Πώς να ζητήσετε συστάσεις στο Facebook

Εάν χρησιμοποιείτε τακτικά το facebook, το πιθανότερο είναι ότι έχετε ήδη δει προτάσεις facebook, το οποίο είναι εξατομικευμένο περιεχόμενο που προτείνεται για εσάς από το facebook. Αυτές οι προτάσεις έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε νέο περιεχόμενο, σελίδες, ομάδες και συμβάντα που δεν παρακολουθείτε ήδη. Αλλά μπορείτε επίσης να ζητήσετε συστάσεις από φίλους και παρακάτω θα σας εξηγήσουμε πώς να το κάνετε αυτό.

Πώς να ζητήσετε συστάσεις στο facebook

Ίσως θέλετε να ζητάτε συστάσεις από φίλους ή συγγενείς από καιρό σε καιρό. Για παράδειγμα, μπορεί να χρειαστεί να βρείτε ένα νέο κομμωτήριο και να θέλετε συστάσεις από φίλους. Ή μήπως ταξιδεύετε και θέλετε να μάθετε πού στη Νέα Υόρκη μπορείτε να βρείτε το καλύτερο burger; Οι συστάσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε αξιόπιστες υπηρεσίες που έχουν ήδη χρησιμοποιήσει οι φίλοι και η οικογένειά σας, από εστιατόρια μέχρι αξιοθέατα.

Παρακάτω, θα σας μάθουμε πώς να ζητάτε συστάσεις στο facebook, είτε χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας, χρησιμοποιείτε την εφαρμογή facebook για κινητά σε iOS ή Android ή θέλετε να το κάνετε αυτό μέσω του προγράμματος περιήγησης για κινητά.

Πώς να ζητήσετε συστάσεις facebook στον υπολογιστή σας

Στο παρελθόν, υπήρχε ένα κουμπί Ζητήστε προτάσεις στη ροή σας που μπορούσατε να πατήσετε, το οποίο σας επέτρεπε να επιλέξετε μια τοποθεσία, αυτό που αναζητούσατε και το επιθυμητό κοινό σας, όπως φίλους ή κοινό. Αυτό έχει αφαιρεθεί από το facebook, αλλά ο αλγόριθμος του facebook πλέον προσδιορίζει αυτόματα εάν δημοσιεύετε ζητώντας συστάσεις.

Για να ζητήσετε συστάσεις στο facebook χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή σας, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 1. Παω σε facebook.com συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο facebook.
 2. Επίλεξε το Τι σκέφτεσαι? πλαίσιο κειμένου στο επάνω μέρος της ροής σας.
 3. Αυτό θα ανοίξει ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε μια νέα ανάρτηση.
 4. Γράψτε τη δημοσίευση των προτάσεών σας, η οποία θα πρέπει να είναι μόνο κείμενο.
 5. Πρέπει να γράψετε την ανάρτησή σας σε μορφή ερώτησης, με συγκεκριμένη τοποθεσία και οποιεσδήποτε περαιτέρω λεπτομέρειες. Για παράδειγμα, “Μπορεί κάποιος να προτείνει ένα κομμωτήριο στο Μανχάταν;
 6. Επιλέξτε το μπλε Θέση κουμπί στο κάτω μέρος του παραθύρου για να δημοσιεύσετε το αίτημα στον τοίχο σας στο facebook.
 1. Θα πρέπει να δείτε ότι η ανάρτησή σας έχει αυτόματα επισημανθεί ως ανάρτηση σύστασης.
 1. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε συστάσεις σε μια ομάδα μεταβαίνοντας στη σελίδα της ομάδας και δημοσιεύοντας το αίτημά σας εκεί.
 2. Οι άνθρωποι μπορούν facebook αφήστε σχόλια στην ανάρτησή σας όπως θα έκαναν μια κανονική ανάρτηση.

Πώς να ζητήσετε συστάσεις facebook στην εφαρμογή facebook για κινητά

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε συστάσεις στην εφαρμογή facebook για iOS ή Android. Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα ίδια ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε.

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή facebook στην κινητή συσκευή σας και βεβαιωθείτε ότι είστε facebook-account-when-you-cant-log-in/” rel=”noopener”>συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
 2. Παρακέντηση Τι σκέφτεσαι στην κορυφή της ροής σας.
 1. Πληκτρολογήστε την ερώτηση προτάσεων σε μορφή μόνο κειμένου. Εάν προσθέσετε φωτογραφίες ή άλλα μέσα, το facebook δεν θα αναγνωρίσει αυτόματα ότι η ανάρτησή σας αποτελεί αίτημα για συστάσεις.
 2. Δώστε μια τοποθεσία και συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το αίτημά σας, για παράδειγμα, πληκτρολογήστε “Μπορεί κανείς να προτείνει ένα καλό εστιατόριο με θαλασσινά στο Εδιμβούργο;
 3. Πατήστε το Θέση κουμπί επάνω δεξιά για να δημοσιεύσετε το αίτημα συστάσεων στον τοίχο σας στο facebook.
 1. Το facebook θα πρέπει να επισημαίνει αυτόματα την ανάρτησή σας ως ανάρτηση σύστασης.

Πώς να ζητήσετε συστάσεις στο facebook μέσω του προγράμματος περιήγησης για κινητά

Ο τελικός τρόπος για να ζητήσετε συστάσεις στο facebook είναι να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης για κινητά της επιλογής σας στο smartphone ή το tablet σας. Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

 1. Πλοηγηθείτε στο facebook.com” στο πρόγραμμα περιήγησής σας (σημειώστε ότι εάν έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή facebook, θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα εκεί). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο μόνο εάν δεν έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή facebook στο τηλέφωνο ή το tablet σας.
 2. Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας στο facebook.
 3. Πατήστε το Τι σκέφτεσαι πλαίσιο στο επάνω μέρος της ροής σας.
 4. Πληκτρολογήστε το αίτημα σύστασής σας και βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μορφή μόνο κειμένου. Η προσθήκη εικόνων ή οτιδήποτε άλλο σημαίνει ότι το facebook δεν θα αναγνωρίσει αυτόματα αυτό είναι ένα αίτημα για συστάσεις.
 5. Για παράδειγμα, πληκτρολογήστε “Μπορεί κάποιος να προτείνει πράγματα που μπορείτε να κάνετε στη Γλασκώβη;
 6. Παρακέντηση Θέση για να δημοσιεύσετε το αίτημά σας στον τοίχο σας στο facebook.

Όπως μπορείτε να δείτε, είναι εύκολο να ζητήσετε συστάσεις στο facebook, είτε χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, το tablet σας ή τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας. Η λήψη συστάσεων από φίλους και συγγενείς δεν είναι μόνο ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε πράγματα να κάνετε, μια υπηρεσία ή ένα προϊόν, αλλά είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακαλύψετε νέες επιχειρήσεις στην περιοχή σας και να υποστηρίξετε μικρές επιχειρήσεις για τις οποίες διαφορετικά δεν θα είχατε ακούσει .

 1. Θα πρέπει να βλέπετε την ανάρτησή σας στον τοίχο σας στο facebook και το facebook θα πρέπει να έχει επισημάνει αυτόματα την ανάρτησή σας ως αίτημα αναζήτησης προτάσεων.

Αν και δεν υπάρχει πλέον ειδικό κουμπί που να σας επιτρέπει να ζητάτε συστάσεις στο facebook, εξακολουθεί να είναι απλό. Είτε χρησιμοποιείτε την εφαρμογή facebook στο τηλέφωνο ή το tablet σας είτε έχετε πρόσβαση στο facebook μέσω του προγράμματος περιήγησης του υπολογιστή σας, μπορείτε εύκολα να ζητήσετε προτάσεις από φίλους και συγγενείς για brunch, κομμωτήρια, καταστήματα ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε στο σπίτι ή ενώ ταξιδεύετε.

Διαβάστε επίσης:Πώς να ενεργοποιήσετε τους ακόλουθους στο Facebook

Πώς να δείτε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν στο Facebook (επιτραπέζιοι υπολογιστές και κινητές συσκευές)

8 τρόποι για να επικοινωνήσετε με το Facebook για βοήθεια ή υποστήριξη

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *