Οι 5 καλύτερες Gamified Fitness Apps του 2023

Το να συμβαδίζετε με τη ρουτίνα της φυσικής σας κατάστασης μπορεί σίγουρα να είναι δύσκολο μερικές φορές, ειδικά αν βαριέστε τις δραστηριότητές σας ή εάν βρίσκεστε να χτυπάτε ένα οροπέδιο. Μια μέθοδος για να ξεπεράσετε αυτά τα εμπόδια είναι η «παιχνιδιοποίηση» της φυσικής σας κατάστασης. Αυτό σημαίνει ότι αντιμετωπίζετε τη ρουτίνα σας ως παιχνίδι, θέτοντας πολλαπλούς στόχους και ανταμοιβές μόλις τους φτάσετε.

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές εκεί έξω που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να παιχνιδοποιήσετε το ταξίδι γυμναστικής σας, το οποίο μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμο όταν αντιμετωπίζετε εμπόδια. Κάποιοι σας τοποθετούν σε μια ιστορία εντός παιχνιδιού όπου οι δραστηριότητες φυσικής κατάστασης μπορούν να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε. Άλλοι σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τις συνήθειές σας και να σας παρέχουν εμπειρία και ανταμοιβές για την επίτευξη των στόχων σας. Παρακάτω παραθέτουμε τις καλύτερες gamified εφαρμογές γυμναστικής για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο του ταξιδιού σας για τη γυμναστική.

1. Walkr

Στο Walkr, βήματα που κάνετε από το περπάτημα μετατρέπονται σε ενέργεια, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα στο παιχνίδι για να εξερευνήσετε νέους πλανήτες, να τροφοδοτήσετε τους κατοίκους των πλανητών, να δημιουργήσετε διαστημικούς σταθμούς και πολλά άλλα. Εκτός από αυτήν την κύρια λειτουργία, μπορείτε επίσης να παραλάβετε αποστολές για να ολοκληρώσετε μόλις φτάσετε σε συγκεκριμένους πλανήτες. Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε το διαστημόπλοιό σας με νέα μέρη καθώς προχωράτε.

Η εφαρμογή παρακολουθεί επίσης τον αριθμό των βημάτων που έχετε κάνει συνολικά και ένα αρχείο καταγραφής πλανητών που έχετε ανακαλύψει. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης στην εφαρμογή για να προσκαλέσετε φίλους και να δείτε την κατάταξή τους σε έναν πίνακα κατάταξης σε σύγκριση με τη δική σας. Συνολικά, είναι μια διασκεδαστική εφαρμογή αν έχετε βαρεθεί την κανονική σας ρουτίνα περπατήματος.

Κατεβάστε Walkr για iOS

Κατεβάστε Walkr για αντρόιντ

10 αποτελεσματικοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα από το σπίτι

2. Ζόμπι, τρέξτε!

Αυτή η δημοφιλής εφαρμογή δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στην παιχνιδοποίηση της σωματικής δραστηριότητας του περπατήματος, του τρεξίματος και του τζόκινγκ. Το κύριο χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι μια μετα-αποκαλυπτική ιστορία ζόμπι που μπορείτε να ακούσετε ενώ τρέχετε και μιμούμενοι την εμπειρία να σας κυνηγούν ζόμπι. Μπορείτε να ολοκληρώσετε αποστολές για να συνεχίσετε την ιστορία όποτε δραστηριοποιηθείτε.

Εκτός από τη λειτουργία κυνηγιού ζόμπι, η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης παρακολούθηση δραστηριότητας με λειτουργία GPS, επιτρέπει την αναπαραγωγή μουσικής μέσω του Spotify ή άλλης μουσικής εφαρμογής και μπορείτε να ορίσετε τη διάρκεια του τρεξίματος. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης ένα παιχνίδι δημιουργίας βάσης που είναι διασκεδαστικό να παίζετε ανάμεσα σε τρεξίματα ή βόλτες. Επίσης, εάν τα ζόμπι δεν σας ενδιαφέρουν, πολλές άλλες ιστορίες είναι διαθέσιμες για αναπαραγωγή μέσω της εφαρμογής, όπως περιπέτειες επιστημονικής φαντασίας ή φαντασίας.

Κατεβάστε Ζόμπι, τρέξτε! για iOS

Κατεβάστε Ζόμπι, τρέξτε! για αντρόιντ

3. Nerd Fitness Journey

Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια περσόνα υπερήρωα και να κερδίσετε πόντους εμπειρίας καθώς ολοκληρώνετε τις προπονήσεις και τις ρουτίνες άσκησης. Αυτή η εφαρμογή είναι κατάλληλη για οποιαδήποτε άσκηση και παρέχει σχέδια προπόνησης για να ολοκληρώσετε κάθε μέρα. Εκτός από την κύρια διαδρομή εκπαίδευσης, μπορείτε επίσης να προσθέσετε προαιρετικές δευτερεύουσες αποστολές για να προχωρήσετε. Καθώς κερδίζετε πόντους εμπειρίας, θα ανεβαίνετε επίπεδο και μπορείτε να αποκτήσετε νέα στοιχεία για το avatar σας. Το avatar σας είναι επίσης πλήρως προσαρμόσιμο.

Η εφαρμογή σάς παρέχει δωρεάν δοκιμή για επτά ημέρες. Ωστόσο, μετά από αυτήν τη δοκιμαστική περίοδο, θα χρειαστεί να πληρώσετε για να συνεχιστεί μια συνδρομή – είτε ανά τρίμηνο με 38,99 $ για 3 μήνες είτε ετησίως με 98,99 $ για ένα χρόνο.

Κατεβάστε Nerd Fitness Journey για iOS

Κατεβάστε Nerd Fitness Journey για αντρόιντ

4. Habitica

Αν και αυτή η εφαρμογή δεν εστιάζει στη φυσική κατάσταση, το Habitica εξακολουθεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παιχνιδοποιήσετε τις ρουτίνες προπόνησής σας. Λειτουργεί ως ιχνηλάτης συνήθειας όπου μπορείτε να προσθέσετε τις δικές σας εργασίες και, στη συνέχεια, όταν τις ολοκληρώσετε, θα κερδίζετε πόντους εμπειρίας για να ανεβάσετε το επίπεδο του χαρακτήρα σας. Κάθε επίπεδο έχει θέσει στόχους για να ολοκληρώσετε και όταν το κάνετε μπορείτε να κερδίσετε νομίσματα. Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ανταμείψετε τον εαυτό σας με αντικείμενα για τον χαρακτήρα σας.

Αν θέλετε μια κοινωνική πτυχή, η Habitica σας επιτρέπει να προσκαλέσετε φίλους σε ένα πάρτι ή να συμμετάσχετε σε αυτό. Κάνοντας αυτό, μπορείτε να δουλέψετε με φίλους για να ολοκληρώσετε τους στόχους απλώς ολοκληρώνοντας τις καθημερινές σας εργασίες. Για να κάνετε αυτό το γυμναστήριο προσανατολισμένο, χρειάζεται μόνο να ορίσετε καθήκοντα για να επιτύχετε τους στόχους φυσικής κατάστασης για την ημέρα.

Κατεβάστε Habitica για iOS

Κατεβάστε Habitica για αντρόιντ

Πώς να κατεβάσετε επί πληρωμή εφαρμογές iPhone δωρεάν χωρίς Jailbreak(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Πολύ καλύτερα

Σε αυτήν την εφαρμογή, έχει σχεδιαστεί ένα σχέδιο φυσικής κατάστασης για εσάς και μπορείτε να ολοκληρώσετε στόχους για να φτάσετε σε υψηλότερα επίπεδα. Κάθε επίπεδο παρέχει περισσότερους στόχους που θα σας βοηθήσουν να γίνετε όλο και πιο δραστήριοι. Μπορείτε επίσης να βρείτε ξεχωριστά παιχνίδια γυμναστικής μέσα στην εφαρμογή, που σχετίζονται με τη διατροφή, τη φυσική κατάσταση και τη νοοτροπία. Αυτά αλλάζουν καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, επομένως θα υπάρχει πάντα κάτι νέο να κάνετε.

Το WayBetter παρέχει επίσης μερικά κίνητρα που μπορείτε να προσθέσετε στο ταξίδι σας: Μπορείτε να προγραμματίσετε να αναλάβετε οικονομικές δεσμεύσεις με βάση την εκπλήρωση των στόχων σας ή μπορείτε να προσκαλέσετε έναν φίλο υπεύθυνο για να σας κρατήσει σε καλό δρόμο.

Κατεβάστε Πολύ καλύτερα για iOS

Κατεβάστε Πολύ καλύτερα για αντρόιντ

Πώς να αποκτήσετε Apple Fitness στο Roku [Possible Way](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μετατρέψτε τη γυμναστική σε παιχνίδι με αυτές τις εφαρμογές

Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στο ταξίδι γυμναστικής σας, αυτές οι εφαρμογές προπόνησης για κινητά μπορούν να σας βοηθήσουν να παραμείνετε παρακινημένοι χρησιμοποιώντας στοιχεία παιχνιδιού για να σας κρατήσουν κίνητρα. Επομένως, είτε απλά θέλετε να ξεκινήσετε υγιεινές συνήθειες, έχετε επιτύχει κάποια από τα ορόσημα της φυσικής σας κατάστασης, αλλά χρειάζεστε έναν λόγο για να συνεχίσετε ή απλά θέλετε να διασκεδάσετε ενεργά, θα θέλετε να δοκιμάσετε μερικές από αυτές τις καλύτερες εφαρμογές γυμναστικής.

Ένα φθηνότερο Apple TV Box μπορεί να κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5019

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *