φωτογραφίες στο Instagram

Πώς να στείλετε φωτογραφίες/βίντεο που εξαφανίζονται στο Instagram

Από τώρα, υπάρχουν εκατοντάδες εφαρμογές κοινής χρήσης φωτογραφιών εκεί έξω. Ωστόσο, από όλα, το Instagram φαίνεται να είναι το καλύτερο. Το Instagram είναι μια δωρεάν εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών και βίντεο που ανήκει στο Facebook.

Μέχρι στιγμής, ο ιστότοπος έχει πάνω από 1 δισεκατομμύριο ενεργούς μηνιαίους χρήστες. Εκτός από την κοινή χρήση φωτογραφιών και βίντεο, το Instagram προσφέρει μοναδικές δυνατότητες όπως IGTV, Stories, Reels και άλλα.

Το 2020, το Instagram εισήγαγε μια νέα δυνατότητα που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες και βίντεο που εξαφανίζονται σε ομαδικές ή μεμονωμένες συνομιλίες. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που εξαφανίζονται μοιάζουν πολύ με τα εξαφανισμένα μηνύματα που εμφανίζονται στο WhatsApp και σε πολλές άλλες εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων.

Έτσι, το Instagram σάς επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες ή βίντεο που εξαφανίζονται. Αφού κάποιος ανοίξει τη φωτογραφία ή το βίντεο που έχετε στείλει που εξαφανίζεται, το μήνυμα δεν είναι πλέον ορατό στα εισερχόμενά του, εκτός εάν του επιτρέψετε να το αναπαράγει ξανά.

Αποστολή Εξαφανιζόμενης Φωτογραφίας/Βίντεο στο Instagram

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα πώς να στείλετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο που εξαφανίζεται σε κάποιον στο Instagram. Ας τσεκάρουμε.

Σημείωση: Δεν μπορείτε να στείλετε φωτογραφίες και βίντεο που εξαφανίζονται μέσω του ιστού του Instagram. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για κινητά για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο smartphone σας. Εδώ έχουμε ως παράδειγμα το Android.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Εικονίδιο μηνύματος βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Τώρα πατήστε στο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ εικονίδιο που τοποθετείται πίσω από το όνομα της επαφής.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Vanish στο Facebook Messenger(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Τώρα επιλέξτε τη φωτογραφία που θέλετε να στείλετε. Στη συνέχεια, επιλέξτε το Προβολή μία φορά επιλογή στο κάτω μέρος της οθόνης, όπως φαίνεται παρακάτω.

5. Μόλις τελειώσετε, πατήστε στο Στείλετε κουμπί, όπως φαίνεται παρακάτω.

6. Εάν θέλετε να επιτρέψετε σε άλλους να αναπαράγουν ξανά τη φωτογραφία/βίντεο, επιλέξτε το Να επιτρέπεται η επανάληψη επιλογή και πατήστε το Στείλετε κουμπί.

7. Το εξαφανιζόμενη φωτογραφία/βίντεο θα εμφανιστεί στο πλαίσιο συνομιλίας.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Τώρα, όποτε το άλλο άτομο ανοίγει τη φωτογραφία, θα αφαιρείται αμέσως από τη συνομιλία.

Πώς να αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας στο Google(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία εξαφάνισης στο Instagram

Το Instagram έχει μια λειτουργία που ονομάζεται Vanish Mode. Η λειτουργία Vanish σάς επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα που εξαφανίζονται χωρίς να επαναλαμβάνετε τα βήματα που έχουμε μοιραστεί στην πρώτη μέθοδο.

Απλά πρέπει να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Vanish και να στείλετε φωτογραφίες ή βίντεο. Όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έχετε στείλει θα εξαφανιστούν μόλις βγείτε από τη λειτουργία εξαφάνισης. Δείτε πώς να το χρησιμοποιήσετε.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και κάντε κλικ στο εικονίδιο του Messenger στην επάνω δεξιά γωνία.

2. Επιλέξτε τη συνομιλία όπου θέλετε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξαφάνισης. Στη συνέχεια, σύρετε προς τα πάνω από το κάτω μέρος για ενεργοποίηση Λειτουργία εξαφάνισης.

Πώς να διορθώσετε την κάμερα Instagram που δεν λειτουργεί (7 μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Μόλις ενεργοποιηθεί η λειτουργία εξαφάνισης, μπορείτε να στείλετε εικόνες, βίντεο, μηνύματα, GIF κ.λπ. Όλα τα μηνύματα που βλέπετε θα εξαφανιστούν όταν κλείσετε τη συνομιλία.

Πώς να δείτε απεσταλμένες φωτογραφίες στο Instagram το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

φωτογραφίες στο Instagram

4. Για έξοδο από τη λειτουργία εξαφάνισης, σύρετε ξανά προς τα επάνω από το κάτω μέρος της οθόνης.

Τι σημαίνει χρονόμετρο στο WhatsApp; Πώς να απαλλαγείτε από αυτό(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Αυτός είναι ένας άλλος καλύτερος τρόπος για να στείλετε φωτογραφίες και βίντεο που εξαφανίζονται στο Instagram.

Οπότε, αυτός ο οδηγός αφορά αποστολή φωτογραφιών/βίντεο που εξαφανίζονται στο Instagram. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *