εφαρμογές VoIP για iPhone

10 καλύτερες εφαρμογές VoIP για iPhone το 2023

Το πρωτόκολλο VOIP ή Voice-over-internet, γνωστό και ως τηλεφωνία IP, είναι μια τεχνολογία που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις χρησιμοποιώντας τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο αντί για μια τυπική τηλεφωνική γραμμή. Εάν χρησιμοποιείτε iPhone, έχετε πολλές επιλογές για να πραγματοποιείτε κλήσεις μέσω Διαδικτύου ή WiFi.

Από παρόχους εικονικών αριθμών τηλεφώνου έως εφαρμογές VOIP για iPhone, όλα παρέχουν έναν τρόπο πραγματοποίησης κλήσεων μέσω Διαδικτύου. Εφόσον έχουμε ήδη μοιραστεί μια λίστα με τους καλύτερους παρόχους εικονικών αριθμών τηλεφώνου, θα συζητήσουμε τις εφαρμογές VoIP σε αυτό το άρθρο.

15 καλύτερες εφαρμογές κλήσης για συσκευή Android το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τις 10 καλύτερες εφαρμογές VoIP για iPhone (2023)

Σήμερα, εκατοντάδες εφαρμογές VOIP είναι διαθέσιμες για iPhone που σας επιτρέπουν να μιλάτε μέσω Διαδικτύου, αλλά δεν αξίζει να εγκαταστήσετε όλες. Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, επιλέξαμε προσεκτικά και απαριθμήσαμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές VoIP για iPhone. Ας εξερευνήσουμε τη λίστα των καλύτερες εφαρμογές VoIP για iPhone.

1. WhatsApp

Το WhatsApp είναι ίσως η πιο δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Android, iOS, Windows και τον Ιστό και σας παρέχει επίσης λειτουργίες φωνητικών κλήσεων και βιντεοκλήσεων.

Η δυνατότητα κλήσης WhatsApp χρησιμοποιεί τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο και όχι τις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας για την πραγματοποίηση κλήσεων. Ως αποτέλεσμα, η ποιότητα κλήσης είναι κρυστάλλινη και έχετε επίσης δυνατότητες ομαδικών κλήσεων και μηνυμάτων. Έτσι, μπορείτε να το υπολογίζετε στη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές VoIP για iPhone.

2. Σήμα

Αν ψάχνετε για τις καλύτερες εφαρμογές VoIP για απόρρητο, μην ψάχνετε άλλο από το Signal Private Messenger. Ακριβώς όπως το WhatsApp, το Signal υποστηρίζει επίσης μηνύματα κειμένου και φωνητικές κλήσεις. Υποστηρίζεται επίσης σε πολλαπλές πλατφόρμες και προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες απορρήτου.

Η ποιότητα φωνής στο Signal δεν είναι τόσο καλή όσο το WhatsApp, αλλά εξακολουθεί να είναι καλύτερη από άλλες εφαρμογές VoIP τρίτων. Έτσι, το Signal εξακολουθεί να είναι η καλύτερη επιλογή για φωνητικές κλήσεις και μηνύματα κειμένου του iPhone.

3. Κείμενο τώρα

Το TextNow είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή για iPhone που σας βοηθά να παραμένετε σε επαφή με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας ακόμα και όταν έχουν σήμα κινητής τηλεφωνίας. Όπως κάθε άλλη εφαρμογή VoIP, χρησιμοποιεί επίσης το WiFi ή τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σας για να πραγματοποιεί κλήσεις μέσω του Διαδικτύου.

Εκτός από τις υπηρεσίες VoIP, το TextNow σάς παρέχει επίσης έναν αριθμό τηλεφώνου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πραγματοποιείτε ή να λαμβάνετε κλήσεις, να στέλνετε SMS, να εγγραφείτε σε ιστότοπους και πολλά άλλα.

4. Viber

Αν και το Viber δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το WhatsApp ή το Signal Private Messenger, εξακολουθεί να είναι μια ολοκληρωμένη υπηρεσία συνομιλίας και φωνητικών κλήσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Επιπλέον, η εφαρμογή υποστηρίζεται μεταξύ πλατφορμών και προσφέρει υπηρεσίες βιντεοκλήσεων.

Με το Viber, μπορείτε να πραγματοποιείτε κρυπτογραφημένες κλήσεις από άκρο σε άκρο 1-1, ομαδικές κλήσεις, βιντεοκλήσεις και πολλά άλλα. Εκτός από αυτό, το Viber προσφέρει μερικές άλλες δυνατότητες, όπως ομαδική συνομιλία, δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων που εξαφανίζονται, αντιδράσεις μηνυμάτων και πολλά άλλα.

5. Αγγελιαφόρος

Παρόλο που το Messenger έχει σχεδιαστεί κυρίως για μηνύματα κειμένου, περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη κλήσεων φωνής και βίντεο. Η ποιότητα φωνητικών κλήσεων στο Messenger είναι πάνω από το μέσο όρο και η ίδια η εφαρμογή είναι βαριά στη χρήση πόρων. Οι φωνητικές και βιντεοκλήσεις στην πλατφόρμα περνούν μέσω του Διαδικτύου.

“Κάντε το Σαλόνι σας Έξυπνο! Αποκτήστε Το Καλύτερο Android TV Box σε Προσφορά!” Κωδικός Κουπονιού 10% έκπτωση “ mecoolbestandroid “

Με το Messenger, μπορείτε εύκολα να ανταλλάξετε μηνύματα κειμένου ή να ξεκινήσετε φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις με τους φίλους σας στο Facebook. Το Messenger είναι γνωστό για τα άλλα χαρακτηριστικά του, όπως τη δυνατότητα παρακολούθησης ταινιών με φίλους στο Facebook, δημιουργίας ομαδικής συνομιλίας μέσω βίντεο και πολλά άλλα.

6. Vonage

Λοιπόν, το Vonage είναι μια εφαρμογή επιχειρηματικής επικοινωνίας που εμπιστεύονται πολλές δημοφιλείς εταιρείες αυτήν τη στιγμή. Με το Vonage, μπορείτε να λάβετε έναν δεύτερο αριθμό τηλεφώνου για την επιχείρησή σας, τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις.

Πώς να παρακολουθείτε κλήσεις WhatsApp (3 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η εφαρμογή Vonage για iOS είναι πλήρως συμβατή με το Siri, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε τη φωνή σας για να πραγματοποιείτε κλήσεις ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι το Vonage δεν είναι δωρεάν και τα πακέτα κλήσεων ήταν ακριβά.

7. Τηλεγράφημα

εφαρμογές VoIP για iPhone

Το Telegram είναι ένα πλήρες εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για iPhone που προσφέρει επίσης υπηρεσίες όπως κρυπτογραφημένες βιντεοκλήσεις από άκρο σε άκρο, VoIP και κοινή χρήση αρχείων. Η εφαρμογή ανταλλαγής ιδιωτικών μηνυμάτων ήταν πάντα γνωστή για τις μοναδικές λειτουργίες της για ομάδες και κανάλια.

Πώς να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις Android από τα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η εφαρμογή σάς προσφέρει μια ασφαλή και κρυστάλλινη εμπειρία κλήσεων αν μιλάμε για τις λειτουργίες VoIP. Συνολικά, το Telegram είναι μια εξαιρετική εφαρμογή VoIP για iPhone που μπορείτε να εξετάσετε.

8. Skype

Το Skype έχει κορυφαία βαθμολογία υπηρεσία βιντεοκλήσεων, με την εφαρμογή του διαθέσιμη σε όλες σχεδόν τις πλατφόρμες. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης φωνητικές κλήσεις, βιντεοκλήσεις και μηνύματα κειμένου. Όπως κάθε άλλη εφαρμογή VoIP iPhone, το Skype πραγματοποιεί επίσης κλήσεις χρησιμοποιώντας τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο.

Πώς να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις Android από τα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εκτός από τις κλήσεις VoIP, μπορείτε ακόμη και να αγοράσετε τον δευτερεύοντα αριθμό σας από το Skype για να πραγματοποιείτε κλήσεις σε αριθμούς τηλεφώνου. Η εφαρμογή είναι πολύ δημοφιλής και λαμβάνει συχνές ενημερώσεις.

9. FaceTime

εφαρμογές VoIP για iPhone

Εάν είστε μακροχρόνιος χρήστης της Apple, γνωρίζετε ήδη για το FaceTime. Το FaceTime είναι ήδη μέρος του οικοσυστήματος της Apple και είναι μια καταπληκτική υπηρεσία VoIP.

Όπως κάθε άλλη υπηρεσία VoIP, το FaceTime απαιτεί επίσης τη συνδεσιμότητα WiFi για να σας παρέχει προνόμια φωνητικών κλήσεων ή βιντεοκλήσεων.

Μετά τη ρύθμιση του FaceTime, μπορείτε να πραγματοποιείτε φωνητικές κλήσεις ή βιντεοκλήσεις με άλλους χρήστες της Apple που χρησιμοποιούν το FaceTime για κλήσεις.

10. ΙΜΟ

εφαρμογές VoIP για iPhone

 

Το IMO είναι το τελευταίο στη λίστα, προσφέροντας κρυπτογραφημένες κλήσεις βίντεο και φωνητικές κλήσεις υψηλής ποιότητας. Οι εφαρμογές εφαρμογών για κινητά με συνδεσιμότητα δικτύου περιλαμβάνουν 2G, 3G, 4G, WiFi κ.λπ. Η εφαρμογή για κινητά σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε ή να συμμετέχετε σε ομαδικές βιντεοκλήσεις.

“Κάντε το Σαλόνι σας Έξυπνο! Αποκτήστε Το Καλύτερο Android TV Box σε Προσφορά!” Κωδικός Κουπονιού 10% έκπτωση “ mecoolbestandroid “

Το IMO διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα premium που καταργεί τις διαφημίσεις και προσφέρει 25 GB αποθηκευτικού χώρου στο cloud. Επιπλέον, όλα τα άλλα χαρακτηριστικά του IMO premium παραμένουν ίδια με τη δωρεάν έκδοση. Το IMO μπορεί να μην είναι πολύ δημοφιλές, αλλά σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε διεθνείς κλήσεις βίντεο και φωνητικών κλήσεων υψηλής ποιότητας.

Αυτά λοιπόν είναι μερικά από τα καλύτερες εφαρμογές VoIP μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο iPhone σας. Με αυτές τις δωρεάν εφαρμογές iPhone, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις μέσω Διαδικτύου. Εάν θέλετε να προτείνετε άλλες εφαρμογές VoIP, ενημερώστε μας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *