Κατεβάστε το Microsoft Word για Windows 10

Πιθανότατα θα γνωρίζετε για το Microsoft Word εάν είστε χρήστης των Windows. Το Microsoft Word είναι μια εφαρμογή της σουίτας παραγωγικότητας του Microsoft Office, αλλά μπορείτε να την αγοράσετε ως αυτόνομο λογισμικό.

Πριν από το Microsoft Office 365, οι χρήστες έπρεπε να αγοράσουν τη σουίτα γραφείου για να αποκτήσουν πρόσβαση στην εφαρμογή Word. Ωστόσο, τα πράγματα έχουν αλλάξει και η Microsoft προσφέρει τώρα το Word και άλλες εφαρμογές σουίτας γραφείου μέσω συνδρομής στο Office 365.

Πώς να εισαγάγετε μια οριζόντια γραμμή στο Microsoft Word

Εάν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά την πλήρη συνδρομή στο Office 365, μπορείτε να αγοράσετε τις αυτόνομες εκδόσεις Word, Excel και PowerPoint για Windows. Αυτό το άρθρο θα συζητήσει τον τρόπο λήψης του Word για Windows 10/11 .

Κατεβάστε το Microsoft Word δωρεάν

Μπορείτε να κάνετε λήψη του Microsoft Word δωρεάν, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο για λίγες ημέρες. Αυτό συμβαίνει επειδή η Microsoft δεν προσφέρει την αυτόνομη εφαρμογή δωρεάν.

Όποιος σας παρέχει απεριόριστα δωρεάν αντίγραφα του Microsoft Word είναι πιθανό να προσπαθήσει να σας ξεγελάσει ή να σας παρέχει την πειρατική ή τροποποιημένη έκδοση.

Ναι, η Microsoft σάς προσφέρει το Word δωρεάν για 30 ημέρες, αλλά πρέπει να κάνετε λήψη του Microsoft 365 και να επιλέξετε τη δωρεάν δοκιμή. Μόλις τελειώσει η δοκιμή, το Word θα σταματήσει να λειτουργεί και θα σας ζητηθεί να ολοκληρώσετε την αγορά.

Οι 30 καλύτερες συντομεύσεις πληκτρολογίου του Microsoft Word

Πώς να κατεβάσετε το Word δωρεάν στα Windows;

Για να κάνετε δωρεάν λήψη του Word, πρέπει να εγγραφείτε στο οικογενειακό πρόγραμμα Microsoft 365. Η οικογένεια Microsoft 365 παρέχει την καλύτερη αξία για 2 έως 6 άτομα. Με μια συνδρομή στο Microsoft 365, μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση των εφαρμογών του Office 365 με έως και 5 χρήστες και να λάβετε 6 TB αποθηκευτικού χώρου στο cloud του OneDrive. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε λήψη του Word δωρεάν .

1. Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε αυτήν την ιστοσελίδα .

2. Τώρα κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο σύνδεσμο Δοκιμή δωρεάν για τον 1 μήνα κάτω από την οικογένεια Microsoft 365.

 

3. Στην ενότητα Δοκιμάστε το Microsoft 365 δωρεάν, κάντε κλικ στο κουμπί Δοκιμή δωρεάν 1 μήνα .

 

Ποια έκδοση του Microsoft Office έχω;

4. Στην επόμενη οθόνη, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο και ορίστε τη μέθοδο πληρωμής . Μπορείτε να επιλέξετε τρόπους πληρωμής όπως πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, Paypal ή κινητό τηλέφωνο.

 

5. Αφού εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής, κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή .

 

Αυτό είναι! Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί εγγραφής, πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί Λήψη των εφαρμογών επιφάνειας εργασίας. Στη συνέχεια, θα ανακατευθυνθείτε στη σελίδα λογαριασμού Microsoft, όπου πρέπει να κάνετε λήψη του αρχείου εγκατάστασης του Office και να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας.

Οι καλύτερες εφαρμογές Android του 2022 (20 εφαρμογές που πρέπει να δοκιμάσετε)

Επισκόπηση του Microsoft 365 Word

Το Microsoft Word είναι ένας από τους καλύτερους επεξεργαστές κειμένου που είναι διαθέσιμοι για το λειτουργικό σύστημα Windows. Η νέα λέξη Microsoft 365 σάς παρέχει καλύτερες και περισσότερες δυνατότητες.

Η νέα λέξη έχει μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως μετατροπή εγγράφων σε ιστοσελίδες, λειτουργίες μετάφρασης σε πραγματικό χρόνο, εισαγωγή τρισδιάστατων μοντέλων στο word και πολλά άλλα.

Επίσης, η πιο πρόσφατη έκδοση του Microsoft 365 Word Editor έχει δυνατότητες που θα μεταφέρουν τη γραφή σας από το καλό στο εξαιρετικό. Το πιο πρόσφατο Microsoft Word Editor μπορεί να πάει πέρα ​​από τον ορθογραφικό και γραμματικό έλεγχο.

Με τη Συνδρομή Microsoft 365, θα έχετε άλλες εφαρμογές γραφείου όπως το Excel, το Word και το PowerPoint.

 

Πώς να προστατέψετε με κωδικό πρόσβασης αρχεία RAR στα Windows 11

Άλλοι τρόποι για δωρεάν λήψη του Microsoft Word

Εφόσον δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε δωρεάν λήψη του Microsoft Word, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές web του Office. Η διαδικτυακή έκδοση του Microsoft office είναι εντελώς δωρεάν και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να επεξεργαστείτε τα έγγραφά σας. Για να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Word δωρεάν, ακολουθήστε τα βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω.

 

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το office.com .

2. Τώρα, συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Microsoft. Εάν δεν έχετε λογαριασμό Microsoft, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο δωρεάν.

3. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο εικονίδιο του Word για να ξεκινήσετε την επεξεργασία των αρχείων του Word.

10 καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης ομάδας για Android 2022

Η web έκδοση του Word είναι εντελώς δωρεάν, αλλά κάποια δυνατότητα επεξεργασίας είναι διαθέσιμη μόνο στην έκδοση premium. Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τον τρόπο λήψης του Word δωρεάν στα Windows. 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *