ, επομένως αυτό είναι επίσης το θέμα που πρέπει να αναζητήσετε.

Πώς να ηχογραφήσετε κλήσεις στο iPhone;

Εφόσον η εγγραφή κλήσεων είναι δυνατή με τη βοήθεια μιας εφαρμογής τρίτου μέρους, έχετε διάφορες επιλογές. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς καλύτερους τρόπους εγγραφή τηλεφωνικών κλήσεων στο iPhone με εύκολα βήματα.

1. Χρησιμοποιήστε το Google Voice για την εγγραφή κλήσεων στο iPhone

Εάν δεν γνωρίζετε, το Google Voice είναι μια υπηρεσία VoIP από την Google που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο iPhone. Το Google Voice σάς παρέχει έναν δωρεάν αριθμό τηλεφώνου για πραγματοποίηση κλήσεων.

Ωστόσο, η εγγραφή κλήσεων δεν είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή για να αποτρέψει τις συσκευές με οθόνη αφής από την κατά λάθος εγγραφή μιας κλήσης. Επομένως, πρέπει πρώτα να το ενεργοποιήσετε και μετά να ηχογραφήσετε μια κλήση.

Χρησιμοποιήστε το Google Voice για την εγγραφή κλήσεων στο iPhone

 • Κατεβάστε το Εφαρμογή Google Voice για iOS και ανοίξτε το.
 • Επιλέξτε έναν δωρεάν αριθμό τηλεφώνου και ποια συσκευή θα χρησιμοποιήσετε για να πραγματοποιήσετε τις κλήσεις.
 • Τώρα ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο Google Voice και επιλέξτε Κλήσεις.
 • Στις κλήσεις, ενεργοποιήστε το Επιλογές εισερχόμενων κλήσεων.
 • Τώρα μόλις ξεκινήσει η κλήση, κάντε κλικ στο αριθμός 4 στη λέξη-κλειδί για να ξεκινήσει η εγγραφή της κλήσης.
 • Για να σταματήσετε την εγγραφή, κάντε κλικ στο αριθμός 4 πάλι.

Αυτό είναι! Αυτό θα καταγράψει την κλήση. Μπορείτε να βρείτε την εγγραφή σας στα εισερχόμενα του Google Voice.

2. Καταγράψτε τις κλήσεις iPhone χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Rev Call Recorder

Το Rev Call Recorder είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή εγγραφής κλήσεων για iPhone, διαθέσιμη στο Apple App Store. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό για να καταγράψετε τις σημαντικές σας κλήσεις στο iPhone.

Ωστόσο, δεδομένου ότι είναι μια εφαρμογή τρίτου μέρους, η εφαρμογή γίνεται τρίτο μέλος της κλήσης σας και ξεκινά μια κλήση τρίτου μέρους. Έτσι, θα μοιραστείτε την κλήση μεταξύ τριών ατόμων – Εσείς, το άλλο μέρος και η υπηρεσία του Rev για την εγγραφή κλήσης.

Εάν είστε εντάξει με αυτό, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να χρησιμοποιήσετε το Εφαρμογή Rev Call Recorder για την εγγραφή τηλεφωνικών κλήσεων στο iPhone.

Εφαρμογή Rev Call Recorder

 • Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Rev Call Recorder εφαρμογή στο iPhone σας.
 • Ανοίξτε την εφαρμογή, πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου σας και επαληθεύω το.
 • Μόλις επαληθευτεί, πατήστε στο τηλεφωνική κλήση κουμπί.
 • Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τον αριθμό που θέλετε να καλέσετε και πατήστε στο Έναρξη κλήσης.
 • Αυτό θα ξεκινήσει την εγγραφή κλήσης. Μόλις τελειώσει η κλήση, η ηχογράφηση θα εμφανιστεί στην κύρια οθόνη.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Rev Call Recorder για να καταγράψετε τηλεφωνικές κλήσεις στο iPhone σας.

3. Καταγράψτε κλήσεις στο iPhone με φωνητικές σημειώσεις

Το Voice Memos είναι μια άλλη καλύτερη επιλογή για την εγγραφή φωνητικών κλήσεων iPhone. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος θα λειτουργήσει μόνο εάν έχετε μια δεύτερη συσκευή iOS όπως iPhone ή iPad.

Το Voice Memos είναι μια εφαρμογή που μετατρέπει το iPhone σας σε φορητή συσκευή εγγραφής φωνής. Έτσι, μπορείτε να εγκαταστήσετε το Voice Memos στη δεύτερη συσκευή σας iOS για να καταγράψετε την τηλεφωνική κλήση στην πρώτη σας συσκευή.

Καταγράψτε κλήσεις στο iPhone με φωνητικές σημειώσεις

 • Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Εφαρμογή Voice Memos από το Apple App Store στο iPhone σας.
 • Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε την εφαρμογή Voice Memos και κρατήστε την κοντά στην πρώτη σας συσκευή iOS.
 • Τώρα πατήστε στο κόκκινο κουμπί εγγραφής στη συσκευή εγγραφής φωνής για να ξεκινήσει η εγγραφή.
 • Πραγματοποιήστε τώρα μια τηλεφωνική κλήση από την πρώτη σας συσκευή και όταν απαντηθεί το τηλέφωνο, πατήστε στο εικονίδιο του ηχείου, ώστε τα Φωνητικά Σημειώματα να μπορούν να ακούσουν και να ηχογραφήσουν την κλήση.
 • Βεβαιωθείτε ότι και οι δύο συσκευές είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά.
 • Όταν τελειώσετε με την εγγραφή, πατήστε ξανά το κόκκινο κουμπί εγγραφής στην εφαρμογή Voice Memos.

Αυτό είναι! Αυτό θα κλείσει την εγγραφή. Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή Voice Memos και να μοιραστείτε την ηχογράφηση με τον εαυτό σας μέσω Google Drive, email ή AirDrop.

4. Καταγράψτε τις τηλεφωνικές κλήσεις στο iPhone με το TrueCaller

Το TrueCaller είναι μια εξαιρετική εφαρμογή αναγνώρισης καλούντων διαθέσιμη τόσο για Android όσο και για iPhone. Η πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής διαθέτει μια λειτουργία εγγραφής κλήσεων που μπορεί να καταγράφει τόσο τις εισερχόμενες όσο και τις εξερχόμενες κλήσεις.

Ωστόσο, δεδομένου ότι είναι μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή, λειτουργεί δημιουργώντας μια κλήση συνδιάσκεψης και καλώντας τη γραμμή εγγραφής της. Δείτε πώς μπορείτε να καταγράψετε τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις στο iPhone με το TrueCaller.

Καταγράψτε τηλεφωνικές κλήσεις στο iPhone με το TrueCaller

 • Λήψη και εγκατάσταση TrueCaller στο iPhone σας.
 • Απαντήστε στην εισερχόμενη κλήση, ανοίξτε την εφαρμογή TrueCaller και κατευθυνθείτε στο Αναζήτηση αυτί.
 • Στη συνέχεια, πατήστε το Ηχογραφήστε μια κλήση και καλέστε τη γραμμή εγγραφής.
 • Στην οθόνη κλήσης, θα βρείτε μια επιλογή συγχώνευσης κλήσεων. Πατήστε στο Συγχώνευση κλήσης για να συγχωνεύσετε αυτές τις δύο κλήσεις.
 • Μετά το τέλος της κλήσης, θα λάβετε μια ειδοποίηση push ότι η ηχογράφηση είναι έτοιμη.
 • Ομοίως, μπορείτε να καταγράψετε και εξερχόμενες κλήσεις iPhone.

Αυτό είναι! Το TrueCaller είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για την εγγραφή κλήσεων στο iPhone. Το TrueCaller θα αποθηκεύσει την εγγραφή στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του iPhone σας. Αυτό θα αποθηκεύσει επίσης την εγγραφή στο iCloud σας.

5. Πώς να ηχογραφήσετε κλήσεις στο iPhone χωρίς καμία εφαρμογή;

Εάν θέλετε να ηχογραφήσετε κλήσεις στο iPhone χωρίς καμία εφαρμογή, χρησιμοποιήστε μια δευτερεύουσα συσκευή. Η πρόσθετη συσκευή μπορεί να είναι Android, iPhone ή φορητή συσκευή εγγραφής φωνής.

 • Αρχικά, ξεκινήστε μια κλήση στο iPhone σας.
 • Μόλις απαντηθεί η κλήση, φορέστε την Λειτουργία δυνατών ηχείων.
 • Τώρα ενεργοποιήστε το εγγραφή κλήσης στη δευτερεύουσα συσκευή σας (Android).
 • Μόλις ολοκληρωθεί η κλήση, μπορείτε να διακόψετε την εγγραφή στη δεύτερη συσκευή σας.

Αυτό είναι! Ο στόχος είναι να βάλετε το iPhone σε λειτουργία μεγαφώνου για να ενισχύσετε τον ήχο και στη συνέχεια να τον εγγράψετε με άλλη συσκευή. Το πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι δεν θα υπάρχει ανακοίνωση εγγραφής κλήσης.

Διαβάστε επίσης: 10 καλύτερες εφαρμογές μετατροπέα βίντεο για iPhone

Λοιπόν, αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους και λειτουργικούς τρόπους εγγραφής τηλεφωνικών κλήσεων σε iPhone. Σχεδόν όλες οι μέθοδοι που έχουμε μοιραστεί λειτουργούν το 2023 και θα σας βοηθούσαν να καταγράψετε τόσο τις εισερχόμενες όσο και τις εξερχόμενες κλήσεις. Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να καταγράψετε κλήσεις iOS, ενημερώστε μας στα σχόλια.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Θέλεις περισσότερη τεχνολογία; >> Ελα στο Viper  

Πώς να γράψετε την οθόνη του iPhone σας με ήχο

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *