Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Steam το 2023

Με τα χρόνια, το Steam έχει χρησιμεύσει ως μια εξαιρετική πλατφόρμα για τη λήψη και την αναπαραγωγή παιχνιδιών υπολογιστή. Επί του παρόντος, χιλιάδες τίτλοι παιχνιδιών είναι διαθέσιμοι στο Steam που μπορείτε να εγκαταστήσετε και να παίξετε δωρεάν. Ενώ η πλατφόρμα είναι εξαιρετική για παιχνίδια, ορισμένοι χρήστες συχνά σπαταλούν χρόνο σε αυτήν.

Το παιχνίδι είναι ένα τέτοιο πράγμα που μπορεί να σας κρατήσει αφοσιωμένους για ώρες και μπορεί να χάσετε τον χρόνο σας. Και αν πιστεύετε ότι χάνετε άσκοπα χρόνο παίζοντας παιχνίδια, είναι καλύτερο να σταματήσετε το παιχνίδι και να διαγράψετε τον λογαριασμό Steam. Ναι, η κατάργηση παιχνιδιών από τη Βιβλιοθήκη Steam είναι μια επιλογή, αλλά είναι καλύτερο να διαγράψετε τον λογαριασμό εάν θέλετε να σταματήσετε το παιχνίδι.

Έτσι, αν έχετε αποφασίσει να μην παίζετε πλέον παιχνίδια και θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Steam, διαβάζετε τον σωστό οδηγό. Παρακάτω έχουμε μοιραστεί έναν βήμα προς βήμα οδηγό για διαγραφή λογαριασμού Steam με εύκολα βήματα.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν διαγράψετε τον λογαριασμό Steam

Θα πρέπει να γνωρίζετε μερικά πράγματα πριν διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Steam. Εδώ είναι μερικά σημεία που πρέπει να γνωρίζετε.

  • Δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων για παιχνίδια ή λογισμικό που αγοράσατε μέσω του Steam Store αφού διαγράψετε τον λογαριασμό σας.
  • Μόλις διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Steam, όλα τα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένου του προφίλ της κοινότητας, των πορτοφολιών, των gits, του ονόματος χρήστη κ.λπ., θα διαγραφούν οριστικά.
  • Τα διαθέσιμα χρήματα στο Steam Wallet σας θα εξαφανιστούν επίσης.
  • Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά το όνομα του παλιού λογαριασμού Steam στον νέο σας λογαριασμό Steam.
  • Ο λογαριασμός σας στο Steam θα διαγραφεί οριστικά μόνο μετά από 30 ημέρες αναμονής. Μέσα σε αυτές τις 30 ημέρες, μπορείτε να ακυρώσετε το αίτημα διαγραφής του λογαριασμού σας.

Πώς να δείτε τα κρυφά παιχνίδια στο Steam

Το Steam Captcha δεν λειτουργεί: Πώς να το διορθώσετε

Βήματα για τη διαγραφή του λογαριασμού σας στο Steam

1. εκκινήστε το Πελάτης επιτραπέζιου υπολογιστή Steam πρώτα στον υπολογιστή σας.

Πελάτης επιτραπέζιου υπολογιστή Steam

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο δικό σας όνομα προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία.

όνομα προφίλ

3. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται στη συνέχεια, επιλέξτε λεπτομέρειες λογαριασμού.

λεπτομέρειες λογαριασμού

4. Στη σελίδα Λεπτομέρειες λογαριασμού, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Διαγραφή του λογαριασμού μου στο Steam Σύνδεσμος.

Διαγραφή του λογαριασμού μου στο Steam

5. Τώρα, το Steam θα σας δείξει τις λεπτομέρειες της διαγραφής λογαριασμού. Πρέπει να κάνετε κλικ στο Προχωρήστε στη διαγραφή λογαριασμού κουμπί.

Προχωρήστε στη διαγραφή λογαριασμού

6. Στην επόμενη οθόνη, θα δείτε μια φόρμα που σας ζητά να συμπληρώσετε λεπτομέρειες. Πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία και να κάνετε κλικ στο Στείλετε κουμπί.

κάντε κλικ στο κουμπί Αποστολή

7. Τώρα, θα δείτε τη σελίδα Υποστήριξη Steam. Εδώ μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Ενημερώστε το αίτημα βοήθειας μου Σύνδεσμος.

Ενημερώστε το αίτημα βοήθειας μου

8. Τώρα, θα δείτε μια οθόνη όπως αυτή. Θα έχετε 30 ημέρες για να επαναφέρετε την απόφασή σας. Μετά από 30 ημέρες, ο λογαριασμός σας στο Steam θα διαγραφεί από τους διακομιστές της Valve.

9. Εάν θέλετε να ακυρώσετε το αίτημα διαγραφής λογαριασμού, κάντε κλικ στο Ακύρωση, δεν θέλω πλέον να διαγράψω αυτήν την επιλογή λογαριασμού.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Steam με απλά βήματα. Αυτό θα διαγράψει οριστικά τον λογαριασμό σας στο Steam μετά από 30 ημέρες.

Εναλλακτικές λύσεις για τη διαγραφή λογαριασμών Steam

Όταν διαγράφετε τον λογαριασμό σας στο Steam, έχετε ακόμα 30 ημέρες για να ακυρώσετε το αίτημα διαγραφής του λογαριασμού σας.

Ωστόσο, πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας, αναρωτηθείτε εάν θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας; Εάν ναι, ποιοι είναι οι λόγοι για αυτό;

Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Steam, μπορείτε να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή για υπολογιστές αντί να διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Διαφορετικά, εάν κάποιο παιχνίδι σκοτώνει το χρόνο σας, μπορείτε να διαγράψετε παιχνίδια από τον λογαριασμό σας στο Steam.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι συμβαίνει όταν διαγράφετε τον λογαριασμό σας στο Steam;

Όταν ο λογαριασμός σας στο Steam διαγραφεί (Μετά από 30 ημέρες), τα δεδομένα σας, συμπεριλαμβανομένου του προφίλ της κοινότητάς σας, των κεφαλαίων, των δώρων, του ονόματος χρήστη κ.λπ., διαγράφονται. Δεν υπάρχει τρόπος να ανακτήσετε αυτά τα δεδομένα.

Μπορώ να δημιουργήσω έναν νέο λογαριασμό Steam με το παλιό αναγνωριστικό email;

Εάν η παλιά διεύθυνση email χρησιμοποιείται ήδη, δεν μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε άλλο λογαριασμό Steam. Εάν έχετε διαγράψει τον λογαριασμό, δεν μπορείτε να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό με το ίδιο αναγνωριστικό email.

Τι θα συμβεί με το υπόλοιπο πορτοφολιού Steam μου;

Όπως έχουμε αναφέρει, όταν υποβληθεί το αίτημα διαγραφής λογαριασμού και περάσουν 30 ημέρες, το υπόλοιπο του πορτοφολιού σας Steam θα εξαφανιστεί για πάντα. Δεν μπορείτε να το ανακτήσετε μόλις φύγει.

Υπάρχει επιστροφή χρημάτων για παιχνίδια που αγοράσατε μέσω του Steam;

Οχι! Δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων για παιχνίδια ή λογισμικό που αγοράσατε μέσω του Steam Store αφού διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Επομένως, εάν θέλετε να διεκδικήσετε επιστροφή χρημάτων, διεκδικήστε την προτού υποβάλετε το αίτημα διαγραφής λογαριασμού.

Λοιπόν, αυτό αφορά το πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό Steam. Η διαγραφή του λογαριασμού σας στο Steam θα μπορούσε να είναι το πρώτο σας βήμα για να ξεπεράσετε τον εθισμό στα παιχνίδια. Ενημερώστε μας εάν έχετε αμφιβολίες ή χρειάζεστε βοήθεια σχετικά με τη διαγραφή λογαριασμού Steam.

Το Steam δεν ανοίγει;

Πώς να εκτελέσετε το παιχνίδι Steam ως διαχειριστή στα Windows

Η Τεχνολογία σε android- υπολογιστές κ.α σε μια σελίδα DirectVortex

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *