εφαρμογές κάμερας για iPhone

13 καλύτερες εφαρμογές κάμερας για iPhone το 2023

Τα smartphone μας έχουν ήδη σκοτώσει πολλές συσκευές όπως ραδιόφωνο, φορητές συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων, κ.λπ. Όχι μόνο αυτό, αλλά και τα smartphone ήταν στα πρόθυρα να σκοτώσουν τις DSLR. Τα iPhone 8 Plus, iPhone X/XS, XS Max και XR έχουν τις καλύτερες κάμερες κινητών στην αγορά.

Με μια τέτοια ικανή κάμερα, οι χρήστες iPhone μπορούν εύκολα να τραβήξουν υπέροχα πορτρέτα και φωτογραφίες τοπίων. Ωστόσο, η εφαρμογή stock camera του iPhone δεν διαθέτει το πλήρες σύνολο λειτουργιών που μπορεί να θέλετε ή να χρειάζεστε. Ευτυχώς, το App Store περιέχει πολλές εφαρμογές κάμερας iPhone που αποδίδουν ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών φωτογραφίας.

Κατεβάστε την τελευταία έκδοση Google Camera 8.5 Apk(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές κάμερας για iPhone

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικά από τα καλύτερες εφαρμογές κάμερας iPhone θα ήθελες να έχεις. Αυτές οι εφαρμογές κάμερας θα παρέχουν χειροκίνητα χειριστήρια κάμερας και μερικές λειτουργίες επεξεργασίας. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Yamera (χειροκίνητη κάμερα)

Η Yamera (Μη αυτόματη κάμερα) μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλής όσο οι άλλες εφαρμογές της λίστας, αλλά εξακολουθεί να σας προσφέρει ορισμένες ισχυρές λειτουργίες και πλήρη έλεγχο των εικόνων σας. Είναι μια πλήρης εφαρμογή χειροκίνητης κάμερας για iPhone που σας επιτρέπει να προσαρμόζετε διάφορες παραμέτρους εικόνας.

Με το Yamera (χειροκίνητη κάμερα), μπορείτε να ελέγξετε την ταχύτητα κλείστρου, το ISO, την ισορροπία λευκού, την εστίαση, την αντιστάθμιση έκθεσης κ.λπ., πριν τραβήξετε μια λήψη. Συνολικά, η Yamera (Manual Camera) είναι μια εξαιρετική εφαρμογή κάμερας για iPhone που δεν πρέπει να χάσετε.

2. Κάμερα Spectre

Η κάμερα Spectre είναι ελαφρώς διαφορετική από όλες τις άλλες εφαρμογές κάμερας που έχουμε παραθέσει. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί AI για να σας βοηθήσει να τραβήξετε εκπληκτικές λήψεις μεγάλης έκθεσης. Μάντεψε? Η εφαρμογή κάμερας μπορεί να απομακρύνει τα πλήθη, να μετατρέψει τους δρόμους της πόλης σε ποταμούς φώτων και πολλά άλλα.

Η εφαρμογή κάμερας δεν ειδικεύεται στη λήψη κανονικών λήψεων. Αντίθετα, εστιάζει περισσότερο στη λήψη ζωντανών φωτογραφιών και βίντεο, λήψεων μεγάλης έκθεσης και πολλά άλλα. Ωστόσο, το Spectre Camera είναι μια εφαρμογή premium και δεν διαθέτει δωρεάν δοκιμή.

3. VSCO κάμερα

Το VSCO Cam είναι μια κορυφαία εφαρμογή κάμερας διαθέσιμη τόσο για iPhone όσο και για Android. Αν μιλάμε κυρίως για την εφαρμογή iPhone, το VSCO προσφέρει πολλές ισχυρές δυνατότητες κάμερας.

Προσφέρει επίσης πολλές ισχυρές λειτουργίες επεξεργασίας φωτογραφιών εκτός από το να σας παρέχει πλήρως χειροκίνητα χειριστήρια κάμερας. Έτσι, είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή φωτογραφίας για το iPhone.

4. ProCam 8

Το ProCam 8 είναι μία από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές κάμερας iPhone χειροκίνητου ελέγχου στο Apple App Store.

Με το ProCam 8, μπορείτε να ελέγξετε διάφορες λειτουργίες της κάμερας, όπως εστίαση, έκθεση, ταχύτητα κλείστρου κ.λπ. Όχι μόνο αυτό, αλλά το ProCam 8 προσφέρει επίσης στους χρήστες εκατοντάδες φίλτρα σε πραγματικό χρόνο, φακούς κ.λπ.

5. εστίες

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή iPhone για να τραβήξετε φανταστικές λήψεις πορτρέτου, πρέπει να δοκιμάσετε το Focos. Μάντεψε? Με το Focos, μπορείτε εύκολα να τραβήξετε εικόνες με εφέ bokeh.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Focos επιτρέπει επίσης στους χρήστες να προσαρμόζουν τα επίπεδα διαφράγματος σε πραγματικό χρόνο. Εκτός από αυτό, η εφαρμογή κάμερας επιτρέπει επίσης στους χρήστες να προσθέτουν πολλαπλά φώτα σε έναν τρισδιάστατο χώρο.

6. Snapseed

Με το Snapseed, μπορείτε όχι μόνο να τραβήξετε τις εικόνες αλλά μπορείτε επίσης να τις επεξεργαστείτε. Το Snapseed είναι κυρίως γνωστό ως πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών επειδή διαθέτει πολλές λειτουργίες επεξεργασίας φωτογραφιών.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε την ισορροπία λευκού, την έκθεση, τον κορεσμό, την περικοπή, να προσθέσετε ένα εφέ bokeh κ.λπ.

7. Κάμερα+

Το Camera+ είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές κάμερας iPhone στο App Store. Η εφαρμογή παρέχει στους χρήστες χρήσιμες λειτουργίες όπως διαφορετικές λειτουργίες λήψης, ψηφιακό ζουμ, μπροστινό φλας, λειτουργίες έκθεσης αφής και εστίασης κ.λπ. Επιπλέον, ορισμένες από τις προηγμένες λειτουργίες του Camera+ περιλαμβάνουν έλεγχο ISO, έλεγχο ταχύτητας κλείστρου κ.λπ.

8. ProCamera

Όταν πρόκειται για την καλύτερη λειτουργία κάμερας, τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει την ProCamera. Σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές iPhone, το ProCamera προσφέρει περισσότερες δυνατότητες.

Σας επιτρέπει επίσης να εγγράφετε βίντεο. Αν μιλάμε κυρίως για την κάμερα, η ProCamera προσφέρει διαφορετικές προκαθορισμένες λειτουργίες κάμερας για φωτογράφηση σε χαμηλό φωτισμό, λειτουργία HDR κ.λπ.

9. Halide

Το Halide έχει σχεδιαστεί για να επαναφέρει τα χειριστήρια της κάμερας στα χέρια σας. Η εφαρμογή κάμερας για iPhone σάς προσφέρει χειροκίνητα χειριστήρια κάμερας. Μπορείτε να ρυθμίσετε τα πάντα, από την έκθεση έως την ταχύτητα κλείστρου σε ISO.

Δεδομένου ότι είναι μια χειροκίνητη εφαρμογή κάμερας, η λειτουργία της δεν είναι πολύ εύκολη. Η εφαρμογή κάμερας δεν είναι για αρχάριους χωρίς προηγούμενη γνώση φωτογραφίας.

10. Στιγμή

Το Moment είναι μια εφαρμογή κάμερας iOS που επιτρέπει στους χρήστες να τραβούν φωτογραφίες σε RAW. Η εφαρμογή κάμερας είναι κυρίως γνωστή για τα αξεσουάρ υλικού της όπως θήκες, φακούς κ.λπ.

Η εφαρμογή κάμερας iOS παρέχει επίσης στους χρήστες πολύ χειροκίνητο έλεγχο. Μερικά βασικά χαρακτηριστικά του Moment περιλαμβάνουν split focus, χειριστήρια έκθεσης, έλεγχο ταχύτητας κλείστρου κ.λπ.

11. Κάμερα NightCap

Το NightCap Camera είναι μια premium εφαρμογή κάμερας iPhone που διατίθεται στο Apple App Store. Η εφαρμογή κάμερας για iPhone είναι αρκετά ισχυρή για να τραβήξετε εκπληκτικές φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό και τη νύχτα.

Πώς να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για εγγραφή βίντεο και time-lapse σε 4K. Δεδομένου ότι είναι μια premium εφαρμογή κάμερας, μπορείτε να περιμένετε καλύτερες δυνατότητες από άλλες εφαρμογές του άρθρου.

Θα έχετε πλήρη χειροκίνητο έλεγχο κάμερας, εγγραφή time-lapse με ρυθμιζόμενη ταχύτητα, πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία κάμερας AI κ.λπ.

12. Πορτρέτο φωτογραφικής μηχανής Photoshop

Το Photoshop Camera Portrait διαφέρει ελαφρώς από όλες τις άλλες εφαρμογές του άρθρου. Δεν είναι μια εφαρμογή κάμερας που σας επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες. Αντίθετα, είναι μια εφαρμογή που μπορεί να δώσει στις συνηθισμένες φωτογραφίες σας μια εμφάνιση τύπου DSLR.

Η εφαρμογή διαθέτει πολλές λειτουργίες που υποστηρίζονται από AI που σας βοηθούν να επιλέξετε τον σωστό φακό για να τραβήξετε εκπληκτικές selfies.

Το Photoshop Camera Portrait φέρνει επίσης μια μεγάλη γκάμα από φίλτρα κάμερας και εφέ που μπορείτε να προσθέσετε στις λήψεις πορτρέτου σας. Επίσης, υπάρχουν εκατοντάδες εφέ φωτογραφίας με αυτόματο τόνο, συστάσεις με επίγνωση περιεχομένου, χειριστήρια πορτραίτου κ.λπ.

13. Filmic Pro

Το Filmic Pro είναι μια επαγγελματική εφαρμογή βιντεοκάμερας που μπορεί να μετατρέψει το iPhone σας σε επαγγελματική κινηματογραφική κάμερα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Filmic Pro για να τραβήξετε βίντεο υψηλής ποιότητας και χρησιμοποιείται ήδη από πολλούς βραβευμένους κινηματογραφιστές όπως η Lady Gaga, ο Sean Baker, ο Zack Snyder κ.λπ.

Πώς να διορθώσετε την κάμερα Instagram που δεν λειτουργεί (7 μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Filmic Pro παρέχει χειροκίνητο έλεγχο σε κάθε παράμετρο λήψης, υποστηρίζει κάθετη και οριζόντια θέση, συγχρονίζει τους ρυθμούς καρέ ήχου, καταγράφει time-lapse κ.λπ.

Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές κάμερας για το iPhone. Εάν θέλετε την καλύτερη εμπειρία κάμερας στο iPhone σας, θα πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτές τις δωρεάν εφαρμογές κάμερας. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *