12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Facetime για Android το 2023

Παρόλο που πολλές εφαρμογές βιντεοκλήσεων είναι διαθέσιμες για Android και iOS, οι χρήστες iOS προτιμούν το FaceTime από οτιδήποτε άλλο. Για όσους δεν γνωρίζουν, το FaceTime είναι μια από τις καλύτερες και πιο μοναδικές υπηρεσίες βιντεοκλήσεων της Apple. Ως εκ τούτου, περιορίζεται μόνο σε συσκευές Apple μόνο.

Το Facetime είναι ένα σημαντικό μέρος του οικοσυστήματος iOS που περιορίζει τους χρήστες από τη μετάβαση στο Android. Πολλές εφαρμογές συνομιλίας μέσω βίντεο είναι διαθέσιμες για Android στο Google Play Store, αλλά μόνο λίγες μπορούν να ανταγωνιστούν το FaceTime στο χώρο βιντεοκλήσεων.

“Κάντε το Σαλόνι σας Έξυπνο! Αποκτήστε Το Καλύτερο Android TV Box σε Προσφορά!” Κωδικός Κουπονιού 10% έκπτωση “ mecoolbestandroid “

Λίστα με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Facetime για Android

Εάν χρησιμοποιείτε Android και αναζητάτε τις καλύτερες εφαρμογές βιντεοκλήσεων όπως το FaceTime, διαβάζετε το σωστό άρθρο. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικά από τα καλύτερες εναλλακτικές λύσεις FaceTime στο Android. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα.

Το facebook Messenger είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για χρήστες Android και iOS. Δεν θα το πιστέψετε, αλλά εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν πλέον το facebook Messenger για να ανταλλάσσουν μηνύματα κειμένου, βιντεοκλήσεις κ.λπ.

Με το facebook Messenger, μπορείτε εύκολα να καλέσετε με βίντεο τους φίλους σας χωρίς να πληρώσετε κανένα κόστος. Το facebook παρουσίασε πρόσφατα το Messenger Lite, την πιο ελαφριά έκδοση της εφαρμογής. Η έκδοση lite έλαβε επίσης υποστήριξη βιντεοκλήσεων.

2. Τηλεγράφημα

Το Telegram είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων διαθέσιμη τόσο για Android όσο και για iOS. Η εφαρμογή έχει κορυφαία βαθμολογία μεταξύ των χρηστών Android και πάνω από 500 εκατομμύρια χρήστες τη χρησιμοποιούν τώρα.

12 καλύτερες εφαρμογές VoIP για Android το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Όπως και το Facetime, το Telegram σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις. Οι βιντεοκλήσεις ξεκίνησαν μέσω Wifi. άρα δεν σου κοστίζει τίποτα. Εκτός από τη βιντεοκλήση, το Telegram είναι γνωστό για τις συναρπαστικές του δυνατότητες για συγκεκριμένα κανάλια.

3. ντουέτο του google

Το Google Duo είναι ίσως η καλύτερη εναλλακτική λύση FaceTime για smartphone Android. Είναι μια υπηρεσία βιντεοκλήσεων που παράγεται από την Google. Το Google Duo είναι αρκετά εύκολο στη χρήση και ελαφρύ σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές συνομιλίας μέσω βίντεο.

Πώς να μεταδώσετε το Skype σε τηλεόραση συνδεδεμένη με Chromecast(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επίσης, δεν είναι φουσκωμένο με περιττά χαρακτηριστικά. Το καλύτερο μέρος του Google Duo είναι η υποστήριξη μεταξύ πλατφορμών. Αυτό σημαίνει ότι οι φίλοι σας iPhone μπορούν επίσης να συμμετέχουν σε βιντεοκλήσεις.

4. Whatsapp

Το Whatsapp είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων στο Google Play Store. Η εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων επιτρέπει επίσης στους χρήστες να πραγματοποιούν φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις. Επιπλέον, έλαβε υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών με σχεδόν τα πάντα.

Επομένως, δεν έχει σημασία ποια συσκευή χρησιμοποιεί ο φίλος σας. Εάν διαθέτουν την εφαρμογή WhatsApp, μπορούν να λαμβάνουν ή να πραγματοποιούν κλήσεις. Εκτός από αυτό, το Whatsapp προσφέρει επίσης δυνατότητες κοινής χρήσης αρχείων και κοινής χρήσης βίντεο.

5. Skype

Το Skype είναι μια εφαρμογή βιντεοκλήσεων γνωστή για την εξαιρετική υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών. Επιπλέον, το Skype είναι πάντα γνωστό για τη δημοτικότητά του, τη σταθερότητά του και πολλές χρήσιμες λειτουργίες.

10 καλύτερες εφαρμογές VoIP για iPhone το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αν μιλάμε για κλήσεις κειμένου και βίντεο, το Skype επιτρέπει επίσης στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα κειμένου και φωνητικές κλήσεις μόνο σε επαφές Skype. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε έναν πραγματικό αριθμό τηλεφώνου με το Skype για να πραγματοποιείτε διεθνείς κλήσεις.

6. JustTalk

Πολλοί χρήστες πιστεύουν ότι το JustTalk είναι μια εφαρμογή premium. Αλλά η αλήθεια είναι ότι η δυνατότητα βιντεοκλήσεων του JustTalk είναι δωρεάν. Υπάρχουν αγορές εντός εφαρμογής για πράγματα όπως θέματα και άλλες δυνατότητες προσαρμογής.

Η ποιότητα της βιντεοκλήσης είναι συχνά πεντακάθαρη και χωρίς καθυστέρηση, ακόμη και σε αργές συνδέσεις. Υποστηρίζεται επίσης σε πολλαπλές πλατφόρμες. Μπορείτε επίσης να προσκαλέσετε τους φίλους σας iOS να συμμετάσχουν σε μια βιντεοκλήση.

7. Signal Private Messenger

Αν ψάχνετε για την καλύτερη εναλλακτική λύση Facetime που εστιάζει περισσότερο στο απόρρητο, τότε το Signal Private Messenger μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Κάθε κλήση βίντεο και φωνής ήταν κρυπτογραφημένη από άκρο σε άκρο για σωστή ασφάλεια. Εκτός από αυτό, η ποιότητα της βιντεοκλήσης είναι αρκετά καλή.

8. Snapchat

Το Snapchat θα μπορούσε να είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση Facetime όσον αφορά το Android. Στο Snapchat, μπορείτε να ανταλλάσσετε μηνύματα κειμένου και να πραγματοποιείτε φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Snapchat επιτρέπει επίσης στους χρήστες να ομαδοποιούν λειτουργίες φωνητικών κλήσεων και βιντεοκλήσεων. Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη και χρήση και μάλιστα έχει μερικές δυνατότητες AR.

9. Ανίπταμαι διαγωνίως

Το ζουμ μπορεί να μην θεωρείται η καλύτερη εναλλακτική λύση Facetime, αλλά είναι μια αξιοπρεπής εφαρμογή συνομιλίας βίντεο μεταξύ πλατφορμών για Android. Το καλό με το Zoom είναι ότι υποστηρίζει βιντεοκλήσεις με έως και 100 συμμετέχοντες.

Επίσης, το Zoom σας προσφέρει πολλές άλλες δυνατότητες, όπως κρυπτογράφηση, κοινή χρήση οθόνης και πολλά άλλα. Συνολικά, αυτή είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Facetime στο Android.

10. Viber

Το Viber ήταν αρχικά μια εφαρμογή φωνητικών κλήσεων, αλλά αργότερα απέκτησε δυνατότητες ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου και βιντεοκλήσεων. Δεν θα το πιστέψετε, αλλά η εφαρμογή χρησιμοποιείται από πάνω από 600 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

Εκτός από δωρεάν κλήσεις ήχου και βίντεο, η εφαρμογή μπορεί επίσης να πραγματοποιεί κλήσεις χαμηλού κόστους σε σταθερά τηλέφωνα.

11. Jio Meet

Δεν χρειάζεται να είστε Ινδός χρήστης με κάρτα sim JIO για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή JioMeet. Είναι μια εφαρμογή τηλεδιάσκεψης που στοχεύει να φέρει τον κόσμο πιο κοντά.

Η εφαρμογή έχει μια νέα διαισθητική και διαδραστική διάταξη με πολύγλωσση υποστήριξη. Επίσης, λαμβάνετε άλλες εκπληκτικές δυνατότητες, όπως αντιδράσεις κατά την κλήση, φιλοξενία συναντήσεων με έως και 100 χρήστες, ενσωμάτωση WhatsApp κ.λπ.

Το JioMeet σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε συσκέψεις που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης, να καταγράφετε σημαντικές συσκέψεις κ.λπ.

12. Snapchat

Το Snapchat είναι μια δημοφιλής σύντομη εφαρμογή κοινής χρήσης βίντεο και εικόνων για Android και iPhone. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να μείνετε σε επαφή με φίλους και μέλη της οικογένειας μέσω ζωντανών μηνυμάτων, συνομιλίας μέσω βίντεο κ.λπ.

Αν μιλάμε για τη δυνατότητα συνομιλίας μέσω βίντεο, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να συνομιλείτε μέσω βίντεο με έως και 16 φίλους ταυτόχρονα. Έχει επίσης ορισμένες διασκεδαστικές λειτουργίες, όπως η χρήση φακών και φίλτρων κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων.

Ορισμένες άλλες δυνατότητες του Snapchat περιλαμβάνουν την κοινή χρήση ιστοριών με φίλους, αναμνήσεις, ζωντανή κοινή χρήση τοποθεσίας κ.λπ.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις FaceTime για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Μπορείτε να καλέσετε βίντεο με τους φίλους σας ή να ξεκινήσετε μια ομαδική βιντεοκλήση με αυτές τις δωρεάν εφαρμογές κλήσεων. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *