Κατεβάστε την εφαρμογή Amazon Alexa για υπολογιστή το 2023 (Windows 10/11)

Κατεβάστε την εφαρμογή Amazon Alexa για υπολογιστή το 2023 (Windows 10/11)

Εάν έχετε μια συσκευή Amazon Echo, ίσως γνωρίζετε για την Alexa. Η Alexa είναι α Βρέθηκε φωνητικά ελεγχόμενη προσωπική βοηθός στα έξυπνα ηχεία Amazon Echo και άλλες έξυπνες οικιακές συσκευές.

Ως προσωπικός βοηθός που ελέγχεται με φωνή, η Alexa μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, όπως έλεγχο έξυπνων οικιακών συσκευών, παραγγελίες στο διαδίκτυο και πολλά άλλα. Το Amazon Alexa είναι επίσης διαθέσιμο για λειτουργικά συστήματα Android, iOS και Windows.

Όπως η Cortana της Microsoft, η εφαρμογή Amazon Alexa για υπολογιστή παρέχει όλες τις λειτουργίες που περιμένετε από την πρώτη. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τα πάντα για το Amazon Alexa για υπολογιστή. Ας τσεκάρουμε.

Τι είναι το Amazon Alexa για υπολογιστή;

Amazon Alexa για υπολογιστή

Η Alexa για υπολογιστή της Amazon είναι μια εικονική εφαρμογή βοηθού με πολλές δεξιότητες και δυνατότητες. Όπως κάθε εφαρμογή εικονικού βοηθού, Το Amazon Alexa για υπολογιστή ανταποκρίνεται επίσης στις φωνητικές εντολές και στις εισαγωγές κειμένου.

Για να χρησιμοποιήσετε το Amazon Alexa σε υπολογιστή με Windows, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Amazon. Με τον λογαριασμό Amazon, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής εικονικού βοηθού. Alexa στον υπολογιστή λειτουργεί με τη βοήθεια των ηχείων και του μικροφώνου της συσκευής σας.

Εκτός από ένα μικρόφωνο και ένα ηχείο, δεν χρειάζεστε καμία πρόσθετη συσκευή για να χρησιμοποιήσετε αυτό το λογισμικό. Με την εφαρμογή Amazon Alexa, μπορείτε να εκτελέσετε όλες τις λειτουργίες σας με το Amazon Echo.

Κατεβάστε το Amazon Alexa για υπολογιστή (τελευταία έκδοση)

Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του Amazon Alexa για υπολογιστή

Τώρα που γνωρίζετε πλήρως το Amazon Alexa, ίσως θέλετε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή εικονικού βοηθού στον υπολογιστή σας. Λάβετε υπόψη ότι η Alexa για υπολογιστή έχει περιορισμένες δυνατότητες. δεν μπορείτε να ελέγξετε τον υπολογιστή σας με Windows 10 με αυτό.

Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Alexa για Windows για να ακούστε την αγαπημένη σας μουσική μέσω του Amazon Music, του Spotify και άλλων. Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα και τις καιρικές συνθήκες, να πραγματοποιείτε βιντεοκλήσεις με την οικογένεια και τους φίλους σας και πολλά άλλα.

Έτσι, εάν ενδιαφέρεστε να χρησιμοποιήσετε το Amazon Alexa στον υπολογιστή σας, μπορείτε να λάβετε το αρχείο λήψης παρακάτω. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί την πιο πρόσφατη έκδοση του Εφαρμογή Alexa για υπολογιστή. Το αρχείο που κοινοποιείται παρακάτω είναι εντελώς απαλλαγμένο από ιούς/κακόβουλο λογισμικό.

Κατεβάστε την εφαρμογή Amazon Alexa για υπολογιστή

Πώς να εγκαταστήσετε το Amazon Alexa στα Windows 10;

Η εγκατάσταση του Amazon Alexa στα Windows 10 είναι αρκετά εύκολη. δεν χρειάζεται να αγοράσετε καμία συνδρομή Amazon ή συσκευή Echo για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή στον υπολογιστή σας.

Πρέπει να κάνετε λήψη του αρχείου εγκατάστασης Alexa που κοινοποιήθηκε παραπάνω. Μετά τη λήψη της εφαρμογής Amazon Alexa για υπολογιστή, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε το μέρος εγκατάστασης.

Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε την εφαρμογή Amazon Alexa και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Amazon. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή εικονικού βοηθού της Amazon στον υπολογιστή σας με Windows 10.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Amazon Alexa, συνιστάται η χρήση μιας συσκευής Echo. Μπορείτε να αγοράσετε συσκευές Amazon Echo από επαληθευμένους ιστότοπους ή από τον ίδιο τον ιστότοπο της Amazon.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Alexa και Echo;

Διαφορά μεταξύ Alexa και Echo

Λοιπόν, η Alexa είναι ένας βοηθός φωνής με τεχνητή νοημοσύνη και το Amazon Echo είναι μια συσκευή για πρόσβαση στην Alexa. Τόσο η Alexa όσο και η Echo δημιουργούνται από την Amazon και η AI Alexa είναι μέρος των συσκευών Amazon Echo.

Εάν διαθέτετε μια συσκευή Amazon Echo, μπορείτε να δώσετε εντολή στην Alexa να κάνει διάφορα πράγματα, όπως την παραγγελία, την αναπαραγωγή ενός τραγουδιού και άλλα. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις καλύτερες δεξιότητες και εντολές Alexa για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις συσκευές Echo σας.

Εάν δεν διαθέτετε συσκευή Echo αλλά θέλετε να ελέγξετε τις έξυπνες συσκευές σας, μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής Alexa για Windows. Με την Alexa για υπολογιστή, μπορείτε να ελέγχετε προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής, να έχετε πρόσβαση σε μουσική από το Pandora/Spotify, να πραγματοποιείτε κλήσεις Skype και πολλά άλλα.

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι διαθέσιμη η εφαρμογή Alexa για υπολογιστή;

Ναι, η εφαρμογή Alexa είναι διαθέσιμη για το λειτουργικό σύστημα Windows και μπορείτε να την αποκτήσετε από το Microsoft Store δωρεάν. Μπορείτε επίσης να το λάβετε από πηγές τρίτων.

Τι μπορείτε να κάνετε με την Alexa στον υπολογιστή;

Η Alexa είναι η προσωπική σας εφαρμογή βοηθού στον υπολογιστή. μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε ένα ευρύ φάσμα πραγμάτων. Αφού ρυθμίσετε το Alexa στον υπολογιστή, μπορείτε να του ζητήσετε να ορίσει υπενθυμίσεις, χρονόμετρα, ξυπνητήρια, να δημιουργήσει λίστες αγορών και πολλά άλλα.

Μπορεί η Alexa να παίξει Spotify σε υπολογιστή;

Ναι, η εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή Alexa είναι πλήρως συμβατή με υπολογιστή και μπορεί να αναπαράγει μουσική από την εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή Spotify. Έχετε ακόμη την επιλογή να επιλέξετε το Spotify ως το προεπιλεγμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής για να χρησιμοποιήσετε φωνητικές εντολές με την Alexa.

Είναι το Amazon Alexa για υπολογιστή δωρεάν για λήψη;

Ναι, η εφαρμογή Alexa για υπολογιστή είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση. Πρέπει να έχετε έναν ενεργό λογαριασμό Amazon για να ξεκινήσετε. Ωστόσο, πολλές εφαρμογές συμβατές με την Alexa για επιτραπέζιους υπολογιστές ενδέχεται να απαιτούν συνδρομές premium για να λειτουργήσουν.

Δεν είναι δυνατή η λήψη της εφαρμογής Alexa για Windows 10

Εάν δεν μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής Alexa στα Windows 10, επαναφέρετε την εφαρμογή Microsoft Store στον υπολογιστή σας. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να ενημερώσετε την έκδοση των Windows, να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις ώρας και ημερομηνίας ή να κάνετε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής με μη αυτόματο τρόπο.

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά τη λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης του Amazon Alexa για υπολογιστή. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:Πώς να ρυθμίσετε ένα Amazon Echo Dot

Πώς να κάνετε αγορές με την Alexa για όλες τις αγορές σας

Amazon Echo vs Echo Dot: Τι είναι διαφορετικό

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα | DirectVortex

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *