10 καλύτερες εφαρμογές Android

Λοιπόν, το Android είναι το καλύτερο λειτουργικό σύστημα για κινητά. Αυτή τη στιγμή τροφοδοτεί κάθε smartphone που δεν είναι iPhone και είναι γνωστό για τις ατελείωτες επιλογές προσαρμογής του.

Στο Android, έχετε επίσης την ελευθερία να εγκαταστήσετε διαφορετικούς τύπους εφαρμογών για να διευκολύνετε τις εργασίες σας. Μπορείτε να εγκαταστήσετε εφαρμογές παραγωγικότητας για να αυξήσετε την παραγωγικότητα, να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές πολλαπλών εργασιών για εξοικονόμηση χρόνου, να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές προσωπικού βοηθού και πολλά άλλα.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης :Πώς να απενεργοποιήσετε ή να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Truecaller

Λίστα με τις 10 καλύτερες εφαρμογές Android που δεν πρέπει να χάσετε

Εάν είστε νέος στο οικοσύστημα του Android και δεν ξέρετε πώς να ξεκινήσετε, μπορεί να σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός. Αυτό το άρθρο θα αναφέρει μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές που πρέπει να χρησιμοποιεί κάθε χρήστης Android . Ας αρχίσουμε.

1. WhatsApp Messenger

Λοιπόν, το WhatsApp Messenger είναι μια από τις πρώτες εφαρμογές Android που πρέπει να εγκαταστήσετε στο νέο σας smartphone. Είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας.

Η εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για Android σάς προσφέρει όλες τις βασικές λειτουργίες επικοινωνίας, όπως κλήσεις φωνής/βίντεο, ομαδική συνομιλία, κοινή χρήση κατάστασης και άλλα.

Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να στείλετε ή να λάβετε πληρωμές, να μοιραστείτε τοποθεσίες σε πραγματικό χρόνο με τα μέλη της οικογένειάς σας ή να ανεβάσετε αρχεία. Συνολικά, το WhatsApp Messenger είναι μια εξαιρετική εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που πρέπει να χρησιμοποιήσετε.

2. YouTube

Η Google υποστηρίζει το YouTube και είναι ίσως η καλύτερη εφαρμογή βίντεο για Android . Αυτή είναι η επίσημη εφαρμογή YouTube για τηλέφωνα και tablet Android. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δείτε τι παρακολουθεί ο κόσμος. μπορείτε να εγγραφείτε στους αγαπημένους σας δημιουργούς περιεχομένου, όπως το περιεχόμενό τους και πολλά άλλα.

Εάν είστε δημιουργός περιεχομένου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το youtube για να μοιραστείτε και να δημιουργήσετε έσοδα από τα βίντεό σας. Έτσι, αν ψάχνετε για μια εφαρμογή για να παρακολουθείτε ατελείωτες ώρες περιεχομένου βίντεο στο Android, τότε το YouTube θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

3. Αρχεία από την Google

Το Files by Google είναι μια πλήρης εφαρμογή διαχείρισης αρχείων που υποστηρίζεται από την Google. Η εφαρμογή διατίθεται ενσωματωμένη σε smartphone Android, αλλά εάν το τηλέφωνό σας δεν την διαθέτει, μπορείτε να την εγκαταστήσετε από το Google Play Store.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Files by Google για να ελέγξετε τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο αποθήκευσης του Android σας, να καθαρίσετε ανεπιθύμητα αρχεία, να περιηγηθείτε σε αρχεία, να μεταφέρετε αρχεία εκτός σύνδεσης, να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας στο Google Drive και πολλά άλλα. Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη και χρήση, αλλά απαιτεί ενεργό Λογαριασμό Google.

4. Canva

Δεν έχει σημασία πόσο ισχυρή είναι η κάμερα του τηλεφώνου σας. δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς μια καλή εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών. Το Canva είναι μια δημοφιλής εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών, δημιουργίας λογότυπων και επεξεργασίας βίντεο για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Canva για να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας, να δημιουργήσετε μοναδικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να δημιουργήσετε επαγγελματικά βίντεο στο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο και πολλά άλλα. Ωστόσο, για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες του Canva, πρέπει να εγγραφείτε στο premium πακέτο του.

5. Γραμματικά

Παρόλο που το Gboard του Android είναι καλό όσον αφορά την ταχύτητα και την απλότητα, εξακολουθεί να λείπει σημαντικές λειτουργίες όπως ο ορθογραφικός έλεγχος και ο γραμματικός έλεγχος. Το Grammarly είναι μια εφαρμογή πληκτρολογίου για Android που μπορεί να επεξεργαστεί και να διορθώσει τη γραμματική, την ορθογραφία, τα σημεία στίξης και πολλά άλλα.

Το πληκτρολόγιο Grammarly για Android προσφέρει γραμματικό έλεγχο, ορθογραφικό έλεγχο, προηγμένη διόρθωση σημείων στίξης και συνώνυμα και πρόγραμμα επεξεργασίας. Η premium έκδοση της εφαρμογής σάς προσφέρει περισσότερες δυνατότητες, όπως βοηθό γραφής και διορθωτή, συμβουλές για βελτιώσεις σαφήνειας, προσαρμογές τόνου και πολλά άλλα.

6. Spotify

Εάν προτιμάτε να ακούτε μουσική στον ελεύθερο χρόνο σας, θα πρέπει να εγκαταστήσετε το Spotify. Το Spotify είναι ίσως η καλύτερη και πιο δημοφιλής εφαρμογή ροής μουσικής διαθέσιμη για Android, iOS, Windows και τον Ιστό.

Το Spotify διαθέτει δωρεάν και premium εκδόσεις – η δωρεάν έκδοση του Spotify σάς προσφέρει ατελείωτες ώρες μουσικού περιεχομένου, η ποιότητα έχει ρυθμιστεί στο κανονικό. Επίσης, πρέπει να ασχοληθείτε με τις διαφημίσεις μεταξύ τραγουδιών στη δωρεάν έκδοση Spotify.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να ανακαλύψετε νέα μουσική, άλμπουμ, λίστες αναπαραγωγής και podcast, να αναζητήσετε το αγαπημένο σας τραγούδι, να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε τη δική σας λίστα αναπαραγωγής, να εξερευνήσετε τα κορυφαία τραγούδια στην περιοχή σας και πολλά άλλα.

7. MX Player

Καμία λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές Android δεν είναι πλήρης χωρίς το MX Player. Είναι μια εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο με κορυφαία βαθμολογία για Android που μπορεί να παίξει σχεδόν όλες τις μεγάλες μορφές αρχείων βίντεο που μπορείτε να σκεφτείτε.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για διαχείριση πολυμέσων, καθώς παραθέτει όλα τα βίντεο που είναι αποθηκευμένα στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο αποθήκευσης του Android σας. Εκτός από τα τοπικά αρχεία πολυμέσων, το MX Player διαθέτει επίσης μια πλατφόρμα OTT όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές δωρεάν.

8. Truecaller

Λοιπόν, το Truecaller είναι μια εφαρμογή αναγνώρισης καλούντων για Android που μπορεί να αναγνωρίσει κλήσεις για εσάς. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βρείτε ποιος σας καλεί ακόμη και πριν την καλέσετε. Η εφαρμογή χρησιμοποιείται κυρίως για τον εντοπισμό ανεπιθύμητων κλήσεων και κλήσεων τηλεμάρκετινγκ.

Η τελευταία έκδοση του Truecaller διαθέτει επίσης δυνατότητες εγγραφής κλήσεων, υποστήριξη για μηνύματα flash και πολλά άλλα. Το Truecaller είναι μια εξαιρετική εφαρμογή αντικατάστασης κλήσεων μετοχών για Android. Έτσι, το Truecaller είναι μια άλλη καλύτερη και πιο χρήσιμη εφαρμογή Android που δεν πρέπει να χάσετε.

9. Inshort

Το Inshort είναι μια εφαρμογή ειδήσεων με κορυφαία βαθμολογία για Android που σας προσφέρει τις πιο πρόσφατες και δημοφιλείς ειδήσεις σε 60 λέξεις. Η εφαρμογή συλλέγει ειδήσεις από διάφορα ειδησεογραφικά καταστήματα και σας τις παρουσιάζει σε σύντομη και καθαρή μορφή 60 λέξεων ή λιγότερο.

Το καλό με το Inshort είναι ότι σας επιτρέπει να επιλέγετε κατηγορίες ειδήσεων με μη αυτόματο τρόπο. Μπορείτε να εγγραφείτε στις κατηγορίες που σας αρέσουν περισσότερο και να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα.

Εάν βρείτε ενδιαφέροντα νέα στα Inshorts, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία κοινής χρήσης για να μοιραστείτε τα νέα σε κοινωνικές πλατφόρμες όπως το Facebook, το Reddit, το WhatsApp, το Hike και άλλα.

10. Avast Antivirus & Security

Ενώ το Android δεν χρειάζεται μια ολοκληρωμένη εφαρμογή προστασίας από ιούς, εξακολουθεί να είναι καλύτερο να υπάρχει, ειδικά αν κατεβάζετε συχνά αρχεία από το Διαδίκτυο. Το Avast Antivirus & Security είναι μια εφαρμογή ασφάλειας για κινητά Android που προστατεύει το τηλέφωνό σας από γνωστές και άγνωστες απειλές.

Εκτός από το antivirus, έχετε επίσης Anti-theft, hack check, scanner αρχείων, junk cleaner, web shield και ασφάλεια wifi με το Avast Antivirus & Security. Η premium έκδοση του Avast Antivirus & Security διαθέτει επίσης ένα ντουλάπι εφαρμογών που μπορεί να κλειδώσει τις εφαρμογές σας με κωδικό PIN, μοτίβο ή κωδικό δακτυλικού αποτυπώματος.

Όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο ήταν διαθέσιμες στο Google Play Store και μπορείτε να τις κατεβάσετε δωρεάν. Λοιπόν, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές Android που πρέπει να χάσετε. 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *