καταργημένα σχόλια του Reddit

Πώς να δείτε τα καταργημένα σχόλια του Reddit

Το Reddit είναι ο καλύτερος πίνακας συζητήσεων που βασίζεται σε φόρουμ. Και αυτοαποκαλείται πρωτοσέλιδο του Διαδικτύου. Το Reddit είναι μια βασική πηγή για τους χρήστες να βρίσκουν πληροφορίες για οποιοδήποτε θέμα σε όλο τον κόσμο.

Εάν είστε ενεργός χρήστης του Reddit, ίσως γνωρίζετε ότι η πλατφόρμα ευνοεί τις ανώνυμες συζητήσεις. Λόγω αυτής της δυνατότητας, οι χρήστες του Reddit μπορούν να γίνουν ανώνυμοι και να πουν ό,τι θέλουν.

Αν και η ανώνυμη ανάρτηση στο Reddit είναι χρήσιμη, όταν μια ανάρτηση ή ένα σχόλιο αντίκειται στις οδηγίες του subreddit, διαγράφονται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να δείτε [removed] ή [deleted] ετικέτες σε ορισμένες αναρτήσεις ή σχόλια του Reddit.

Επίσης, η αφίσα μπορεί να διαγράψει την ανάρτηση ή το σχόλιό τους όποτε θέλει. Ωστόσο, τι γίνεται αν είστε περίεργοι να διαβάσετε μια διαγραμμένη ανάρτηση ή ένα σχόλιο στο Reddit; Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να βασιστείτε σε ορισμένες πηγές τρίτων. Δείτε πώς μπορείτε δείτε τις καταργημένες αναρτήσεις και σχόλια στο Reddit.

1. Unddit

καταργημένα σχόλια του Reddit

Το Unddit είναι το καλύτερο και πιο βολικό εργαλείο προβολή διαγραμμένων αναρτήσεων στο Reddit ή σχόλια. Το καλό με τον ιστότοπο είναι ότι μπορεί να εμφανίζει τόσο δημοσιεύσεις όσο και σχόλια.

Για να διαφοροποιεί εύκολα τις αναρτήσεις και τα σχόλια, κωδικοποιεί τις αναρτήσεις με χρώμα. Αυτό που κάνει το Unddit πιο χρήσιμο είναι ότι εμφανίζει επίσης το όνομα χρήστη του χρήστη που δημοσίευσε αρχικά την ανάρτηση ή το σχόλιο.

Η χρήση του Unddit είναι επίσης αρκετά εύκολη. πρέπει να επισκεφτείτε τον ιστότοπο και να σύρετε το σελιδοδείκτη “Unddit” που έχετε διαβάσει στη γραμμή Σελιδοδεικτών. Αφού προστεθεί, πρέπει να ανοίξετε τη δημοσίευση του Reddit όπου διαγράφεται ένα σχόλιο.

Όταν ανοίξει η ανάρτηση που περιέχει τα διαγραμμένα σχόλια, κάντε κλικ στο σελιδοδείκτη Unddit στη γραμμή σελιδοδεικτών. Αυτό θα σας επιτρέψει να δείτε την αρχειοθετημένη σελίδα και θα μπορείτε να δείτε τα διαγραμμένα σχόλια του Reddit.

2. Resavr

καταργημένα σχόλια του Reddit

Το Resavr είναι ένα άλλο καλύτερο εργαλείο ιστού διαβάστε τα διαγραμμένα σχόλια του Reddit. Ωστόσο, συνιστάται λιγότερο για ορισμένους λόγους.

Το καλό είναι ότι είναι ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην προβολή διαγραμμένων σχολίων στο Reddit, αλλά το σημαντικότερο μειονέκτημα είναι ότι δεν έχετε καμία επιλογή να αναζητήσετε ένα συγκεκριμένο νήμα.

Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αναζητήσετε ένα συγκεκριμένο νήμα χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμό του. πρέπει να χρησιμοποιήσετε λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με την ανάρτηση για να δείτε τα διαγραμμένα σχόλια.

3. Reveddit

Το Reveddit μοιάζει πολύ με το Unddit που παραθέσαμε παραπάνω. Ο ιστότοπος έχει σχεδιαστεί για να αποκαλύπτει το περιεχόμενο που αφαιρέθηκε από το Reddit. Μπορείτε να βρείτε διαγραμμένες αναρτήσεις ή σχόλια Reddit πραγματοποιώντας αναζήτηση με όνομα χρήστη, subreddit (r/), σύνδεσμο ή τομέα.

Πώς να αποκτήσετε ήχο στο Reddit (Πλήρης οδηγός)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εάν χρησιμοποιείτε το Reddit από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για επιτραπέζιους υπολογιστές όπως το Google Chrome, μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε την επέκταση του Reveddit που είναι γνωστή ως “reveddit σε πραγματικό χρόνο”. Αυτή η επέκταση θα παρακολουθεί μια συγκεκριμένη απειλή του Reddit και θα σας ειδοποιεί όταν αφαιρεθεί το περιεχόμενο.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το Reveddit. Το πρώτο είναι χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο και το δεύτερο είναι να αντικαταστήσετε το ‘reddit’ στη διεύθυνση URL του νήματος με το ‘reveddit’.

4. Google Cache

καταργημένα σχόλια του Reddit

Το Google Cache είναι ένας άλλος αξιόπιστος τρόπος για να δείτε διαγραμμένες αναρτήσεις και σχόλια στο Reddit. Ωστόσο, το Google Cache θα είναι χρήσιμο μόνο εάν η Google έχει αποθηκεύσει την έκδοση προσωρινής αποθήκευσης της ανάρτησης Reddit που περιέχει το διαγραμμένο σχόλιο.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Reddit (PC & Mobile)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Για να χρησιμοποιήσετε την προσωρινή μνήμη Google, αναζητήστε την ανάρτηση του Reddit χρησιμοποιώντας τον τίτλο του νήματος. Θα βρείτε την ανάρτηση στα αποτελέσματα αναζήτησης εάν η ανάρτηση έχει ευρετηριαστεί.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην προσωρινά αποθηκευμένη έκδοση του αποτελέσματος αναζήτησης, κάντε κλικ στις τρεις τελείες δίπλα στο αποτέλεσμα και επιλέξτε «Αποθηκευμένη στην προσωρινή μνήμη». Εάν η Google δημιούργησε την προσωρινά αποθηκευμένη έκδοση πριν από τη διαγραφή του νήματος ή του σχολίου, θα μπορούσατε να το προβάλετε.

5. The Wayback Machine

καταργημένα σχόλια του Reddit

Το Wayback Machine είναι ένας ιστότοπος που σας επιτρέπει να γυρίσετε «πίσω στο χρόνο» για να δείτε πώς έμοιαζαν οι ιστότοποι στο παρελθόν.

Πώς να προβάλετε και να διαγράψετε το ιστορικό Reddit(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ο ιστότοπος λαμβάνει και αποθηκεύει στιγμιότυπα ενεργών ιστότοπων σε τακτά χρονικά διαστήματα, επιτρέποντάς σας να έχετε πρόσβαση σε αυτά αργότερα όταν ο ιστότοπος είναι εκτός σύνδεσης ή καταργηθεί.

Το Wayback Machine αρχειοθετεί ολόκληρο το Διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένου του ιστότοπου Reddit. Επομένως, για να χρησιμοποιήσετε το The Wayback Machine, πρέπει να ανοίξετε τον ιστότοπο και να επικολλήσετε τη διεύθυνση URL της ανάρτησης στο Reddit που θέλετε να προβάλετε.

Το Wayback Machine θα επιστρέφει με κάθε στιγμιότυπο που έχει καταγράψει μέχρι τώρα. Πρέπει να επιλέξετε το σχετικό στιγμιότυπο και να προβάλετε την ανάρτηση στο Reddit. Ωστόσο, δεν θα δείτε το διαγραμμένο περιεχόμενο εάν ο χρήστης/επόπτης διέγραψε ένα σχόλιο ή ένα νήμα του Reddit προτού το Wayback Machine μπορέσει να το αρχειοθετήσει.

Πώς να εγκαταστήσετε το Reddit Addon στο Kodi(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Συχνές ερωτήσεις

Παρακάτω, απαντήσαμε σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις σχετικά με τις διαγραμμένες αναρτήσεις στο Reddit. Τσέκαρέ το.


Μπορείτε να δείτε διαγραμμένες αναρτήσεις στο Reddit;

Η έκδοση web του Reddit και η εφαρμογή δεν σας παρέχουν καμία επιλογή για να δείτε τις διαγραμμένες αναρτήσεις. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους ιστότοπους που έχουμε μοιραστεί στο άρθρο για να δείτε αναρτήσεις στο Reddit που έχουν διαγραφεί.


Πού πηγαίνουν οι διαγραμμένες αναρτήσεις στο Reddit;

Μόλις διαγραφεί μια ανάρτηση από το Reddit, διαγράφεται από το ιστορικό του χρήστη και το νήμα στο οποίο δημοσιεύτηκε. Για μια προσωρινή περίοδο, οι διαχειριστές του Reddit μπορούν να δουν τις διαγραμμένες αναρτήσεις στα αρχεία του διακομιστή τους.

12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Wayback Machine (Internet Archive) το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)


Έχουν φύγει οριστικά οι διαγραμμένοι λογαριασμοί Reddit;

Ναι, μόλις ένας χρήστης διαγράψει έναν λογαριασμό στο Reddit, θα εξαφανιστεί για πάντα. Όλες οι αναρτήσεις που γίνονται από τον λογαριασμό δεν θα είναι διαθέσιμες. Ένα άλλο πράγμα είναι ότι εάν ένας χρήστης αλλάξει γνώμη στο μέλλον, δεν μπορεί να εγγραφεί με το ίδιο όνομα χρήστη στο Reddit.


Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Αφαιρέθηκε και Διαγράφηκε στο Reddit;

Εάν η αρχική αφίσα του σχολίου αφαιρούσε το σχόλιό τους, θα εμφανιζόταν “Διαγράφηκε”. Ωστόσο, εάν οι συντονιστές του Reddit βρουν ένα σχόλιο προσβλητικό και το αφαιρέσουν λόγω παραβίασης των όρων, θα εμφανιστεί η ένδειξη “Καταργήθηκε”.


Διαβάστε επίσης: Πώς να κατεβάσετε τα βίντεο Reddit στο Android

Έτσι, αυτοί είναι οι λίγοι καλύτεροι τρόποι δείτε τις διαγραμμένες αναρτήσεις του Reddit. Όλες οι μέθοδοι που μοιραστήκαμε ήταν δωρεάν και δεν απαιτούσαν εγκατάσταση λογισμικού. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την προβολή διαγραμμένων αναρτήσεων ή σχολίων στο Reddit, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *