Πώς να προσθέσετε πολλούς λογαριασμούς στο Telegram το 2023

Το Telegram αποτυγχάνει να ηγηθεί της ενότητας άμεσων μηνυμάτων λόγω ανεπιθύμητων μηνυμάτων, αλλά έχει ορισμένες δυνατότητες που δεν βρίσκονται σε παρόμοιες εφαρμογές, όπως η προσθήκη πολλών αριθμών τηλεφώνου και η διαχείρισή τους από μία μόνο εφαρμογή.

Πριν από λίγους μήνες, το Telegram απέκτησε υποστήριξη πολλών λογαριασμών, επιτρέποντας στους χρήστες να διαχειρίζονται τα προσωπικά και τα προφίλ εργασίας τους από μία μόνο εφαρμογή. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή για να συνδεθείτε με τον δεύτερο αριθμό τηλεφώνου/λογαριασμό σας.

Μπορείτε να προσθέσετε δύο λογαριασμούς εγγεγραμμένους με διαφορετικούς αριθμούς τηλεφώνου στην εφαρμογή. Δεν υπάρχει πια ταλαιπωρία για να αποσυνδεθείτε και να εισέλθετε.

Πώς να κατεβάσετε το Telegram στο Android TV(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Υποστήριξη πολλαπλών λογαριασμών Telegram

Πριν περάσετε από τα βήματα για να προσθέστε πολλούς λογαριασμούς στο Telegramείναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς είναι χρήσιμη αυτή η δυνατότητα.

Φανταστείτε να έχετε ξεχωριστούς λογαριασμούς για μέλη της οικογένειας και στενούς φίλους, όμορφα οργανωμένους και πιο γρήγορους στην πρόσβαση.

Μπορείτε επίσης να έχετε έναν ξεχωριστό λογαριασμό Telegram για την εργασία και την προσωπική σας χρήση. Έτσι, με την υποστήριξη πολλών λογαριασμών, μπορείτε να συνδέσετε και τους δύο λογαριασμούς στην εφαρμογή Telegram.

Πώς να προσθέσετε πολλούς λογαριασμούς στο Telegram;

Μπορεί να έχετε τους δικούς σας λόγους για την εκτέλεση πολλών λογαριασμών στο Telegram. Ό,τι κι αν είναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλούς λογαριασμούς στο Telegram για Android, iPhone και επιτραπέζιους υπολογιστές. Παρακάτω, έχουμε πώς να τρέξτε πολλούς λογαριασμούς στο Telegram σε διαφορετικές πλατφόρμες.

Πώς να χρησιμοποιήσετε πολλούς λογαριασμούς στο Telegram για Android;

Σε ένα smartphone Android, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να προσθέσετε πολλούς λογαριασμούς στην εφαρμογή Telegram.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Telegram στο smartphone Android.

2. Πατήστε στο μενού χάμπουργκερ στην επάνω αριστερή γωνία.

μενού χάμπουργκερ

3. Πρέπει να πατήσετε στο αναπτυσσόμενο δίπλα στον αριθμό τηλεφώνου σας.

αναπτυσσόμενο

4. Στο αναπτυγμένο μενού, επιλέξτε Προσθήκη λογαριασμού.

Προσθήκη λογαριασμού

5. Τώρα, θα σας ζητηθεί πληκτρολόγησε τον αριθμό του τηλεφώνου σου. Εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας και πατήστε στο Επόμενο εικονίδιο βέλους.

πληκτρολόγησε τον αριθμό του τηλεφώνου σου

Αυτό είναι! Τώρα ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία Προσθήκη λογαριασμού. Μόλις προστεθεί, θα μπορείτε να αλλάζετε εύκολα λογαριασμούς Telegram.

Πώς να χρησιμοποιήσετε πολλούς λογαριασμούς Telegram στο iPhone;

Εάν έχετε iPhone, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να προσθέσετε έναν άλλο λογαριασμό στην εφαρμογή Telegram.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Telegram στο iPhone σας.
  • Όταν ανοίξει η εφαρμογή, πατήστε το Ρυθμίσεις εικονίδιο με το γρανάζι στην κάτω δεξιά γωνία.
  • Στη συνέχεια, πατήστε στο δικό σας Όνομα και αριθμός τηλεγραφήματος στην κορυφή.
  • Στην οθόνη Επεξεργασία προφίλ, πατήστε στο Προσθήκη λογαριασμού.
  • Τώρα πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου που θέλετε να προσθέσετε και πατήστε πάνω Επόμενο.

Αυτό είναι! Ο αριθμός τηλεφώνου σας θα λάβει έναν κωδικό επαλήθευσης Telegram. Πρέπει να εισαγάγετε αυτόν τον κωδικό στην επόμενη οθόνη για να ολοκληρώσετε την προσθήκη ενός νέου λογαριασμού Telegram.

Πώς να χρησιμοποιήσετε πολλούς λογαριασμούς Telegram στην επιφάνεια εργασίας;

Η εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή Telegram σάς επιτρέπει επίσης να προσθέσετε πολλούς αριθμούς τηλεφώνου και να τους διαχειρίζεστε από μία μόνο εφαρμογή. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλούς λογαριασμούς Telegram σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή για υπολογιστές Telegram.

Εφαρμογή για υπολογιστές Telegram

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή επιφάνειας εργασίας, πατήστε στο μενού χάμπουργκερ στην επάνω αριστερή γωνία.

μενού χάμπουργκερ

3. Πρέπει να πατήσετε στο αναπτυσσόμενο δίπλα στο όνομα του λογαριασμού σας.

αναπτυσσόμενο

4. Τώρα κάντε κλικ στο Προσθήκη λογαριασμού.

Προσθήκη λογαριασμού

5. Θα σας ζητηθεί σαρώστε τον κωδικό QR από την εφαρμογή για κινητά.

σαρώστε τον κωδικό QR

6. Πρέπει να ανοίξετε τον λογαριασμό Telegram που θέλετε να συνδέσετε στην επιφάνεια εργασίας σας και στη συνέχεια να σαρώσετε τον κωδικό QR από τις Ρυθμίσεις > Απόρρητο και ασφάλεια > Συσκευές > Σύνδεση συσκευής επιφάνειας εργασίας.

δείτε όλες τις συσκευές που χρησιμοποιήσατε για να συνδεθείτε στο Telegram

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλούς λογαριασμούς Telegram σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή.

Χρησιμοποιήστε την έκδοση του Telegram Desktop & Web

Στην επιφάνεια εργασίας, υπάρχει ένας άλλος τρόπος διαχείρισης δύο λογαριασμών τηλεγραφήματος. Επειδή υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι χρήσης του τηλεγραφήματος – Εφαρμογή επιφάνειας εργασίας και ιστόςμπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο και να συνδεθείτε με διαφορετικό αριθμό.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο λογαριασμούς Telegram σε έναν επιτραπέζιο/φορητό υπολογιστή. Αυτό είναι ένα παλιό κόλπο, αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί το 2023.

Χρησιμοποιήστε το App Cloners για το Telegram

Ένας άλλος καλύτερος τρόπος για να τρέξετε πολλούς λογαριασμούς Telegram στο Android είναι να χρησιμοποιήσετε το App Cloners. Το App Cloners υπάρχει για Android και σας επιτρέπει να εκτελέσετε πολλές παρουσίες των αγαπημένων σας εφαρμογών.

Το καλό με τους App Cloners είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε όχι ένα ή δύο αλλά απεριόριστες εκδόσεις κλώνων του Telegram. Και κάθε μία από τις κλωνοποιημένες παραλλαγές, μπορείτε να εκτελέσετε έναν διαφορετικό λογαριασμό Telegram.

Το App Cloners παρέχει επίσης μερικές άλλες δυνατότητες, όπως τη δυνατότητα απόκρυψης των κλωνοποιημένων εφαρμογών, το κλείδωμα εφαρμογών με προστασία δακτυλικών αποτυπωμάτων/κωδικού πρόσβασης κ.λπ. Το μόνο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι τα θέματα ασφάλειας. φροντίστε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε το αξιόπιστο.

Για μια πλήρη λίστα κλωνοποιητών εφαρμογών, ανατρέξτε στο άρθρο μας – Οι καλύτερες εφαρμογές κλωνοποίησης για την εκτέλεση πολλών λογαριασμών στο Android.

Αυτοί είναι μερικοί απλοί τρόποι για να χρησιμοποιήστε πολλούς λογαριασμούς Telegram σε Android, iPhone και Desktop. Εάν έχετε πολλούς λογαριασμούς Telegram, μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα και να συνδέσετε τους πρόσθετους λογαριασμούς σας στο Telegram. Με αυτόν τον τρόπο, θα εξαλείψετε την ταλαιπωρία της αποσύνδεσης και της εισόδου.

Διαβάστε επίσης :Πώς να εγκαταστήσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση στο Telegram στο Android TV

Πώς να στείλετε μουσική στο Telegram (Όλες οι μέθοδοι)

Πώς να προσθέσετε πολλούς λογαριασμούς email στα Windows 11

Πώς να προσθέσετε πολλούς λογαριασμούς email στα Windows 11

Πώς να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο Telegram

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *