Πώς να κατεβάσετε επί πληρωμή εφαρμογές iPhone δωρεάν χωρίς Jailbreak

Παρόλο που έχουμε πολλές διαθέσιμες εφαρμογές στο Apple App Store για iPhone, μερικές φορές εξακολουθούμε να θέλουμε έναν εναλλακτικό τρόπο λήψης εφαρμογών iOS. Τα καταστήματα εφαρμογών τρίτων για iOS προσφέρουν πολλές εφαρμογές iPhone επί πληρωμή δωρεάν.

Με τέτοια καταστήματα εφαρμογών, μπορείτε να κάνετε λήψη εφαρμογών iPhone επί πληρωμή δωρεάν. Ενώ τα περισσότερα καταστήματα εφαρμογών τρίτων για iOS απαιτούν jailbreaking iPhone, λίγα επιλεγμένα λειτουργούν χωρίς να χρειάζονται jailbreak iPhone.

Θήκη κινητού Puro iPhone 13 Mini Folio- Black – Leather

Οι καλύτεροι τρόποι για δωρεάν λήψη εφαρμογών iPhone επί πληρωμή χωρίς Jailbreak

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τέτοιες εφαρμογές για να κατεβάσετε εφαρμογές επί πληρωμή για iPhone δωρεάν χωρίς jailbreak. Παρακάτω, παραθέτουμε μερικούς απλούς τρόπους για δωρεάν λήψη εφαρμογών iPhone επί πληρωμή χωρίς jailbreak . Ας αρχίσουμε.

1. TweakBox

 

Λοιπόν, το TweakBox είναι ένα κατάστημα εφαρμογών τρίτου κατασκευαστή για iPhone που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη λήψη εφαρμογών επί πληρωμή. Αυτό είναι ένα ανεπίσημο κατάστημα εφαρμογών για iPhone που είναι γνωστό για την τεράστια συλλογή από τροποποιήσεις, τροποποιημένες και premium εφαρμογές.

Ωστόσο, το πρόβλημα με το TweakBox είναι ότι δεν λειτουργεί με την πιο πρόσφατη έκδοση του iOS. Επίσης, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη λήψη προσαρμοσμένων εφαρμογών από το TweakBox, καθώς μπορούν να θέσουν το smartphone σας σε κίνδυνο.

2. AppEven

Predator Helios 300 PH317-56-71RM Notebook Gaming, Processore Intel Core i7-12700H, Ram 32 GB DDR5, 1024 GB PCIe SSD…

Το AppEven είναι μια άλλη εξαιρετική εναλλακτική λύση καταστήματος εφαρμογών της Apple για iPhone. Ως κατάστημα εφαρμογών τρίτου μέρους, το AppEven μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δωρεάν λήψη τροποποιημένων εφαρμογών, τροποποιημένων παιχνιδιών και εφαρμογών premium.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AppEven για να κατεβάσετε δωρεάν εφαρμογές επί πληρωμή σε iOS χωρίς jailbreak. Απλά πρέπει να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του AppEven και να κατεβάσετε την εφαρμογή. Μετά τη λήψη, πρέπει να εμπιστευτείτε την εφαρμογή στο iPhone σας και να την εγκαταστήσετε.

3. AppValley

 

Εάν θέλετε να κατεβάσετε δωρεάν εφαρμογές επί πληρωμή χωρίς να κάνετε jailbreak στο iPhone σας, δοκιμάστε το AppValley. Το AppValley είναι ένας κόμβος μιας στάσης για εφαρμογές και προσαρμογές για iPhone, εφαρμογές και προσαρμογές Cydia, ανεπίσημες εφαρμογές και παιχνίδια.

Ενώ η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση, έχει επίσης πολλούς κινδύνους ασφαλείας. Ο προγραμματιστής του AppValley ισχυρίζεται ότι το πρόγραμμα εγκατάστασης είναι απαλλαγμένο από κακόβουλο λογισμικό, λογισμικό υποκλοπής spyware, ιούς ή άλλες απειλές ασφαλείας. Ωστόσο, πολλές ανεπίσημες εφαρμογές φιλοξενούνται στο AppValley γεμάτο κακόβουλο λογισμικό και λογισμικό υποκλοπής.

Άλλοι τρόποι για δωρεάν λήψη εφαρμογών iPhone επί πληρωμή

Εάν δεν θέλετε να κάνετε λήψη ανεπίσημων καταστημάτων εφαρμογών στο iPhone σας, μπορείτε να βασιστείτε σε άλλους τρόπους για να κατεβάσετε δωρεάν εφαρμογές iPhone επί πληρωμή. Ακολουθούν οι καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσετε δωρεάν εφαρμογές για iPhone επί πληρωμή.

1. Apps Gone Free & Καθημερινές συμβουλές

 

Το Apps Gone Free & Daily Tips είναι μια εφαρμογή που παραθέτει όλες τις premium εφαρμογές που είναι διαθέσιμες δωρεάν προσωρινά. Δεδομένου ότι είναι σχεδόν αδύνατο να παρακολουθήσετε όλες τις εφαρμογές premium, μπορείτε να βασιστείτε στις Εφαρμογές που τελείωσαν δωρεάν και τις καθημερινές συμβουλές για να βρείτε premium εφαρμογές που ήταν δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Για να αποκτήσετε δωρεάν εφαρμογές premium, θα πρέπει να εξερευνήσετε την ενότητα “Η σημερινή εφαρμογή έφυγε δωρεάν”. Η ενότητα παραθέτει όλες τις premium εφαρμογές που είναι διαθέσιμες δωρεάν αυτήν τη στιγμή.

2. Χρήση δωρεάν δοκιμών εφαρμογών Premium iOS

Οι περισσότερες από τις δημοφιλείς premium εφαρμογές στο iOS App Store προσφέρουν δωρεάν δοκιμές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δωρεάν δοκιμές για να απολαύσετε όλες τις premium λειτουργίες οποιασδήποτε εφαρμογής ή παιχνιδιού δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Επίσης, η χρήση δωρεάν δοκιμών της εφαρμογής premium είναι πολύ πιο ασφαλής από τις τροποποιημένες, παραβιασμένες ή τροποποιημένες εφαρμογές. Επομένως, αντί να βασίζεστε σε καταστήματα εφαρμογών τρίτων για iPhone, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμή που παρέχεται από τον προγραμματιστή της εφαρμογής.

Χρήση του Tutu Helper

Apple iPhone 7 Smartphone 4G (Display: 4,7″ – 128 GB – iOS 10) Nero opaco (Ricondizionato)

Το Tutu helper είναι ένα κατάστημα εφαρμογών τρίτου μέρους όπου μπορείτε να λάβετε εφαρμογές για το iPhone σας. Το υπέροχο με την εφαρμογή Tutu είναι ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρακτικές τροποποιημένες εφαρμογές και παιχνίδια μέσω του βοηθού tutu. Ένας άλλος καλύτερος λόγος για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή είναι να αποκτήσετε δωρεάν εφαρμογές premium. Ναι, το διάβασες σωστά! Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε δωρεάν εφαρμογές premium χρησιμοποιώντας το βοηθό Tutu σε iOS.

1. Αρχικά, πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή tutu στη συσκευή σας iOS. Μπορείτε να πάρετε το σύνδεσμο λήψης για την εφαρμογή Tutu για iOS από την αναζήτηση Google.

2. Θα δείτε τώρα δύο τύπους επιλογών: VIP και Regular. Εκεί πρέπει να επιλέξετε την επιλογή Κανονική και να την κατεβάσετε.

 

3. Μετά την εγκατάσταση, ανοίξτε την εφαρμογή. Θα δείτε την επιλογή Untrusted Enterprise Developer . Απλώς πρέπει να το αφαιρέσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή.

 

4. Στο επόμενο βήμα, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Διαχείριση προφίλ και συσκευής > Winner Media Co., Ltd και πατήστε στην επιλογή Trust .

 

5. Τώρα, θα δείτε την κύρια διεπαφή της εφαρμογής. Απλώς αναζητήστε την εφαρμογή premium και πιθανότατα θα τη βρείτε δωρεάν.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βοηθό Tutu για να κατεβάσετε δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια Premium στο iPhone σας.

Έτσι, αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους τρόπους για δωρεάν λήψη εφαρμογών iPhone επί πληρωμή χωρίς jailbreak.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5252

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *