κρυφά παιχνίδια στο Steam

Πώς να δείτε τα κρυφά παιχνίδια στο Steam το 2023

Το Steam κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό και όλοι το χρησιμοποιούν για να κατεβάζουν και να παίζουν παιχνίδια online. Είναι μια υπηρεσία διανομής παιχνιδιών και μια βιτρίνα που αναπτύχθηκε από τη Valve και το Steam Client είναι διαθέσιμο για Windows, MacOS, iOS, Android και Linux.

Το Steam έχει γίνει δημοφιλές λόγω των παιχνιδιών του για πολλούς παίκτες όπως το PUBG, το Counter-Strike Global Offensive, το Among US και άλλα. Αν και δεν υπάρχουν περιορισμοί στην εγκατάσταση πολλών παιχνιδιών μέσω του Steam, οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση στη βιβλιοθήκη Steam σας μπορεί να δει ποια παιχνίδια παίζετε.

Επίσης, η ύπαρξη εκατοντάδων παιχνιδιών στο Steam μειώνει τον αποθηκευτικό χώρο και καταστρέφει τη βιβλιοθήκη Steam σας. Μερικές φορές, μπορεί ακόμη και να δυσκολευτείτε να εντοπίσετε το αγαπημένο σας παιχνίδι στη βιβλιοθήκη Steam.

Για να σώσετε τους χρήστες από αυτό το πρόβλημα, το Steam σάς επιτρέπει να αποκρύψετε παιχνίδια που σπάνια ή δεν παίζετε αλλά θέλετε να συνεχίσετε να είναι εγκατεστημένα. Η απόκρυψη παιχνιδιών διαφέρει από την κατάργηση παιχνιδιών στο Steam. όταν αποκρύπτετε ένα παιχνίδι, παραμένει στη βιβλιοθήκη Steam σας, αλλά διατηρείται κρυφό.

Δείτε τα κρυφά παιχνίδια στο Steam

Πολλοί χρήστες του Steam χρησιμοποιούν αυτήν τη δυνατότητα για να κρύψουν παιχνίδια που δεν θέλουν να δουν στη Βιβλιοθήκη Steam. Αν και είναι εύκολο να αποκρύψετε παιχνίδια στο Steam, η επανάληψη τους μπορεί να είναι δύσκολη. Θα πρέπει να αποκρύψετε με μη αυτόματο τρόπο τα κρυφά παιχνίδια για να εμφανιστούν ξανά στη Βιβλιοθήκη Steam.

Έτσι, αν έχετε ήδη κρύψει μερικά παιχνίδια στο Steam, αλλά δεν ξέρετε πώς να τα δείτε ξανά, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά εύκολα βήματα δείτε κρυφά παιχνίδια στο Steam. Ας αρχίσουμε.

Τι κάνει η απόκρυψη ενός παιχνιδιού στο Steam;

Η απόκρυψη ενός παιχνιδιού στο Steam δεν το αφαιρεί από τον λογαριασμό ή τον υπολογιστή σας. Το παιχνίδι που έχετε κρύψει δεν θα εμφανίζεται πλέον στη Βιβλιοθήκη Steam.

Έτσι, το παιχνίδι δεν θα διαγραφεί, θα βρίσκεται στη Βιβλιοθήκη, αλλά δεν θα μπορείτε να τα δείτε. Για να δείτε τα κρυφά παιχνίδια, πρέπει να δείτε τα κρυφά παιχνίδια.

Πώς να δείτε τα κρυφά παιχνίδια στο Steam;

Η προβολή κρυφών παιχνιδιών στο Steam είναι εύκολη, αλλά πολλοί χρήστες δεν το γνωρίζουν. Ακολουθήστε τα απλά βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω για να δείτε κρυφά παιχνίδια στο Steam.

1. Αρχικά, ανοίξτε το Πελάτης επιτραπέζιου υπολογιστή Steam στον υπολογιστή σου.

2. Στην επάνω γραμμή, κάντε κλικ στο ‘Θέακουμπί ‘.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ‘Κρυφά παιχνίδια‘.

4. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην οθόνη Βιβλιοθήκη Steam. Θα βρείτε τα κρυμμένα παιχνίδια σας στη λίστα.

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να προβάλετε κρυφά παιχνίδια στον υπολογιστή-πελάτη του Steam για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Πώς να αποκρύψετε τα κρυφά παιχνίδια

Τα κρυφά παιχνίδια θα παραμείνουν κρυφά μέχρι να τα αποκρύψετε χειροκίνητα. Η μέθοδος που έχουμε μοιραστεί παραπάνω δείχνει μόνο τα κρυφά παιχνίδια στο Steam που δεν την απέκρυψαν.

Επομένως, εάν θέλετε να αποκρύψετε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι στο Steam, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα. Δείτε πώς μπορείτε να αποκρύψετε τα κρυφά παιχνίδια στο Steam.

1. Αρχικά, ανοίξτε τον υπολογιστή-πελάτη υπολογιστή Steam στον υπολογιστή σας.

2. Στην επάνω γραμμή, κάντε κλικ στο ‘Θέακουμπί ‘.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ‘Κρυφά παιχνίδια‘.

4. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην οθόνη Βιβλιοθήκη Steam. Βρείτε το κρυφό παιχνίδι θέλετε να αποκρύψετε και κάντε δεξί κλικ πάνω του.

5. Στο μενού με το δεξί κλικ, επιλέξτε Κρυμμένος > Αφαίρεση από το Hidden.

Αυτό είναι! Αυτό θα αποκαλύψει το παιχνίδι. Πρέπει να επαναλάβετε το ίδιο για κάθε κρυφό παιχνίδι που θέλετε να αποκρύψετε στο Steam.

Πώς να αφαιρέσετε ένα παιχνίδι από το Steam

Αν δεν θέλετε να παίξετε άλλο ένα συγκεκριμένο παιχνίδι στο Steam, αντί να το κρύψετε, μπορείτε να το αφαιρέσετε. Επιπλέον, η κατάργηση ενός παιχνιδιού steam θα ελευθερώσει λίγο χώρο αποθήκευσης.

Έχουμε ήδη μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό για την αφαίρεση ενός παιχνιδιού από το Steam. Πρέπει να ελέγξετε αυτόν τον οδηγό για να μάθετε τα βήματα για την κατάργηση ενός παιχνιδιού από τον πελάτη Steam.

Μπορούν οι φίλοι να δουν κρυφά παιχνίδια στο Steam;

Οι φίλοι σας μπορούν ακόμα να δουν όλα τα παιχνίδια σας στη βιβλιοθήκη Steam σας. Μπορούν επίσης να δουν ποια παιχνίδια παίζετε πρόσφατα.

Η απόκρυψη του παιχνιδιού θα το κρύψει μόνο από τη βιβλιοθήκη Steam σας. Μπορείτε ακόμα να αποκτήσετε πρόσβαση στο κρυφό παιχνίδι από το φάκελο “Κρυφά παιχνίδια”. Οι φίλοι σας μπορούν να δουν όλα τα παιχνίδια που έχετε στη βιβλιοθήκη Steam σας, συμπεριλαμβανομένων των κρυφών παιχνιδιών.

Εάν δεν θέλετε οι φίλοι σας να βλέπουν τη δραστηριότητά σας στα παιχνίδια, ακολουθήστε τον οδηγό μας – Απόκρυψη της δραστηριότητας παιχνιδιού σας από φίλους στο Steam.

Πώς να απεγκαταστήσετε τα παιχνίδια Steam;

Η απεγκατάσταση παιχνιδιών δεν είναι η καλύτερη επιλογή για εξοικονόμηση χώρου αποθήκευσης, ειδικά αν έχετε αγοράσει το παιχνίδι.

Ωστόσο, εάν δεν θέλετε να παίζετε πια το παιχνίδι και θέλετε να γεμίσετε τη βιβλιοθήκη Steam σας, μπορείτε να την απεγκαταστήσετε ακολουθώντας τον οδηγό μας – Απεγκαταστήστε τα Steam Games για εξοικονόμηση χώρου.

Η προβολή όλων των κρυφών παιχνιδιών στο Steam είναι εύκολη και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές τρίτων. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την προβολή κρυφών παιχνιδιών στο Steam, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό στο Steam

Το Steam δεν ανοίγει;

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5019

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *